- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 10 365
Onks noi keitetty vai rasvassa (uppo)paistettu? Mua kiinnostas kokeilla noita mut tuo uppopaistaminen ei oo oikeen mun juttu, tai siitä ei ole oikein kokemusta. Sinänsä noi kevätkääryleet ja muut vastaavat olis kiva kokeilla kun voi laittaa eri juttuja sisälle ja on siten mahdollisesti aika terveellistäkin safkaa.
Juu, kuten mainittua ihan "lämpöistä" vettä (joku noin +40C on tarpeeksi) astiaan ja siinä pehmitetään riisipaperia:
Sitten sisälle mitä haluaa. Sen paperin idea siinä on että täytteet eivät valu ympäriinsä. Toki mikään ei estä tunkemasta ensin suuhunsa kanaa, sitten vihanneksia ja pureskelemasta + ehkä kaatamasta hieman soijakastiketta tai makeaa chili kastiketta tms. päälle (ainakin jos on yksin). Mutta noin se pysyy paremmin koossa.
Tässä ohjetta / ideaa mikä voisi soveltua täytteeksi (tuo itse ns. rulla ei paljoa ohjetta vaadi):
Vietnamilaiset kevätrullat | Reseptit | Kinuskikissa
Vietnamilaiset kevätrullat ovat mahtava tarjoiluidea, kun halutaan viettää aikaa rauhassa seurustellen ja herkutellen.
Viimeksi muokattu:















