Postaa kokkauskuvia

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja DonX, 26.10.2016.

  1. tonttuj

    tonttuj

    Viestejä:
    178
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Iltapalapihviä teki mieli maukkaassa kermapippurikastikkeessa.
    Rare ja maistuipa hyvälle.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    hsalonen, joku, luuponen ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
  2. Poppamies Tuliliemi

    Poppamies Tuliliemi

    Viestejä:
    33
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Parmesaanikanaa soveltaen eli pitsanteon jäljiltä kun löyty juustoja ja itte tehtyä tomaattikastiketta niin leivitin ja maustoin kanat, paistelin, tomaattisoosia, juustoa ja basilikaa päälle ja uuniin kunnes juusto näyttää hyvältä. Oikein mainiota evästä kyllä.


    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2019
    luuponen tykkää tästä.
  3. Tellervo

    Tellervo

    Viestejä:
    1 239
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    https -> http
    niin näkyy kuva muillekin.
     
    Viimeksi muokattu: 12.11.2019
  4. Poppamies Tuliliemi

    Poppamies Tuliliemi

    Viestejä:
    33
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    No voi rotta, korjattu. Kiitos vinkistä!
     
    Tellervo tykkää tästä.
  5. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    9 951
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Katselin tätä, tein oman versioni. Luin myös myöhemmin tulleet kommentit. Se maustemix on paprikaa ja juustokuminaa, niin ostin juustokuminaa. Lisäksi toiset pavut oli Kiinasta, Heinzit oli 75snt enemmän, niin ostin niitä.

    • Rainbow paprikasuikaleet pakaste
    • Rainbow sipulipussi pakaste (käytin 50/50 sipuli ja punasipulipakasteita)
    • Juustokumina (Citymarket 1€) :)
    • Paprika/grillausmauste (oli kaapissa)
    • Lihaliemikuutio (oli kaapissa)
    • Laakerinlehti (oli kaapissa)
    • Ripaus fariinisokeria (oli kaapissa)
    • Pippuri (oli kaapissa, semmoinen Rainbow-mylly)
    • Jauheliha (Cittarista euron päiviltä)
    • Tesco mixed bean salad
    • Heinz chili beans
    • Jalapeno (tuore)
    • Valkosipuli (tuore)

    En tehnyt niin monimutkaista. Jalapeno ja valkosipuli oli pakko pilkkoa, mutta muuten kaikki pataan ja odottamaan. Jauhelihan ja sipulin ruskistin ennen pannulla.

    Noista mun kaapissa olevissa on oikeasti vain paprikalla merkitystä.

    upload_2019-11-13_11-16-46.png

    Nyt on pari tuntia padassa, sitten vasta pääsee syömään. Tämä on noin kympin satsi, riiseineen (tulee myöhemmin). Tästä syö pari päivää.

    Jos ei ole tarpeeksi tulista, Srirachaa löytyy kaapista.

    upload_2019-11-13_15-42-51.png
    upload_2019-11-13_15-43-25.png
     
    Viimeksi muokattu: 13.11.2019
  6. spede

    spede

    Viestejä:
    2 189
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    IMG_20191114_132039.jpg

    IMG_20191114_132748.jpg

    IMG_20191114_134919_1.jpg

    IMG_20191114_140132.jpg
     
    jc_jake, Super Hessu, nook ja 4 muuta tykkäävät tästä.
  7. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    9 951
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tätä jäi eiliseltä yli. Kävin hankkimassa:
    • Nachoja
    • Ranskankermaa (maustin hieman sitruunapippurilla)
    • Korianterin
    • Limen
    • Juustoraastetta

    Tämä maksoi alle 5€, ja siitä tuli tämmöinen:
    upload_2019-11-14_21-5-41.png

    Siellä on eilisen chili con carnet sisällä.

    --

    Huomenna täytyy tehdä pizza, kun täällä taas muut käyttäjät inspiroivat.
     
