Perkeleen naapurit.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Centteri, 18.10.2016.

 1. ?..

  ?..

  Viestejä:
  1 077
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Minulle ei auennut mitä tarkoitat. Tuossahan on säiliö täynnä niin silloin luonnollisesti jätetään ne säkit siihen säiliön viereen.
   
 2. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 652
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siellä näkyy ainakin pyykkiteline ja pahvilaatikko jotka ei kuulu polttokelpoiseen jätteeseen joten siellä oletettavasti on myös puolet kämpän muustakin tavarasta joka ei mahtunut uuteen kämppään. Lisäksi taustalla pilkistäisi joku huonekalu säkistä, lastikosto tai joku hylly.

  Muutenkin, nyt jonkun kämpän tyhjäyksestä aiheutuvat ylimääräiset jätekulut tulevat muiden osakkaiden maksettavaksi ja ne eivät kuulu mielestäni normaaliin asumisessa syntyvää jätteeseen näin maksullisesti.
   
  Nutjob, demas ja Vihuri tykkäävät tästä.
 3. TeeJii

  TeeJii

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eräät vannoutuneet naapurit tekevät tätä jos huomaavat sekaroskissa liikaa muovia niin kalastavat sen pois. Pahveistahan ne etsi osoitteita etc. mutta ymmärtäähän sen kun tässä on 5 taloyhtiötä jakamassa samoja roskiksia ja paljon sisään ja ulos muuttoa kun sijoituskämppiä opiskelijoille. Ehdotin silloin alkuun jo erillistä isojen pahvien keräyspistettä mutta liian kallista :D

  Kieltokylttejä muuten on tullut mutta ei tuohon tupakointiin. Kun ei vaan viitsitä. Eikä tartteisi kuin tarra ulko-oveen ja seinään kieltokyltti.
   
 4. j1m2

  j1m2

  Viestejä:
  663
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eiköhän tuossa ole helpoin tapa käydä hakemassa kilpi/tarraliikkeestä hakemassa sopivat kyltit ja tarrat ,liimata ne sopiviin paikkoihin,ei sitä kukaan tiedä onko asialla isänöitsija vai sinä.Eikä maksa montaa kymppiä.
   
  Tonnin Seteli ja Vihuri tykkäävät tästä.
 5. Kaitzschu

  Kaitzschu

  Viestejä:
  350
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  ..kunnes joku kysyy isännöitsijältä näistä kilvistä, saa kuulla, etteivät ole virallisia ja repii ne roskiin. Jos edes vaivautuu kysymään keneltäkään. Omille rahoille yleensä on parempiakin sijoituskohteita.

  Edit: bonusrosvosektorina vielä siivouskulut liimojen poistamisesta.
   
 6. Vihuri

  Vihuri

  Viestejä:
  714
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ehkä Jeesus tai sitte yksisarvinen käy ne tuosta pois taikomasta *PIM*

  Muistuu mieleeni ex-naapurini, yksi parikymppisen näköinen virolaisblondi, jolla meni sukset ristiin lastensa isän kanssa ilmeisesti, hänellähän oli ekstrana aina koira vapaana joka kusi ja paskoi pihalle, kun äityli lähti onnenvaunujaan työntelemään ja ne neljä sekajäte-roskapussia piti sitten laittaa aina *pahvimolokiin*. Ei vittu daa.

  No hei, eronnut blondi mut silti. Ois ollu imuputkitornit eri jätteille, mutta kun ei välitä vittujakaan / on niin typerä ym. Ois tehny mieli mennä näyttämään tollolle, miten tuo homma toimii.

