Nettitreffit + Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Ankan urotyöt, 21.10.2016.

 1. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  2 144
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016

  Naiset on luultavasti myös keskimäärin varovaisempia sen suhteen, kenen kanssa viestittelee tai lähtee tapaamaan. Eli vähänkin epäilyttävät tapaukset rajautuu pois jo turvallisuussyistä.


  En siis väitä, että kaikki yksilöt olisivat varovaisia, mutta ehkä suuressa kuvassa noin.
   
  joku tykkää tästä.
 2. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  3 359
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Kyllähän joitakin naisiakin onnistutaan välillä naruttamaan erinäisillä ulkomaisilla huijauksilla. Pitää vain jotenkin päästä henkisten suojausten ohi. Voi olla, että muut palvelut kuin Tinder ovat tähän otollisempia, kuten esimerkiksi Facebook.
   
 3. Juhanator

  Juhanator --User is currently used by process-- Tukijäsen Team Stream

  Viestejä:
  621
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Keski-iän ylittäneillä miehillä ja naisilla uutisoidaan noita nettihuijauksia, ilmeisesti samaa sakkia joka laittaa ne tunnusluvutkin paperilapulle lompakkoon. Mutulla sanoisin ettei 20 ja plus sukupolvi varmaan lankea niin helposti netin kautta tapahtuviin houkutuksiin...
   
 4. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 363
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Voi olla, mutta toisaalta nuoremmat varmaan höynähtää helpommin sosiaalisen median valeuutisiin, kun taas vanhemmat sukupolvet luottanee enemmän perinteiseen mediaan.

  Kaikki nuorethan eivät välttämättä edes seuraa perinteistä mediaa, vaan kaikki uutiset on jostain somesta peräisin...
   
 5. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kaikenikäisistä löytyy Gaussin käyrän vasenta laitaa, ja lisää syntyy koko ajan.
   
 6. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 196
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mielestäni se ei ole suuri heikkous, keskiverto. Naiset nyt vaan ovat kohtalaisen nirsoja.
   
 7. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ei vaan miehillä keskiverto ulkonäkö ei pitkälle kanna. Tässä ketjussa on ainakin @Räbätäti ja @wanderer_ antanut neuvoja, että miten se profiili saadaan inspiroimaan naisia (rajallinen otos toki).
   
 8. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Pitääkin kysyä neuvoja kun aika tulee jälleen nettideittailuun. Nyt pitkän suhteen jälkeen tekee ihan hyvää tehdä omia asioita kunnolla.
   
 9. Vipa^

  Vipa^

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Noista huijareista; kyllä on tullut vastaan. Oli kivat kuvat ja kiva profiili, joten tykkäys. Ei mennyt kauaa, kun tulikin sitten vastakaikua. No ei muuta kuin viestiä, ja vastauksena sain jotain tyyliin "mulla ei oo hirveästi dataa tässä liittymässä, joten tuu https://erittäin_epäilyttävä_osoite.com juttelemaan." Juu ei, unmatch ja profiilille raporttia. Ja yhdessä vaiheessa tuli paljon sellaisia profiileita vastaan, joissa oli paljon kuvia erittäin hyvännäköisistä naisista vähissäkin vaatteissa ja yhdessä kuvassa luki jossain lapulla, että "I'm also at <jokuvitunseksikamerasivusto>". Jokaiselle tällaiselle profiilille saman tien raporttia perseeseen.
   
  joku tykkää tästä.
 10. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 196
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei kanna, ei tosin ole tarvettakaan nyt.
  Väitän että kuvalla on enemmän merkitystä kuin tekstillä, eihän noita kaikki edes lue.
   
 11. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ei kaikki mutta jos kuva on keskinkertainen ja profiili muutenkin ankea niin se menee vasemmalle niillä, jotka ei lue ja niillä jotka lukee.
   
 12. Sabre

  Sabre

  Viestejä:
  117
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  On tää kyl.

  Mikäköhän siinä on, että vaikka on jo mukavasti yli 30-vuotias niin silti sen tosi kiinnostavan naisen tavatessa pasmat menevät kuitenkin helposti sekaisin ja treffeistä tulee teinimäistä yliyrittämistä?

  Kokemusta on parisuhteista ja vastakkaisesta sukupuolesta mielestäni hyvinkin, ja heidän kanssa on mielestäni helppo jutella about koska vain, yöelämässäkään ei ole valittamista viimekään aikoina ollut.

