• Huom! TechBBS-foorumi on päivitetty uusimpaan Xenforo 2.1-versioon. Kyseessä oli iso päivitys, jonka seurauksena ulkoasu täytyy työstää kokonaan uudelleen, lisäosat päivittää ja toiminallisuuksia säätää. Päivityksen jälkeinen työ ja viilailu jatkuu kulisseissa ja palautetta voi antaa palautealueella, kiitos.

Postaa kokkauskuvia

Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
207
Ostin keittiöön uuden lelun.
Pesin vähän pottuja ja tikutin ne kuorineen.
Ajattelin keitellä tikkusia kattilassa suolavedessä reilun viisi minsaa ja jätin potut kuivamaan Hilihipsin ritilälle.
Samalla maustoin lohta ja siistin fileen reunat.
Ei muuta kuin pottutikut Hilihipsiin, laitoin ensin 160 astetta ja 13 minsaa.
Pottujen kypsyessä kärvensin samalla lohta pannulla ja keitin parsakaalit.
Tuon jälkeen ravistin ja sekoitin pottuja ja työnsin takaisin Hilihipsin syöveriin 180 astetta ensin 8 minsaa, ja välitarkastuksen jälkeen vielä lisää 3 minsaa 180 astetta.
Tulihan potuista rapeata. Ja maukasta. Merisuolaa ranskalaisiin kyytipojaksi.
Lohipannulle ripsahti vähän liikaa voita öljyn sekaan.
Uusi lelu toimii.



 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 218
Uunin, mittarin ja kuorrutteen kalibrointikinkku á 7,5kg varsinaista joulukinkkua odotellessa. :psmoke:

Kuorrute:
3 keltuaista
1/3 tuubia Auran väkevää sinappia
n. 1 rkl Auran tosi tulista sinappia
n. 2 rkl Colman's sinappijauhoa

k1.jpg


k2.jpg


k3.jpg


k4.jpg


k5.jpg
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
207
Kalaa teki mieli.
Iskin siikafileen kahtia.
Toisen pään graavasin.
Toisen pään suolasin ja maustoin ja iskin pannulle.
Tein samalla pottumuussiin.
Maito oli kyytipoikana.



 

74t3

True Bandit
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
202
Itse ajattelin odotella nuo nahkasipsit valmiiksi. Niiden kaverina jos vähän kylmäsavulohta, valkohomejuustoa yms. On kulunut tuota ananaslimsaa ihan urakalla tänään mutta pääasia ettei kalex. Koetan muistaa pistää kuvaa kun nuo "sipsit" ovat valmiita.
 

74t3

True Bandit
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
202
Siinähän ne pienen turauksen jälkeen jäähtymässä ja vetäytymässä. Ei ne ihan samalle näytä kuin esim. aasialaisten tai muiden tekemän "Chicharrot" mutta harjoitus tekee metsurin. Nahkaa varmaan saa lihatiskilta kysymällä per ilmaiseksi ja kuivausaikaa pitää optimoida. Jossain kiinalaisreseptissä nuo keitettiin ensin vedessä ja sitten ilmakuivausta 2pv ja sitten uppopaisto rasvassa.

Ja ehkä se possun rasva ei ole ihan paras paistamiseen mutta en viitsinyt laittaa oliiviöljyä ja uppopaistinta ei ole joten helpoin ja halvin tapa oli tuikata tuota pannuun ja lämmittää se 190 asteiseksi.

20191222_200641.jpg

Nyt voisi käydä suihkussa ja sitten värkkäillä muut iltapalat niin ehtii sopivasti leffalle (paha pukki, nähty n. miljoona kertaa mutta paremman puutteessa käy eikä haittaa vaikkei jaksaisi katsoa loppuun).
 