  Välillä oli oikein kaveri mukana kantamassa. Vissiin vakka kantensa valitsi, koska sinne ne meni häneltäkin, pahvin sekaan, sekajätteet :mad:

  Edit: Tietenkään tämä veljeskansalainen ei niitä koiransa paskoja korjannut, jos lunta oli, siirteli pikku kinoksen paskapökäleen päälle ja sitten matka jatkui. Meillä on yksityinen päiväkoti tässä samalla tontilla ja käyttävät samoja kulkureittejä ja pihaa, kuin tuo tolperi. Namskis vaan lapsukaiset.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2019
 7. TeeJii

  TeeJii

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tätä mietittiin kyllä. Eräs vanha naisnaapuri laittoi oman taloyhtiö sä kulmaan oman tarran missä oli Koirien kusetuskielto. Sitä ei otettu pois ja nyt sen taloyhtiön matkalla on kieltokyltit laitettu 4kpl:tta. Ja sehän tarkoittaa sitä että koiran paskaa löytyy ennätys vähän tai siis yllättäen todella paljon Harmi vaan että mummelin oman taloyhtiön osakkaat antavat koirien kusta sisäpihalle mutta se ei haittaa kun ne kusee meidän taloyhtiön alueelle.

  Pitään vaan yrittää tuota selvittää. Mutta ei se hirveästi vaatisi aikaa isännöitsijältä hoitaa hommaa. Tosin tänäkin vuonna lomaillut taas parin vuosisadan edestä kun sai myytyä oman firmansa isommalle. Ja kun miettii hänen ajankäyttöä niin parin lapun tekemiseen menee se pari kuukautta. Ja taloyhtiön säännötkin mitkä se teki on naurettavat. Olisi nyt edes copy&pastella ottanut uskottavammat. Niissä esim. Hiljaisuus on kyllä määritetty mutta vaan suotavaa olla hiljaa. Koirien kohdalla onkin sitten suurimmat lauseet ja haukkuvat koirat on ainoa asia minkä kerrotaan johtavan mahdollisesti asukkaan talosta poistoon jos se häiritsee muita. Tupakointikin on ok kunhan se tehdään määrätyllä tupakkapaikalla jota ei ole määritelty. Muuta kuin niissä 2 lapussa ilmoitustaululla. Tai onhan yksi ovessa mutta se onkin vanha lappu
   
 8. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 570
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Siinä nyt ei ole kovin paljoa uskottavaa, jos isännöitsijä omin päin tekee jotain "sääntöjä". Eikä taloyhtiö muutenkaan voi määrittää "sääntöjä", muuten kuin tiettyjä hyvin rajattuja asioita ja nekin yhtiöjärjestyksessä, eli ei edes hallituksen eikä taloyhtiön jäsenkokouksessa, vaan ihan yhtiöjärjestyksen säätämiskaavan mukaan.

  Ohjeita ne säännöt ovat, ja kertovat ehkä jossain määrin tyhmille miten pitää olla, mutta ennen muuta sen, mitä joku muu tyhmä luulee maailman makaavan. Lain mukaan mennään, ei kenenkään pellen sääntötaulujen mukaan.

  Uskottavinta on pitää omat lainsäädäntöluulot minimissä ja ihan tärkeimpänä olla käyttämättä sanaa "säännöt". Aivan erityisiä nolouspisteita saa siitä, että kirjoittaa johonkin "järjestyssäännöt".
   
  Zyrppa ja demas tykkäävät tästä.
 9. Jarmot

  Jarmot

  Viestejä:
  73
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  TeeJiin kannattaa olla mieluummin yhteydessä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaan joka sitten käskyttää isännöitsijää. Ja jos homma ei toimi riittävän hyvin, niin seuraavassa yhtiökokouksessa kun aletaan valitsemaan uutta hallitusta niin voi kritisoida entisen hallituksen velttoa toimintaa ja ehdottaa sopivaksi katsomiaan henkilöitä uudeksi hallitukseksi. Ja siitä sitten vaan äänestämään niin taloyhtiö saa juuri sellaisen hallituksen jonka haluaa. Hallitus puolestaan voi vaihtaa isännöitsijän jos niin haluaa. Tosin isännöintisoppareissa on usein tehty vaihtaminen aika hankalaksi eli se ei ole mikään kuukauden homma yleensä ennen kuin isännöitsijä vaihtuu.
   
 10. a85

  a85

  Viestejä:
  750
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Onhan se 10€ kova hinta jätteenkäsittelyalueelle viemisestä :rolleyes:. Helpompi ja halvempi jättää taloyhtiön roskiskatokseen kaaos, varsinkaan kun ei ole siitä enää itse maksamassa.

  Jännä sinänsä että muuttaessa on ehkä vara vuokrata pakettiautoa tms. mutta sitten romujen ja roskien hävittämiseen ei ole varaa... Sillä samalla vuokrapakulla veisi sen yhden kuorman jätteenkäsittelylaitokselle, joka maksaa sen 10€ verran.
   
  demas tykkää tästä.
 11. demas

  demas

  Viestejä:
  831
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Joskus miettinyt kun näkee tuota romua jätekatoksissa että miksi ne kamat jätetään siihen maahan? Miksei laiteta sinne sekajätteeseen? (jos siis mahtuisi laatikkoon)

  Toinen juttu mitä olen miettinyt on että paljonko jätefirma laskuttaa kun joutuu noukkimaan jotain tavaroita kyytiin? Ja jos normi jäteautolla on liikkeellä niin ei taida nuo huonekalut yms kiinnostaa vaan ne taitaa jäädä sinne roskakatokseen? Edellinen asuinpaikka jossa olin ja vuokralla asuin niin siellä oli jatkuvasti erinäistä romua jätekatoksessa, nykyisellään omistusasunnossa niin porukkaa enemmän katsoo mitä katokseen laittaa, toki täälläkin joskus ylimääräistä on mutta harvemmin.
   
  ttjm tykkää tästä.
 12. a85

  a85

  Viestejä:
  750
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Täälläpäin on ainakin n. 8e luokkaa lisäjätteiden poisvienti. En osaa sanoa tarkottaako tuo kpl-hintaa vai mitä. :think:
   
 13. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo nyt vielä on pientä verrattuna siihen mitä on luvassa enenevissä määrin tähän maahan :vihellys:
  HS Helsinki: Onko tässä Helsingin törkyisin taloyhtiö? Roskakatos siivotaan 3–4 kertaa viikossa, mutta sekään ei riitä
   
 14. FiveBridges

  FiveBridges

  Viestejä:
  1 010
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Tämä on jo huippua,mistään ei välitetä,paskat vaan katoksen ovesta sisälle ja hyvä tulee.
  Jos ei mahdu sisälle,niin sitten vaan oven eteen.

  Niin toi roska-astioiden ulkopuolinen jäte on erillisveloitettava.
  Se ei kuulu astioiden tyhjennys-sopimuksiin.

  Paljonkohan noista astioiden ulkopuolisista jätteistä kertyy taloyhtiöille lisäkustannuksia vuositasolla,tietenkin riippuu yhtiön huoneistomäärästä ja asukkaiden toiminnasta.

  Varmaankin suurin osa yhtiöiden asukkaista hoitaa hommansa hyvin,mutta sitten on
  näitä taliaivoja jotka eivät välitä paskanvertaa.
   
 15. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 643
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tai voi olla myös, että on "säästetty" ja laitettu liianpienet roskikset.
   
  Tonnin Seteli tykkää tästä.
 16. Lare

  Lare Error 404

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Hohhoijaa.

  Alakerran naapurista ei ole oikeastaan ikinä aiemmin kuulunut mitään. Nyt ilmeisesti hankkinut jotkut kaiuttimet, kun jatkuva rasittava bassojumputus kuuluu. Ensin meni itseltä hermot siihen, että tuota jumputusta kuului öisinkin ja valitin isännöitsijälle, kun en saanut nukuttua. Öinen metelöinti loppui, mutta nyt meteli alkaa aamulla heti kello 7, kun hiljaisuus loppuu ja pahimmillaan soittanut tasan seitsemältä musiikkia vain reilun minuutin kovalla, että varmasti kaikki herää ja sitten lopettanut. Mielellään itse nukkuisin viikonloppuna ja lomalla pidempäänkin kuin klo 7 saakka ja heitinkin ystävällisen lapun tuosta postilaatikkoon, mutta ei vaikutusta.

