Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
423
Näinhän siinä kävi, että annos tuplataan ihan suoraan etenkin kun pysyviä negatiivisia sivuvaikutuksia ei ollut ja väsymyskin tasottui vähitellen. Sit taas parin viikon kuluttua seuraava käynti ja katotaan pitääkö nostaa entisestään tai täydentää jollain muulla. Ihan mukavaa tahtia tää hoito etenee kun pääsi noista alun hidasteista ja jonoista ohi.
Noniin, nyt ollaan päästy 54mg tasolle jo, verenpaineet edelleen loistavaa tasoa eli vaikutus on ollut paineiden lasku, ei nousu. Suurin huolenaihe osoittautui siis turhaksi. Seuraava seuranta on taas aika nopealla aikataululla, eli siitäkään ei valittamista..

Tällä kertaa apteekista löytyi ihan oikeaa Concertaa noiden geneeristen sijaan, saatavuushäiriö näyttää koskevan pääosin 18mg ja 36mg vaihtoehtoja.
En tiedä kuvittelenko vaan, mutta tää toimii ihan eri tavalla geneerisiin verrattuna ja onhan toi pillerikin erilainen. Paljon parempi vaste, mutta kestosta en ihan osaa sanoa vielä. Tää ei väsytä läheskään yhtä paljoa kuin noi vaihtoehtoiset, mikä voi kyllä johtua siitäkin että annos alkaa olla lähellä oikeaa.

Samaten huomannut, että tylsiä hommia on paljon helpompi tehdä. Esim. nyt piti läpikäydä ja tehdä pikasäädöt 400 kuvaan. Normaalisti jaksais kiinnostaa ehkä 50 kuvan erissä jos sitäkään, mut nyt tuli käytyä yhdellä istumalla kaikki läpi ilman turhaa häsläystä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 919
Viestejä
4 318 970
Jäsenet
71 914
Uusin jäsen
Allu123

Hinta.fi

Ylös Bottom