Pizzan valmistus kotona, reseptit, tekniikat ja välineet

Liittynyt
09.11.2020
Viestejä
682
Eilen tuli häsellettyä ja lapioon viime metreillä kiinni tarttunut kiekko leväytettyä täytteet edellä 450-asteiselle oonin kivelle. Onneksi oli margherita kyseessä.

Eipä siinä muu auttanut kuin vääntää nupit (takaisin) kaakkoon ja antaa moskan palaa kiveltä savuna taivaalle, lapiolla törkkiä enimmät tuhkat syrjään ja jatkaa paistohommia.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
Saatana soikoon. On kyllä raastavin vaihe kun pitää laittaa kiekko tonne pizzauuniin. Vaikka kuinka katsoo että pizza liikkuu ja liukuu mutta uuniin kun laittaa niin ei irtoa lapiosta sitten millään. Sitten sitä vähän heiluttaa ja jotain täytettä tippuu kivelle ja sitten se tarraa kiinni ja sitten on helvetti irti. Ei saa käännettyä ja alkaa toinen puoli jo palaa kun toinen puoli on vielä ihan taikinaista ja yrittää laittaa lapiota alle ja tietenkin tökkää lapioon ja reuna menee kaksinkerroin ja tarraa entistä lujemmin ja sitten siihen tulee reikä ja kaikki menee päin persettä.
Sitten saa taas yrittää putsata ja polttaa paskaa pois ja nejä pitsaa vielä edessä ja yks takana.

Helvetti soikoon.
 
Liittynyt
28.07.2018
Viestejä
62
Saatana soikoon. On kyllä raastavin vaihe kun pitää laittaa kiekko tonne pizzauuniin. Vaikka kuinka katsoo että pizza liikkuu ja liukuu mutta uuniin kun laittaa niin ei irtoa lapiosta sitten millään. Sitten sitä vähän heiluttaa ja jotain täytettä tippuu kivelle ja sitten se tarraa kiinni ja sitten on helvetti irti. Ei saa käännettyä ja alkaa toinen puoli jo palaa kun toinen puoli on vielä ihan taikinaista ja yrittää laittaa lapiota alle ja tietenkin tökkää lapioon ja reuna menee kaksinkerroin ja tarraa entistä lujemmin ja sitten siihen tulee reikä ja kaikki menee päin persettä.
Sitten saa taas yrittää putsata ja polttaa paskaa pois ja nejä pitsaa vielä edessä ja yks takana.

Helvetti soikoon.
Käytä enemmän jauhoja pohjaa muotoillessa. Jos on reiällinen lapio niin sillä pääsee ennen paistoa hyvin eroon ylimääräisestä jauhosta kun vähän heiluttelee. Lisää treeniä vaan niin kyllä se siitä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
Käytä enemmän jauhoja pohjaa muotoillessa. Jos on reiällinen lapio niin sillä pääsee ennen paistoa hyvin eroon ylimääräisestä jauhosta kun vähän heiluttelee. Lisää treeniä vaan niin kyllä se siitä.
Oon käyttänyt. Ja on reiällinen lapio. Siinä on vaan se huono puoli että kiekko tarttuu herkästi niihin reikiin ja vielä vaikempi heittää uuniin. Olen havainnu reiättömän paremmaksi omaan käyttöön.
Jauhoja käytän runsaasti mutta siinäkin on se huono puoli että sitten sitä ylimääräiset uuniin palamaan..
 
Liittynyt
14.03.2022
Viestejä
38
Mitä jauhoja olette käyttäneet Napolilaisen pizzan valmistuksessa? Onko Pirkka Pizzanpaistajat jauhoista mihinkään?
Entä millä ohjeella olette tehneet?
 
Liittynyt
21.07.2021
Viestejä
189
Luulin että tää tarttuminen on jenkkiläisten Karenien hommia, mutta näköjään osataan sitä täälläkin.

En ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa, kun ei kertaakaan mitään tarttumisongelmia....