  Ilmeisesti tuo nukkuu päivät, kun jumputtaa bassoja illalla hiljaisuuteen saakka ja klo 7 meno jatkuu ja läpi yön palaa valot asunnossa. Voisi melkein vittuiluksi soittaa päivisin musiikkia kovalla aina yhden biisin tunnin välein. 2 x OR260Hi + 2 x Pioneer CL-70 yhdistelmällä varmana kuuluisi tuonne alakertaan lujaa, mutta siitä tosin alkaa jo muutkin naapurit kärsimään :think:
   
 17. shams

  shams

  Viestejä:
  295
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei alakerran naapurin kouluttamiseen luulisi mitään musiikkia tarviivan. Huonekalujen siirtely on ihan normaalia asumisen ääntä, esim. nosta sohvaa hieman toisesta päästä ja anna pudota lattiaan. Välillä voi myös joku kova esine pudota vahingossa lattialle, nakkisormien takia jopa pari kertaa peräkkäin. On ikävää jos naapuri häiriintyy moisesta, mutta asialle ei voi mitään.
   
  Tonnin Seteli ja Vihuri tykkäävät tästä.
 18. Lare

  Lare Error 404

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Jep, raivoisaa siivousta mietin myös vaihtoehtona. Musan soittamisessa houkuttaa vain se, että lattialla olevat isot kajarit ampuvat basson aika mukavasti alaspäin naapuriin ja jospa sitten tajuaisi, miten rasittavalta jumputus kuulostaa. Tulin mökiltä kaksi tuntia sitten ja jatkuva "jump jump jump" kuulunut koko ajan siitä lähtien :hammer:
   
  Tonnin Seteli, Del Monte ja Vihuri tykkäävät tästä.
 19. JeppeJKL

  JeppeJKL

  Viestejä:
  103
  Rekisteröitynyt:
  11.10.2017
  Mitkä kaiuttimet ostaisin? - yleisthreadi
  Pahoittelut off-topic ja erittäin todennäköinen väärä henkilö (pahoittelut Sabotaasille), mutta kajarihankinnan ajoitus ja viestin sisältö istuu täydellisesti tähän keissiin. :D
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
  Cereal killah, drealz, Tonnin Seteli ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 20. jefreitteri

  jefreitteri

  Viestejä:
  233
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Mistä tiedät ettei kuulu jo? Jos naapuri jumputtaakin bassoja vastatoimena..
   
  Kaitzschu tykkää tästä.
 21. Lare

  Lare Error 404

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Hah, tuota meteliä kuunnellut jo pitkään, eli tuskin olet sama henkilö :D

  Viimeisen kolmen viikon aikana olen käyttänyt noita vehkeitä musiikin kuunteluun ehkä yhteensä 10 minuutin ajan. Kuulokkeet kovalla käytöllä ja jos tekee mieli luukuttaa täysillä, niin yleensä teen sen autossa. Yhden elokuvan katsoin, mutta senkin maltillisella volumella. Vaikea kuvitella, että naapuri vetäisi tuosta herneen nenään.
   
 22. Nerkoon

  Nerkoon Se ainoa oikea Platinum-jäsen

  Viestejä:
  3 719
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Olen tavannut henkilöitä, jotka käyttivät stereoiden ajastustoimintoa ja suht kovaa äänenvoimakkuutta herätyskellona. Oletko varma, että kyse ei nyt ole tuosta?
   
 23. Lare

  Lare Error 404

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Melko varma. Samanlaista jumputusta kuuluu myös iltaisin ja tuo naapuri tuntuu nukkuvan päivät.
   
 24. Mikro-Make

  Mikro-Make

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Päivän piristys:

  Vitsi9.PNG
   
  Tigerou, demas ja joku tykkäävät tästä.
 25. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  996
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Mikä saa jonkun ihmisen pakonomaisesti sulkemaan kaikki rakosillaan olevat ovet?. Oma ovi oli kauppareissun jälkeen muutaman minuutin rakosillaan niin että normaali henkilö ei edes olisi huomannut sen olevan auki, niin eikö joku ocd iiterö käy tyrkkäämässä sen kiinni. Entäs sitten jos olisin piipahtanut vaikka naapurissa ilman avaimia minuutin pari, niin olisi tullut kallis reissu.
  Olen parina päivänä sen jälkeen ihan piruuttani testannut että onko jollain pakko-oire, niin näkyy olevan, aina kun ovi edes 5 mm rakosillaan, niin joku käy sen tyrkkäämässä kiinni. Eikä johdu läpivedosta ym. Tai sitten täällä kummittelee.
   
