Ketjun innoittamana tuli kokeiltua tehdä parempaa pizzaa. Eilen vaivasin taikinan
@Drakkath ohjeella, Manitoba cream jauhoista. Himpun verran löysäksi jäi taikina ja oli vuorokaudessa muuttunut pallosta lättänäksi jääkaapissa. Tämä teki pohjan pyörittelystä kokemattomalle himpun verran hankalaa ja aina nopeasti alkoi pohja muuttumaan läpinäkyväksi, tässä vaiheessa piti lopettaa pyöreän muodon metsästys.
Täytteiksi tomaatti-valkosipuli-basilika-soosi, juusto, Kotivaran pepperoni-salami, paprika, punasipuli ja ripaus auraa. Uunista ei irtoa enempää kuin 250 joten sillä mentiin. Alustana Housen pizza-alusta.
Uskomatonta, mutta olipahan mahtava pohja. Reunat oli kivan rapsakat, jopa kopisevat. Pohjakin oli niin jäpäkkä, että pystyi syömään helposti käsin vaikka paikoin meinasikin mennä pyöritellessä melko ohueksi. Maku oli mukava ja täytteetkin kohillaan. Ennen syöntiä heitin pintaan vielä vähän aitoa Ranskasta tuotua Pizza Huilea.
Tätä hommaa täytyy selvästikkin alkaa hifistelemään, kerrasta jäi kyllä hommaan koukkuun. Hankintaan pitää pistää varmaankin pizzakivi tai -teräs.
PS. Aina puhutaan että suomalaiset pizzat on mätetty täyteen täytteitä, mutta osataan sitä Ranskassakin. Tilasin ravintolassa minkä lie inferno-pizzan, täyteinä oli jauheliha, chorizomakkara, pepperoni ja pekoni. Empäs muista milloin olisi viimeksi jäänyt pizzaa syömättä kun ei vaan yksinkertaisesti jaksanut enään syödä, joku Kotipizzan lihamestari oli tuohon verrattuna kuin joku vegaanipizza.