Nettitreffit + Tinder

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
Mites sitten kun kutosen mies saakin ysin naisen? Pituuseroa nyt ei toivottavasti heidän kesken ole liikaa, muuten voi tulla toisella niska kipeäksi.

Mikä käytännön ero on seiskan ja ysin naisen välillä?

En ainakaan treffeillä ääneen kertoisi miten luokittelen minulle vieraat ihmiset kouluarvosanoilla ja kuinka tavallinen mies ei kelpaa kenellekään.
Viittaan tuohon totaaliseen pinnallisuuteen mikä deittiapeissa on se suurin ongelma. Kaikki perustuu ulkonäköön ja siihen miten hyvät kuvat olet itsestäsi sinne laittanut. Siellä on todella helppo nirsoilla, varsinkin kun miehiä on huomattavasti enemmän kuin naisia kys palveluissa ja miesten oletetaan tekevän "kaikki työ" aloitusviesteistä treffipyyntöön, oli se sitten tinder tai livekohtaaminen. Mitä oon vierestä seurannut naisten näkökulmasta tuota deittimaailmaa ja miten heille siellä on tarjontaa niin se homma on aivan totaalisen rigged normijannulle eikä siinä ole mitään järkeä ellet tiedä täysin mitä olet tekemässä. Muutama miespuoleinen kaveri jotka kuuluu taasen parhaaseen A-ryhmään on todennu että tinder mullisti koko homman kun mimmiä tulee ovista ja ikkunoista eikä tarttee ees kotoo lähtee minnekään toisin kuin ennen. Niin se vaan maailma muuttuu.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Muutama miespuoleinen kaveri jotka kuuluu taasen parhaaseen A-ryhmään on todennu että tinder mullisti koko homman kun mimmiä tulee ovista ja ikkunoista eikä tarttee ees kotoo lähtee minnekään toisin kuin ennen. Niin se vaan maailma muuttuu.
Mul on kanssa yksi kaveri, jonka ei tarvii tehdä mitään. Naiset suorastaa heittäytyy hänen armoillensa :D Noh, pituutta hänellä on se 180-185cm väliltä, fitti ja komea, sekä ammatti on sellainen, joka vetää naisia jonoksi asti. Toki löytyy myös sellaista "charmia" mikä vaan edesauttaa tilannetta.
 

4play

(■_■¬ )
S Y N T H W A V E
NOSTO
Liittynyt
27.08.2018
Viestejä
342
Oletteko kuulleet markkina-arvosta..? :rofl2: :whistling:

Oli pakko kun aina palataan saman teeman ympärille.

Mitä oon vierestä seurannut naisten näkökulmasta tuota deittimaailmaa ja miten heille siellä on tarjontaa niin se homma on aivan totaalisen rigged normijannulle eikä siinä ole mitään järkeä ellet tiedä täysin mitä olet tekemässä.
Kehitys kehittyy, eli ns. normijannun raja nousee hiljalleen. Hankala on henkisesti kuitenkin kokonaan luovuttaakaan deittailun suhteen, vaikka taitaisi olla "oikea" ratkaisu.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Hankala on henkisesti kuitenkin kokonaan luovuttaakaan deittailun suhteen, vaikka taitaisi olla "oikea" ratkaisu.
Pariutumisvietti ja yhteisöön kuuluminen on sen verran meidän ytimissä, että sä et sitä saa koskaan pois. Paras ratkaisu on jatkaa matkaa vaikka hautaan asti. Giving up is not an option. Pätee elämään kaikkiin osa-aleisiin.
 

Rullis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 610
Viittaan tuohon totaaliseen pinnallisuuteen mikä deittiapeissa on se suurin ongelma.
No nämä sovellukset toimivat kuvien perusteella, sille ei nyt mitään mahda. Lähinnä mietin, että se mikä sinulle voi olla ysin nainen voi minulle olla seiska ja vice versa. Esimerkiksi minua ei häiritse jos naisella on tatska tai kaksi, kunhan ei mitään kokonaaman kokoista tribaalia ole. Jollekin muulle voi pieni perhostatuointi olla isokin miinus ulkonäköön. Vastaavasti jos on huuliinsa tunkenut jotain täytettä niin kyllä omaan silmään näyttää niin tyhmältä, että jättäisin väliin. Mutta tiedostan myös, että varmasti on miehiä, ketkä tuostakin saattaa tykätä. Mutta nämä nyanssit nyt ei oikein sovi siihen kaikenselittävään markkina-arvo teoriaan.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
Pariutumisvietti ja yhteisöön kuuluminen on sen verran meidän ytimissä, että sä et sitä saa koskaan pois. Paras ratkaisu on jatkaa matkaa vaikka hautaan asti. Giving up is not an option. Pätee elämään kaikkiin osa-aleisiin.
Ehkä tässä on myös sellainenkin aspekti olemassa että naisille yleensä on seuraa jos jonkinlaista tarjolla joten sinkkuna olo on suht "helppoa" silloin kun sun ei tarttee aktiivisesti itse hakea tai tehdä mitään jos et halua olla yksin, ne vaihtoehdot mistä valita tuodaan sun silmien eteen miesten toimesta koska syyt. Monella perus sinkkumiehellä on se ongelma että ne on täysin näkymättömiä ja siksi se ajaa itsessään jo parisuhteeseen. Ihan jo lähtökohtaisesti perus miehen ja naisen baarikierros on hyvinkin erilainen. Ensimmäinen joutuu nähdä vaivaa ja tehdä tuttavuutta yleensä itse, jälkimmäiselle riittää kun on vain olemassa kys tilassa ja jos yhtään katsekontaktia ottaa niin homma helpottuu vieläkin enemmän. Nää on niitä asioita mistä yleensä ei puhuta mutta kaikki sen takaraivossaan tietää miten tää maailma toimii.
 
Liittynyt
04.03.2023
Viestejä
512
No, meillä on ystäviä, pidämme enemmän yhteyttä sukulaisiin ja perheeseen, olemme monella tapaa sosiaalisempia kuin miehet jne. Sen takia se suhde ei ole niin kriittinen meille (paitsi jos haluaa lapsia). Monella miehellä on havaintojeni mukaan hyvin vähän ystäviä, ja nekin monesti jää, kun aletaan seurustelemaan.

Nämä ei nyt ole mitään absoluuttisia totuuksia vaan yleistyksiä, meitä on moneen junaan.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Naiset on sosiaalisempia. Tästä syystä mä tuun yleensä paremmin toimeen naisten kanssa. Naisten kanssa saa yleisesti paremmin keskusteluja eri aiheista.

Moni mies on nykyään täysin hukassa, koska kuluttavat itsensä viihteeseen sen sijaan, että löytäisivät oikeasti elämässään sen mitä haluavat tehdä. Isolla osalla miehestä on se sisäinen draivi luoda tai rakentaa jotain, vaan on helpompi kattella päivät pitkät netflixiä ja juoda kaljaa - eipä ihme, että draivi on kadoksissa.