Niitä täytteitä ei tule laittaa yli pizzapallot oman painon.
Sitä pizzaa pidetään pöydällä Maks 2min ja uuniin...ei ole rakettitiedettä
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
Nonii, loppu hyvin kaikki hyvin.
Kehittelin tuota omaa paisto tekniikkaa ja näyttäis että paras on pohjan nopea esipaistaminen. Pohja hetkeki uuniin niin että se hiukan alkaa pysyä kasassa ja sitten uunista ulos ja siihen laittaa sitten täytteet ja takaisin uuniin. Huomattavasti helpompi käsitellä kun se on aavistuksen jo kypsynyt. Tolla tekniikalla meinaan kyllä tehdä jatkossakin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
Luulin että tää tarttuminen on jenkkiläisten Karenien hommia, mutta näköjään osataan sitä täälläkin.

En ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa, kun ei kertaakaan mitään tarttumisongelmia....
Nii. En minäkään ymmärrä miks ihmiset ajaa autolla kolareita kun mulla ei ole koskaan ollu lähelläkään..
 
Liittynyt
21.07.2021
Viestejä
189
Nonii, loppu hyvin kaikki hyvin.
Kehittelin tuota omaa paisto tekniikkaa ja näyttäis että paras on pohjan nopea esipaistaminen. Pohja hetkeki uuniin niin että se hiukan alkaa pysyä kasassa ja sitten uunista ulos ja siihen laittaa sitten täytteet ja takaisin uuniin. Huomattavasti helpompi käsitellä kun se on aavistuksen jo kypsynyt. Tolla tekniikalla meinaan kyllä tehdä jatkossakin.
Ei näin.
 
Liittynyt
28.07.2022
Viestejä
566
Oon käyttänyt. Ja on reiällinen lapio. Siinä on vaan se huono puoli että kiekko tarttuu herkästi niihin reikiin ja vielä vaikempi heittää uuniin. Olen havainnu reiättömän paremmaksi omaan käyttöön.
Jauhoja käytän runsaasti mutta siinäkin on se huono puoli että sitten sitä ylimääräiset uuniin palamaan..
Käytä taikinan muotoiluun ja uuniinheiton apuna semolina-jauhoja. Reijällinen lapio tiputtelee ylimääräiset jauhot matkasta.
 

vokE

Tukijäsen
Liittynyt
01.06.2017
Viestejä
573
Semolina varmasti hyvä tuote, itse pitkään käytin mannasuurimoita. Ei jää kyllä mitenkään kiinni, mihinkään. Huomasin myös, että Pirkalta on tullut ihan omia jauhoja pizzan pyörittelyyn: Pirkka Parhaat käsittelyjauho 1kg.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 304
Saatana soikoon. On kyllä raastavin vaihe kun pitää laittaa kiekko tonne pizzauuniin. Vaikka kuinka katsoo että pizza liikkuu ja liukuu mutta uuniin kun laittaa niin ei irtoa lapiosta sitten millään. Sitten sitä vähän heiluttaa ja jotain täytettä tippuu kivelle ja sitten se tarraa kiinni ja sitten on helvetti irti. Ei saa käännettyä ja alkaa toinen puoli jo palaa kun toinen puoli on vielä ihan taikinaista ja yrittää laittaa lapiota alle ja tietenkin tökkää lapioon ja reuna menee kaksinkerroin ja tarraa entistä lujemmin ja sitten siihen tulee reikä ja kaikki menee päin persettä.
Sitten saa taas yrittää putsata ja polttaa paskaa pois ja nejä pitsaa vielä edessä ja yks takana.

Helvetti soikoon.
Mitä ihmettä.
Ei tähän vaadita mitään muuta kuin durum jauhoja TAI mannasuurimoita.
Pöydälle iso kasa edellämainittua.
Ennen kun alotat venyttämään taikinaa, käytä se ympäriinsä tuossa kasassa
Sen jälkeen tee pizza siihen paikalleen (meillä kiiltävää kivitasoa, se on kyllä hyvä pizzalle), kun pizza on valmis, työnnä aggressiivisellä liikkeellä lapio pizzan alle (älä epäröi, varmasti kusee). Nosta pizza ylös ja leiki elvistä kunnes koloista ei enää tipu jauhoa.
Enjoy!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
Mitä ihmettä.
Ei tähän vaadita mitään muuta kuin durum jauhoja TAI mannasuurimoita.
Pöydälle iso kasa edellämainittua.
Ennen kun alotat venyttämään taikinaa, käytä se ympäriinsä tuossa kasassa
Sen jälkeen tee pizza siihen paikalleen (meillä kiiltävää kivitasoa, se on kyllä hyvä pizzalle), kun pizza on valmis, työnnä aggressiivisellä liikkeellä lapio pizzan alle (älä epäröi, varmasti kusee). Nosta pizza ylös ja leiki elvistä kunnes koloista ei enää tipu jauhoa.
Enjoy!
Durumia mä käytänkin. Mutta niinkuin sanottu niin se ei aina auta ja sitten jää jauhoa palamaan uuniin.
Ja noita reikälapioita oon yrittäny käyttää mutta niillä mun on vielä vaikeampi tehdä toi kun reiättömällä. Reikälapiossa usein pitsan etuosassa joku hirtti reikään kiinni ja sitten se taittu siitä kaksinkerroin ja täytteet koski kiveä ja sitten taas mentiin.
Toki mä myös tykkään runsaista täytteistä mikä aiheuttaa omat ongelmansa.

