Pizzan valmistus kotona, reseptit, tekniikat ja välineet

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja jonesky12345, 07.11.2016.

Tagit:
  1. Drakkath

    Drakkath

    Viestejä:
    125
    Rekisteröitynyt:
    28.10.2016
    Kyse siis puhtaasti raakapainosta, tilavuuden suhteen voikin olla eri asia. Eli esim 100g jauhoja ja 65g vettä.
     
    Tinke-80 tykkää tästä.
  2. Taika-Jim

    Taika-Jim

    Viestejä:
    729
    Rekisteröitynyt:
    01.12.2016
    Pitäisi pitsaa vääntää, mutta miten saisi semmoisen pannupitsatyylisen kuohkean ja pehmeän pohjan? Oisko reseptejä tähän?
     
  3. Drakkath

    Drakkath

    Viestejä:
    125
    Rekisteröitynyt:
    28.10.2016
    Reseptin tekisin muuten samoin, mutta lisäisin hieman öljyä ja kohottaisin valmiiksi muotoiltuna pellillä. Täytteet sitten hieman kohonneen taikinan päälle. Ja tekisin muutenkin hieman paksumman taikinan.
     
  4. Aatsipoppaa

    Aatsipoppaa

    Viestejä:
    30
    Rekisteröitynyt:
    19.05.2018
    Täältä edullinen puinen pizzalapio: Eppicotispai Pizzalapio Puinen | Makujakauppa
     
  5. Cumbo

    Cumbo

    Viestejä:
    1 618
    Rekisteröitynyt:
    31.05.2017
    Itsellä tuli kiven mukana puinen lasta enkä ostaisi toista kertaa. Halkesi kerran, kun olin pessyt liian veden kanssa. Puinen on myös liian paksu ja siinä on liikaa kitkaa, jolloin ohuet pizzat menevät joskus rikki, kun niitä yrittää lapiolle siirtää - erit. ennen paistamista, mutta onpa joku hajonnut uunista ottaessakin.
     
  6. Apinamakina

    Apinamakina

    Viestejä:
    348
    Rekisteröitynyt:
    14.07.2017
    Tein itekkin eilen pizzaa ja pohjan tein ensimmäistä kertaa niin, että annoin ensin kohota huoneenlämmössä pari tuntia, sitten pariksi vuorokaudeksi jääkaappiin, ja sitten taas pariksi tunniksi huoneenlämpöön. Taikinan muotoilu oli älyttömän helppoa, itsestään venyi, eikä tarvinnut itse revitä taikinaa. Myös parhaimman makuinen pohja mitä on tullut tehtyä.

    Käytin noita Denniksen pizzajauhoja, ja sen pussissa lukevan ohjeen mukaan mitoitin raaka-aineet.

    Margheritapizzaa koitin tehdä, mutta lopputuloksesta tuli vähän liian vetinen, en tiedä oliko mozzarella jotain vääränlaista vai mistä johtui.

    Paistamiseen käytin Mustangin pizzakiveä jota esilämmitin uunissa 300C tunnin.
    K-Raudasta kävin myös hakemassa teräksisen pizzalapion. :D PIZZALAPIO CELLO TAITTUVA KAHVA | K-rauta.fi Tuo lapio tuntuu ehkä vähän liian pieneltä, mitään isonkokoisia lättyjä siihen ei saa tehtyä.
     
  7. Taika-Jim

    Taika-Jim

    Viestejä:
    729
    Rekisteröitynyt:
    01.12.2016
    ei tässä nyt kolmea päivää ole aikaa kohottaa taikinaa, mutta se parin tunnin kohotus ja välillä vaivaus vissiin tekee siitä kuohkeaa?
     
