Perkeleen naapurit.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Centteri, 18.10.2016.

 1. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  3 118
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Täällä on automaattisen valot rapuissa,naksahtelee aika kovaa omasta mielestä ja varmasti joitain naapureita ärsyttää jos/kun porukka ramppaa rapussa.Olkaa muuten onnelisia ettei teidän ulkoseinässä ole mitään lämpöpumppuja,ne vasta meteliä pitääkin.Samoin jos ikkunan alla on joku kävelykatu,ikkunoita ei voi pitää auki kun kuulet kaikki mitä siellä puhutaan.
   
 2. demas

  demas

  Viestejä:
  831
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  No nyt :D :D vaikuttaa oikein miellyttäviltä sun naapurisi. Kyllähän vuokrannosto on ihan ok jos saunakivetkin tulee talon puolesta?
   
 3. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  996
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Jonkun piti eilen soittaa samaa kappaletta repeatilla aamu kymmenestä aamu puoli viiteen. Mitään hajua ollut edes poliisilla että mistä se rakenteita pitkin kuuluva moukutus kuuluu, juoksentelivat pitkin rappukäytäviä ilman tulosta. Sinällään jännä kun se basson urina kuului kakkos kerroksen kohdalla rappujen väliseinän vieressä kaikkein selvimmin.
   
  Vihuri tykkää tästä.
 4. teppemies

  teppemies

  Viestejä:
  915
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Heh, joskus aikoinaan olen itse ollut perkeleen naapuri.
  Hienoa tulla viikonloppureissusta kotiin huomaamaan, että jäänyt joku Frendien tuotantokausi looppaamaan. Onneksi ilmeisesti ei ole kuulunut naapureille yölläkään. Vähän saattais hajoilla johonkin v*tun taustanauruun iltamyöhällä.
  Jumalauta että alkoi hävettämään, kun tulin himaan. Henkisesti valmistauduin vastaanottamaan aika kipakkaa palautetta, kun luulin sen raikuneen naapurustoon. :D
   
 5. Dualram

  Dualram

  Viestejä:
  399
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joskus nuorena tuli pidettyä subbaria lattialla ilman mitään jalkoja, ei kuulunut naapuriin mutta seuraavassa rapussa ei porukka ollut mitenkään ilahtuneita.
   
  Kaitzschu ja joku tykkäävät tästä.
 6. elmo

  elmo

  Viestejä:
  791
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Heräsin juuri kun naapuri tuli omin lupineen sisälle huhuilemaan... Asia oli hyvinkin tärkeä, olenko jouluna kotona kun meidän katti ramppaa siellä ja he reissussa. Kai se on alettava pitämään ovea lukossa.

  Tää on vissiin sitä böndelyä kun painellaan omin lupineen toisen kotiin. Lapsuudesta muistan kiertävän kalakauppiaan herättäneen meidät kerran.
   
 7. Nizi

  Nizi

  Viestejä:
  72
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Ihan normaalia ainaki täällä böndellä, naapurit ja kulkurit marssii suoraan pirttiin. Takaovi on aina auki, mutta etuovi lukossa vain kun oon ulkopaikkakunnalla. Joskus on naapuri soittanu, että mikset tule avaamaan ovea vaikka auto on pihassa :D Olin vieraalla kyydillä käymässä muualla.
   
  Vihuri, Ed! ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 8. valexi

  valexi

  Viestejä:
  930
  Rekisteröitynyt:
  10.07.2017
  Ihan normaalia. Ei sitä ovea sen takia lukkoon pidä laittaa. Alkaavat kylillä puhumaan, että oot joku huumeiden kasvattaja tai muu rikollinen kun piilottelee jotain lukkojen takana.

  Muutenkin ihan hyvä, että naapurissa poikkeamiseen iltaolusella on mahdollisimman matala kynnys, jos kotona pää leviää.
   
  Delirium Tremens, Ed! ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 9. jarp

  jarp

  Viestejä:
  612
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Kannattaa miettiä myös omaa suhtautumista asiaan. Vaikka itsekään ex-kaupunkilaisena en nyt kyllä suoraan sanottuna mahdottmasti arvosta sitä, että joku kävelee ovesta sisään koputtamatta, niin asia kuitenkin kertoo sellaisista jo melkein kadonneista arvoista kuin luottamuksesta ja vieraanvaraisuudesta. Luotetaan naapuriin puolin ja toisin ja lähdetään siitä, että naapurit ovat aina tervetulleita käymään. Mielestäni näitä arvoja tulisi vaalia, eipä ne pitkään varmaan maallakaan enää säily.

  Kyllä itsekin maalle muutettuani ekan kerran vähän hämmennynin, kun naapuri käveli suoraan sisään, mutta sitten muistin miten penskana vietin aikaa paljon mummolassa ja kyllähän sinne kylän miehet ja naiset käveli sisään ovesta ja joka ainoa kerta mummo piti huolen siitä, että vieraat olivat tervetulleita ja että tarjoilusta ei puuttunut. Hyviä muistoja, näitä kun aloin muistelemaan niin sen jälkeen olen pitänyt aina kaapissa vierasvaraa. Vaikka ei täällä kukaan käy kutsumatta kuin kerran vuodessa...
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2019
  InfernalDark, Jonaz, Tigerou ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Sulla on tyhjää tilaa ja etkä käytä sitä. Naapuri tarvii tilaa. Mikä ongelma :)
   
 11. Sasos

  Sasos

  Viestejä:
  444
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Ootko nyt ihan tosissasi?
   
  varonen ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 12. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Kyllä sopu tilaa antaa :) Myöhemmin sun naapuri sitten ajattelee susta, että ompas kiva naapuri kun minä olen niin huono tuon kärrini kanssa peruuttamaan tai jotain muuta vastaavaa. En tiedä mihin ne tarvii sitä tilaa pihalla, että tarviiko niiden naisten pyöritellä autoa enemmänkin rekkamiesten ottein ja tarviivat oikeasti tilaa, eivätkä tee sitä sulle vittuiluna.
   
 13. Ylimaisteri

  Ylimaisteri

  Viestejä:
  401
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2018
  Mitä tuolle naapurin koiralle nyt sitten pitäis tehdä. Pitvät tuota piskuista rakkia tuossa ulkona, ja koira itse on niin vihamielinen että räksyttää kaikile ohikulkijoille. Eikö ihmiset osaa kouluttaa lemmikkejään jos niitä kerran ptää pitää?

  Ja parasta tuossa on se että tuo läski naapuri vain istuu tuolla tuolillaaan partsilla, eikä välitä vittujakaan koirastaan.

  Tekisi mieli karjaista sekä koiralle että isännälle ja katsoa mikä on reaktio.
   
 14. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 415
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Oletko ihan ystävällisesti käynyt sanomassa? Voi meinaan toimia paremmin kuin karjaisu.
   
 15. Ylimaisteri

  Ylimaisteri

  Viestejä:
  401
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2018
  On semmoista sakkia tuossa naapurisa että eivät välttämättä edes ymmärrä sanomaa, mutta voisihan sitä tuotakin kokeilla.

  Kaljajuoppoläskimahaeläkeläinen joka ei piittaa mistään muusta mitään.
   
 16. elmo

  elmo

  Viestejä:
  791
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olikin varmaan ihmetellyt, että miksi auto pihassa vaikka työviikko ja meikä idlas himassa joten uteliaisuus vei voiton. Sen vaimo ja exä samassa työpaikassa. Jotain oli sillekkin aiheesta heittänyt. Mua ei vois vähempää kiinnostaa naapureiden touhut. Eipä se kyllä paljoa haittaa jos jollakulla on halvat huvit että saa sisältöä elämäänsä miettimällä mitä naapurissa touhutaan. Sais sieltä varmaan juoma seuraa kun useampi kerta tarjottu ja kutsuttu mistä kohteliaasti kieltäytynyt. Sekin menee vielä, että tontille tullaan puhumaan paskaa jos siellä ollaan vaikka en sitäkään juuri arvosta. Mutta sisälle suoraan lampsiminen on kyllä no go. Ihan mukava tyyppi ja silleen, ettei nyt kiinnosta alkaa avautumaan aiheesta. Jos tulee vielä niin pitää vihjasta etteikö ovikello toimi. Mistä sitä tietää mitä SM orgioita täällä on juuri menossa joihin ei kaipaa osallistujia :).
   
 17. GadnenMulkoSilmä

  GadnenMulkoSilmä

  Viestejä:
  180
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2018
  Sohvakin menee kyllä kevyesti normaaliin jätepakkaajaan, ei ongelmia.
  ja 1x sohva, joka sinne päätteeseen laitetaan ylimääräisenä jätteenä oli jotain 50-100e välillä.

  Pelkkä irtojäte, eli roskapusseja lattialla tms; oli kuutiohinnaltaan jotain suht suolaista. En muista.

  Olihan siellä ainakin taannoin kun niitä hommia tein omat nappulat suht monenlaisille ylimääräisille romuille. Esim sänky, kaapit & hyllyt jne.

  PKS-alueella ei jätteenkuljetusyhtiöt määrää näitä hintoja vaan HSY hyväksyy lisäjätteen hinnat ja ilmoittaa alihankkijoille, eli jätteenkuljetusta harjoittaville sopimusyrityksille.
  Joissain mamu/vuokratalojen keskittymissä taas koneella lukee ymmärrettävistä syistä: Ei lisäjätettä.

  Näistä jätetään kaikki astioiden ulkopuolella oleva roina ottamatta, eli käytännössä potkitaan sivuun. Kyllähän sieltä joku huoltofirma ne kerää vielä jutkummalla hinnalla.
  Kun ei alihankkija saa korvausta jos ylimääräiset on kielletty, ja myös kuskeilla tulee näistä ns. extroista suoraan liksaan lisää.

  Tämä siis reilun 5v takaa ja 10 vuoden kokemuksella. Voi olla että jonkun verran muuttunut siitä.
   
  demas ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 18. Jetula

  Jetula

  Viestejä:
  211
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2018
  Reilun 50 huoneiston as. oy, pelkkiä omistusasuntoja, joista alle puolet vuokralla.

  En muista ottiko huoltoyhtiö viisi vai kuusi euroa siitä kun nosti roskapussin tai esineen jätelaariin. Edellinen hallitus tilasi palvelun halvempana, vajaa kymmenen vuotta sitten enkä muuttanut tätä. Itsekin nostelin noita joskus. Huoekaluistakin tuli yhtiölle laskua luokaa viisi sataa vuodessa.

  Jätepoliiseja osakkaissa oli paljonkin, varmasti moni nuori opiskelija paransi tuolla asuessaan tapansa mutta uusissa tulijoissa riitti sikailijoita. Huonekaluista otin itsekin nimet ylös ja isännöitsijä laskutti asukasta, aika harva maksoi ja emme koskaan laittaneet perintään.

  Yksi huvittava tapaus oli mummo, joka osti jätekatokseen säilykkeitä. Laittoi ne katokseen "saa ottaa" - lapun kera. Osakkaat nosteli jätteet laariin ja mummo osti tyytyväisenä uudet säilykkeet luullen tukevansa jonkun ruokailua.
   
  demas ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 19. Sasos

  Sasos

  Viestejä:
  444
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Laitatko osoitteesi mulle, niin tuon peräkärryn ja pari autoa sun tontille? Ei varmaan myöskään haittaa jos koirat paskoo sun pihalle?
   
  Thokri, Lomittaja, JHMK ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 20. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  3 118
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Täällä joku ramppaa keskellä yötä ovet paiskoen rapussa ja joku ilmeisesti remppas yläkerrassa kämppää johonkin 24-01 asti.Pitäis kai käydä kertomassa että hiljaisuus on 22-06(muistaakseni).Ihme porukkaa kun katsovat ettei niitä koske noi säännöt ollenkaan.Tässä kämpässä tosin kuuluu noi äänet toisiin kämppiin vähän liiankin hyvin.
   