Harjoittelukysymyksiä.
 
Liittynyt
06.01.2017
Viestejä
824
Muutama kysymys. Mitä tomaattimurskaa tai kastiketta käytät taikinan päällä ja mikä on taikinan hydraatio? Teetkö pohjasta liian ohuen? 250-270g pallosta saat mukavasti 30cm napolilainen pohjan. Vahvoilla jauhoilla toki vielä isomman, mutta taikina saa olla aika mintissä ja sitkoa riittää.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
242
Tuli harjoteltua taas ja tehtyä Luciferilla Pirkan pienistä valmispalloista pizzoja. Onnistui omaan makuun aika kivasti :) Vahingossa oli tullut ostettua isojen sijaan mutta hyvin pelitti.

En ole vielä keksinyt mitään huonoa tuosta uunista, muuta kun että vaimo ei tykkää ulkonäöstä (pizzat kyllä kelpaa... :psmoke:) On 5/5 vehje tuohon satasen hintaan, varsinkin kun ei ole muusta kokemusta.

Ekaa kertaa ei ollut haasteita pizzalapion kanssa. Käytin reippaasti puolikarkeita jauhoja pöydällä ja lapiolla. Kyllähän ne siellä uunissa välillä leimahteli mutta samapa tuo. Pizzalapio on ihan cittarin halppis ilman reikiä.

1695057961180.png


1695057979012.png
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 956
En taida jaksaa enää yrittää paistaa pizzakiveen imeytyneitä rasvoja pallogrillissä pois, kun huomasin että Puuilosta saa uuden 33cm levyisen kiven hintaan 8.99€.
 
Liittynyt
25.01.2021
Viestejä
437
Ei ole kokemusta ko. postilaatikoista, mutta kyllähän mestarit tekee kamadollakin sujuvasti, kunhan pizzakivi on vain nostettu ylös tiilien avulla, jotta yläpuolikin saa lämpöä. Luulisi toimivan myös kaasugrillissä, suurin ongelma varmaan liian kovat alalämmöt, jos ei ole tarkkana. En sinänsä ymmärrä tuollaista satasen läpyskää kaasugrilliin, kun samaan hintaan saa jo halvimpia kaasulla toimivia pizzauunejakin.
En minä sitä kaasugrillinkään kantta avaa kuin juuri sen verran, että saa sen pizzan sisään ja ulos kannen välistä eli pyritään kyllä pitämään kaikki mahdollinen lämpö sisällä. Tuota kiven nostamista voisi kyllä kokeilla ensi hätään, koska onhan tuo satanen aika kova hinta palasta rosteria ilman takuuta siitä, että sitä lämpöä nyt yläpuolelle selvästi tulisi enemmän. Tai sitten voisi vähän kartoittaa, saisiko moisen teetettyä vaikka töissä... pitäisi kyllä piirtää siitä silloin kuvat, mutta ei tuo kyllä monimutkainen ole.
 