  8. Apinamakina

    Apinamakina

    Viestejä:
    348
    Rekisteröitynyt:
    14.07.2017
    Itse tein tämän näköiset pizzat:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Jos ei ole aikaa odottaa pari päivää taikinan kohoamista, niin sitten varmaan vaan kohotat sen pari tuntia, itse en varmaan kuitenkaan vaivaisi sitä taikinaa paljon enää kohoamisen jälkeen. En tiedä, koskaan en oo pannupizzoja tehnyt. :D Kannattaa varmaan vaivata sitä taikinaa ensin kunnolla sen 10 minuuttia ennen kohottamista, kohoamisen jälkeen leikkaat sen paloiksi, pyörittelet ne palloiksi ja annat niidenkin vielä levätä hetken peitettyinä. Tuolla tavalla itse tein oman taikinani.
     
    Viimeksi muokattu: 06.04.2019
  9. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    2 188
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    En ehtinyt tänään syömään aamupalaa, joten tein sitten lounaaksi pizzan.

    Teki mieli suolaista (kinkkua), makeaa (ananasta) ja tulista (devilsin jalapenoa).

    Kokeilin jättää juustoraasteen kokonaan pois päältä ja korvata sen mozzarellapallosta revityillä paloilla. Hyvin toimii näinkin (juusto venyy syödessä) :hungry:

    Tein reunoista tarkoituksella paksut ja kuohkeat (kumisee kun kopsauttelee haarukalla). Pohja paistui parin millin paksuiseksi kuten pitikin :tup:

    DSC02362.JPG
    DSC02366.JPG
     
    Trilliann, JaySon, MJay ja 2 muuta tykkäävät tästä.
  10. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    2 188
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Tein pizzataikinan kahta pizzaa varten ja laitoin jääkaappikohotukseen omissa kulhoissa, joissa tuorekelmut päällä.

    Taikinasta tuli kuitenkin kolme palleroa ja yhden niistä laitoin pintajauhotettuna pakastimeen muovisessa säilytysrasissa.

    Onko oikea tapa pakastaa?
     
  11. Cumbo

    Cumbo

    Viestejä:
    1 618
    Rekisteröitynyt:
    31.05.2017
    Itse en ole pakastamisessa oikein ikinä onnistunut. Taikinaan tulee sellainen kuori, vaikka ovat vakuumissa ja joskus pussissakin. En tiedä pitäisikö pakastaa jossain astiassa ensin ja pakastamisen jälkeen heittää vakuumiin. Joka tapauksessa sulattaessa ensin pussista/vakuumista pois, astiaan ja kansi kiinni ja antaa siellä sulaa.
     
    living_death tykkää tästä.
  12. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    1 853
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Mä oon kyllä pakastanut taikinoita useemmankin kerran ihan kohtalaisella menestyksellä. Oon aina tehnyt niin että öljyttynä jossain pakasterasiassa taikinapallona jäähän ja sit vaan tiukkaan pakastepussiin.
     
  13. Moonis

    Moonis

    Viestejä:
    52
    Rekisteröitynyt:
    20.03.2018
    Ajattelin itsekin tehdä lettusen pienoisen nyt perjantaina koska #cookingfuckingsucks Mutta mietin etä onko mun pohtima extralihaisa sitten jo liian raskas, täytteeks tulis siss Jauheliha+sipuli, pekonikuutio, pepperoni/salamisuikale ja kinkku. Jotain raikkautta tuohon vois ajatella mutta mitä?
     
  14. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    1 853
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Kuulostaa siltä että oot tekemässä sellasta suomityylistä piirakkaa. Laita pelkkä salamisuikale, laadukas juusto ja tomaattikastike.
     
  15. Mr X

    Mr X

    Viestejä:
    95
    Rekisteröitynyt:
    19.12.2018
    Olen pakastanut aavistuksen verran öljytyt pallot löyhässä pakastepussissa ja sulattanut ne käyttöön aikanaan jääkaapissa. Sen jälkeen kohottanut ne huoneenlämmössä erillisessä astiassa ja ihan hyviä oli käsitellä.

    Tämä nyt menee taas mielipiteissä tyyliin paljonko hiivaa, nestettä, mitä jauhoa, kylmäkohotus vai ei, mikä pizzakivi jne....
     
  16. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    2 188
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Jätä jauheliha pois ja korvaa se esim. keltaisella ja vihreällä paprikalla.

