living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 839
Punasipuli ja fetajuusto sopii tonnikalan kanssa kun nenä päähän.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvää joulua!
Osallistu io-techin piparikakkutalokilpailuun 2025 Linkki osallistumisketjuun >>>
SER-huutokaupat hyväntekeväisyyteen käynnissä! Linkki huutokauppaan >>>
Mites onko kokemuksia paistoteräksen käytöstä pitsojen kanssa? Pitsakivet ei ole oikein vakuuttaneet.
Tässä pizzassa on keskellä juustosydän, josta riittää, riittää ja riittää juustoa enemmän kuin koskaan ennen missään pizzassa. Kaikille juustoa rakastaville – tämän on SE ohje.


Vaikutti kyllä aika kamalalle. Taitaa jäädä kokeilematta. Ehkä jos nakit jättäisi pois, niin voisi vielä toimiakin. Tosin onhan tuossa aika järjetön määrä valkohomejuustoa. Maistuukohan mikään muu?
Wotkinsin pepperoni, myydään prismoissa n. 100g paketeissa 1,5-2€ paketti. Todella hyviä.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tuli ostettua eilen testiin, josko sitä kokeilisi grillissä tehdä kesällä, sähköuunin sijaan.Onkos kenelläkään kokemuksia tuosta lidlin pizzakivestä? Näkysi tänään olevan tarjouksessa 8.99€.
E: Näemmä samaa olikin jo kysytty edellisellä sivullaLaitetaan kokeiluun, eipä tuossa nyt ihan hirveitä häviä.
Ja tottakai, se pitää saada heti tänään haettua jostain Tampereen alueelta, koska taikinat on jääkaapissa muhimassa kolmatta päivää.
Pitää koittaa sellastakin joskus, vaikka se onkin piirakkamainen ja hankalammin syötävä. Kuulin toiselta forumilta etteivät ne ole niin hyviä kuin "hypestä" voisi päätellä ja New York style olisi parempi.Jos tosissaan pannupizzaa tahtoo tehdä, voi koittaa tehdä Chigaco deep dish-tyylisen. Se on tosin kyllä allekirjoittaneen mielestä enemmän piiras kuin pizza.
Juuri tämän takia kyselinkin sen leivinpaperin perään. jos se on sen pizzan kokoinen niin eipä siinä pitäis palamisvaaraa juuri olla.