74t3

True Bandit
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
202
Semmoinen ape tälle iltaa noin kokeiluluontoisesti. Kyllä tuota nahkaa dipin kanssa mutustaa. Jos tuosta oikein viimeisen päälle haluaisi niin pitäisi olla paistamaton nahka ja vaikka fileerausveitsellä tms. lihat ja rasva pois mahdollisimman tarkasti. Pätee oikeastaan sama sääntö kuin beef jerkyn kanssa eli rasva mahdollisimman tarkkaan pois ja sitten nahanpaloja vedessä puoli tuntia keittäen ja vielä pannulla käyttäen. Sitten kuivuriin ja lopuksi rasvapaisto niin pitäisi noiden pitäisi pullahtaa. Mutta kyllä nämä näinkin menee.

Dippi on maustamatonta Philadelphia-maustamatonta tuorejuustoa, majoneesia, chilijauhetta, valkosipulijauhetta (koska en jaksanut alkaa säätämään tuoreen kanssa) ja sipulia (sipulijauhetta kun itse en niin tuosta sipulista välitä ja se pitäisi suunnilleen blenderillä ajaa että dipissä menisi), suolaa ja sitruunamehua.

20191222_204955.jpg

Vihannespuoli on vähän heikosti edustettuna mutta dippi menisi varmaan ainakin porkkanoiden kera, varmaan myös kurkun. Vaan jää tuota varmaan siihenkin toiselle illalle.
 
Liittynyt
26.07.2017
Viestejä
597
Ei nyt varsinaista kokkaamista, mutta tähän vuodenaikaan on hyvä tehdä jääkaappi täyteen maustekurkkuja avomaankurkuista.

Tuli 6kpl litran purkkia täyteen ja 8 keskikokoista sekä vähän pienempää purkkia 4 kilosta avomaankurkkuja.

Lisäsin jokaiseen kokeeksi melkoisen tulista Hot Devils jalapenoviipaleita pieneksi paloiteltuna ja käytin myös sen etikkaliemen säilötteitä tehtäessä.

1-2 viikon päästä pääsee maistelemaan :drool:

katso liitettä 255118

katso liitettä 255119

katso liitettä 255120

katso liitettä 255121
Mikä tälläisissä on parasta ennen-päiväys jos itse teke?e
 

living_death

★ Still alive ™
Tukijäsen
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
3 103
Mikä tälläisissä on parasta ennen-päiväys jos itse teke?e
Ei mitään hajua?

Jääkaapissa on vielä 2 valmistuksen jälkeen avaamatonta purkkia ja yksi avattu.

Täytyy varmaan aattona koittaa kinkun kanssa vieläkö voi syödä.
 
Liittynyt
26.07.2017
Viestejä
597
Ei mitään hajua?

Jääkaapissa on vielä 2 valmistuksen jälkeen avaamatonta purkkia ja yksi avattu.

Täytyy varmaan aattona koittaa kinkun kanssa vieläkö voi syödä.
Jos nuo nimittäin heinäkuussa(?) on valmistettu ja syöt jouluna nii ilmottele toki tuliki niistä mitään mahatautia. Jos itsekki enskesänä tekis sitten näitä kurkkuja ku saapi todella halvalla aina jossaivaihee nuita, maksaako 0,50e/kg kait.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
519
Kalaa teki mieli.
Iskin siikafileen kahtia.
Toisen pään graavasin.
Toisen pään suolasin ja maustoin ja iskin pannulle.
Tein samalla pottumuussiin.
Maito oli kyytipoikana.

Yleensä taidetaan paistaa kala nahkapuoli ensiksi, että siitä saa rapean. Ja suomut kannattaa poistaa. Oletko vain tottunut tekemään noin vai oliko siinä joku idea taustalla?
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
519
Semmoinen ape tälle iltaa noin kokeiluluontoisesti. Kyllä tuota nahkaa dipin kanssa mutustaa. Jos tuosta oikein viimeisen päälle haluaisi niin pitäisi olla paistamaton nahka ja vaikka fileerausveitsellä tms. lihat ja rasva pois mahdollisimman tarkasti. Pätee oikeastaan sama sääntö kuin beef jerkyn kanssa eli rasva mahdollisimman tarkkaan pois ja sitten nahanpaloja vedessä puoli tuntia keittäen ja vielä pannulla käyttäen. Sitten kuivuriin ja lopuksi rasvapaisto niin pitäisi noiden pitäisi pullahtaa. Mutta kyllä nämä näinkin menee.
Pitääpä koittaa tätä, ainakin jos nahkaa saa ilmaiseksi, tämä oli siis se ohje, jolla teit? Mitä olen videoista nähnyt, niin nehän näyttävät pullahtavan kunnolla, samoin kuin riisin voi pullauttaa.
 