Yksinäisyys on kuitenkin parempi kuin huono tai väärä seura. Mulla ei oo kovin laajaa kaveri -tai ystäväpiiriä, mut ne antaa enemmän merkitystä kuin 100 kaveria "sinnepäin".

Kävin tuossa aikasemmin reffeillä ja odotukset on aivan nollissa :D Mä oon ottanut nykyää sen asenteen, että mimmi saa olla tästä lähin yhteydessä muhun ekana. Kyllä se viestin laittaa jos kiinnostaa. Jatkan matkaa muuten normaalisti. Tässä liian kauan laitellut viestii perään ja toinen "kiltteyttä" ollut mukana.

No, tämä mimmi kyseli perään ja sanoin, että kivvoo oli ja ihan posi vibat jäi. Tokas perään perus kehulitaniat kuten aina ja sitten sen, että kipinää ei ollut tarpeeksi. Tokasin vaan perään, että "tiesin jo lopputuleman, hyvät jatkot sulle!" :D

---

Kaikista tärkeintä on tehdä omasta sinkkuelämästä NIIN pitkää, tyytyväistä ja hyvää kuin mahdollista. Tällöin ei sen mahdollisen tulevan kumppanin kohdalla enää leviä oma arki ja jutut, vaan se toinen tulee siihen elämään jo olemassa olevan hyvän elämän lisäksi. Toki sitten suhteessa on ne omat kompromissit ja yhteiset asiat, mutta pointtina se sinkkuaikana kehitetty oma elämä pysyy.

Kuten @gramma tokas, aivan liian monella unohtuu koko muu elämä kärjistäen sen hanipupun kanssa. Sitten jos (vai pitäskö sanoa kun) se homma leviää niin jäädään aika pahasti tyhjän päälle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
No, meillä on ystäviä, pidämme enemmän yhteyttä sukulaisiin ja perheeseen, olemme monella tapaa sosiaalisempia kuin miehet jne. Sen takia se suhde ei ole niin kriittinen meille (paitsi jos haluaa lapsia). Monella miehellä on havaintojeni mukaan hyvin vähän ystäviä, ja nekin monesti jää, kun aletaan seurustelemaan.

Nämä ei nyt ole mitään absoluuttisia totuuksia vaan yleistyksiä, meitä on moneen junaan.
Tuossa on kyllä ns. perää. Suomessa "hyvinvointivaltio" ja tulonsiirrot tulisi lopettaa niin asiaan tulisi muutosta, että nainen tarvitsee miestä. Nyt kun on väkivaltakoneisto tarvittaessa pitämässä huolta siitä että ihmiset saa vaan olemalla rahaa, eritoten naiset ja YH naiset niin naisten ei tarvitse ajatella parisuhdetta ja miestä suuremmin arvostaen edes senkään jälkeen kun lapsia on tehty. Valtio ottaa tarvittaessa väkisin. Lisäksi edellinen sosiaalinen konstruktio helposti estää naista katsomasta miestä ylöspäin ja arvostaen minkä näen naiselle yhdeksi ihastumisen / rakastamisen edellytykseksi. Jos mies ei koe arvostusta puolisoltaan niin ei voi olla tyytyväinen parisuhteessa ja lisäksi jos nainen ei arvosta miestä ja/tai katso ylöspäin, niin ihastumista ja rakkautta naiselta ei ole miehen suuntaan, eikä aikaa varmasti vietetä ns. vällyjen välissä järin paljoa, joka lienee useimmissa parisuhteissa tärkeää.

Yhteiskunnassa vika. Länsimaisen miehen on paljon helpompi mennä vaikkapa itäeurooppaan tai aasiaan ja kokea siellä naisen aitoa ihastumista & rakkautta kuin olla Suomessa, koska yhteiskunta. Sivullisen on paljon helpompi ajatella että kyse on ulkomaalaisesta gold diggeristä tms. mutta väittäisin ettei kyse ole siitä vaan yksinkertaisesti siitä että perinteisesti naisen asema on miestä huonompi ja jos mies voi parantaa naisen asemaa niin tämä itsessään triggeröi naisessa niitä tiettyjä tunteita vatsanpohjassa. Se on ns. built in ja lisäksi nainen tarvitsee enemmän muita ihmisiä noin keskimäärin vain pärjätäkseen joten myöskin sosiaalisten taitojen kehittäminen ja harjoittaminen on geneettisesti "built-in". Tietenkään naiset eivät tätä ikinä myönnä että niiden ihastumismekanismi on osaltaan tätä että jos mies voi parantaa naisen asemaa niin se on hyvä, eli ns. gold digger on built in. Onhan miehissäkin gold diggereitä, mutta ne kaivaa aitoa kultaa maasta (vaikka ihan yksin) tai kehittää yhteiskuntaa omalla joukollaan. Nainen on aina perinteisesti ollut siinä miehen siivellä (hoitaen kotia ja lapsia) ja mitä kantavampi siipi miehellä niin sen parempi naiselle.

Hyvinvointivaltio & tulonsiirrot alas niin alkanee parisuhteetkin toimia? Ehkä jopa tinder, nojaa sitä se ei kyllä korjaa. Paskahan se on.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.11.2021
Viestejä
1 558
Ehkä tässä on myös sellainenkin aspekti olemassa että naisille yleensä on seuraa jos jonkinlaista tarjolla joten sinkkuna olo on suht "helppoa" silloin kun sun ei tarttee aktiivisesti itse hakea tai tehdä mitään jos et halua olla yksin, ne vaihtoehdot mistä valita tuodaan sun silmien eteen miesten toimesta koska syyt. Monella perus sinkkumiehellä on se ongelma että ne on täysin näkymättömiä ja siksi se ajaa itsessään jo parisuhteeseen. Ihan jo lähtökohtaisesti perus miehen ja naisen baarikierros on hyvinkin erilainen. Ensimmäinen joutuu nähdä vaivaa ja tehdä tuttavuutta yleensä itse, jälkimmäiselle riittää kun on vain olemassa kys tilassa ja jos yhtään katsekontaktia ottaa niin homma helpottuu vieläkin enemmän. Nää on niitä asioita mistä yleensä ei puhuta mutta kaikki sen takaraivossaan tietää miten tää maailma toimii.
Tämä on ongelma useassakin asiassa. Teeskennellään jotain parempaa tai selitetään jotain muuta kuin minkä kaikki tietävät. Syyttely sinänsä ei auta mutta en näe miten (ikävien) tosiasioiden kieltäminenkään olisi hyväksi. Ehkä se rehellisyys, luotettavuus ym. toimii vain yhteen suuntaan? ;) Useinhan näissä pariutumisasioissa ongelmista puhuttaessa syyttävä sormi kääntyy osoittamaan altavastaajia (miehiä); ovat sellaisia ja tällaisia, tekevät väärin tai eivät tee tarpeeksi, pitäisi olla sitä ja tätä.. Entä mitä naiset voisivat tehdä toisin?
 