PANNUPIZZAPaljonko laitoit hiivaa?
Ja teit siis saman ohjeen mukaan joka on tuolla kotikokissakin?
Kaikki nuo sopii pizzaan. Fetajuustoa varsinaisesti ei tule käytettyä vaan vastaavaa kotimaista Valio Eila salaattijuustoa joka itseasaissa jopa mielestäni hieman fetajuustoa parempaa vaikka ero onkin todella pieni.Fetajuusto kuullostaa kokeilemisen arvoiselta. Banaani tai persikka houkuttelisi, mutta vähän arvelluttaa pizzassa.
On maussa aika paljon eroa salaattijuustoilla ja fetalla, kun feta tehdään lampaan- ja vuohenmaidosta. Ainakin omaan suuhun maistuvat erilaiselta ja käytän mieluummin fetaa, kun on maukkaampaa. Joskus säästön vuoksi ostan salaattijuustoa. Ihan syötävää kyllä sekin on, mutta vähän miedomman makuista.Kaikki nuo sopii pizzaan. Fetajuustoa varsinaisesti ei tule käytettyä vaan vastaavaa kotimaista Valio Eila salaattijuustoa joka itseasaissa jopa mielestäni hieman fetajuustoa parempaa vaikka ero onkin todella pieni.
Tämä voi johtua siitä että se on fetajuustoa. Kiitos EU:n nimisuojien Valio ei saa sitä nimitystä siitä vain enää käyttää.Kaikki nuo sopii pizzaan. Fetajuustoa varsinaisesti ei tule käytettyä vaan vastaavaa kotimaista Valio Eila salaattijuustoa joka itseasaissa jopa mielestäni hieman fetajuustoa parempaa vaikka ero onkin todella pieni.
Itsellä on Uuni3, mutta ei tuota kaasupoltinta. Kannattaa kokeilla ensin puulla ennen kuin ostaa kaasupoltinta jos vain mahdollista. ITse kokeilin viime vkl ja tuntui olevan helpommin hallittavissa. Ei tarvinnut olla koko ajan täyttämässä luukkua vaan pystyi ottamaan rauhallisemmin. Toki tuokin vaatii pientä totuttelemista, mutta hallinta tuntui ainakin yhden kerran kokemuksella paremmalta.Onkos joku ostanut "uuni"iin tai siis nykyään "ooni"iin tuota kaasupoltinta, kokemuksia - ihan ilmainen kun se ei ole? Alkaa tietyllä tavalla hermot menemään tuohon pelletti-himmeliin kun sen kanssa lämpötilan säätö on liian vaikeaa, milloin kivi on liian kuuma ja milloin liian kylmä. Lisäksi pelletillä reunat palaa liekkien takia liian helposti, täysin palamatonta reunaa on lähes mahdoton saada aikaiseksi.
Puulla? Tarkoitatko jotain haketta? Ei itseä tuo lisääminen häiritse, se tulee jo käytännössä miettimättä, ongelma on 99% lämmössä...Itsellä on Uuni3, mutta ei tuota kaasupoltinta. Kannattaa kokeilla ensin puulla ennen kuin ostaa kaasupoltinta jos vain mahdollista. ITse kokeilin viime vkl ja tuntui olevan helpommin hallittavissa. Ei tarvinnut olla koko ajan täyttämässä luukkua vaan pystyi ottamaan rauhallisemmin. Toki tuokin vaatii pientä totuttelemista, mutta hallinta tuntui ainakin yhden kerran kokemuksella paremmalta.
Ei vaan ihan puukalikoita. Sellaisia sopivia mitkä mahtuvat peräosaan, ei siis siihen pellettilokeroon vaan itse uunin peräosaan. Itse syötin lisää puuta etukautta tarpeen mukaan, mutta toki takaakin voi syöttää jos sen lokeron ottaa irti.Puulla? Tarkoitatko jotain haketta? Ei itseä tuo lisääminen häiritse, se tulee jo käytännössä miettimättä, ongelma on 99% lämmössä...
Pelletin kanssa ongelma on se että aluksi saa pitää pizzaa sisällä max 20sec (päässä laskien) ja tässä vaiheessa se luukun puolen pohjan puolikas ei ole vielä paistunut kunnolla. Pizzan keskiosan saa helposti rikki jos se o liian ohut kun tässä vaiheessa menee törkkimään sillä ”lapiolla” ja sitten menikin jo vituiksi. Seuraavat käännöt luokkaa 12s, 15s on jo liikaa, mutta tämä ei sinänsä ole ongelma jos eka kääntö menee pulkkaan (paitsi kaljapäissään noi sekunnit menee liian nopeasti
).
Aluksi jos saisi pidettyä edes 30s niin olisi luxusta, sanoisin että jos kokonaispaistoajan saisi 2-3min luokkaan niin pohjan tai reunojen palamisen riski putoaisi murto-osaan... joku 350-380c olisi varmaan optimaalinen...
Vähän harkinnut jos siihen liekkipeltiin, joka on kiven päädyssä väkästelisi jotain korotusta - sekin voisi auttaa ongelmaan ainakin osittain, mutta tuskin sitä nykyistä peltiä on hihastakaan tuollaiseksi tehty.
Perjantain nopea.
Pepperonisalami ja punasipuli emmentalraasteella.
![]()
![]()
Oikeanlainen koostumus vaikuttaa siihen miten helppo sitä taikinaa on muotoilla. Eli jos on repeilyä tai sitten ei meinaa venyä millään niin pitää fixata valmistustapaa.Onko sulla tuohon pizzan muotoiluun jotain vinkkiä kun tuntuu olevan aina työn ja tuskan takana eikä siitä noin siistiä saa millään.
Jos taikinassa on hippasenkaan liikaa jauhoja, se alkaa venymään takaisin pienemmäksi. Sitten kun jauhoja on todella liikaa, siitä tulee kuin laastia jota on melkein mahdotonta muotoilla sopivaksi....Eli ongelma siinä että kun venyttelen ja painelen pizzaa isommaksi niin taikina venyy helposti jatkuvasti takaisin pienemmäksi...
Kuullostaisi että taikina ei ole saanut levätä tarpeeksi. Kokeilepa laittaa liinan alle ettei kuivu ja anna levätä puolisen tuntia tai tunti. Taikinaa pitää käsitellä aika hellästi kun sitä alkaa työstämään.Eli ongelma siinä että kun venyttelen ja painelen pizzaa isommaksi niin taikina venyy helposti jatkuvasti takaisin pienemmäksi.

Ei se taida sitten olla pizzan paistamiseen tarkoitettu pelti, vaan pelkkä pelti joka on pyöreä ja sen nimi on "pizzapelti." En tiedä onko lämpötilarajan ylityksestä muuta haittaa kuin että se voi vinksahtaa kieroon liian kuumassa ja heittää pizzan uunin kattoon.Housen pizzapellissä näytti olevan merkintä "maksimi lämpötila 230C", oletteko käyttäneet silti suuremmilla lämmöillä?
Sen verran se pizza sitä jäähdyttää että en usko kuumemman uunin tekevän sille mitään. Eihän se pelti juuri sitä pizzaa kuumemmaksi lämpene.Housen pizzapellissä näytti olevan merkintä "maksimi lämpötila 230C", oletteko käyttäneet silti suuremmilla lämmöillä?
Tuli käytettyä tuota peltiä yli 250C lämpötilalla aika monta kertaa ennenkuin luin täältä että maksimi oli tuo 230C. Eikait siinä muuta haittaa ollu kuin, että pelti aina rokkui keskeltä vähäsen mutta itsellä ei kuitenkaan tipahtanut kokonaan alas (sen lisäksi oli ritilä alla tippumisen varalta).
Itsellä on tuollanen kapeampi uuni, jossa tuo pysyy kyllä niissä samoissa urissa kuin pellit ja ritiläkin.Öö, ritilän päällähän tota, ainakin pyöreetä mallia juuri kuuluisi pitää?
![]()
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.