Eiköhän noin onnistu, vähän vaikeat reseptit olet vaan valinnut ekaksi kerraksi. Hiivana varmaan tämä?
Maailman suosituin kuivahiivakanta amerikkalaistyylin aleihin. Hyvin neutraalit hiivaesterit. Flokkulaatio: matalahko Attentuaatio: keskitasoa Käymislämpötila: 15-24 °C Annostus: 5-8g/10l Tuotteen ollessa loppu varastosta, saamme lisää pääsääntöisesti 2-3 päivän sisällä, joten jälkitoimitukset...
panimonurkka.fi
Kannattaa myös tutustua tähän, jos sieltä löytyisi jotain:
www.brewdog.com
Erityisesti kohta Brewday: Beginner . Tosin tuosta taitaa sinun BrewMonk tehdä osan itse.
Tuosta olen tehnyt yhden reseptin; Chaos Theory.
Maltaita on rouhittuna eteisessä itse kullakin