Liittynyt
04.03.2023
Viestejä
512
Useinhan näissä pariutumisasioissa ongelmista puhuttaessa syyttävä sormi kääntyy osoittamaan altavastaajia (miehiä); ovat sellaisia ja tällaisia, tekevät väärin tai eivät tee tarpeeksi, pitäisi olla sitä ja tätä.. Entä mitä naiset voisivat tehdä toisin?
Laihduttaa? Laskea rimaa?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Entä mitä naiset voisivat tehdä toisin?
Mä luulen että moni nainen projisoi omia ongelmiaan myös miehiin, eli tietäisivät mitä oikeasti haluavat, hei eivät oikeasti myöskään tiedä. Naisillahan lienee se ongelma, että on liikaa valinnanvaraa kun miehet tekevät kaikki aloitteet ja se sekoittanee heidän päätään myös kun olettavat että naiset käyttäytyisivät samalla tapaa kuin miehet mikä ei pidä paikkaansa. Naiset kokevat että heillä on liikaa valinnanvaraa ja eivät siksi osaa päättää ja näin ollen luulevat että sama ongelma koskettaa myös miehiä ja mahdollisesti tarpeettomin / keksityin syin karsivat miehiä.

Asiasta toiseen, ehkäpä yksityisen rahan nettiapit tai nettiapit joiden algoritmi ja rahanteko on järjetöntä asiakkaiden huijaamista pitäisi kieltää lain voimalla suomesta niin pariutuminen voisi onnistua tai sitten pariutumista helpottavien nettiappien algoritmi ja muu toiminta pitäisi yksinkertaisesti olla julkisen rahan takana. Nykyisinhän nämä apit ja niiden tekijät ovat isoja korporaatioita joiden ensisijainen tarkoitus on tehdä rahaa missä auttaa muun muassa se että estetään ihmisen pariutuminen ja pyritään rahastamaan ihmisiltä, siis tässä tapauksessa aina miehiltä sitä rahaa. Naiset ei noissa apeissa tietääkseni maksa paljon mitään. Naiset eivät tuo rahaa noille firmoille, naiset ovat se tuote ja miehet se kohde joita rahastetaan että saisi jotain mätsejä. Osa noista mätseistähän on ihan feikkiprofiileita myös jotka on tietääkseni myös näiden korporaatioiden luomia jotta voivat vain rahastaa asiakkaita ja luoda illuusion että on onnistunut jossakin.

Jos Alko on valtion omistuksessa ja sellaiseen syitä lienee aina vain vähemän ja vähemmän kun sen funktio lienee enää toimia poliittisena palkkiovirkana joillekin heeboille eikä siitä ole enää mitään hyötyä, niin yhteiskunnalle voisi olla merkittävää hyötyä tehdä vaikkapa parempia deittiappeja julkisella rahalla vs. nämä nykyiset ja tarvittaessa kieltää lailla että muita ei saa suomessa ollakaan. Se rahamäärä mitä vaikka tinderiin ja vastaaviin kaadetaan voi olla ihan mieletön suomenkin mittakaavassa siis satoja miljoonia, siis jos ajatellaan että YLE veroa moni karsastaa, niin tuollaisiin deittiappeihin palaa helposti satasia vuodessa jos niitä aktiivisesti käyttää eikä niistä saa yhtään mitään. ts. kaupallistettua huijaamista.

Paljonko saat tinderillä 100 eurolla? Et paljon mitään, yhden treffin? Saako sitäkään? Siis alussahan sieltä tulee yhdessä päivässä se 20-40 tai enemmän tykkäyksiä, mutta jos on vaikka 3kk profiili siellä niin algoritmi laittaa profiilin johonkin ö mappiin ja sieltä ei saa yhtään mitään sen jälkeen eikä silloinkaan paljoakaan vaikka maksaisi jostain näkyvyydestä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
2 399
No, meillä on ystäviä, pidämme enemmän yhteyttä sukulaisiin ja perheeseen, olemme monella tapaa sosiaalisempia kuin miehet jne. Sen takia se suhde ei ole niin kriittinen meille (paitsi jos haluaa lapsia). Monella miehellä on havaintojeni mukaan hyvin vähän ystäviä, ja nekin monesti jää, kun aletaan seurustelemaan.

Nämä ei nyt ole mitään absoluuttisia totuuksia vaan yleistyksiä, meitä on moneen junaan.
Joo, se on oikeasti surullista miten monet miehet pariuduttuaan ja viimeistään perheellistyttyään vetäytyvät totaalisesti siihen pari/perhekuplaansa ja hylkäävät ne kaverit. Onnellisen elämän keskeisiä pilareita on laadukkaat ihmissuhteet ja ihan jokainen meistä tarvitsee niitä, oli sitten parisuhteessa tai ei. Joka muuta väittää, valehtelee (vähintään itselleen). Itseasiassa vien tämän vielä pykälän pidemmälle ja väitän, että ihan se parisuhdekin toimii todennäköisesti paljon paremmin jos sen molemmilla osapuolilla on sen kumppanin lisäksi muitakin merkityksellisiä ihmissuhteita. Kukaan meistä ei voi tarjota toiselle ihmiselle kaikkea mitä tämä tarvitsee, joten sen vaatiminen on täysin kohtuutonta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Osa noista mätseistähän on ihan feikkiprofiileita myös jotka on tietääkseni myös näiden korporaatioiden luomia jotta voivat vain rahastaa asiakkaita ja luoda illuusion että on onnistunut jossakin.
Rupesin ihan ajatuksella miettii, että voiko tuolla mun tykkäyksien joukossa olla ihan oikeasti feikkiprofiileja tai botteja, mitkä vaikuttaa muuten olevan aitoja, ihan suomalainen mimmi takana? Vedät mätsin jonkun kanssa ja tulee one-liner/ghostaus. Onko oikea ihminen vai ei?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Rupesin ihan ajatuksella miettii, että voiko tuolla mun tykkäyksien joukossa olla ihan oikeasti feikkiprofiileja tai botteja, mitkä vaikuttaa muuten olevan aitoja, ihan suomalainen mimmi takana? Vedät mätsin jonkun kanssa ja tulee one-liner/ghostaus. Onko oikea ihminen vai ei?
Ei ole kaikki suinkaan aitoja profiileita, tekoäly on monessa profiilissa takana ja ne on tehty sen palvelun tuottajan toimesta, osa niistä feikkiprofiileista on myös rakkaus_huijareiden tekemiä.
 