tjkoo

Tukijäsen
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
2 711
En taida jaksaa enää yrittää paistaa pizzakiveen imeytyneitä rasvoja pallogrillissä pois, kun huomasin että Puuilosta saa uuden 33cm levyisen kiven hintaan 8.99€.
Miksi ihmeessä haluat niitä imeytyneitä rasvoja pizzakivestä pois? Vähän sama kuin vaihtaisi mopoon moottorin aina 1000km välein että voisi aloittaa sisäänajon uudelleen.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 956
Miksi ihmeessä haluat niitä imeytyneitä rasvoja pizzakivestä pois? Vähän sama kuin vaihtaisi mopoon moottorin aina 1000km välein että voisi aloittaa sisäänajon uudelleen.
Ei huvita ottaa joka kerta kolmea palovaroitinta irti huoneiden katoista ennen pizzan paistamista ja se sininen savu minkä viimeksi päästi uunista ulos oli vähän liikaa ja pistavä haju tulvi kotoa rappukäytävään saakka :confused2:
 

tjkoo

Tukijäsen
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
2 711
Ei huvita ottaa joka kerta kolmea palovaroitinta irti huoneiden katoista ennen pizzan paistamista ja se sininen savu minkä viimeksi päästi uunista ulos oli vähän liikaa ja pistavä haju tulvi kotoa rappukäytävään saakka :confused2:
Joo sori oma virhe, en jotenkin yhtään ajatellut ketjun hifistelijöiden jälkeen että pizzaa tehdään edelleen sisätiloissakin :)
 
Liittynyt
14.10.2018
Viestejä
2 749
Aika harva ammattilainenkaan ulkona käy pitsoja vääntämässä, eiköhän niitä tehdä pääsääntöisesti sisällä ;-)
 

MI7

Liittynyt
05.12.2020
Viestejä
251
Ei huvita ottaa joka kerta kolmea palovaroitinta irti huoneiden katoista ennen pizzan paistamista ja se sininen savu minkä viimeksi päästi uunista ulos oli vähän liikaa ja pistavä haju tulvi kotoa rappukäytävään saakka :confused2:
Pizzateräs voisi olla ratkaisu, ei ime mitään sisäänsä.
 
Liittynyt
14.10.2018
Viestejä
2 749
Teräs on ratkaisu kotiuuniin, muttei pitsauuniin. Itse asiassa kotiuunissa kivistä on vain haittaa.
 
Liittynyt
31.10.2022
Viestejä
152
Saatana soikoon. On kyllä raastavin vaihe kun pitää laittaa kiekko tonne pizzauuniin. Vaikka kuinka katsoo että pizza liikkuu ja liukuu mutta uuniin kun laittaa niin ei irtoa lapiosta sitten millään. Sitten sitä vähän heiluttaa ja jotain täytettä tippuu kivelle ja sitten se tarraa kiinni ja sitten on helvetti irti. Ei saa käännettyä ja alkaa toinen puoli jo palaa kun toinen puoli on vielä ihan taikinaista ja yrittää laittaa lapiota alle ja tietenkin tökkää lapioon ja reuna menee kaksinkerroin ja tarraa entistä lujemmin ja sitten siihen tulee reikä ja kaikki menee päin persettä.
Sitten saa taas yrittää putsata ja polttaa paskaa pois ja nejä pitsaa vielä edessä ja yks takana.

Helvetti soikoon.
:rofl:

No olet jo vinkkejä saanutkin, mutta jos on metallinen lapio (myös se reiätön siis) niin olen itse huomannut että lapiota "painamalla" ja vetämällä pizza irtoaa siitä todella nätisti. Eli kun liu'utat lapiota pizzakivellä, niin

EI näin:
20230920_094700.jpg


Vaan näin:
20230920_094704.jpg
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
:rofl:

No olet jo vinkkejä saanutkin, mutta jos on metallinen lapio (myös se reiätön siis) niin olen itse huomannut että lapiota "painamalla" ja vetämällä pizza irtoaa siitä todella nätisti. Eli kun liu'utat lapiota pizzakivellä, niin

EI näin:



Vaan näin:
En oikein tiedä miten tuo ratkaisee mitään kun tungen lapion uuniin niin joko lapiota pitää nykäistä pitsan alta tai sitten lapiota pitää kallistaa että pitsa alkaa "liukua" lapiosta kivelle. Ongelma on se että se pitsa ei irtoa eikä lähde liukumaan siitä lapiosta. Siinä vaiheessa kun pitsa koskettaa kiveä niin ei ole enää mitään ongelmaa.
Käyttämällä runsaasti durumia se onnistuu kyllä jotenkuten, mutta sitten sitä jauhoa jää paljon uuniin ja pohjaan ja alkaa palamaan eikä se ole hyvä.
 