    BaTTman, Retu, tonttuj ja 2 muuta tykkäävät tästä.
  8. Sotanorsu

    Sotanorsu

    Viestejä:
    91
    Rekisteröitynyt:
    24.05.2017
    Nälkähän tässä tulee, melko maukkaan näköset pizzat ja nachot. Vieteltiin Oktoberfestiä jokunen viikko takaperin, eli syötiin potkaa ja juotiin kaljaa. Potkat yön yli suolavedessä ja noin 7 tuntia grillissä, kääntelyä ja kolasuihketta aina kun muisti ja jaksoi. Kyytipojaksi uunijuureksia, perunasalaattia ja kaverin väsäämiä maustesooseja. Aivan mahottoman hyvää. Jos aikaa löytyy niin todella helppoa ruuanlaittoa ja hintaa 4e/kg.

    IMG_20191026_191933.jpg IMG_20191026_143626.jpg IMG_20191026_121228.jpg IMG_20191025_194439.jpg
     
    jc_jake, kurwaslobo, Gadus morhua ja 9 muuta tykkäävät tästä.
  9. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Tuli tehtyä ramenia. Lihaliemen sain kätevästi kun sous videtin aiemmin viikolla pulled porkkia n. 3kg kassler palasta joka oli ollut suola sokeriliemessä pari päivää.

    Oli kyllä erinomaista lientä, keitin sen vielä shalottien ja valkosipuleiden kanssa ja uitin mietoa chilipaprikaa keitossa. Herneet käänsin nopeasti öljytyllä pannulla, kana oli kylmää edelliseltä päivältä (ja todella mehukas kun kypsennys meni nappiin edellisellä kerralla), munat marinoin yön yli soijakastikkeesta ja worchestershire kastikkeesta tehdyssä marinadissa.
    IMG_20191113_183511.jpg
     
    baby boy, sambba, bamboozle ja 5 muuta tykkäävät tästä.
  10. Roskakuski

    Roskakuski

    Viestejä:
    34
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Lihapullia tomaattikastikkeessa. Kastike hautui noin neljä tuntia ennen lihapullia, jonka jälkeen vielä tunnin porisi.

    IMG_20191116_144411.jpg IMG_20191116_144408.jpg IMG_20191116_155140.jpg IMG_20191116_161253.jpg
     
    Boulder, nallero, Poppamies Tuliliemi ja 6 muuta tykkäävät tästä.
  11. Roskakuski

    Roskakuski

    Viestejä:
    34
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Viikonlopun jäljiltä jäi lihapullia tomaattikastikkeessa yli, joten lihapulla subi. Kaurapatonki, pestoa molemmin puolin, lihapullia plus tomaattikastiketta, pecorinoa, mozzarellaa ja mustapippuria.

    IMG_20191119_152944.jpg IMG_20191119_153018.jpg IMG_20191119_153519.jpg IMG_20191119_153620.jpg
     
    BaTTman ja Namemma tykkäävät tästä.
  12. King Im Jo

    King Im Jo

    Viestejä:
    319
    Rekisteröitynyt:
    14.07.2019
    Ihan överisti pestoa mun makuun, mutta muuten kelpais ihan hemmetin hyvin.
    Sopivan rapsakoilta näyttää patongit.
     
  13. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    3 006
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Pitkästä aikaa kanaviillokkia.

    DSC03821.JPG
     
    Retu, lxmo ja tonttuj tykkäävät tästä.
  14. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    3 006
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Tänään lohta ja perunamuusia.

    Prismassa oli kirjo tarjouksessa 3,95€/kg.

    DSC03834.JPG
     
    lxmo ja tonttuj tykkäävät tästä.
  15. Roskakuski

    Roskakuski

    Viestejä:
    34
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Täällä sama.

    IMG_20191123_160724.jpg
     
    tonttuj ja living_death tykkäävät tästä.
  16. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    3 006
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Wieninleikettä.

    Yleensä tarjoillaan ranskanperunoiden kanssa, mutta tällä kertaa kokeilin muusilla.

