living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 763
Tuliseksi maustettuja kanan rintsikoita 





Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Yks parhaimman näkösista pizzoista ikinä ja iso peukku scotch bonnetille yläkulmassa.
Harvoin täällä on kyllä kuvia, joiden ruokia ei mielellään söisi, mutta tää on kyllä sellainen. "Puuroversio" meinaa jo ajatuksena saada oksennusrefleksin liikkeelle. Mutta juu, ihan oikeassa paikassahan kuvat on ja kiva nähdä hyvin erilaisiakin annoksia. Hienoa, että edes joku pysyy suosituksen ruokavaliossa.Jos tällaisen puolen kilon satsin rouskuttaminen tuntuu vaivalloiselta ja vastenmieliselta, niin sen voi sauvasekoittimella surauttaa nopeasti lusikoitavaksi puuroksi![]()
Ai että on mehevän näköinen pannupitsa. Tuohon lasi maitoa kyytipojaksi ja bon apetit.Pannupizzaa piirakkavuoassa. Todella hyvää tuli. Sori siit valaistuksesta.
![]()
Et taida paljon sosekeittoja syödä? On erittäin maistuvaa. Vihanneksia ja juureksia vaihtelemalla saa erilaisia hyviä makuja.Harvoin täällä on kyllä kuvia, joiden ruokia ei mielellään söisi, mutta tää on kyllä sellainen. "Puuroversio" meinaa jo ajatuksena saada oksennusrefleksin liikkeelle. Mutta juu, ihan oikeassa paikassahan kuvat on ja kiva nähdä hyvin erilaisiakin annoksia. Hienoa, että edes joku pysyy suosituksen ruokavaliossa.![]()
Mitä tossa sopassa lilluu?Eilen tomaattikeittoa
![]()
Tänään nahcopeltiä
![]()
Mitä tossa sopassa lilluu?
Aaa, tosiaan. Muoto vaan hämäs
Pekoniparsat oikein tehty eikä haudutettu löysiksi kuten joillan on tapana.Itse savustettua lohta, pekoniin käärittyä parsaa sekä uusia perunoita paahtosuolan ja voin kanssa.
![]()
Miten teit ton Mac'n cheesen kastikkeen? ihan normi bechamel höystettynä kilolla juustoa?
Mikä juusto?800g makaronia pataan ja vettä sen verran että juuri ja juuri peittyy. Keitin makaronit melkein valmiiksi samalla sekoittaen (että ei pala pohjaan, kun vettä höyrystyy ja imeytyy). Sitten 2 tölkkiä makeuttamatonta kondensoitua maitoa sekaan. Kiehautus ja 1-2 min keitto. Sitten sekaan noin 500g juustoa. Sekoitus että sulaa ja ääntä kohti. Tässä tavassa ei siis kaadeta keittovettä pois ollenkaan vaan hyödynnetään sitä tärkkelysvettä sekä kondensoitua maitoa. Ei tarvitse mitään muuta "suurustetta".
Mikä juusto?
Saisko Bulgogiin tarkemman ohjeen?
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.