 26. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  605
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Kyllä ite ainakin arvostan sitä että jos sattuu ovi jäämään vahingossa raolleen niin naapuri huomatessaan laittaa sen kiinni niin ei tarvii tulla töistä ihmettelemään tyhjää kämppää.
   
  Vihuri ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 27. Ed!

  Ed!

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Laitat sen turvaketjun kiinni, jonkun pyyhekumin saranapuolelle oven ja kynnyksen väliin. Sitten vaan odotellaan että kenen käsi ilmestyy ovenraosta.
   
  Muumi tykkää tästä.
 28. Zyrppa

  Zyrppa

  Viestejä:
  1 551
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tämä. Viimeksi itse tyrkkäsi alakerran oven kiinni kun oli jäänyt huoltofirmalta/joltain auki KOKO päiväksi (aamulla kävivät ja illalla oli vielä ovi auki). Tyhjä kämppä että sinänsä ei varmaan olisi ollut väliä vaikka olisi vieläkin auki.

  Tuntuu tämäkin talo rauhoittuneen, tässä rapussa oli kesällä 6 tyhjää huoneistoa ja nyt vieläkin 5 (yhteensä on 11 kämppää). Naapurirapustakin ilmeisesti pahimmat rellestäjät joutuneet pihalle kun ei pihalta kuulunut kesälläkään metakkaa mitä aikaisempina vuosina on ollut liikaakin. Poliisitkaan ei ole käyneet moneen viikkoon:lol:
   
  Vihuri tykkää tästä.
 29. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 998
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  @Junaski saattaa olla myös, ettei naapurisi tykkää että tuuletat rappukäytävään.
   
  Tonnin Seteli, Vaakajenga ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 30. Kaitzschu

  Kaitzschu

  Viestejä:
  350
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ketjussahan on kieltämättä aiemminkin käsitelty noita - yleensä eksoottisempia - naapureita, jotka eivät pidä oviaan kiinni, joten ehkä @Junaskin kannattaisi olla vain tyytyväinen, ettei ole tuon perkeleellisempi naapuri :lol:
   
 31. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  187
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Tämä on sairaan rasittavaa. Minulle on käynyt noin pari kertaa. Kerrankun raahasin mökki-kamoja autoon. Eipä sitten muuta kuin huoltoyhtiölle soittoa ja about 70€:n lasku. Minulla oli vielä se ovi auki niin että se kieli oli ulkona joten tuo mulkku oli joutunut näkemään vaivaa.
  Toisella kerralla ovi oli kiinni, mutta avaimet lukossa kun kipitin vain hakemaan kummipojan ala-ovelta.
  Eiköhän joku ollut kerennyt ottamaan ne avaimet siitä lukosta ja tiputtamaan ne postiluukusta sisään. Miksi v*tussa?
   
 32. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 998
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Omassa kämpässä, yksiössä (26,5m²) aikoinaan naapuri rämpsäytti tulitikkuaskin aina pois postiluukun välistä kun halusin pahimpina kesäkuukausina ilman liikkumaan kämpässä. Kämpässä oli ainoastaan yksi pieni vaakatasossa oleva "paskaluukku" mistä sai tuuletettua, mutta läpivetoa ei mitenkään aikaiseksi.

  Lopulta luukusta tipahti heippalappu, jossa sanottiin ettei huoneistosta saa tuulettaa rappukäytävään. Samalla selvisi naapuri joka se teki. Oli taloyhtiön puheenjohtaja.
   
  demas, Alceste, Vihuri ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 33. skirne

  skirne

  Viestejä:
  229
  Rekisteröitynyt:
  13.04.2018
  Itsehän pidän aina kotiavaimia taskussa mukana kun poistun kuinka tahansa pienelle reissulle kotoa. Ihmiset on arvaamattomia idiootteja ja tuo on pieni vaiva jolla siihen voi varautua. Muiden ajatuksenjuoksua on turha ees yrittää ymmärtää, meitä on niin moneen junaan joten vahinkojen minimointi on helpointa
   
  a85, neko, Juppiiis ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 34. Boilers

  Boilers

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Itse ainakin tekisin tuon, jos tiellä ei ole muita kiinteistöjä ja edelleen joillakin ihmisillä on tarve dumpata roskansa kuusen juurelle, koska oikeaan paikkaan viemällä siitä joutuu maksamaan/ ajamaan kolme kilometriä pidemmälle. Maanomistaja sitten siivoaa omaan piikkiinsä nämä rakennusjätteet/kodinkoneet.