    DSC03846.JPG
     
    Namemma, Maki-Taaki, tonttuj ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
  17. spede

    spede

    Viestejä:
    2 189
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    IMG_20191203_144253.jpg

    IMG_20191203_145238.jpg

    IMG_20191203_150639.jpg
     
    nook, Retu, lxmo ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
  18. tonttuj

    tonttuj

    Viestejä:
    178
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Pihvipäivä.
    En viitsinyt pikkumiehelle pihviä tuimaan pippurikastikkeeseen uitella.
    Tein parivuotiaalle pikkumiehelle pienen miedomman oman kermasoossin.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Matolaatikko, lxmo, joku ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
  19. Ylimaisteri

    Ylimaisteri

    Viestejä:
    401
    Rekisteröitynyt:
    17.07.2018
    Kanakeittoa Halla-Ahon reseptiä mukaillen.
    Kanaliemikuutio jäi kuvista pois. Lisäsin myös ripauksen chiliä sekaan.
    IMG_20191207_135838.jpg IMG_20191207_145045.jpg IMG_20191207_145428.jpg IMG_20191207_151101.jpg IMG_20191207_153151.jpg
     
    tonttuj tykkää tästä.
  20. Tollo Peloton

    Tollo Peloton BANNATTU BANNED

    Viestejä:
    22
    Rekisteröitynyt:
    06.12.2019


    Ei varsinaisesti kuva mutta kyllä nämä jäbyt osaa ruokaa tehdä.
     
    kurwaslobo tykkää tästä.
  21. spede

    spede

    Viestejä:
    2 189
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    p1s.jpg
    p4s.jpg
     
    lxmo ja Roskakuski tykkäävät tästä.
  22. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    9 951
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Teidän pihvit näyttää päältä hyvältä, mutta vähän voisitte ottaa kulmaa auki kuvissa, niin näkee, onko medium vai well done. Kyllä sen sitten maussa tuntee.
     
  23. rmanty

    rmanty

    Viestejä:
    16
    Rekisteröitynyt:
    02.01.2019
    Maukkaan näköisiä annoksia kautta linjan.
     
  24. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    IMG_20191211_101253.jpg
    En ehtinyt vielä valmistuspuuhiin mutta ensi viikonloppuna menee japanilainen A5 wagyu sous videen. 200€/kg lähikaupassa ja 400g pihvi eli ihan kohtuuhintaista (jos miettii mitä nyt peruspihveistä raflassakin maksaa)
     
    Subv1sa, Joenssen, Jyrgen ja 8 muuta tykkäävät tästä.
  25. Above Thunder

    Above Thunder

    Viestejä:
    36
    Rekisteröitynyt:
    25.10.2019
    :psmoke::hammer::eat::cigar:
     
  26. R+L=J

    R+L=J

    Viestejä:
    121
    Rekisteröitynyt:
    03.04.2019
    Mikä se lähikauppa on mistä A5:sta saa?
     
  27. JormaM

    JormaM

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Premium lihaa :hungry:

    Mutta miksi sous vide, eihän noita olis tarkoitus kuumentaa kuin tyyliin 15s/puoli, sous videllä mielestäni menee hukkaan. :sori: Tosin en ole koskaan syönyt noin, niin kertokaa toki että miksi se tuo etua.
     
    Joenssen tykkää tästä.
  28. ©©©

    ©©©

    Viestejä:
    344
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Laitan haasteen ilmoille: postatkaas jotain hyviä kasvisruokia noiden lihojen ja pizzojen sijaan.
     
    BaTTman tykkää tästä.
  29. JormaM

    JormaM

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Oon tehnyt 5 viime päivänä 5 erilaista lounassalaattia, en otellut kuvia tosin. (ja yhessä oli lihaa, chorizo-raakamakkaraa) Kaikki kuitenkin herkullisia.
     
  30. bunville

    bunville

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Lienee trollaus, tai sitten ei ymmärrä mitä osti.
     