Liittynyt
31.10.2022
Viestejä
152
En oikein tiedä miten tuo ratkaisee mitään kun tungen lapion uuniin niin joko lapiota pitää nykäistä pitsan alta tai sitten lapiota pitää kallistaa että pitsa alkaa "liukua" lapiosta kivelle. Ongelma on se että se pitsa ei irtoa eikä lähde liukumaan siitä lapiosta. Siinä vaiheessa kun pitsa koskettaa kiveä niin ei ole enää mitään ongelmaa.
Käyttämällä runsaasti durumia se onnistuu kyllä jotenkuten, mutta sitten sitä jauhoa jää paljon uuniin ja pohjaan ja alkaa palamaan eikä se ole hyvä.
Ehkäisee ainakin sitä ettei täytettä tipu pizzasta kun saa kulmaa sen verran alemmas. Mutta jos se ei lähde liukumaan niin taikina menee kyllä nopeasti myttyyn lapiota vatkatessa, eikä sekään ole hyvä...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 342
Ehkäisee ainakin sitä ettei täytettä tipu pizzasta kun saa kulmaa sen verran alemmas. Mutta jos se ei lähde liukumaan niin taikina menee kyllä nopeasti myttyyn lapiota vatkatessa, eikä sekään ole hyvä...
Jep jep.. ja pienikin muru jotain täytettä tai juustoa lapiossa ja kaikki menee päin helvettiä.
 
Liittynyt
13.02.2017
Viestejä
1 674
Tuli hommattua ooniin tuollainen italian pajan ruostumattomasta tekemä ovi. Tämän kanssa uuni lämpenee kyllä huomattavasti nopeammin ja kuumaksi etureunaa myöten. 10-15min ja etureunassa jo 450 astetta.

ps. Yksi kpl näitä ovia myynnissä myyntipalstalla
 

Liitteet

Liittynyt
06.01.2017
Viestejä
824
Tuli hommattua ooniin tuollainen italian pajan ruostumattomasta tekemä ovi. Tämän kanssa uuni lämpenee kyllä huomattavasti nopeammin ja kuumaksi etureunaa myöten. 10-15min ja etureunassa jo 450 astetta.

ps. Yksi kpl näitä ovia myynnissä myyntipalstalla
Sait sitten viimein omasi. Mä vedellyt reilun vuoden tuon kanssa ja hyvä on. Ehdoton suositus jos jollain pienikin ajatus asiasta. Väitän että puolittaa lämmitysajan. Esilämmitän ilman luukkua täydellä teholla noin 5min/200'c jonka jälkeen tehot puoleen väliin ja luukku paikoilleen. Siinä kun käy pyörittämässä känttyjä, niin uuni valmistuu.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 956
Kävin hakemassa Puuilosta 33cm levyisen pizzakiven.

@SweeneyTodd haluaisin itsekin tietää miksi pizzakivestä olisi haittaa kotiuunissa.

DSC06541.JPG
 
Liittynyt
14.10.2018
Viestejä
2 749
1) on niin pieni, ohut ettei varaa juuri yhtään lämpöä
2) eli toimii lähinnä eristimenä
Kunnollinen paksu paistoteräs varaa ja luovuttaa tehokkasti lämpöään pohjaan, jolloin pohja paistuu.
Virjoselta Kaarinasta?
 
Liittynyt
26.11.2020
Viestejä
451
Ekat testit tehty Luciferilla eikä ihan hirveästi palanut mikään. Pohjasta tuntui tulevan hyvä kun käänsi tulet nollille ja käänteli ihan kuuden sekunnin välein. Enpä tarkkaan kokonaisaikaa katsonut, mutta tuntui tosi nopeasti tulevan valmista, alle minuutti? Ehkä vähän enemmän pitäisi päällysteiden paistua? Pitäisiköhän vaan yrittää pitää lättyjä pidempään uunissa kovaan tahtiin pyöritellen? Vähänkään minimiä isommalla liekillä tuli samantien mustaa reunaa. Kyl tuosta aika hyvää tulee, ainakin kun vielä vähän treenaa.
 