74t3

True Bandit
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
202
HK:n sivuilla on kinkunpaisto-ohje ja siellä linkki.

Kutakuinkin sama ohje mutta nahka pois kinkun paiston jälkeen. Rasva varmaan lähtisi helpoiten pois lämpimänä, itsellä oli yön jääkaapissa niin oli tiukemmassa.

Sitten vaan kuivuriin tai uuniin, 50 asteessa 6-8h ja sitten nopea uppopaisto, n. 15s 290 asteisessä rasvassa.

Nuo netin videoiden chichurrat valmistetaan tuoreesta nahasta ja pitkän kaavan mukaan. Ja on ne ehkä hiukan taitavampiakin näissä. :lol:
 

74t3

True Bandit
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
202
Koekeittiö, helpolla olisi päässyt vetämällä muutaman siivun kinkkua mutta ei nyt oikein napostellut. Siispä vähän kevyempää nyt illaksi.

Eli bataattia, yksi jättiherkkusieni ja muutama slaissi pekonia paloiksi ja pannuun. Ensin paistoa oliiviöljyssä, sitten tilkka kermaa, worcestershire-kastiketta ja chipotle-tabascoa sekaan, vielä vähän suolaa ja valkosipulijauhetta. Päälle hiukan mozzarellaraastetta. Eilinen dippi kävi sellaisenaan kaveriksi, kuten myös avokado ja valkohomejuusto. Ihan hyvää vaihtelua.

20191223_195057.jpg
 
Liittynyt
10.01.2017
Viestejä
28
@jonesky12345 postauksesta lähti liikkeelle pankkitilille epäsuotuisa tapahtumasarja... :facepalm:

20191223_153318.jpg

Paljon interwebissä Cuga Foodsia ja muita vastaavia kanavia seuranneena, haaveilin tiskillä kyseisestä, kaltaiselleni lihansyöjälle "saavuttamattomasta" aarteesta. Tällöin itse kauppias liimautui kylkeeni (heterolla tavalla) ja lähti mukaan fiilistelyyn. Menin elvistelemään, että vielä on puolet liikaa hintaa, niin..... Piru vie, lupasi Joulun kunniaksi puolet hinnasta veks, jos otan varmasti kunnon satsin :)

No, puhe-elimellä toisen aristokraattisen lihansyöjän saavutettuani, tulimme tulokseen, että pannaan puokkiin, koska saattaa olla "once in a lifetime"...

20191223_154207.jpg

Ja siitä sitten "edullisia" Japanilaisia Wagyu A5 ulkofilepiffejä 4 kappaletta.... :D

20191223_154439.jpg

Oli vaan niin pirun iso kötkäle, että jokainen steikki oli siinä 400g per kipale :eek:

20191223_154921.jpg

Todettiin, että nämä on näitä kauppareissuja, joista ei vaimoille puhuta ;)


Pahoittelut että ei ollut (vielä) kokkauskuvia, mutta sen verran erikoinen tapahtuma oli (mm. kassatyttö voitti palkinnon kertasummasta), että ajattelin uskaltaa postata.


Tällaisella persaukisella palkansaajalla tavallisesti mitään saumaa/järkeä vastaavaan, mutta kuten edellä mainittu, niin ehkä "once in a lifetime"...:tup:
 
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
685
Tein tabouleh (tai tabbouleh, tabouli, tapuuli tai ties mikä) salaattia. Aivan jäätävän hyvä salaatti jos ei jaksa aina vetää näitä perussalaatteja mitä noin yleisesti tehdään. Menee ihan tuommoisenaankin mutta toimiva kombo on ottaa falafeleja, pitäleipää ja tsatzikia kylkeen.