 21. Oneitis

  Oneitis

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  28.04.2019
  Kannattaa kuulosuojaimia/korvatulppia käyttää, jos naapurit meluavat. Helpompi ratkaisu kuin alkaa ojentamaan epäkohteliata ihmisiä. Toki, jos joku kokee sen moraaliseksi velvollisuudekseen, niin siitä vaan. Tosin, huonolla tuurilla meluaminen vaan lisääntyy.
   
 22. Kan Dee Dokata

  Kan Dee Dokata

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Kuulosuojaimet ei auta kuin tietynlaisiin ääniin.

  Kolmen varoituksen jälkeen on häätö tiedossa.

  Ääritapauksissa häiritsevästä mölystä voi myös tehdä rikosilmoituksen, koska kyseessä on tahallinen kotirauhan häirintä.
   
 23. Oneitis

  Oneitis

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  28.04.2019
  Kyllä ne(M3 Peltor X5A) ainakin itselläni vaimentavat kaikenlaisia ääniä ja pienentävät monet kuulokynnyksen alapuolelle. Eipä niitä varoituksia kovin kärkevästi jaella, jos jotain "normaaleja elämän ääniä" syntyy hiljaisuuden ulkopuolella. Montakojan häätöä itkevien vaivojen takia on esimerkiksi annettu? Itselläni tuollaiset ainakin keskittymistä häiritsevät, kun kotona jotain ajattelemista vaativaa teen. Mitenköjän todistat tuon mölyn, jos muut naapurit eivät sitä havaitse tai halua puuttua asiaan? Kai niitä poliiseja voi soitella sitä mölyä todistamaan, mutta tuleekohan ne sitten oikeaan aikaan sitä kuuntelemaan?
   
 24. Zyrppa

  Zyrppa

  Viestejä:
  1 554
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Missäs tämmöinen laki on? Kyllä sen häädön voi saada ilmam varoitustakin. Tai vasta 20 varoituksen jälkeen.
   
  Tonnin Seteli tykkää tästä.
 25. Oneitis

  Oneitis

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  28.04.2019
 26. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 27. joku

  joku

  Viestejä:
  988
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Yritän kattoa nuorten jääkiekkoa ja yläkerrasta kuuluu kokoajan jonkun työkoneen ääni. Joka viikonloppu siellä tehdään remppaa. En tajua.
   
 28. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  työmies on erimies
   
  joku tykkää tästä.
 29. Ernomies

  Ernomies

  Viestejä:
  151
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Yhdessä taloyhtiössä oli kesäisin joku avonainen muovipussi jossa omenoita paskaisen roskatoksen lattialla ja vieressä joku harakanvarpailla kirjoitettu lappu.

  Ei tullut mieleenkään koskea niihin.
   
 30. Ernomies

  Ernomies

  Viestejä:
  151
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Laatu maksaa. Esim.lentokentillä käytössä olevat Peltor Optime III:t kun laittaa niin mitään ei kuulu mistään.

  Toki noissa on ongelma mitä enemmän käyttää sitä enemmän alkaa äänet haittaamaan.
   
 31. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 961
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Peltorit päässä ei kyllä nukkuminen onnistu, ainakaan itseltä. Joskus yrittänyt meluhaittaa torjua peltoreilla, mutta kun eivät ole kovin hyvät päässä jos yrittää nukkua. Ja meteli tuli siis omasta kämpästä eikä naapureilta:bored:
   
  GadnenMulkoSilmä ja Janivaan12 tykkäävät tästä.
 32. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  itsehän joutuisin tyynyyn kaivertamaan reiän jonne peltorini toinen kuppi uppoa.
   
  GadnenMulkoSilmä tykkää tästä.
 33. Ernomies

  Ernomies

  Viestejä:
  151
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  En nukkumista ajatellutkaan, siihen tarkoitukseen on korvatulpat.
   
 34. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 35. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 961
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämähän se olis.