MI7

Liittynyt
05.12.2020
Viestejä
260
Rupesin ihan ajatuksella miettii, että voiko tuolla mun tykkäyksien joukossa olla ihan oikeasti feikkiprofiileja tai botteja, mitkä vaikuttaa muuten olevan aitoja, ihan suomalainen mimmi takana? Vedät mätsin jonkun kanssa ja tulee one-liner/ghostaus. Onko oikea ihminen vai ei?
Voihan se " suomalainen mimmi " olla myös mies. Siinä vaiheessa kun livenä tapaat, asia lopulta varmistuu. Siihen asti ei pysty sanomaan onko botti, mies vai nainen.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
This is a common problem faced by most women today which results from most women chasing a few guys at the very top. Back in the 1950’s people had reliable social cues regarding their relative dating value and paired off accordingly. Today most of the women are chasing an increasingly smaller number of “top guys”. Choose whatever name for them you like, “hot guys”, “high value men”, or “Chad and Tyrone”, the principles the same:

tutkimus.png


In a 2013 study, 80% of women were pursuing 20% of men.

When we look at dating app data today, 80% of women are chasing 4.5% of men.

For easy math, we’ll round 4.5 to 5%, so for every “top guy”, there’s 16 of you, so unless you’re super model hot your choices are share Chad with several other women, or lower your standards, or marry your career and enjoy the company of your pets.

The good news is, if you decide to lower your standards, you probably don’t need to lower them much to face no significant competition.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Voihan se " suomalainen mimmi " olla myös mies. Siinä vaiheessa kun livenä tapaat, asia lopulta varmistuu. Siihen asti ei pysty sanomaan onko botti, mies vai nainen.
Kaikki tapaamiset ovat osoittautuneet juuri profiilin omaavaksi henkilöksi. Toki joillakin oli tullut +20kg elopainoa lisää, mutta noin muuten.
Veikkaan, että nämä botit tai "feikit" ovat jääneet aika nopeasti sinne Tinderiin ghostauksena ilmoille.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514

Tinder on yksi maailman suosituimmista deittisovelluksista, ja sillä onkin maailmanlaajuisesti käyttäjiä. Suomessa sen käyttäjiä on arviolta noin 100 000.
Eh, noin monta käyttäjää... tuosta kun jokainen asiakas keskimäärin maksaisi 50 euroa vuodessa niin puhutaan 50 miljoonasta. 100 euroa vuodessa niin 100 miljoonaa euroa eikä se softa edes toimi ja sekin raha liputetaan ulkoimaille ihan turhaan.... ei pitäisi olla vaikeaa tehdä vaikka julkisella rahalla parempi halvemmalla ja laittaa siihen vaikka pankkitunnistauminen niin ei ole feikkiprofiileita eikä botteja. Edelliseen päälle ne muut maksavat apit jotka on ihan samanlaista asiakkaiden huijaamista niin niin.. kallista ja hyödytöntä on kansantaloudellekin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Kaikki tapaamiset ovat osoittautuneet juuri profiilin omaavaksi henkilöksi. Toki joillakin oli tullut +20kg elopainoa lisää, mutta noin muuten.
Veikkaan, että nämä botit tai "feikit" ovat jääneet aika nopeasti sinne Tinderiin ghostauksena ilmoille.
No aika harvinaista olisi jos mies tulisi treffeille jos olisi tehnyt feikkiprofiilin naisena tai sitten että se tekoäly tulisi treffeille myöskään.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315



Eh, noin monta käyttäjää... tuosta kun jokainen asiakas keskimäärin maksaisi 50 euroa vuodessa niin puhutaan 50 miljoonasta. 100 euroa niin 100 miljoonaa euroa eikä se softa edes toimi ja sekin raha liputetaan ulkoimaille ihan turhaan.... ei pitäisi olla vaikeaa tehdä vaikka julkisella rahalla parempi ja laittaa siihen vaikka pankkitunnistauminen niin ei ole feikkipaskaa siellä joukossa ja vaikkapa botteja.
Tai jos laitetaan io techiläiset aivonystyrät yhteen ja tehdään Suomeen yksityinen deittiappi joka yksinkertaisesti keskittyy pariutumiseen? Korjataan kaikki nykyisten deittiappien ongelmat!
 
Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
4 861
No nämä sovellukset toimivat kuvien perusteella, sille ei nyt mitään mahda. Lähinnä mietin, että se mikä sinulle voi olla ysin nainen voi minulle olla seiska ja vice versa. Esimerkiksi minua ei häiritse jos naisella on tatska tai kaksi, kunhan ei mitään kokonaaman kokoista tribaalia ole. Jollekin muulle voi pieni perhostatuointi olla isokin miinus ulkonäköön. Vastaavasti jos on huuliinsa tunkenut jotain täytettä niin kyllä omaan silmään näyttää niin tyhmältä, että jättäisin väliin. Mutta tiedostan myös, että varmasti on miehiä, ketkä tuostakin saattaa tykätä. Mutta nämä nyanssit nyt ei oikein sovi siihen kaikenselittävään markkina-arvo teoriaan.
Joo, ei noita markkina-arvojuttuja kannata ottaa liian tosissaan, varsinkaan detaljitasolla mitä tarkka numerointi yhdestä kymmeneen antaisi ymmärtää. Mutta sanoisin että kyllä ne on karkealla tasolla sinne päin, vaikka monet ei sitäkään halua myöntää.

En kanssa ymmärrä että miksi joku pieni tatska on joillekin niin iso ongelma.

Tunnetko paljon naisia syvällisemmin, silleen niin kuin kaveri- tai seurustelumielessä? Ihan mielenkiinnosta, kun viesteistäsi pidemmältä ajalta paistaa, että ne eivät varsinaisesti perustuisi käytännön kokemukseen meistä naisista.

Teoriat on ihan hieno juttu, jos haluaa uskotella itselleen, että naiset ovat kokonaan eri ihmislajia kuin miehet.

Täällä on puhuttu moneen kertaan siitä, että osa miehistä ei vain tunnu tunnistavan omia tunteitaan, vaikka mielellään osoittelee niitä naisissa. Myös se, että kuvittelee olevansa rationaalinen, on tunne.
Niin no, mitä "syvällisemmin" tarkoittaa? Jos viittaat aiemmin puhuttuun "syvään henkiseen yhteyteen" niin en varmaan. :smoke:

Tosin oon ihan tarkoituksella ollut sarkastinen, kun monien kokemukset täällä kuulostaa aika erikoisilta. Mutta myös oikeassa elämässä on usein saanut hieman samankaltaisen vaikutelman, vaikkakin vähemmässä määrin. Esimerkiksi siinä, kuinka voimakkaasti monet naiset kuvailujensa perusteella tuntevat ja kokevat, vaikuttaa olevan kohtalainen aste-ero omiin kokemuksiin ja ylipäätään useimpien miesten käytökseen verrattuna. Eli vaikka sinänsä monet asiat aiheuttaa samankaltaisia tuntemuksia, niiden intensiteetti on ihan eri luokkaa... Toki tämä ei mene ihan niin suoraan sukupuolen mukaan, kun miehissäkin on poikkeuksia kuten esim. Markku joka on ilmeisesti hyvinkin tunteellinen ihminen.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Johan se yksi suomalainen mies teki omansa. Siinä oli vaa probleemi että naisia voi liian helposti tavata ja alkaa vainoomaan. Uudessa suomalaisessa deittisovelluksessa mennään suoraan asiaan – Asiantuntija: ”Tämän täytyy olla miehen keksimä”
Kummallisin perustein yritetty vakuutella että tämä on huono appi naiselle. Jos naisesta tuntuu että tarvitsee olla vähän varovaisempi niin voi antaa sähköpostiosoitteen, pre-paid liittymän numeron, im tunnuksen vaikka signalissa jossa ei tiedä täten toisen puhelinnumeroa. Menetelmiä on monia joilla jatkaa keskustelua juuri kyseisen apin ulkopuolella kun edes vähän vaivautuu miettimään niitä vaihtoehtoja kun on f2f nähty. When there is a will, there is a way... ja tuossa IL jutussa on valitettavasti yksittäisen selvästi yksinkertaisen tai laiskan naisen mielipide nyt nostettu tikun nokkaan ja yritetty tällä teilata ahkeran miehen tekemä työ. Kaiken huipuksi naista kutsutaan tuossa joksikin asiantuntijaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.04.2024
Viestejä
84
Joo, se on oikeasti surullista miten monet miehet pariuduttuaan ja viimeistään perheellistyttyään vetäytyvät totaalisesti siihen pari/perhekuplaansa ja hylkäävät ne kaverit. Onnellisen elämän keskeisiä pilareita on laadukkaat ihmissuhteet ja ihan jokainen meistä tarvitsee niitä, oli sitten parisuhteessa tai ei. Joka muuta väittää, valehtelee (vähintään itselleen). Itseasiassa vien tämän vielä pykälän pidemmälle ja väitän, että ihan se parisuhdekin toimii todennäköisesti paljon paremmin jos sen molemmilla osapuolilla on sen kumppanin lisäksi muitakin merkityksellisiä ihmissuhteita. Kukaan meistä ei voi tarjota toiselle ihmiselle kaikkea mitä tämä tarvitsee, joten sen vaatiminen on täysin kohtuutonta.
Älä viitsi taas omia fiiliksiäsi yleistää koskemaan muita. Itse en jaksa entisiä kavereita nähdä kauheasti, kun perheen kanssa riittää tekemistä ja saan siitä iloa. Ei ole mitään haluja hengailla muiden kanssa. Eiköhän ne miehet ihan omasta halusta halua jättää niiden kavereiden kanssa hengailun vähemmälle ja tässä ei ole mitään väärää. Jos sinä kaipaat paljon kaverisuhteita niin hyvä niin, minä en. Perheestä vapaalla vietän aikaa parhaan kaverini kanssa, eli itseni.
 
Liittynyt
21.04.2020
Viestejä
1 372
Joo, se on oikeasti surullista miten monet miehet pariuduttuaan ja viimeistään perheellistyttyään vetäytyvät totaalisesti siihen pari/perhekuplaansa ja hylkäävät ne kaverit. Onnellisen elämän keskeisiä pilareita on laadukkaat ihmissuhteet ja ihan jokainen meistä tarvitsee niitä, oli sitten parisuhteessa tai ei. Joka muuta väittää, valehtelee (vähintään itselleen). Itseasiassa vien tämän vielä pykälän pidemmälle ja väitän, että ihan se parisuhdekin toimii todennäköisesti paljon paremmin jos sen molemmilla osapuolilla on sen kumppanin lisäksi muitakin merkityksellisiä ihmissuhteita. Kukaan meistä ei voi tarjota toiselle ihmiselle kaikkea mitä tämä tarvitsee, joten sen vaatiminen on täysin kohtuutonta.
Näin sivusta seuranneena, yksi syy on monesti ylikontrolloiva vaimo minkä tahtoon jostain syystä joka asiassa myönnytään. Vaikka niihin kavereihin pitäisikin yhteyttä ja olisi jotain tekemistä, mikään tolkullinen tekeminen on mahdotonta jos vaimo soittelee 10min välein tyylillä "tikusta asiaa" ja toimittaa jotain aivan turhaa asiaa, jotta voi samalla tän "tärkeämmän" asian rinnalla voi kysyä vähemmän tärkeitä asioita mitkä on sen puhelun itse tarkoitus "missäs ootte, mitäs teette, mitäs melua sieltä kuuluu" jne. ihan kontrollointi tarkoituksessa.

Oon joskus sanonu, että jos laittaisit sen luurin pois päältä, mutta ei voi koska lapsille voi tapahtua jotain ja pitää olla yhteys auki. Eli hienosti on vankila rakennettu.
 
Liittynyt
21.04.2020
Viestejä
1 372
Älä viitsi taas omia fiiliksiäsi yleistää koskemaan muita. Itse en jaksa entisiä kavereita nähdä kauheasti, kun perheen kanssa riittää tekemistä ja saan siitä iloa. Ei ole mitään haluja hengailla muiden kanssa. Eiköhän ne miehet ihan omasta halusta halua jättää niiden kavereiden kanssa hengailun vähemmälle ja tässä ei ole mitään väärää. Jos sinä kaipaat paljon kaverisuhteita niin hyvä niin, minä en. Perheestä vapaalla vietän aikaa parhaan kaverini kanssa, eli itseni.
Ehkä ne kaverisuhteet ei sitten ollu alun alkujaankaan kovin hyviä jos ne nyt on suht merkityksettömiä.
 

Rullis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 610
Yhteiskunnassa vika. Länsimaisen miehen on paljon helpompi mennä vaikkapa itäeurooppaan tai aasiaan ja kokea siellä naisen aitoa ihastumista & rakkautta
Joopajoo yhteiskunnan vika. Näppiksen ja tuolin välistä nyt ei varmasti lyödy mitään parannettavaa.

Toista se on, kun menee Aasiaan ja ostaa talonisännälle auton ja näin sattumalta sen jälkeen perheen 15v tytär sinuun palavasti rakastuu. Ei ehkä aitoa rakkautta, mutta autorakkautta.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Näin sivusta seuranneena, yksi syy on monesti ylikontrolloiva vaimo
Tässä kohtaa parempi laittaa lusikat jakoon vaikka olisikin perhettä. Lapsille parempi, että vanhemmat voi hyvin sen sijaan että kasvaa toksisessa ympäristössä.
Toki ongelmat ja toisen epävarmuudet kannattaa keskustella läpi ja käydä hyvin pitkä prosessi ennen kuin tekee mitään isompia päätöksiä.

Mut noin niinkun muuten.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Joopajoo yhteiskunnan vika. Näppiksen ja tuolin välistä nyt ei varmasti lyödy mitään parannettavaa.
Esimerkki on todennäköisesti trollin täky, mutta tartutaan nyt kuitenkin.

Silloin kun yhteiskunnassa väki on massoittain sinkkuna eikä parisuhteen rakentaminen onnistu, niin yhteiskunnan arvoissa ja sen toiminnassa on jotain vikaa. Ei ole historiallisesti katsoen normaalia, että naiset ovat sinkkuja massoittain vielä 35 vuotiaana ilman lapsia.