Netistä löytyy about miljoona ohjetta, mutta itse laitan salottisipulin sijaan mielummin punasipulia ja lorotan sekaan omenaviinietikkaa ja vähennän sitruunaa, lisäksi en kyllä laita niin paljon persiljaa ja minttua kuin monissa ohjeissa sanotaan. Tiedä sitten onko tuo enää tabouleh salaatti mutta tulee parempaa kun ei noudata kaikkia hifistiohjeita, syön sushinkin liialla soijakastikkeella ja katkon spagetin ennen keittämistä.

IMG_20191231_195604.jpg
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 515
Tein tabouleh (tai tabbouleh, tabouli, tapuuli tai ties mikä) salaattia. Aivan jäätävän hyvä salaatti jos ei jaksa aina vetää näitä perussalaatteja mitä noin yleisesti tehdään. Menee ihan tuommoisenaankin mutta toimiva kombo on ottaa falafeleja, pitäleipää ja tsatzikia kylkeen.

Netistä löytyy about miljoona ohjetta, mutta itse laitan salottisipulin sijaan mielummin punasipulia ja lorotan sekaan omenaviinietikkaa ja vähennän sitruunaa, lisäksi en kyllä laita niin paljon persiljaa ja minttua kuin monissa ohjeissa sanotaan. Tiedä sitten onko tuo enää tabouleh salaatti mutta tulee parempaa kun ei noudata kaikkia hifistiohjeita, syön sushinkin liialla soijakastikkeella ja katkon spagetin ennen keittämistä.

katso liitettä 326318
Toi on muuten jäätävän hyväää. Varsinkin grilliruuan kanssa. Raikas ja kevyt ja mun mielestä kyllä pitää olla minttua ja raikkautta kunnolla.
 
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
685
@jonesky12345 postauksesta lähti liikkeelle pankkitilille epäsuotuisa tapahtumasarja... :facepalm:

katso liitettä 323707

Paljon interwebissä Cuga Foodsia ja muita vastaavia kanavia seuranneena, haaveilin tiskillä kyseisestä, kaltaiselleni lihansyöjälle "saavuttamattomasta" aarteesta. Tällöin itse kauppias liimautui kylkeeni (heterolla tavalla) ja lähti mukaan fiilistelyyn. Menin elvistelemään, että vielä on puolet liikaa hintaa, niin..... Piru vie, lupasi Joulun kunniaksi puolet hinnasta veks, jos otan varmasti kunnon satsin :)

No, puhe-elimellä toisen aristokraattisen lihansyöjän saavutettuani, tulimme tulokseen, että pannaan puokkiin, koska saattaa olla "once in a lifetime"...

katso liitettä 323709

Ja siitä sitten "edullisia" Japanilaisia Wagyu A5 ulkofilepiffejä 4 kappaletta.... :D

katso liitettä 323710

Oli vaan niin pirun iso kötkäle, että jokainen steikki oli siinä 400g per kipale :eek:

katso liitettä 323713

Todettiin, että nämä on näitä kauppareissuja, joista ei vaimoille puhuta ;)


Pahoittelut että ei ollut (vielä) kokkauskuvia, mutta sen verran erikoinen tapahtuma oli (mm. kassatyttö voitti palkinnon kertasummasta), että ajattelin uskaltaa postata.


Tällaisella persaukisella palkansaajalla tavallisesti mitään saumaa/järkeä vastaavaan, mutta kuten edellä mainittu, niin ehkä "once in a lifetime"...:tup:
Tätä on kauppias kyllä ottanut tiskiin sillä mielellä että jos kukaan ei osta niin hän tekee siitä itse uudenvuoden pihvit :D Tai sit tota liikkuu ihan tosissaan tuommoisina paloina asiakkaiden kärryihin.
 