Liitteet

Liittynyt
14.10.2018
Viestejä
2 749
Elämme jännitäviä aikoja, jääkaappijuureni vaikuttavat flegmaattisilta, mutta muistin vaimoni ostaneen minule lahjaksi kuivattua juurta Kanadasta! Pistin sen muhimaan jurui, joten saas näkee...
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
279
Ekat testit tehty Luciferilla eikä ihan hirveästi palanut mikään. Pohjasta tuntui tulevan hyvä kun käänsi tulet nollille ja käänteli ihan kuuden sekunnin välein. Enpä tarkkaan kokonaisaikaa katsonut, mutta tuntui tosi nopeasti tulevan valmista, alle minuutti? Ehkä vähän enemmän pitäisi päällysteiden paistua? Pitäisiköhän vaan yrittää pitää lättyjä pidempään uunissa kovaan tahtiin pyöritellen? Vähänkään minimiä isommalla liekillä tuli samantien mustaa reunaa. Kyl tuosta aika hyvää tulee, ainakin kun vielä vähän treenaa.
Nuo uunit on hiukan haastavia varmasti alkuun, kunnes oppii oman uunin temput. Cozzella ekan vuoden ja nyt 1,5v Surrientolla paistelleena sekä Koda16 satunnaisesti, huomaa ison eron uuneissa. Ja nyt hommasin tuon Ahjon liikuteltavaan käyttöön. Tuli kyllä ekalla testipaistolla tehtyä varmasti kaikki aloittelijoiden virheet uudelleen. Biscotto kivi hakusessa niin homma pohjan palamisen osalta helpottaa. Mietin jopa lisäsuojan rakentelua takaosan polttimon eteen, jotta reuna ei niin helposti palaisi ja lämpö olisi epäsuoraa.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 956

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 956
Pizzanpaistajien juustomurut on tuttuja ja tosiaan haluaisin juuston, jossa on kunnolla makua kuten Valion Polarissa.
 
Liittynyt
21.07.2021
Viestejä
189
Täälläkin kun paljon tehdään väärin tomaattikastikkeesta uunittamiseen, niin uusi hyvä video jossa itse maailmanmestari mukana ohjeistamassa.

Katsokaa ja oppikaa

 
  • Tykkää
Reactions: KUK
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
279
Täälläkin kun paljon tehdään väärin tomaattikastikkeesta uunittamiseen, niin uusi hyvä video jossa itse maailmanmestari mukana ohjeistamassa.

Katsokaa ja oppikaa

Aika hyödytön video katsoa, kaksi osaavaa arvostelee henkilöä joka tuntuu tahallaan tekevän melkein kaiken väärin. Hyödyllisempää ja tehokkaampaa olisi katsoa joku klippi youtubesta, missä tehdään oikeita asioita.
-kotiuunissa jos tekee niin kivi/paistoteräs ja kunnon lämmitys sille. Sen jälkeen pelkkä pohja tomaattikastikkeen kanssa ja lopuksi täytteiden kanssa takaisin. Hitaampaa kuin kaasu-uunissa, mutta onnistuu se tuollakin.
Muuten tuossa videossa tulikin tärkeimmät
-ei öljyä taikinaan
-ei liilaa hiivaa
-riittävän pitkä kohotus
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
2 038
Aika hyödytön video katsoa, kaksi osaavaa arvostelee henkilöä joka tuntuu tahallaan tekevän melkein kaiken väärin. Hyödyllisempää ja tehokkaampaa olisi katsoa joku klippi youtubesta, missä tehdään oikeita asioita.
Mun mielestä toi on tavallaan kiva lähestymistapa. Jos joku on tottunut tekemään noita "virheitä", niin ainakin saa pienen häpeän punan poskilleen tuota katsoessaan. Mähän en siis tiedä asiasta mitään, mutta ainakin video jäi mieleen.
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
279
Mun mielestä toi on tavallaan kiva lähestymistapa. Jos joku on tottunut tekemään noita "virheitä", niin ainakin saa pienen häpeän punan poskilleen tuota katsoessaan. Mähän en siis tiedä asiasta mitään, mutta ainakin video jäi mieleen.
Ihan viihdyttävää toki, mutta itse parhaiten oppinut katsomalla Viton ja Vincenzon videoita yms. jossa käydään läpi taikinan teon eri vaiheita tai erilaisia vaihtoehtoisia menetelmiä tai yleisimmät virheet mikä voi auttaa omiin ongelmiin taikinan teossa. Kuten esim tämä:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
244 193
Viestejä
4 262 896
Jäsenet
71 473
Uusin jäsen
Zounas

Hinta.fi

Ylös Bottom