Pari asiaa mitkä ohjaavat tähän.
  1. Tasa-arvo ja sen ohjaamat ihanteet mitä naisille kerrotaan lapsesta asti, voit olla vaikka astronautti tai F1 kuski, ihan mitä haluat, voi opiskella vaikka 50 vuotiaaksi asti, yhteiskunta maksaa -> keskity uraan 100% jotta palkka tasa-arvo toteutuu. Kukaan ei vain sanonut että miehet eivät halua (henkisesti) maskuliinisia naisia parisuhteeseen eikä nainen ole tyytyväinen jos mies ei tienaa häntä selvästi enemmän.
    1. Yhteiskunta ei millään lailla suorasti tai epäsuorasti kannusta naisia perheellistymään eikä ihannoi ja/tai arvosta äitiyttä riittävästi päin vastoin kannustaa lykkäämään sitä mahdollisimman myöhään, joskus myös mediassa ihannoidaan sukupuuttoonkin kuolemista eli lapsettomuutta normaalina ja hyvänä vaihtoehtona
  2. Tulonsiirrot, aiheuttaa epäsuorasti naisia passivoitumaan.
  3. Perheideaali ja roolimallit, näistä kerrotaan ihmisille varsin aktiivisesti, mutta jostain syystä kaikesta huolimatta naiset ovat parisuhteissa se ymmärtääkseni fyysisestikin agressiivisempi osapuoli ja ovat tyytymättömiä parisuhteeseen ja/tai omaan tilanteeseensa kun se ei olekaan sitä mitä lapsena kerrottiin, en päässytkään astronautiksi ja yhteiskunta katsoo perheellisiä äitejä suorastaan nenänvartta alaspäin. Sen lisäksi yhteiskunta tarjoaa helpon eroreitin ja tulonsiirrot -> perheet hajoavat
  4. Sosiaalinen media joka saa suuren osan naisista täysin irralleen todellisuudesta
Toista se on, kun menee Aasiaan ja ostaa talonisännälle auton ja näin sattumalta sen jälkeen perheen 15v tytär sinuun palavasti rakastuu. Ei ehkä aitoa rakkautta, mutta autorakkautta.
Trololollolloo, eikös?
 
Viimeksi muokattu:

Rullis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 610
Juu en pahastu trollisyytöksistä, ei ole eka eikä vika kerta. Mites kuinka hyvin tähän sun teoriaan sopii se, että nuorista pareista ¼ jättää lapset tekemättä pelkästään heikon taloudellisen tilanteen takia? Itse olen laman lapsi ja sossu makso mutsille ihan kaiken mitä keksi pitää harkinnanvarasella. Nykyää kela ei kato ihmisiä vaan tiliotetta.

Kyllä naiset ja miehet toisistaan edelleen tykkää ja perustaa suomessa perheitä. Todella katkeran kuullosta toi sun teksti. Tuosta tulee helposti sellainen kehä, että katkeruutta tulee, koska flaksi ei käy ja flaksi ei käy koska kukaan nainen ei jaksa kattella sellaista katkeraa valittajaa.
 
Liittynyt
13.11.2021
Viestejä
1 558
Juu en pahastu trollisyytöksistä, ei ole eka eikä vika kerta. Mites kuinka hyvin tähän sun teoriaan sopii se, että nuorista pareista ¼ jättää lapset tekemättä pelkästään heikon taloudellisen tilanteen takia? Itse olen laman lapsi ja sossu makso mutsille ihan kaiken mitä keksi pitää harkinnanvarasella. Nykyää kela ei kato ihmisiä vaan tiliotetta.

Kyllä naiset ja miehet toisistaan edelleen tykkää ja perustaa suomessa perheitä. Todella katkeran kuullosta toi sun teksti. Tuosta tulee helposti sellainen kehä, että katkeruutta tulee, koska flaksi ei käy ja flaksi ei käy koska kukaan nainen ei jaksa kattella sellaista katkeraa valittajaa.
Miten tuo yhteiskunnan rakenteiden muutoksen miettiminen on katkeraa? Siksikö että on menty paskempaan suuntaan miesten kannalta tässä pariutumisasiassa yleisesti ottaen?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Mites kuinka hyvin tähän sun teoriaan sopii se, että nuorista pareista ¼ jättää lapset tekemättä pelkästään heikon taloudellisen tilanteen takia?
Yhteiskunnan, siis ihmisten arvoissa edelleen vika. Ihmiset massoittain arvottavat (mielestäni tai historiallista perspektiiviä katsoen asiat) asiat väärin. Esimerkiksi matkustelua ja "hyvää rentoa aikaa" pidetään arvokkaampana kuin jälkikasvua. Naiset tykkäävät siitä mitä heidän kaveripiirissään näkyy somessa kuvina ja kun sieltä näkee millaista elämän pitää olla niin perhettä ja parisuhdetta ei arvosteta. Jos kehitysmaissa tehdään lapsia ja täten investoidaan tulevaisuuteen niin sen pitäisi olla täällä paljon helpompaa.

Naiset ovat keskimäärin laumasieluisempia mitä miehet, ja haluavat sitä mitä muutkin haluavat somessa, ovat konsensushakuisia. Myrkkyä ihmisten mielelle on sosiaalinen media, erityisesti naisten mielelle on sosiaalinen media myrkkyä kun naiset vertailevat omaa tilannettansa johonkin influencerin tms. kuviin ja kilpailevat siellä kenen elämä näyttää coolimmalta. Saavat myös sitä kautta täysin epäoleellisia paineita elämäänsä. Väittäisin että naiset myös kuluttavat somea miehiä enemmän eivätkä keskisty elämässä kovin oleellisiin asioihin. Jos ajattelee että kuinka paljon ihmisellä on "vapaata tahtoa" ja kuinka paljon mennään oikeasti autopilotilla yhteiskunnan normeilla ajattelematta varsinaisesti mitään ja jos ei tiedosteta että lopputulema elämässä (massoja katsoen) on juurikin siitä kiinni millaiset arvot yhteiskunnassa koska autopilot niin niin, autopilotti toimii ihan hyvin niin kauan kuin vuori tulee eteen eikä se näe pilotti näe sitä.

Kirjoitustyylini voi olla kärkevä. Turhautunut olen kyllä parisuhdemarkkinoihin liittyen, koska olen muutamasta syystä johtuen pikkuhiljaa tulossa siihen tulokseen, että on vaikeaa ehkä jopa mahdotonta löytää suomesta sellaista naista johon voisin olla tyytyväinen ja hän myös minuun.
 
Viimeksi muokattu:

Rullis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 610
Miten tuo yhteiskunnan rakenteiden muutoksen miettiminen on katkeraa? Siksikö että on menty paskempaan suuntaan miesten kannalta tässä pariutumisasiassa yleisesti ottaen?
Oletko sitä mieltä, että pariutuminen on vaikeeta, koska tasa-arvo ja se että naiset haluaa olla f1 kuljettajia?