74t3

True Bandit
Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
202
Tuollaisia quesadilloja kinkun jämistä, herkkusienestä, taco-kastikkeesta, pepperoneista ja juustosta. Lisäksi sitruunalimu-karpalomehu-mocktail ruokosokerilla.

20191231_185731.jpg
 
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
685
Toi on muuten jäätävän hyväää. Varsinkin grilliruuan kanssa. Raikas ja kevyt ja mun mielestä kyllä pitää olla minttua ja raikkautta kunnolla.
Mun mielestä omenaviinietikka tuo sopivasti just makeutta ja semmosta raikkaampaa hapanta makua mukaan. Tosin en ole yrittien ylin ystävä kovin isoissa määrissä noin yleisesti muutenkaan.

Tämä hyvä puolihan on myös se että noi raaka-aineiden suhteet voi olla vähä mitä sattuu ja silti on hyvää. Eli ei kannata mitata grammalleen ohjeen mukaan vaan testaa mikä omasta mielestä paras yhdistelmä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 515
Mun mielestä omenaviinietikka tuo sopivasti just makeutta ja semmosta raikkaampaa hapanta makua mukaan. Tosin en ole yrittien ylin ystävä kovin isoissa määrissä noin yleisesti muutenkaan.

Tämä hyvä puolihan on myös se että noi raaka-aineiden suhteet voi olla vähä mitä sattuu ja silti on hyvää. Eli ei kannata mitata grammalleen ohjeen mukaan vaan testaa mikä omasta mielestä paras yhdistelmä.
Kannattaa kokeilla kesällä grillauksen lomassa. Aivan jäätävän hyvää jonku rasvasen makkaran ja pekoniparsojen ja pihvien lomassa.
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
246
Tulipa kokeiltua tehdä kanadalaisten pikaruoka mättöä poutinea (lausutaan putin).

Mummon maalaisranskalaisia käytin. Kastikkeen tein roux menetelmällä, voita ja jauhoja ruskistelin miedolla lämmöllä, vettä pikku hiljaa lisäsin. Sinne sitten lihaliemikuutio (kun ei ollu jauhetta sopivasti saatavilla), worcesterkastiketta pikkasen ja tomaattipyrettä väriksi. En tiedä mikä vastaisi eniten "cheese curdeja", niin tuollaisia pikkuisia mozzarella palljoa sinne sekaan.

Oli kyllä aika suolainen ja outo kokemus. Kyllä se kastike antoi hyvää makua, mutta kasteli ranskikset aikamoisesti. Myös näissä ranskiksissa oli myös potun kuorta, niin se meni aika ikäväksi pureskella.

Pitääpä yrittää saada tummemmaksi kastiketta, suola-arvoja passelimmaksi ja parempaa juustoa kaksiä, jos tulevaisuudessa tekee uudestaan.

Poutine.jpg
 
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
685
Tulipa kokeiltua tehdä kanadalaisten pikaruoka mättöä poutinea (lausutaan putin).

Mummon maalaisranskalaisia käytin. Kastikkeen tein roux menetelmällä, voita ja jauhoja ruskistelin miedolla lämmöllä, vettä pikku hiljaa lisäsin. Sinne sitten lihaliemikuutio (kun ei ollu jauhetta sopivasti saatavilla), worcesterkastiketta pikkasen ja tomaattipyrettä väriksi. En tiedä mikä vastaisi eniten "cheese curdeja", niin tuollaisia pikkuisia mozzarella palljoa sinne sekaan.

Oli kyllä aika suolainen ja outo kokemus. Kyllä se kastike antoi hyvää makua, mutta kasteli ranskikset aikamoisesti. Myös näissä ranskiksissa oli myös potun kuorta, niin se meni aika ikäväksi pureskella.

Pitääpä yrittää saada tummemmaksi kastiketta, suola-arvoja passelimmaksi ja parempaa juustoa kaksiä, jos tulevaisuudessa tekee uudestaan.

katso liitettä 330753
Ongelmana taitaa olla että "cheese curd" (mikä hitto se nyt on taas suomeksi...) on aika spesifi tuote joka saadaan tietyllä tekniikalla ja tietyssä vaiheessa juuston valmistusta. Mozzarella ja muut juustot ovat nimensä mukaan juustoja ja eroavat aika paljon noista.