  31. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Sellon Cittari
    Ootko katellut esim sous vide everything youtubessa? Siellä on todettu että toi on sous videllä mahtavaa. Oon ennenki tehnyt wagyua sous vide.
    Sama kuin yllä
     
    JormaM tykkää tästä.
  32. spede

    spede

    Viestejä:
    2 189
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Miksi parempilaatuinen liha menisi sous videllä valmistettuna hukkaan? Sehän riippuu täysin lämpötilasta ja ajasta, minkä liha annetaan kypsyä. Ei sous vide tarkoita sitä, että kiehutetaan vettä ja laitetaan liha sinne tunniksi. Ei taida trollihuutelijoilla olla mitään käsitystä ko. kypsennysmenetelmästä.
     
    Svaiski tykkää tästä.
  33. JormaM

    JormaM

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Itse en siis todellakaan huudellut trollia, kunhan vaan premium wagyutä en ole koskaan rafloissa Japanissa enkä muualla ole nähnyt tehtävän noin, niin uteliaisuuttani kysyin.
     
    Joenssen ja spede tykkäävät tästä.
  34. bunville

    bunville

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Kunhan hiukan nyt kärjistin.

    Pointti oli se että nyt laitetaan sinne sous videen lihanpala joka on kaikin tavoin jalostettu ja kasvatettu jotta sitä ei tarvitse kypsytellä hitaasti vesihauteessa.

    Siitä tulee varmasti erittäin hyvää, kritisismi kohdistui kyseisen kypsennystekniikan tarpeettomuuteen tässä tapauksessa.
     
  35. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    9 951
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Liha on lihaa eikä sitä jalosteta tiettyä kypsennysmenetelmää varten.

    Nyt edelleen, se vesi ei mene mitenkään pihviin ja pihvi ei kuivu, kuin se olisi uunissa. Se on sitä samaa lihaa, vähän eritavalla kypsytettynä. Kannattaa oikeasti lukea vähän menetelmästä, jos vaikka kuvittelee, että se on sama kuin pihvin keittäminen muovipussissa.

    Käytännössä sous videllä saadaan tasalaatuinen ja asteen kymmenesosan perusteella sopiva kypsyysaste - ilman, että mehut karkaavat pihvistä ja/tai se kuivuu. Pannulla tai muussa kypsennyksessä se on jotain sinne päin ja riippuu kokista, joka sen kypsentää. Paljon laadukkaampaa lihaa tulee Sous Videstä. Eikä Sous Videssä mureuteta, siellä kypsennetään (ainakaan millään järkevällä aikataululla). Tietenkin se jälkikäteen ruskistetaan pannulla, kun se ei näytä niin hienolta, kun tulee hauteesta.

    Ravintoloissa ei varmasti kaikissa ole käytössä, kun ihmiset joutuisivat odottamaan puoli tuntia annostaan. Kovasti kuitenkin epäilen, että vaikka sinä onnistuisit tekemään vähän alle mediumin tasaisesti pihviin, joka on epäsäännöllisen tasainen, pannulla ja lonkalta.

    edit: seuraavassa viestissäni on kuva tai se on tuolla Sous Vide-ketjussa..
    Sous vide -tekniikka
     
    Viimeksi muokattu: 12.12.2019
  36. bunville

    bunville

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Noh, nyt tämä tuntuu lähtevän sous vide tekniikan puolustuslinjalle.

    En kritisoi tekniikkaa itseään. Se on hyvä tapa kypsentää lihaa. Erinomainen sitkeämmille osille (lapa, suurin osa paistia, potka jne.).

    Mitä tulee prime cutseihin, sisäfile, ulkofile, entrecote, jotka ovat perinteiset pihvilihat, saman tuloksen saa tehtyä pannulla ja grillaamalla. Vaatii tietenkin kättentaitoja ja ymmärrystä mitä tekee ja mitä lihalle tapahtuu paistettaessa.

    Pihvien kypsennystä sous vide tekniikalla puolustaa idioottivarmuus. Tasalaatuisuuden saavuttaminen on paljon helpompaa. Tästä syystä se nousi suursuosioon El bullin ja Hestonin aikana. On helpompaa opettaa kokki käyttämään sous videa ja nopeasti ruskistamaan pinta.