  Lisäksi tuolla saisi turhaa kulkemista vähennettyä, itsellä ei ainakaan ole tarvetta maksaa kyläläisten ajelua marjastamaan, sienestämään jne. Metsästys on asia erikseen.
   
 35. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kun täällä nyt oli roskakatoksesta kuvaa niin laitetaan nyt tämänkin taloyhtiön roskakatoksesta kuvaa

  roskis.jpeg

  Tää on käytävästä.

  kaytava.jpeg

  Saunaan kiviä tarjolla?

  Käytävän sisältö elää päivittäin. Tänään kun tulin töistä niin tuolla oli purettu kaappi levyinä. Sitten kun kävelee käytävää vähän pidemmälle niin löytyy tämä

  kayatava1.jpeg

  Heippalapuista en oo jaksanut oikein kuvia räpsästä viime aikoina, mutta tää nyt löytyi vielä kameran rullalta

  lappu.jpeg

  Hissi on myös yleensä täysin siivottomassa kunnossa jos sattuu edes toimimaan. Sain muuten myös vuokranantajalta viestin että vuokraa nostetaan 40e/kk vuoden vaihteessa. Uusi vuokra 890e/kk 50m^2 kopista :D Soitin jo vuokranantajalle että oletteko nyt vittu tosissanne, mutta uusi omistaja kuulemma haluaa lisää tuottoja :facepalm: Aika sanattomaksi vetää

  Eipä auta kun lähteä asuntokaupoille :mad: Tavallaan ihan hauskaa on ollut täällä monikulttuurin kehdossa kun koskaan et tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan, mutta ehkä tää on nyt nähty o_O
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
  Vihuri, Grea, demas ja 15 muuta tykkäävät tästä.
 36. jkm

  jkm

  Viestejä:
  481
  Rekisteröitynyt:
  23.06.2017
  Kertoisitko tarkemmin, että missä? ;)
   
 37. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 951
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Korjaa kuvasi että ne näkyy ilman lainaamista. Yritä nyt löytää jotain positiivista, kuten voit löytää jotain kivaa itsellesi noista romppeista. Siellä on kuitenkin urheiluvehkeitä ja kodinkoneita, vaikka myyntiin jos et itse tarvi:)
   
 38. Janijoonaz

  Janijoonaz

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jaahas noin 5 vuotta samassa talossa ja yläkertaan muutti homot noin vuos sitten.. joko ne remontoi todella pitkään tai poraavat toisiaan perseeseen kolinasta päätellen.

  Ei tässä muuten mitään mutta päivät kun näitä ratkoo töissä illalla ei jaksaisi :D
   
  Vihuri tykkää tästä.
 39. Nurffe

  Nurffe

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nyt ois ehkä korjailtuna. Hassu kun omassa esikatselussa ennen postaamista näytti ihan oikein. Ja juu, täytyy sanoa että tuo rappukäytävän sisältö tuossa kuvassa oli laadukkain mitä oon nähnyt. Nuo kamat katos kyllä ihan päivässä (kiuaskivillä meni kyllä viikko) ja tilalle ilmestyi muuta epämääräistä roinaa. Mietin vähän toimiiko tuo puuha silleen free-for-all, mutta jotain romua pitää tuoda tilalle kun jotain ottaa? Siltä se ainakin vaikuttaa mitä päivittäin katselen..

  Yllättäen ei edes olla missään itä-helsingissä.. Tää on näitä espoon hieman rikastuneempia paikkoja

  Tässä vielä kun naapurirapussa tehdään autoon jotain pientä remppaa. Ihan oman hallin katoksineen löytäneet ettei paska sada niskaan

  autofix.jpeg

  Ja nyt kun syksyn kuvia kaivelin niin olihan täällä myös tämä pyörävarkaan rankka elämä. Ei oo vittu heleppoa kun rengas on lukittu kunnolla telineeseen. Oli jäänyt homma vähän puolitiehen

  pyorahommia.jpeg

  Itsenäisyyspäivänä muuten heräsin kahdeksalta aamulla siihen kun alakerrasta kuului jotain afrikkalaista bongorumpu-musiikkia. Piti nousta vastaamaan sibeliuksella :cigar2:

  Mut niin kuin tuli mainittua niin onhan tää ihan hauska paikka asua kun kaikenlaista sattuu ja tapahtuu. Ja kyllähän täällä hermo ois kireällä jos tähän meininkiin ei suhtautuisi huumorilla :rofl:
   
  Fozyzy, nook, hooki ja 19 muuta tykkäävät tästä.
 40. Muumi

  Muumi

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Näin pitää toimia. En itse astu ikinä kynnyksen yli ilman avaimia. Tapana on, aina kun astun ovesta ulos, tarkistan että avaimet on taskussa. Olisi suorastaan järjetöntä vaikka avata alaovi ja luottaa siihen ettei veto sulje omaa ovea.
   
  Vihuri, a85, Tigerou ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 41. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 367
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joskus jos kerrostalo-oven jättää raolleen ja joku avaa ulko-oven niin paine-ero saattaa naksauttaa oven kiinni. Niin kävi mulla monta kertaa.
   
  Vihuri ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 42. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 570
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kaikenlaista jätettä on usein löytynyt. Yleensä ne eivät sentään ihan naapurien dumppaamia ole, ellei joku mökkiläinen olisi niin sekaisin. Suurin osa yksityisteistä, joissa olen jotain kautta osallisena, ovat sen tyyppisessä käytössä, ettei esteiden käyttö ole syystä tai toisesta mahdollista, joten aina voi sattua ja tapahtua. Vähintään keskiolutpakkauksia manifestoituu ellei rakennusjätettä.

  Yhdessä vaiheessa mailleni hylättiin saman vuoden aikana kaksi henkilö_vitun_autoa, eikä kumpaakaan harkittuna dumppauksena vaan vauhdilla niin pitkälle kuin kulkivat. Toinen seurue ajoi pakoon heidät murtopuuhista yhyttänyttä kansalaista, toista autoa ohjasti ilmeisesti viinapiruja paennut mielipuoli. Toinen auto oli ajettu tien reunaan kiven kannatukselle, mutta toiselle ei ihan riittänyt ajorata vaan auto upposi puoliksi suohon.
   
  Vihuri, altar-from-shadow ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 43. ?..

  ?..

  Viestejä:
  1 077
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Normaalilta läävältä vaikuttaa.
   
 44. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  996
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Johan minä sanoin että kyse ei ole mistään tuuletuksesta, vai sanoinko?. Muutenkaan mitenkään raikas tuo rappukäytävä ilmaltaan.
   
 45. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  996
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Yleensä on ovi kiinni, joten en koe itseäni mitenkään eksoottiseksi. Saatan oven jättää painamatta kokonaan kiinni jos piipahdan vaikka pesutuvassa, kun täällä ei noita hiippareita liikuskele.
   
 46. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 998
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  En sitä tarkoittanut, vaan sitä että naapurisi saattaa luulla niin, tai sitten se osoittaa muuten vaan mieltään.
   
 47. Vihuri

  Vihuri

  Viestejä:
  714
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Voi vittu daa, otan osaa :btooth:
   
  mörköläinen tykkää tästä.
 48. Nizi

  Nizi

  Viestejä:
  72
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  lunta on satanu sen verran paljo että naapuri on hävinny näkyvistä, kiitos herralle.

   
  A Lake Elk tykkää tästä.
 49. Armatt

  Armatt

  Viestejä:
  606
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Ongelmat kullakin. Edellisessä kämpässä oli katuvalo makkarin ikkunan vieressä ja nykyisessä leikkipuistonvalo makkarin vieressä.
   
 50. leffo

  leffo

  Viestejä:
  380
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Mulla uusi naapuri teetti ulkopuolisella isoon asuntoon remonttia vuoden. Joka arkipäivä siellä oli muutama remontoija. Mä oikein ihmettelin tuota, kun tuossa ajassa jo rakennetaan useampi kerrostalo, ja luulisi tuollaisen tulevan kalliiksi.
   
  Janijoonaz tykkää tästä.