Luulisin näin katsomatta että raejuuston valmistustapa on lähempänä kuin mozzarella noita mitä tarvitset.
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
246
Onko tämä nyt sitten hifistelevä Soup de la Chef -nimi ruskealle kastikkeelle? :hungry:
Sitäpä se. Kyllä itseä huvitti aikoinaan ammattikoulussa kokkausta opiskellessa, että silläki menetelmällä oli hienompi nimi, kun pappaki teki kastiketta sillä meneltämällä. :lol:

Ongelmana taitaa olla että "cheese curd" (mikä hitto se nyt on taas suomeksi...) on aika spesifi tuote joka saadaan tietyllä tekniikalla ja tietyssä vaiheessa juuston valmistusta. Mozzarella ja muut juustot ovat nimensä mukaan juustoja ja eroavat aika paljon noista.

Luulisin näin katsomatta että raejuuston valmistustapa on lähempänä kuin mozzarella noita mitä tarvitset.
Itsekin pähkäilin samaa. Asiaa tutkiessa raejuusto pomppasi esiin, mutta ei taida näin äkkiseltään saada sitä kuin rakeena. Ainakin Binging with Babishin poutine videossa herra repi mozzarella könttejä ja pyöritteli korvikkeeksi.

Mikähän juusto sitten sopisi suomalaisempaan versioon putiinista :smiley: Mikä juusto sulaisi samalla tavalla kuin "cheese curdit"?
 
Liittynyt
10.08.2018
Viestejä
594
Ylläolevaa itsetehtyä ruokaa haukkumatta, täytyy kyllä tunnustaa että kun jonkin aikaa Montrealissa tuli asusteltua ja poutineen tutustuttua, että se on kyllä iljettävin ja yököttävin ruoka mihin olen maapallolla törmännyt, ja Aasiassa ja Etelä-Amerikassa on tullut syötyä vaikka mitä kyseenalaista... Poutine on ainakin sikäläisittäin vaan niin kammottava sotku pelkkää halpaa rasvaa ja suolaa täysin lötköjen ranskalaisten kera, että en saanut kertaakaan koko annosta alas.

Oikeaa lähenevän poutine-elämyksen valmistamista varten, ehdottomasti halvinta ja mauttominta raejuustoa mozzarellan sijaan, ja ei mitään itsetehtyä kastiketta, vaan mahdollisimman teollista valmista ruskeaa kastiketta jostain suurkeittiöstä, rasvaa siihenkin tosin olisi hyvä lisätä. Ranskalaiset voisi olla hyvä tehdä edellisenä päivänä valmiiksi ja säilyttää ne yön yli muovipussissa, jotta niistä tulee mahdollisimman lötköjä ja ilman tekstuuria. Koko annos lautaselle ja sitä teollista kastiketta tripla-annos, kunnes lötköt ranut ja juustonokareet uivat siinä. Lämmitä mikrossa niin että pinnalta kuumaa ja sisältä vielä kylmää. Nauti muovihaarukalla kertakäyttöastioista. Valmiin tuotoksen pitäisi näyttää suunilleen tältä:

 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
246
Kyllä alkaa suomalaisen hikisen grillin kestuppiin, sinappiin, kurkkusalaattiin, sipuliin ja mihin lie upotetut makkaraperunat kuulostamaan suorastaan hyvältä tuon poutinen jälkeen :lol:
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
207
Roipelinsuikaleita oli paketillinen jääkaapissa.
Heitin mausteet pintaan, lirautin suikaleet kananmunassa.
Laitoin lautaselle korppujauhoja, ripauksen merisuolaa ja paprikaa ja sörsselö sekaisin.
Pyörittelin kanapaloja korppujauhossa ja heitin palaset AirFryeriin.
9 minsaa, 180 astetta ja valmista, rasvatonta ja rapeaa tuli.