    Usein toisten menetelmien kustannuksella. Monesti sous vide-tekniikalla opetellut kokki ei osaa kunnolla kypsentää "perinteisillä" tekniikoilla.

    Kyllä pihvin loistava paisto pannulla tulisi vieläkin olla kokin perustaitojen piirissä. Ikävä kyllä sous vide tekniikan suursuosio vuosituhannen alussa tuhosi tämän taidon melkein kokonaiselta sukupolvelta kokkeja.

    Jokainen tietenkin saa kypsentää ruokansa miten haluaa. Vagyu ribeye/entrecote pihvin ollessa kyseessä sous vide ei ole idioottivarmuutta lukuunottamatta mitenkään parempi tekniikka. Yhtä hyvä maultaan, huonompi hitaudeltaan.
     
    BaTTman tykkää tästä.
  37. Roskakuski

    Roskakuski

    Viestejä:
    34
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Pannulla ei saa samanlaista edge to edge pinkkiä kuin sous videellä tai reverse sear-metodilla. Se on vain mahdottomuus. Toki hyvää saa pannullakin.
     
    nestori tykkää tästä.
  38. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Osaan kyllä paistaa pihvin pannullakin tai grillissäkin ja laittaa uuniin ennen tai jälkeen paistolämpömittarin kanssa. Sous videllä on vaan niin helppoa tehdä täydellistä ettei viitsi ton hintasen lihan kanssa pienintäkään riskiä ottaa. Otan mieluusti täydellisen pihvin. Joku muu tehköön pannulla.
     
    nestori, Svaiski ja Namemma tykkäävät tästä.
  39. R+L=J

    R+L=J

    Viestejä:
    121
    Rekisteröitynyt:
    03.04.2019
    Onko sitä tullu ihan hiljattain vai pitääkö pyytää tiskiltä erikseen jostain jemmasta? Kävin nimittäin 2vko sitten ja ainakaan nopeasti silmäillen ei osunut silmiin lihatiskissä.

    BTW on kokemusta molemmista ja minusta taidolla hiilillä grillattu pihvi on huomattavasti parempi kuin Sous Videnä tehty, eli ei se mikään "täydellinen pihvi" ole. Jos tuon huolella tekee niin se harmaa pinnan alla on ihan olematon grillaamallakin, vaati toki huolellisuutta.
     
  40. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Itsenäisyyspäivänä ostin
     
  41. Tatuks

    Tatuks

    Viestejä:
    675
    Rekisteröitynyt:
    21.12.2016
    Mä olen käsittänyt että sous viden tarkoitus pihviä tehtäessä on se että pihviin saadaan kauttaaltaan tietty kypsyysaste ja sitten pannulla ohut pinta nopeasti ilman että joudutaan pitämään pihviä pannulla paria minuuttia. Kuitenkin pannulla käristetty pinta on pakostakin paksumpi ja keskellä kypsyysaste keskelle mentäessä muuttuu asteittain. Varsinkin jos puhutaan oikein paksusta pihvistä.

    Ainakin omasta mielestä parempaa noin tehtynä.
     
  42. JormaM

    JormaM

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    10.08.2018
    Ennoo syönyt sous vide pihviä joten pitäisi päästä syömään että voisi varmasti kommentoida. Mutta sanokaa moukaksi, mutta yleensä pidän grilliruuasta joka onkin vähän epätasapainoista, joku täysin tasainen kaasugrillillä tehty ulkofile on tylsää syötävää, kuntaas vähän epätasainen hiiligrillillä tehty hyvä entrecotee herkkua. :shy:
    Saa olla niin että toinen puoli pihviä vähän kypsempi ja karsinogeenisempi kuin toinen, ja siinä keskellä rasvaisempaa kun reunoilla.:hungry:

    (medium- keskimääräinen kypsyys)
     
    BaTTman tykkää tästä.
  43. camel

    camel

    Viestejä:
    14
    Rekisteröitynyt:
    18.04.2017
    Ei tule kyllä yhtään ainutta syytä mieleen miksi tuota pihviä ei kannattaisi sous videttää. Ellei sitten ole tarkoitus nauttia sitä kirjaimellisesti raakana. Varsinkin jos vaihtoehtoina on pannu tai pannu+uuni kombo.
     