    Myös jalapeno ja valkosipuli antaa lisää makua.
     
  17. Cumbo

    Cumbo

    Viestejä:
    1 618
    Rekisteröitynyt:
    31.05.2017
    Itsekin tein ennen noita piirakkatyylisiä pizzoja, mutta nykyään pizzan päälle vain hyvä tomaattikastike, mozzarella (ei raaste, vaan pallotavara) ja pepperoni (+valkosipuli uunin jälkeen). Juustosta puolet uuniin ja puolet, kun pizza on minuuttia-kahta vaille valmis. Pepperonin tilalla saatan käyttää esim. parmankinkkua tmv. ja se tietysti uunin jälkeen.
     
    kurwaslobo tykkää tästä.
  18. Maso

    Maso

    Viestejä:
    304
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Mozzarellaraaste on kyllä parempi kuin sellainen vedessä uiva pallukka. Ei ole niin kosteaa ja enemmän makua.
     
  19. Cumbo

    Cumbo

    Viestejä:
    1 618
    Rekisteröitynyt:
    31.05.2017
    No kai tämäkin on niitä makuasioita. Itse käytin aikanaan mozzarellaraastetta (sekoitettuna toiseen juustoraasteeseen), mutta omasta mielestä pallukat paljon parempia. Tavoitteena sellainen napolilaistyylinen pizza, ei suomalais-.
     
  20. Moonis

    Moonis

    Viestejä:
    52
    Rekisteröitynyt:
    20.03.2018
    Paprikaa mulla onkin juu, antaa samalla kivaa väriä :)

    Jalapenosta ei kumpikaan välitä ja mä vihaan valkosipulia..
     
    living_death tykkää tästä.
  21. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    374
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Höpönlöpö.
    Jauheliha sopii erinomaisesti pepperonin kanssa, ja mikäli ei kaikkea halua heti syödä on jauheliha täytteenä paras, ilman sitä ei vaan mikrosta saa hyvää...

    Suosittelen täytteiksi jauhelihaa (sekaan salsaa), pepperonimakkaraa ja sinihomejuustoa.
     
  22. Mustang243

    Mustang243

    Viestejä:
    373
    Rekisteröitynyt:
    23.10.2016
    Yks mitä tulee itse satunnaisesti käytettyä, on sellainen Santamarian (Myös Xtran oma on ihan jees) Taco spice mix mauste mitä tavataan laittaa jauhelihan sekaan kun tehdään tortilloja/tacoja. Muuttaa pizzan makuprofiilia yllättävästi, kun jauheliha ei olekaan ns. perinteisesti maustettua. Tämä vain sitten kyllä tekee sen, että jauheliha puskee aika vahvasti esiin, että kannattaa laittaa vähän hillitymmin sitä :p
     
  23. Robbs

    Robbs

    Viestejä:
    259
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Kyllähän nuo sopii keskenään omastakin mielestä ihan hyvin.

    Mutta jos tuohon lähtee vielä työntämään pekonia ja kinkkua niin oma järki ei sitä enää ymmärrä. Toki jokainen tekee sitä mikä maistuu ja jos jollekin tuo maistuu niin ei ole itseltä pois.
     
  24. mikkelson

    mikkelson Tukijäsen

    Viestejä:
    1 256
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Voihan sitä laittaa montaa eri täytettä jos laittaa kohtuudella tai jakaa pizzan vaikka eri osiin, että laittaa toiselle puolelle eri täytteitä kuin toiselle.
     
  25. Jumi

    Jumi

    Viestejä:
    821
    Rekisteröitynyt:
    27.03.2017
    Mitä hyvä laatuisia täytteitä käytätte? Pari vuotta sitten tuli todettua että vaikka pohja olisi kunnossa pizzan voi pilata huonoilla ja halvoilla täytteillä. Voi kuulostaa hifistelyltä, mutta ero on huima.

    Hyväksi juustoksi olen todennut Accadi Mozzarella 400g 4€. 1€ per pizza on aika hintava, mutta hyvä juusto on tärkeä. Leikataan ohuiksi siivuiksi ja laitetaan heti tomaattikastikkeen jälkeen eli muiden täytteiden alle. Juustoviipaleet sulavat uunissa ympäri pohjaa, vaikka ensin epäilyttää ettei se riitä. Mitään muita juustoraasteita ei tarvita, tällä tulee pizzeriapizzan näköinen (ja toivottavasti makuinen).
    [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

    Valmis tomaattikastikkeeksi oon käyttäny suosittua Mutti Pizzasaucea joka on varma valinta, mutta Makumestarin Pizzapyre yllätti ja iski makuhermoon. Tulee ostettua toistekin.
    [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

    Kinkkuna on tullut käytettyä vain palvikinkkua. Hyvää kinkun makuista suikaletta en ole löytänyt ja palvikinkusta saa tehtyä isompia palasia jotka maistuvat ja erottuvat pizzasta.
    [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
     
  26. Maso

    Maso

    Viestejä:
    304
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Göränssin 1kg pussi kebablastuja on ihan jees myös pitsan päällä. Lidlistä löytyy ainakin, olisiko ollut jotain 6-7€ pussi.

    IMG_20190322_172940.jpg
     
    Jumi tykkää tästä.
  27. SweeneyTodd

    SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

    Viestejä:
    970
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Buffala mozzarelaa suosin itse, jos tuollaista napoli-tyylistä pizzaa teen. Tyyristä sekin merkistä riippumatta, mutta kuuluu asiaan. Maussa on selkeä ero lehmän maidosta tehtyyn verrattuna. Napolissa noilla on kuulemma eri nimetkin. Mozzarella viittaa buffala mozzarellaan ja fior di latte on sitten se lehmän maidosta tehty juusto. Näin ainakin netissä kerrottiin, joten näinhän sen on oltava.

    Chef Wotkinsin pepperoni on omaan makuun sopinut ihan mainiosti.

    Tapashyllyistä löytyy yleensä ihan laadukkaita ilmakuivattuja kinkkuja, jotka on omaan makuun maukkaampia kuin palvatut tai keitetyt kinkut.

    Pizzakastikkeen surautan yleensä itse kasaan purkkitomaateista. San Marzanoa tai jos haluaa vähän säästää, niin Muttilta löytyy puolta halvemmatkin purkkitomaatit. Valuttaa huolellisesti ettei tule liian märkä ja sitten vaan tehosekoittimeen kera valkosipulin, oliiviöljyn ja mausteiden. Pippuri, suola, basilika linjalla olen pitkälti mennyt.

    Tuore basilika. Tämä on mahtava lisuke pizzaan. Osa tuonne kastikkeen sekaan mausteeksi ja osa sitten valmiin pizzan päälle kera pienen lorauksen oliiviöljyä.

    Lisätään vielä hyvä yhdistelmä tulisen ystäville. Vuohenjuusto+pepperoni+jalopeno-siivut. Toimii jostain syystä ainakin omaan makuun täydellisesti.
     
    Jumi tykkää tästä.
  28. Moonis

    Moonis

    Viestejä:
    52
    Rekisteröitynyt:
    20.03.2018
    :D Hyvin mulla alkaa tää Operazzione Pizza... Tein tuossa pohjia kunnes tajusin "ei vittu... hiiva!!" Roskiin meni ja uus yritys ja nyt näyttäs että jopa onnistuin, pohja tuntu jo alustettaessa todella pehmoiselle ja hyvälle :) Lupaavan oloinen alku mutta annan sen tuossa kohota nyt hetken ja siten jääkaappiin ja huomenna sit täyttäminen ja paiSto ja maisto :p
     
  29. Juves

    Juves

    Viestejä:
    169
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Hiivan voi lisätä myöhemminkin. Monet laittaa kuivahiivankin vaan jauhojen sekaan.
     
  30. Moonis

    Moonis

    Viestejä:
    52
    Rekisteröitynyt:
    20.03.2018
    :D se pohja oli jo ihan leivontakunnossa joten... ei onnistunu enää siin vaiheessa lisätä hiivaa. Kirosin kyllä aika raskaasti, mutta oma moka oma moka. Uusintayritys kyllä sitten onnistui ja isännän nälkäisen kiljunnan takia se oli pakko leipaokin samantien mutta tein samantien sitten uuden taikinan joka nyt tuolla lepää ja odottaa (ja juu, sinne meni hiiva ihan ekalla kertaa:D ) Pizzajauhoina mulla oli dennis pizzajauho+ hiivaleipäjauho sekotus, toimi omasta mielestä paremmin kuin puhdas 00-jauho.

    Pizza oli todella hyvää ja pohja ihan kuin pizzeriassa , täytteeks äijä itte laitteli salamisuikaleen, pekonin, ananksen (yääääkkkk!!) tomaattiviipaleet, juuston ja ihan pinnalle sitten pepperonimakkaraa. Ja katos koko pelti alle puoleen tuntiin..
     
    Viimeksi muokattu: 18.04.2019
  31. Moonis

    Moonis

    Viestejä:
    52
    Rekisteröitynyt:
    20.03.2018
    Vielä parempaa saat kun yhdistät nuo kaks, 1:1 suhteessa tulee meinaan himohyvää, sekaan sit 1-2 tl valkosipulimurskaa jos siitä tykkää.
     
    Jumi tykkää tästä.
  32. Bbs

    Bbs

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    24.10.2016
    Jumi tykkää tästä.
  33. tuskis

    tuskis

    Viestejä:
    233
    Rekisteröitynyt:
    26.08.2017
  34. jonesky12345

    jonesky12345

    Viestejä:
    1 853
    Rekisteröitynyt:
    21.10.2016
    Vähän Roomalaistyylistä paksumpaa. IMG_20190419_105437.jpg IMG_20190419_105135.jpg IMG_20190419_105344.jpg
     
  35. Bbs

    Bbs

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    24.10.2016
    Aitoja oikeita jalapenoja suoraan Mexicosta. Muita tämän jälkeen en ole käyttänyt.
     
    GoDi ja tuskis tykkäävät tästä.
  36. SweeneyTodd

    SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

    Viestejä:
    970
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Noi on tosi hyviä. Saman puljun muutkin tuotteet, kuten salsat on hyviä.
     
    GoDi tykkää tästä.
  37. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    374
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Mikäs salami/pepperoni olisi hyvää, muttei kuitenkaan kauheen kallista?
     
  38. Bbs

    Bbs

    Viestejä:
    107
    Rekisteröitynyt:
    24.10.2016
    Wotkinsin pepperoni, myydään prismoissa n. 100g paketeissa 1,5-2€ paketti. Todella hyviä.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    GoDi tykkää tästä.
  39. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    2 188
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Potti5 ja GoDi tykkäävät tästä.
  40. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    374
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Kiitoksia, ostan varmaan testiin ton wotkinsin (ja sen jälkeen kotivaaran) kun seuraavaksi menen prismaan, tyhjeni just eilen denniksen pizzajauhot niin haen samalla niitä manitoba cream jauhoja testiin. :hungry:
     
    living_death tykkää tästä.
  41. hellmis

    hellmis

    Viestejä:
    155
    Rekisteröitynyt:
    23.10.2016
    Jos sattuu Snellmanin Pepperoni vastaan niin sitä olen käyttänyt. Vastaava mielestäni maultaan kuin Kotivaara mutta ainakin kotimaista lihaa (jos kenelle merkitystä).
     
  42. Rensu

    Rensu

    Viestejä:
    290
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Ketjun innoittamana tuli kokeiltua tehdä parempaa pizzaa. Eilen vaivasin taikinan @Drakkath ohjeella, Manitoba cream jauhoista. Himpun verran löysäksi jäi taikina ja oli vuorokaudessa muuttunut pallosta lättänäksi jääkaapissa. Tämä teki pohjan pyörittelystä kokemattomalle himpun verran hankalaa ja aina nopeasti alkoi pohja muuttumaan läpinäkyväksi, tässä vaiheessa piti lopettaa pyöreän muodon metsästys.

    Täytteiksi tomaatti-valkosipuli-basilika-soosi, juusto, Kotivaran pepperoni-salami, paprika, punasipuli ja ripaus auraa. Uunista ei irtoa enempää kuin 250 joten sillä mentiin. Alustana Housen pizza-alusta.

    Uskomatonta, mutta olipahan mahtava pohja. Reunat oli kivan rapsakat, jopa kopisevat. Pohjakin oli niin jäpäkkä, että pystyi syömään helposti käsin vaikka paikoin meinasikin mennä pyöritellessä melko ohueksi. Maku oli mukava ja täytteetkin kohillaan. Ennen syöntiä heitin pintaan vielä vähän aitoa Ranskasta tuotua Pizza Huilea.

    Tätä hommaa täytyy selvästikkin alkaa hifistelemään, kerrasta jäi kyllä hommaan koukkuun. Hankintaan pitää pistää varmaankin pizzakivi tai -teräs.

    _20190421_221114.JPG

    PS. Aina puhutaan että suomalaiset pizzat on mätetty täyteen täytteitä, mutta osataan sitä Ranskassakin. Tilasin ravintolassa minkä lie inferno-pizzan, täyteinä oli jauheliha, chorizomakkara, pepperoni ja pekoni. Empäs muista milloin olisi viimeksi jäänyt pizzaa syömättä kun ei vaan yksinkertaisesti jaksanut enään syödä, joku Kotipizzan lihamestari oli tuohon verrattuna kuin joku vegaanipizza. :D
     
    Trilliann, JaySon, Drakkath ja 2 muuta tykkäävät tästä.
  43. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    374
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Tota alustaa ei sen mukana tulleen ohjeen mukaan saisi käyttää yli 225 vai 230c
     
  44. Rensu

    Rensu

    Viestejä:
    290
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Hups, eipäs käynyt mielessäkään. No sitä suuremmalla syyllä menee joku muu alusta hankintaan. :D
     
  45. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    2 188
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    Itse paistan aina 225 asteessa Housen pizza-alustalla ja laitan kiertoilman uunista päälle lopuksi jos on tarpeen.
     
  46. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    603
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Siinä tuli paras ja simppelein vinkki: San Marzano -tomaatit. En tiedä vain ovatko kausikamaa, ei aina löydy kaupoista. Aina kun löytyy, ostan tyyliin 20 purkkia. :rofl:

    Se maku on niin loistava pizzassa ja vaikkapa pastakastikkeessa. Ei puhettakaan kitkeryydestä jne. pelkkää suloisuutta. :drool::tup:
     
  47. tuskis

    tuskis

    Viestejä:
    233
    Rekisteröitynyt:
    26.08.2017
    Tossa viimeperjantaina tein pizzaa taas tolla Housen alustalla ja iskin lämmöt 250c kiertoilmalla, ei se siellä miksikään mennyt vaikka annoin lämmetä jonkun 30min noissa asteissa ennenkuin nakkasin pizzan siihen.
     
  48. Misha

    Misha

    Viestejä:
    49
    Rekisteröitynyt:
    27.12.2016
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    tuo mozzarella on omasta mielestä todella mautonta, mitä muuta juustoa vois käyttää?
     
  49. living_death

    living_death ★ Still alive ™

    Viestejä:
    2 188
    Rekisteröitynyt:
    15.11.2016
    @Misha kuvat ei näy

    Editoi imgurl kuvien nettiosoitteesta http(s) suluissa oleva s-kirjain pois, tai liitä mielummin kuvat suoraan foorumille etteivät ne katoa bittiavaruuteen x-ajan kuluttua.
     
  50. mt247

    mt247

    Viestejä:
    253
    Rekisteröitynyt:
    20.03.2017
    Pizzakivi - Lidl Suomi

    Lidlissä olisi ainakin ensi viikon maanantaina tarjolla halpa pizzakivi 9€ hintaan suorakulmion tai ympyrän muotoisena. Voisi ostaa kokeiluun, kun noin halpa.