Eiköhän noin onnistu, vähän vaikeat reseptit olet vaan valinnut ekaksi kerraksi. Hiivana varmaan tämä?
Maailman suosituin kuivahiivakanta amerikkalaistyylin aleihin. Hyvin neutraalit hiivaesterit. Flokkulaatio: matalahko Attentuaatio: keskitasoa Käymislämpötila: 15-24 °C Annostus: 5-8g/10l Tuotteen ollessa loppu varastosta, saamme lisää pääsääntöisesti 2-3 päivän sisällä, joten jälkitoimitukset...
panimonurkka.fi
Kannattaa myös tutustua tähän, jos sieltä löytyisi jotain:
Discover BrewDog’s craft beer collection, from hoppy IPAs to smooth lagers and rich stouts. Shop online for fresh, bold, and innovative craft beers delivered straight to your door.
www.brewdog.com
Erityisesti kohta Brewday: Beginner . Tosin tuosta taitaa sinun BrewMonk tehdä osan itse.
Tuosta olen tehnyt yhden reseptin; Chaos Theory.
Maltaita on rouhittuna eteisessä itse kullakin