Varmasti on yhteiskunnassa muutoksia tapahtunut, mutta väitän kyllä sitä paritumista hankaloittaa jokin muu muutos kuin naisilla liian hyvät oltavat. Toi katkeruus ei myöskään ole mikään kovin vetoisa luonteenpiirre kummallakaan sukupuolella.
 
Liittynyt
21.04.2020
Viestejä
1 372
Kyllä naiset ja miehet toisistaan edelleen tykkää ja perustaa suomessa perheitä. Todella katkeran kuullosta toi sun teksti. Tuosta tulee helposti sellainen kehä, että katkeruutta tulee, koska flaksi ei käy ja flaksi ei käy koska kukaan nainen ei jaksa kattella sellaista katkeraa valittajaa
yhteiskunnalliset ongelmat ja ongelmarakenteet ei koskaan ratkea massoja syyttämällä.
 

Rullis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 610
Mikä sitä mielestäsi hankaloittaa ellei esim. naisten karkkikauppa (Tinder)? Entistä huonommat miehet tottakai? :think:
Kyllä juuri se, että ihmisapinat on jatkuvasti naama kiinni kännykässä dopamiinia paukuttamassa nyt varmaan suurin muutos mitä tässä on 20vuoden aikana tapahtunut. Turha siitä minusta naisia syyttää.
 
Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
4 861
Kyllä juuri se, että ihmisapinat on jatkuvasti naama kiinni kännykässä dopamiinia paukuttamassa nyt varmaan suurin muutos mitä tässä on 20vuoden aikana tapahtunut. Turha siitä minusta naisia syyttää.
Naiset taitaa vaan olla sille keskimäärin miehiä herkempiä, kun ovat taipuvaisempia vertailemaan itseään muihin ja muutenkin kaipaavat enemmän sosiaalista statusta viiteryhmässä.
 

MI7

Liittynyt
05.12.2020
Viestejä
260
Yhteiskunnan, siis ihmisten arvoissa edelleen vika. Ihmiset massoittain arvottavat (mielestäni tai historiallista perspektiiviä katsoen asiat) asiat väärin. Esimerkiksi matkustelua ja "hyvää rentoa aikaa" pidetään arvokkaampana kuin jälkikasvua. Ihmiset on laiskoja, noin keskimäärin. Pelkäävät turhia asioita. Naiset tykkäävät siitä mitä heidän kaveripiirissään näkyy somessa kuvina ja kun sieltä näkee millaista elämän pitää olla niin perhettä ja parisuhdetta ei arvosteta. Jos kehitysmaissa tehdään lapsia ja täten investoidaan tulevaisuuteen niin sen pitäisi olla täällä paljon helpompaa.

Naiset ovat keskimäärin laumasieluisempia mitä miehet, ja haluavat sitä mitä muutkin haluavat somessa, ovat konsensushakuisia. Myrkkyä ihmisten mielelle on sosiaalinen media, erityisesti naisten mielelle on sosiaalinen media myrkkyä kun naiset vertailevat omaa tilannettansa johonkin influencerin tms. kuviin ja kilpailevat siellä kenen elämä näyttää coolimmalta. Saavat myös sitä kautta täysin epäoleellisia paineita elämäänsä. Väittäisin että naiset myös kuluttavat somea miehiä enemmän eivätkä keskisty elämässä kovin oleellisiin asioihin.
Tätä ilmiötä tukee myös naisten kauneusleikkaukset, rasvaimut, rintaimplantit, botoxit, turbohuulet, brassipakarat jne. Halutaan muuttaa ulkonäköä joksikin toiseksi koska oma ulkonäkö ei enää riitä omasta mielestä. Saatu vaikutteita että pitää olla tietyn näköinen että hänestäkin voi tulla yhtä suosittu kun seuraamastaan influenceristä, sairasta.
 
Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
4 861
Tätä ilmiötä tukee myös naisten kauneusleikkaukset, rasvaimut, rintaimplantit, botoxit, turbohuulet, brassipakarat jne. Halutaan muuttaa ulkonäköä joksikin toiseksi koska oma ulkonäkö ei enää riitä omasta mielestä. Saatu vaikutteita että pitää olla tietyn näköinen että hänestäkin voi tulla yhtä suosittu kun seuraamastaan influenceristä, sairasta.
Jep. Ja ihan oikeasti naisten ei tarvisi tehdä juuri mitään muuta kuin pysyä normaalipainoisena ja olla mukava/sosiaalinen että vientiä olisi enemmän kuin tarpeeksi...
 
Liittynyt
13.11.2021
Viestejä
1 558
Tätä ilmiötä tukee myös naisten kauneusleikkaukset, rasvaimut, rintaimplantit, botoxit, turbohuulet, brassipakarat jne. Halutaan muuttaa ulkonäköä joksikin toiseksi koska oma ulkonäkö ei enää riitä omasta mielestä. Saatu vaikutteita että pitää olla tietyn näköinen että hänestäkin voi tulla yhtä suosittu kun seuraamastaan influenceristä, sairasta.
En tiedä kuinka moni menee niin pitkälle että ottaa ne ankkahuulet ja muut implantit jne mutta varmaan naisilla keskenään enemmän vertailua kuin miehillä. Ehkä nuo leikkaukset ja vastaavat ovat kuitenkin lisääntyneet nykyaikana.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 315
Hei ja sitku päästään tähän rahakuvioon niin aika moni nainen siis tienaa jos ei nyt pelkästään onlyfansilla, niin ottamalla kuvia tyyliin varpaistaan, persvaostaan, mistä lie tai myymällä likaisia alushousuja.
Ja näillä ihan oikeasti voi vielä päästä parhaimmillaan moninkertaisiin tienestiin vrt peruspalkkaiseen duuniin.

Nii ei ne naiset tarvitse miestä elättääkseen nykyään enää :D Jos ei nyt puhuta ylläolevasta niin muutenkin naiset tuppaa olemaan muutenkin nykyään korkeakoulutetuimpia kuin miehet.

Kyllä toho pariutumiseen on liityttävä paljo muita asioita ku raha, tai sitten on muuten menestynyt ja suht. rikas mies.
 

Rullis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 610
Kyllähän ennen älypuhelimia ja tinderiä nettitreffit tehtiin kirjoittaen alkuun ja sitten vasta vaihdettiin kuvat. Nykyään millään muulla kuin sillä, millä näytät kuvassa tai videossa ei ole merkitystä. Tässä on myös nuorilla naisilla havaittu enemmän syömishäiriöitä viimevuosina, mistähän voisi johtua?

Nykyään kaikilla on hirveä kiire duunissa, opiskeluissa tai molemmissa. Silti kellään ei ole viikonloppusin varaa käydä baarissa ihmisiä tapaamassa. Kännykkä tuo ruokaa oven taakse ja netfliksistä vois kattoo jotain ja väsyttää.