  Korvatulppia en kokeillut, kun ei ne pysy päässä. Ja koko aika tieto että täällä on meteliä ja mitä tahansa voi tapahtua. Vaikka normaalisti en herää yhtään mihinkään, niin jotkut asiat tulee läpi unen, melko somaattinen juttu.
   
 36. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 570
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ehkä joku kuusitulppa ei kaikkien korvissa pysy, mutta tavallinen vaahtokumitulppa pysyy jos se on oikein asennettu.

  Toki en ole koskaan onnistunut tottumaan tulppiin niin että nukkumista kannattaisi edes yrittää, joten ei tämä silti mikään suositus.

  Enkä jo turvallisuussyistäkään mielellään käyttäisi kuulonsuojaimia nukkuessani.
   
 37. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  mie yöllä puoliunessa revin sen tulpan ja heitän lattialle
   
 38. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 961
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  :D Nyt kun mainitsit, niin tänään heräsin varashälyttimeen, en kuvitellut mitään unissani kun koirakin haukkui. Mietin että onko mulla palohälyttimessä jotain, tai muuta vempainta mikä pitää mokomaa ääntä. No ilmeisesti naapuri sähläsi jotain autonsa kanssa, kun se häly loppui kuitenkin sekunneissa.
  Hyvä pointti kyllä. Jos en itse olis kuullut, niin koira olisi kyllä herättänyt melkoisella metelillä:tup:
   
 39. Jurputin

  Jurputin

  Viestejä:
  112
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ihan oikeasti ollaan soveltamassa tulppia korviin jos naapuri metelöi? Tietysti, jos päivällä halutaan nukkua, niin se on ihan perusteltua. Itse en kuitenkaan pysty nukkumaan jos on tukkeita korvissa.
   
  Ihime ja GadnenMulkoSilmä tykkäävät tästä.
 40. Ernomies

  Ernomies

  Viestejä:
  151
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Ihan hyvin sujunut viimeiset 20 vuotta.

  Netistä 200 kappaleen paketti 3M 1100:aa viimeksi kesällä.
   
  Olm1 tykkää tästä.
 41. Olm1

  Olm1

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  04.07.2018
  Itse en osaa enää nukkua ilman tulppia. Tuohon oppi lasten vauva-aikana kun piti saada nukuttua töiden takia. On muuten 3m tulpat hinnoissaan jos niitä menee lähikaupasta viiden parin pussin ostamaan. Onneksi netistä saa isoja paketteja suht edullisesti. Sen verran hyvin kuulen kuitenkin noiden kanssa läpi, että puhelimen herätyksiin yms. herään saman tien.
   
 42. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  1 070
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tekniikan Maailma

  Aktiivitulpan vihreä vaimennuskäyrä kulkee passiivisen tulpan oranssin vaimennuskäyrän kanssa jokseenkin yhteneväisesti kilohertsiä korkeammilla taajuuksilla. Käyrässä on nähtävissä tulppien ominaisresonanssihuiput hieman eri kohdissa, mutta vaimennuskyky on tällä alueella yhteneväinen. Alle kilohertsin taajuudella nähdään aktiivitulpan vaimennuksen aikaansaama kuoppa melunvaimennuskäyrällä. Tämä kuvaa aktiivitulpan parempaa kykyä vaimentaa matalataajuuksista ääntä. (Valmistajan mittaus)
  [​IMG]
  Aktiivinen vastameluteknologia toimii alle kilohertsin taajuudella. Korkeammat taajuudet suodattuvat passiivisesti. Mielenkiintoista on, että juuri näiden aktiivisen ja passiivisen vaimennushuippujen väliin jää 1–2 kHz kaista, jossa vaimennus on heikompi ja ihmisen puheäänen pitäisi teoriassa kuulua läpi.

  JOS ODOTTAA kokevansa elektronisilla korvatulpilla täydellisen hiljaisuuden, on tuotettava jo tässä vaiheessa pettymys. QuietOn ei poista taustamelua täydellisesti, eikä siihen kykene mikään vastamelukuuloke tai korvatulppa.

