Mukava jos sait rapean pohjan paperi välissä ja kivikin eristeenä.
Rainbow taisi olla surkein tomaattimoso joita vertailitltiin vierekkäin aikoinaan. Pitsa ei toki ole se missä makuerot helpoimmin huomaa, vaan se jossa supervetisyys kostautuu. Viimeksi ostettiin kolme erilaista tomaattia ja marzanot oli hyvää, mutta kun vieressä oli vielä parempia kirsikkatomaatteja niin ei innostuttu maksamaan moisista, ainakaan pitsaan.
Ei varsinaista säästöä mutta jos raastaa parmesaanin sijaan pecorino romanoa pitsan pohjalle, niin saa maukkaampaa, ja raastaminen helpompaa hommaa. Ja muutenkin monikäyttöisempi juusto kun kaikissa, no sanotaan roomalaisissa klasskkopastoissa tuppaa olemaan.
Rainbow taisi olla surkein tomaattimoso joita vertailitltiin vierekkäin aikoinaan. Pitsa ei toki ole se missä makuerot helpoimmin huomaa, vaan se jossa supervetisyys kostautuu. Viimeksi ostettiin kolme erilaista tomaattia ja marzanot oli hyvää, mutta kun vieressä oli vielä parempia kirsikkatomaatteja niin ei innostuttu maksamaan moisista, ainakaan pitsaan.
Ei varsinaista säästöä mutta jos raastaa parmesaanin sijaan pecorino romanoa pitsan pohjalle, niin saa maukkaampaa, ja raastaminen helpompaa hommaa. Ja muutenkin monikäyttöisempi juusto kun kaikissa, no sanotaan roomalaisissa klasskkopastoissa tuppaa olemaan.