 
Liittynyt
10.08.2018
Viestejä
594
vinkkinä. pilko tuo pepperoni ja levitä tasaisesti. paljon parempaa.
Se nyt on mielipidekysymys. Itse(kin) pidän pitsasta, jossa kaikki ei ole pientä haketta, ja niin että jokainen suupala ei maistu samalta.
Kaikesta kun tekee pientä että joka suupalalla on kaikkea, tulee tasapaksua syötävää. Täytteitä muutenkin mieluummin vähän liian vähän kuin liikaa.
 
Liittynyt
06.12.2019
Viestejä
51
Se nyt on mielipidekysymys. Itse(kin) pidän pitsasta, jossa kaikki ei ole pientä haketta, ja niin että jokainen suupala ei maistu samalta.
Samaa mieltä, salamirouhetta tms. taitavat käyttää vain karvakäsipitseriat ja suurtalouskeittiöt johonkin kiusauksiin tms. Roomasta tuskin tuolla mallilla tehtyä pitsaa löytää.

Hyvän näköinen pitsa Mishalla, pitäisikin taikina vääntää niin voisi huomenna laittaa teräslevyn päälle uuniin. Nälkähän tässä tuli!
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Tukijäsen
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Itse ainakin pilkon ja nakkelen suht tasaiseen ja hemmetin paljon parempaa kuin kokonainen metvursti kerralla suussa :darra:
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
246
Kyllähän ne kokonaiset pepperoni/salami siivut ovat näyttävän näköisiä pitsan päällä. Kyllä ne hieman murheita aiheuttaa sitten siivuttaessa. Makuasiaoita ja niistähän pitää kiistellä :lol:

Meetvurstin kyllä ihan suosilla pätkin kahteen tai neljään osaan.

Hyvän näköisiä pitsoja teillä :kissingheart:
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
156
Taas se aika viikosta, kun pitää tehdä koko työviikolle safkat valmiiksi. Aloitin laiskuuttani helpoimmasta. Tästä pariksi päiväksi. Kylkeen vielä salaatti, niin 5/5 ateria.

täyttävää.jpg
 
Liittynyt
10.08.2018
Viestejä
594
Ei varmasti huono, mutta eikö työpaikalla ole ruokalaa lähettyvillä?
Itelläni ei ainakaan sellaista mistä saisi yhtä hyvää kuin ite teen, vaikka ite tekemä on 1/4 hinnasta. En näe mitään järkeä käyttää läheisyyden ruokaloita.
Esim. karitsanjauhelihalasagne suppilovahveroilla ja parmesan-juustolla 4 annosta teen noin 10€ yhteensä eli 2,50€ annos, ruokalassa teollisuuskeittiön kuiva eineslasagne paskoista aineista yks annos 8,90€.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
156
Hesburger ja pizzeria löytyy molemmat 50-100m säteeltä. Ihan yhtä tasokasta kuin omakin moska, tosin omat sotkut saa valmistettua halvemmalla ja suurempia määriä.
 
Liittynyt
28.02.2018
Viestejä
152
Omat eväät kun tekee, niin tietää ainakin mitä saa. Toista on, kun menee johonkin lounasravintolaan, voi ovella ruveta harmittamaan, kun ei olekkaan mieleistä ruokaa.
Hesburgerit ym. nyt ei koskaan petä, kun maistuvat kaikkialla samalta. Tosin vaikka onkin "halpaa", niin nälkä tuleekin jo parin tunnin päästä.

Tämän takia itse tulee monesti tehtyä makaronilootaa/lasagnea/keittoja töihin, lisukkeeksi ruisleipää, tai edes näkkileipää.
Maitoa ruokajuomaksi, hyvä kun nykyään on noita 1,75l purkkeja, joissa kierrettävä korkki.
Edeltävänä päivänä kun on tuollasen avannut, niin jää juuri sopivasti jäljelle töihin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
80 232
Viestejä
1 640 119
Jäsenet
36 167
Uusin jäsen
IsoPeruna

Hinta.fi

Ylös Bottom