  Aistinvaraisesti voidaan kuitenkin todeta, että lentokoneen matkustamoäänistä vaimenee erityisesti matala jyminä. Tulppa tuntui ainakin testijakson ajan miellyttävältä korvakanavassa ja kokonsa puolesta tulpat korvilla saattoi myös painaa päänsä tyynylle.
   
  Kaitzschu ja jyrinov tykkäävät tästä.
 43. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 369
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo sama juttu. Alkuun oli vähän vaikeuksia tottua niihin mutta kun huomas kuinka paljon ne rauhoittaa nukkumista ja nukahtamista kun ei koiran mässytys ja lintujen piipitys kuulu läpi. Kuitenkin ihan hyvin kuulen kellon ja kännykän jos tarvis. Muutaman kerran kun oon unohtanu esmes jonnekki reissulle ottaa tulpat mukaan niin tuntuu että nukkumaan mennessä on jumalaton kakofonia käynnissä kun on tottunu hiljaisuuteen. Vesi ropisee, tuuli ulvoo, linnut laulaa jne eikä uni tule.
   
  qtba tykkää tästä.
 44. Zelll

  Zelll

  Viestejä:
  477
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Joo itsellä tullut myös tulpat käyttöön kun muuttanut tähän 60-luvun asuntoon. Hyvin niillä nukkuminen on onnistunut.

  Seuraavaksi kyllä asunto vaihtuu uudiskohteeseen. Sellaisessa ei varmaan naapureiden normaalin elämisen äänet kuulu?
   
 45. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse 2013 rivariin muutin ja kyllä kuuluu kävelyn äänet matalana jytinänä todella kovaa molemmilta seinänaapureilta, johon herää pitkin yötä. Sitten tietty kun tullaan parvekkeelle naureskelemaan niin kuuluu lähes vaimentamattomasti läpi niin että herää kyllä myöskin siihen. Sen takia katselin noita aktiivitulppia, jos vaimentaa noita matalia taajuuksia mitä normitulpat ei.

  Kyllä se rakentaminen kilpailutuksineen ja olemattomalla valvonnalla on vielä sillä tasolla, että täytyy valita mielenterveyden ja omakotitalon välillä :D
   
 46. GadnenMulkoSilmä

  GadnenMulkoSilmä

  Viestejä:
  180
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2018
  Mukavahan se on kyljellään nukkua kuulosuojaimet päässä:D
  No, jokainen tyylillään:rofl:
   
  Cereal killah tykkää tästä.
 47. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  no mie käytän ilmanpuhdistajaa se pitää tosi pientä ääntä ja puhinaa ja siihen yhdistän joskus ilmankostuttimen toiselle puolelle huonetta. sellaiset kivat äänet kuuluu ja peittää alleen häiritsevät äänet. plup plup,bbhhhbhhh..
   
 48. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 570
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oli se joskus normaalia ja voi sitä vieläkin tapahtua. Tosin siinä missä ennen oli normaalia ettei ovissa välttämättä edes ollut kunnon lukkoja, nykyään on normaalia pitää ovet lukossa.
   
 49. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 570
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Et nyt tarkoita aktiivisia vaan vastamelutyyppisiä. Aktiiviset eivät koskaan missään ikinä milloinkaan vaimenna mitään sellaista, mitä tavanomaiset suojaimet eivät vaimenna, ellei niissä käytetä vastamelutekniikkaa. Yleensähän ei.

  Mutta joo, esitän silti vahvan epäilyn. Ei kai missään tulppasuojaimen eli nappikuulokkeen kokoluokassa ole olemassa elementtiä, joka teoriassakaan pystyisi toistamaan häiritseviä matalia taajuuksia, joita rakenneäänestä tulee. Sitä, mihin äänentoisto ei riitä, ei voi vastamelulla vaimentaa.
   
 50. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  jos haluaa ne tömtömitki pois. niin vaahtokumit korvakäytävään ja päälle sitten vastamelukuullokkeet :)