Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Erittäin hyvän näköistä, mitä kebabbia oikein käytät ? Ollu hankaluuksia löytää sopivaa kebabbia pitsaan mutta tuo näyttää oikein hyvältä.Kinkkua, kebabia ja mozzarellaa
Pohjassa on noin 1/3 osa ruisjauhoja vuorokauden jääkaappikohotuksella.
Tuosta slaissista näkee, että tuli oikein ohut ja rapea pohja
- Tasainen pohja ilman paksuja reunuksia
- Pohja esipaistettu aluksi ilman täytteitä
- Toinen esipaisto tomaattikastikkeella, raasteella ja mozzarellalla
- Sitten kinkkua, vähän raastetta + kebaria ja vielä kerran uuniin
- Valmis pizza
Lidlin Döner kebablastuja pakastealtaasta.Erittäin hyvän näköistä, mitä kebabbia oikein käytät ? Ollu hankaluuksia löytää sopivaa kebabbia pitsaan mutta tuo näyttää oikein hyvältä.
Kokeilemalla ja ajan kanssa oppii.miten sä tiedät kaikki ajat paljo pitää olla airfraijerissa ?
Mää tein perjaintain kunniaks nachovuokaa.Pistetään nyt tälläinen nopea pasta :
100g pestopastaa, 100g makkaraa (Wilhelm perinteinen, jos kiinnostaa), puolikas suippopaprika (n. 10cm) ja puolikas isohko sipuli.
Ensin mainittu kiehuvaan veteen 5 min ja muut jo edeltä pannulle miedolle lämmölle :
Pannulle vielä väriksi muutama pepperoni-chiliviipale ja kaksi rkl keltakantista taco-soossia, ja kun pasta on valmista, niin kipataan pennet sekaan :
Vartissa valmista ja kokonaispaino aika tasan tarkkaan puoli kiloa.
Itsellä olisi pakkasessa pari A4 pihviä ja olen miettinyt mitä side dishiä sen kanssa. Sen pitäisi olla jotain kevyttä ja pientä, jotta liha on pääosassa, joten perunamuusi tai ranut ei varmaankaan sovi. Mitä itse teit vai nautitko sellaisenaan? Pihvimiehen testissä oli kananmunan keltuainen kokeilussa ja kehui sitä paremmaksi kuin pelkkä pihvi.
Jos puhutaan karjalanpaistina siitä mitä Karjalan mummo tekee, niin sinne ei tule muuta kuin sipulia, vettä, suolaa, maustepippureita ja lihaa tai elimiä. Ei turhaa ruskistelua, uuni hoitaa. Pitkällä haudutuksella tulee noinkin hyvää..Näyttää hyvältä. Karjalanpaisti, vaikka on yksinkertainen ja helppo valmistaa, vaatii hyvän esityön ja kunnolliset raaka-aineet. Mielestäni lihojen ruskistaminen on tärkeää kuten olet tehnyt tässä, olisin ehkä itse ottanut vielä enemmän ruskeaa pintaa kuumemmalla pannulla. Omaan makuun juurekset ovat myös tärkeitä ja tässä niitä on mukavasti.
Puhutko nyt omatekoinen tuorepasta vs. kaupan tuorepasta vai viittaatko juurikin kuivattuihin pastatuotteisiin? Kaupan "tuore"pastat ovat melko tuhnuja esityksiä ja harvoin eivät niin kovin tuoreita kuin nimestä voisi päätellä. Tiettyihin ruokiin kuten vaikkapa carbonaraan kuivattu spagetti on ehdottomasti paras, mutta oman tuoreen pastan valmistus avaa ovia vaikkapa täytettyjen pastojen kuten tortellinien tai raviolien suuntaan jotka ovat valmiina ostettuina poikkeuksetta melko kehnoja.Hmm. Ei omatekoinen tuorepasta ole "parempaa" tai "fiinimpää" kuin kaupasta ostettu, se on erilaista.
Hmm. Ei omatekoinen tuorepasta ole "parempaa" tai "fiinimpää" kuin kaupasta ostettu, se on erilaista.
Sanottakoon heti alkuun, että ymmärrän kyllä pointtisi. Tuossa nimenomaisessa keississä voi kyllä olla myös se vaikuttavana tekijä, että kuivapastan käyttö ei vaadi kilpailijalta käytännössä lainkaan aikaa eikä osaamista. Täydellinen itsetehty pasta annoksessa > paremmin sopiva pasta kuivana pussista annoksessa, näin ainakin itse asian näkisin.Pastoista :
Muistan hyvin kun yhdessä suosikkisarjoistani, Master Chef Australiassa, joku sai pieniä toruja kun käytti kuivapastaa dishishään kun aikaa olisi ollut tehdä se myös itse.
Seuraavassa jaksossa (ellei peräti samassa) sitten joku kansainvälinen michelin-tason kokki heitti pastat pussista veteen tyyliin 'täydellinen pasta'. Voi tosin olla että oli kausi jossa Barilla oli yksi sponsseista.
Kanaa löytyy kyllä kokonaisena pakasteena, mutta aikamoinen rariteetti kyllä.Pollo alla cacciatora.
...
Paras tulisi kanasta, mutta mistäs sitä saa? Broisku pilkottuna kakkosvaihtoehto, mutta kun oli tuo rasia niin se.
Lisäksi ei meillä mitään kunnolisia oliivejakaan ollut, joten moisia...
Vähän niinkuin nauta ja härkä.Me oltiin löytävinämme kerran etnisen altaasta, pinkeässä valkoisessa plastiikassa luki kana...ja sitten toisella puolella jotta broileri ;-) -tosin nykyikäluokasta moni ei edes tiedä mitä eroa noilla olisi...teollisuus ainakin käyttää surutta ristiin termejä.