• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

USAn presidentinvaalit 2024

Liittynyt
10.03.2017
Viestejä
1 544
Mitä tässä nyt pitää tuomita? Vance nyt on tuossa kommentissaan väärässä, mutta eihän se ketään haittaa.
Nyrkkeilijä on syntynyt tyttönä, kilpaillut tyttönä ja naisena. Sillä on naisen ”vehkeet” ollut koko elämänsä, mutta jostain kumman syystä venäläisen sana, että hänellä on XY kromosomi, riittää hänelle todistamaan, että tuo kyseinen urheilija on ”grown man”.

edit: kyseinen nyrkkeilijä on siis otellut myös 2022 IBAn alaisissa kilpailuissa, mutta 23 sitten hylättiin. Kuulemma joku testi suoritettiin, mutta nuo tiedot ei ole julkisia.
Eihän siinä ole mitään jos on alunperinkin nainen. Näyttää lapsuudenkuvassa enemmän "tyttömäiseltä".
Tosiasiassa lähes kaikki käyttää kiellettyjä menetelmiä jos ei jää kiinni, saattaa olla että hän on jotain maskuliinisuutta lisäävää käyttänyt.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
20 218
Tämä ei liity ketjun aiheeseen, mutta lienee syytä tarkentaa silti, kun asia tuli täälläkin esille.
Eihän siinä ole mitään jos on alunperinkin nainen. Näyttää lapsuudenkuvassa enemmän "tyttömäiseltä".
Tosiasiassa lähes kaikki käyttää kiellettyjä menetelmiä jos ei jää kiinni, saattaa olla että hän on jotain maskuliinisuutta lisäävää käyttänyt.
Se ei ole ihan niin simppeliä. IBA:n kanta testien jälkeen on mielestäni ihan oikea, vaikka eivät ole niitä tuloksia julkaisseetkaan.

Myös tutkijan/asiantuntijan kommentti tästä ristiriitaisesta tilanteesta on aika selvä. Tässä vielä jokin aika sitten Harwardissa vaikuttaneen Carole Hoovenin kommentti:


Athletes with XY DSDs who have testes (usually internal), XY sex chromosomes, male-typical levels of testosterone, and functional androgen receptors are often described as females with "hyperandrogenism," i.e., abnormally high levels of testosterone. They experience physical benefits of this high testosterone during puberty, which translate into athletic advantages over females. The issue for sports is that athletes with the XY DSD 5-alpha reductase deficiency (5-ARD), may be socialized as female, may be legally female, and may live and identify as female; but they are male.

These individuals are usually born with female-appearing genitalia, which can lead to being sexed as female. Here's why. 5-ARD is caused by a mutation in the gene that codes for the enzyme 5-alpha reductase, which converts testosterone into a more potent androgen, DHT. This androgen interacts with the androgen receptor, like testosterone, and is necessary for the typical development of male external genitalia (penis and scrotum) and the prostate. Without DHT, female-typical external genitalia develop.
Tiivistetysti ulkoiset sukuelimet ovat kehityshäiriön vuoksi naisen ja siksi henkilö on tulkittu naiseksi ja hän on sosiaalisesti sellaisena kasvanut, mutta pinnan alla kyse on kuitenkin miehestä, joka läpikäy myös miehen puberteetin ja sen aikaisen testosteronitason nousun. Ikävää henkilön itsensä kannalta, mutta ei noilla spekseillä ole mitään asiaa naisten nyrkkeilykilpailuun.

Aiheesta sen verran, että Trump oli tietenkin päätynyt jo mölisemään, että hän pitää miehet ulkona naisten lajeista olympialaisissa. Niin kuin hänellä nyt olisi ikinä missään roolissa mahdollisuutta siihen vaikuttaa.

 
Liittynyt
20.07.2019
Viestejä
2 655
Yritän välttää ottamasta kantaa juuri tähän nyrkkeilijään mutta ilmeisesti on olemassa lukuisia ihmisiä joiden mielestä Yhdysvaltojen presidentti voi päättää saako algerialainen otella italialaista vastaan Ranskassa. Tulen jatkossakin kutsumaan tätä oudoksi
Trumpin porukan artikulointi on surkeaa, mutta "miesnainen naisten nyrkkeilyturnauksessa" on juuri sitä woken pohjatonta suota, jossa demokraatit ovat ruvenneet rämpimään.

Kamala Harrisin koneisto tuo mukanaan positiivisen syrjinnän (ts. jätä aina valkoihoinen mies rannalle), epäjärjestyksen (esim poistakaa poliisien rahoitus), loputtoman sensuroinnin (esim poistakaa Abraham Lincolnit kuvat kouluista), äärimmilleen viedyn seksuaalivähemmistöjen suosinnan ja perinteiden/kansallisuusaatteen hylkäämisen. Lisäksi demokraattien älyvapaan maahanmuuton suosinta hajoittaa tehokkaasti edellisten toimien ohella länsimaisen yhteiskunnan.

Kaikki tämä on juuri sitä, mitä kansainvälinen suuri raha ja Kiinan kaltaiset valtiolliset tahot haluavat: heikko Yhdysvallat, jossa voi tehdä mitä huvittaa ja jota voi ohjailla minne haluaa.

 
Liittynyt
09.03.2018
Viestejä
1 168
Ensinnäkin tuo on nyrkkeilyä eikä painia, toiseksi hän sanoo "kaikkien johtajiemme" pitäisi tuomita, (eikä nimenomaan Harrisin).
Mikä tuossa on vikana jos on sitä mieltä?
Saahan sitä mieltä olla. Mutta ainakin omasta mielestäni tuollainen ajattelu on omansorttista kylähulluutta ja itse toivon, että johtajat keskittyvät muuhun kuin nyrkkelijöiden testosteronitasojen kommentointiin.
 
Liittynyt
22.02.2018
Viestejä
3 646
Ensinnäkin tuo on nyrkkeilyä eikä painia, toiseksi hän sanoo "kaikkien johtajiemme" pitäisi tuomita, (eikä nimenomaan Harrisin).
Mikä tuossa on vikana jos on sitä mieltä?
Tuossa jo muutama keskustelija sanoi, eli on hyvittavaa kuinka mahdollisesti seuraavan varapresidentin aivot on 4chan tasolla.

Antaa hyvän kuvan, miten kansaonvälisen diplomatian tasolla toimisi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 695
Viestejä
4 336 184
Jäsenet
72 271
Uusin jäsen
Klaus.U

Hinta.fi

Ylös Bottom