Pistetäänpä italialaiset itkemään
Pidän carbonarasta, mutta ei kehtaa aina pekonia ostella, spagettia on vähän höpöä keitellä yhdelle henkilölle ja ihka oikea valkosipuli on minulle vähän inhottavaa. Joten sovelletaan ideaa.
Joten Kabanossi savupekonia paloiksi pannulle, täysjyvä makaroonia keitellään. Kananmuna vatkataan rikki, ihan pikku Kippari-kerma, suola, valkosipulijauhetta ja valkopippuria rouhitaan. Sitten kun jälkilämmöllä pitäisi kananmunasta saada se "kastike", niin mie ainakin tykkään siitä jos se vähän kokkeloituu
Ketsuppi olisi liian överiä, niin jätin poies.
Mielelläni syön. Ja tämä savupekoni Kabanossi on kyllä hyvää, melkeinpä syön paloina mielummin kuin kokonaisena pötkönä paistettuna.