Yleistä keskustelua sähköautoista

Joop, Highlandin ja Cybertruckin perusteella voi kyllä aika suoraan päätellä, että eipä Teslalla ole tässä ihan hetkeen tulossa ulos kuin Y: facelift "Juniper" ja itseasiassa vuosi on sen verran pitkällä ja huhut/kuvavuoto ollut sen verran hiljaista, että noinkohan sekään vielä Q1 tulee.
 
En usko että h1/2025 saadaan mitään halpamallia. Siitä pitäisi alkaa näkymään jo testiajoja.
Tesla sanoi näin viime kvartaaliraportissa
Plans for new vehicles, including more affordable models, remain on track for start of production in the first half of 2025. These vehicles will utilize aspects of the next generation platform as well as aspects of our current platforms and will be able to be produced on the same manufacturing lines as our current vehicle line-up.
lähde: https://digitalassets.tesla.com/tesla-contents/image/upload/IR/TSLA-Q2-2024-Update.pdf

Pianhan se tulee uusi kvartaalirapsa ja saadaan päivitys halvemman mallin aikatauluun. Onhan se mahdollista, että lykkäävät aikataulua syystä x,y,z. Ylläoleva kuitenkin uusin tieto mikä on sijoittajille kerrottu virallisessa yhteydessä. Sijoittajille paha valehdella kun SEC&co tulee ovista ja ikkunoista sisään jos valehtelee.
 
Viimeksi muokattu:
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös nyt aika todennäköisesti Teslan kokonaismyynti tänä vuonna tee taas uuden ennätyksen, mutta "ongelma" on
siinä, että kasvuvauhti on hidastunut? Ts. tämän ja viime vuoden myyntien kasvun suhteellinen ero on pienempi kuin viime vuoden ja sitä edellisen?

Tämän hetken tilastojen mukaan Tesla nimenomaan ei tee ennätystä, vaan sen myynti jää viime vuoden myynneistä. Teslan pitäisi viimeisellä neljänneksellä myydä ihan perkeleesti autoja, että se pääsisi viime vuoden lukemiin.

Tesla on tehnyt ennätyksiä yksittäisillä markkinoilla ja yksittäisissä tuotteissa yksittäisillä kvartaaleilla joita sitten uskonlahkomaisesti jopa sijoittajien kesken hehkutetaan, joka sotkee kokonaiskuvan hahmottamista vaikka kokonaismyynti tosiaan mahdollisesti jää viimevuoden alapuolelle, jos ei tehdä ennätystä viimeisellä kvartaalilla.
 
Ja kokonaisuutena bmw automyynti laskussa. Mun pointti oli kuvata sitä tilannetta, että autoalalla yleensä ei mene kovin hyvin tällä hetkellä. Sun linkistä
BMW Group delivers total of 1,754,158 units worldwide in YTD September (-4.5%)
Tesla ei ole ainoa jolla on haasteita päästä 2024 samoihin myyntimäärin kuin 2023.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
256 138
Viestejä
4 450 440
Jäsenet
73 665
Uusin jäsen
xjxoo

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom