Pizzan valmistus kotona, reseptit, tekniikat ja välineet

Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
880
Jos ei osaa kunnolla käsitellä taikinaa niin on kyllä samat ongelmat ostopalloissakin. Se että sinä osaat käsitellä taikinaa oikein ei tarkoita että kaikki osaisivat ja heille on tuo minun vinkki.
Sanoisin noiden ostopallojen olevan ehkä jopa hankalampia käsitellä vs. itse tehty taikina. Kyllä se tekemällä/toistoilla alkaa paremmin sujumaan, niin kuin moni muukin asia. Ex ei jaksanut harjoitella, kun ei heti alkanut sujumaan. Ei se juuri sen helpompaa ollut itelläkään alkuun, mut pakko ne pallot jonkun oli yrittää saada lätyiksi.
Mikä sit onkaan paras tapa. Ite ainoastaan painan pöydällä jauhoihin vähän lättänäksi ja sitten enimmäkseen venytystä kämmenselillä/rystysillä ja "auton ratti" pyörittelyllä/roikottelulla.
En tosin ole myöskään perus napolilaisen ystävä isoine/kuohkeinen reunoineen, vaan mahdollisimman vähän reunaa, eli hiukan enempi perus "pizzeria-pizzan" tyyliin.
 
  • Tykkää
Reactions: pig
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 803
Viestejä
4 299 266
Jäsenet
71 702
Uusin jäsen
suppas

Hinta.fi

Ylös Bottom