  44. bunville

    bunville

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Juurikin näin. Sous videllä saadaan satavarmasti tietty kypsyysaste.

    Ongelma pannulla paistamisessa on miten saada tasainen kypsyys läpi lihan. Koska vain osa lihasta on kosketuksessa lämmönlähteeseen pitää lämmön antaa säteillä/levitä sisälle hitaammin. Eli lepuuttaa pihviä paiston jälkeen. Tälloin pinnalle tullut korkea lämpötila lämmittää koko pihviä ja kypsentää sen sisältä. Tässä auttaa pihvin alkulämpötila.

    Suurin ongelma lämmönlevityksessä on liha itse, se suojaa sisempiä soluja äkkinäiseltä lämmöltä tehokkaasti. Tästä syystä liha ehtii kypsyä liikaa ulkopuolella ennenkuin lämpö ehtii sisälle.

    Rasva taas kuljettaa lämpöa erittäin tehokkaasti joten marmoroidusta hyvästä lihasta leikatussa pihvissä lämmön ei tarvitse levitä tasaisesti pelkästään ulkoa, vaan marmori kuljettaa lämpöa suoraan lihan sisäosiin. Oikein tehtynä on mahdollista saada "tasainen" kypsyys läpi pihvin. Täydellistä tasaisuutta ei saada koska ulkopinta tulee olemaan täysin kypsä, mutta oikein paistamalla ja lepuuttamalla saadaan sama tulos kuin sous videllä joka kuitenkin ruskistetaan.

    Pannulla paistaessa bonuksena on mahdollisuus leikkiä voin kanssa lihan paistuessa.

    Pihviä paistettaessa.
     
  45. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Ei pannullakaan voita käytetä kuin loppuviimeksi. Muuten se palaa. Itse en tohon wagyuun voita laita mutta perus steikin isken sous videstä kuumalle rautapannulle ja kun flippaan otan pannun pois liedeltä, voita ja murskattu valkosipuli ineen, pannu vähän kallelleen ja sitten valelee.
     
  46. Viinasta

    Viinasta

    Viestejä:
    255
    Rekisteröitynyt:
    20.10.2016
    Leikkauskuva olis kiva sitten kun sen valmistat :)
     
  47. bunville

    bunville

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Aivan varmasti pihvistäsi tulee erittäin hyvää. Tunnut tietävän mitä teet.

    Onnittelut hyvän pihvin ostosta!
     
  48. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    2 426
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Joo, pitää muistaa laittaa tossa vklp
     
  49. Tonto

    Tonto

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Sous videllä tulee kyllä varmasti herkkua. Tuossa lihassa on vaan niin paljon rasvaa, että se sulaa suussa vaikka tunaroisi pahemminkin. Kobessahan pihvi leikataan jo paistolevyllä suupaloiksi ja paloihin pyöritellään paistopinta joka puolelle:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Silti lopputulos on niin maukasta, että tulee melkein tippa linssiin. Jotenkin veikkaan, että olisi jäänyt syömättä jos samaa temppua yrittäisi jollain vähärasvaisella lihakimpaleella.

    Onnittelut hyvästä ostoksesta :tup:
     
    tonttuj ja Powe tykkäävät tästä.
  50. 74t3

    74t3 True Bandit Make ATK Great Again

    Viestejä:
    202
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Nachot supremes vähän itse soveltamalla ja jenkkien reseptejä seuraamalla. Vähän kiire iltapäivä niin meni myöhään mutta onhan tässä aikaa.

    20191213_193808.jpg

    20191213_194042.jpg

    E. Jaffan lisäksi kyytipojaksi Creme Fraichea. Guacamolehan on aika suomalainen versio lisukkeesta mutta en enää sitä jaksanut käydä väsäämään. Jenkit tuntuvat käyttävän ranskankermaa.
     
    Viimeksi muokattu: 13.12.2019
    lxmo tykkää tästä.