Silti ihmiset kuitenkin haluaisi seurustella ja perustaa perheitä. Se ei vaan syystä tai toisesta ole niin helppoa ja yksinkertaista kuin ennen, vaikka some on täynnä teennäisen onnellisia pareja dollarinkuvat silmissä. Mun nuoruudessa pieni osa miehistä oli myös niitä kummeleiden panomiehiä, vaikkei niillä ollu ees kännykkää corollassa.

Mitän kaikki tämä on naisten syytä en tiedä, mutta kai jokainen saa purkaa sitä omaa pahaa oloa mihin haluaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
514
Hei ja sitku päästään tähän rahakuvioon niin aika moni nainen siis tienaa jos ei nyt pelkästään onlyfansilla, niin ottamalla kuvia tyyliin varpaistaan, persvaostaan, mistä lie tai myymällä likaisia alushousuja.
Ja näillä ihan oikeasti voi vielä päästä parhaimmillaan moninkertaisiin tienestiin vrt peruspalkkaiseen duuniin.
Tämä on enemmänkin seuraus, ei juuri_syy nykyelämän ongelmista. Jos miehet olisivat parisuhteessa niin tälläistä perverssiä piirrettä ei voisi esiintyä nykyisessä mittakaavassa jossa no brains naiset saa hulluna rahaa näyttämällä ihoa tms. Nämä only fans naisethan eivät tuota yhteiskunnalle yhtään mitään arvokasta. He voivat menestyä vain silloin jos miehet ovat heikkoja. Jos miehet olisivat parisuhteessa niin luulisin että esim. puolisolla tms. olisi aika paljonkin sanottavaa että mihin rahaa käytetään. Eli siis tuhlataanko sitä rahaa netti_huoriin maksullisiin onlyfans naisiin vai lapsiin, taloon tms.

Nii ei ne naiset tarvitse miestä elättääkseen nykyään enää :D Jos ei nyt puhuta ylläolevasta niin muutenkin naiset tuppaa olemaan muutenkin nykyään korkeakoulutetuimpia kuin miehet.
Joo, ei siinä mitään että tienaavat ja/tai kouluttautuvat, mutta siinä on yhteiskunnallisesti se ongelma että jos/kun naiset massoittain kouluttautuvat ja luovat uraa 20-40 vuotiaana niin parisuhteet jäävät rakentumatta ja lapset tekemättä. Hienoa olisi jos se ura tehtäisiin lasten jälkeen. Hyvä yhteiskunnallinen potentiaali menee sen sukupuuton kautta geenipoolista pois näiden naisten osalta kun lapset jäävät tekemättä.

Go feminists, go (to natural extinction). Hyvä tästä vielä tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.04.2020
Viestejä
1 372
Nykyään kaikilla on hirveä kiire duunissa, opiskeluissa tai molemmissa. Silti kellään ei ole viikonloppusin varaa käydä baarissa ihmisiä tapaamassa. Kännykkä tuo ruokaa oven taakse ja netfliksistä vois kattoo jotain ja väsyttää.

Silti ihmiset kuitenkin haluaisi seurustella ja perustaa perheitä. Se ei vaan syystä tai toisesta ole niin helppoa ja yksinkertaista kuin ennen, vaikka some on täynnä teennäisen onnellisia pareja dollarinkuvat silmissä.
Tämä pitää kyllä paikkaansa. Rahaa ei ole koskaan ollu laittaa baareihin kun olisi pitäny sillon kaikenlainen muu tekeminen uhrata pitkäksi aikaa yhden baari-illan vuoksi...ja harvemmin ne harvat baari-illat mitään nautittavia oli. Tehdastyössä ei työpäivien jälkeen jaksanu tehä oikein mitään kun oli fyysisesti niin väsynyt, ja meni vaan töitten jälkeen koisailemaan, istuskelemaan, lukemaan kirjaa tms., sama viikonloppuisin. Asiantuntijatyössä ei taas jaksa oikeen mitään aivoja rasittavaa hälyä viikonloppuisin tai työpäivien jälkeen, aika monet synttärit tms. juhlat olen skipannu kun ei vaan jaksa, baariin lähteminen kaiken metelin keskelle on ihan poissuljettua. mieluummin tekee jotain yksinkertasia juttuja kotosalla. Tehdastyössä noita ei tarvinnu skippailla kun niissä ei mitään fyysiesti kuormittavaa ole.

Molemmissa on että minkäänlaisen vähääkään vaativan työn tai opiskelun yhdistäminen johonkin pariutumiseen tuntuu aika mahdottomalta kun koko ajan on väsynyt ja silloin harvoin kun ei ole, haluisi tehdä jotain mistä tykkää eikä mennä ottamaan pakkeja johonkin juottolaan. Väsyneenä ei myöskään ihminen ole oikein parhaimmillaan, joten ei ehkä parasta aikaa pariutumiselle sekään. Fyysisesti väsyneenä on vain kovin flegmaattinen haukottelija, henkisesti väsyneenä ärtynyt ja hermostunut mikä sitte näyttäytyy esim. töykeytenä kun ei vaan jaksa olla kohtelias ja haluaa vaan että viestit menee perille pienimmällä mahdollisella vaivalla ja sietokyky kaikelle ylimääräselle hälyllä ja älämölöämiselle on alentunut huomattavasti verrattuna siihen että on pirteänä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
4 861
Asiantuntijatyössä ei taas jaksa oikeen mitään aivoja rasittavaa hälyä viikonloppuisin tai työpäivien jälkeen, aika monet synttärit tms. juhlat olen skipannu kun ei vaan jaksa, baariin lähteminen kaiken metelin keskelle on ihan poissuljettua.
Ehkä tämä on tyhmä kysymys, mutta mitä tarkoitat aivoja rasittavalla hälyllä? Ehkä olen epätavallinen, mutta itse jotenkin automaattisesti jätän ympärillä olevan hälinän huomiotta, ja se tavallaan katoaa ellei siihen erikseen kiinnitä huomiota. Siis tarkoitan sitä, jos on vain hälinää eikä sellaista meteliä, joka fyysisesti alkaa särkemään korvissa, jolloin tarvii tulppia. :hmm:
 
Liittynyt
21.04.2020
Viestejä
1 372
Ehkä tämä on tyhmä kysymys, mutta mitä tarkoitat aivoja rasittavalla hälyllä? Ehkä olen epätavallinen, mutta itse jotenkin automaattisesti jätän ympärillä olevan hälinän huomiotta, ja se tavallaan katoaa ellei siihen erikseen kiinnitä huomiota. Siis tarkoitan sitä, jos on vain hälinää eikä sellaista meteliä, joka fyysisesti alkaa särkemään korvissa, jolloin tarvii tulppia. :hmm:
ihan sellasta turhanpäivästä meteliä. Mieluummin on hiljasuudessa. Metelissä hermostuu nykysin heti.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 559
Viestejä
4 288 410
Jäsenet
71 674
Uusin jäsen
Panj

Hinta.fi

Ylös Bottom