  Mutta sitten kun vastaan tulee nainen, josta fiilikseksi nousee "Oho, tässä on sitä jotakin" niin ei pysty pitämään kasassa sitä normaalia chilliä asennetta ja settiä, jolla pystyy keskustelemaan ja vitsailemaan jonkun toisen kanssa helposti kuin kala ui vedessä (ja jolta usein tulee treffien jälkeen suora tai epäsuora pyyntö tavata uudestaan).

  Pariin otteeseen on saanut kotiin kävellessä sadatella itselleen kuinka tuhannen taalan paikassa ei saanut pysymään sitä pakkaa kasassa, mikä muutoin onnistuu lähes aina.

  Näiltä keisseiltä ei tosiaan takaisin kuulu tai epäsuora "kiitos mutta ei kiitos" on lopputulema, mutta pakostakin miettii, että rennommalla pääkopalla tilanne olisi voinut olla toinen.

  Ehkä tämä vieläkin vaatii tehotoistoa, mutta luulisi hyvin monien treffien ja naissuhteiden jälkeen tämän olevan piece of cake. Mutta ei ole. :D
   
  Markqq tykkää tästä.
 13. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  ^ Sitä pitäis vaan mennä ilman ennakkoluuloja ja olla oma itsensä. Vaikeeta varmasti. Itse olen paljon rennompi jos on 1-2 olutta alla, ikäänkuin se ujous ja paine putoaa hartioilta.
   
 14. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  573
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Yksi keino on sopia treffit esim. klo 19 ja mennä jo klo 18 oluelle. Samalla voi baaritiskillä jututtaa vaikka baarimikkoa jos on hiljaista, tai muita asiakkaita. Pääsee paremmin vireeseen ja juttutuulelle.
   
 15. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 478
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Elämä olisi kyllä helpompaa jos voisi jatkuvasti olla päällä tuollainen 1-2 oluen nousuhumala. Eikä pelkästään naisasioissa.
   
  Sabre tykkää tästä.
 16. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  2 144
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016

  Kyllähän se nainenkin jännittää tilanteessa, jos on kiinnostunut. Ja pelkää mokaamista.


  Jotenkin en usko, että pieni jännitys pilaa tapailun jatkumisen, jos ei nyt mitään ihan katastrofaalista pääse käymään. Ehkei sitä kiinnostusta vain ollut toisella puolella riittävästi.
   
  Räbätäti ja tuoppi´ tykkäävät tästä.
 17. Mrrp

  Mrrp

  Viestejä:
  72
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Dataan kerättiin muutamalta kaverilta ja yhdistettiin ne vähän isommaksi kokonaisuudeksi. Keskustelujen ja tapaamisten lukumäärää ei tähän kerätty.

  Ikä: 26-32
  Suht normaaleja tyyppejä, osa toki haluttavampia ja osa vähemmän, mutta yhtään erittäin ns. epähaluttavaa. Kaikki ovat AMK tai DI koulutukseltaan. Paikkakunta Pirkanmaa. Asiallinen profiiliteksti ja kuvien hyvyys keskiverto-erittäin laadukas välillä. Mielestämme profiilit olivat asiallisia ja kunnollisia, mutta tietysti kaikissa olisi varmasti parannettavaakin. Ei kuitenkaan mitään yllä testattuja tomaattipensaita, sairaalloisen lihavia, elämmmän koululaisia tai vain yhtä kuvaa vatsalihaksista. Itse arvioisin tyypit keskimäärin 6 asteikolla 0-10.

  Pyyhkäisyjä yhteensä 99750

  Joista tykkäyksiä 71950
  ja ei-tykkäyksiä 27800

  Mätsejä 745, josta saadaan osumaprosentiksi vähän päälle 1%, joten tällä otannalla aiemman datan 8% on erinomainen saavutus. Meidän datasta yhdelläkään ei ollut yli 8% osumatodennäköisyyttä, mutta sitä pystyisi varmasti nostamaan olemaan kriittisempi tykkäyksissä.

  Sarjapyyhkimällä pyyhkäisytahti on ehkä 0,5s/profiili, hieman tarkempi vilaisu ottaa ehkä 5s/profiili, lukemalla teksti ja arvioimalla profiili kunnolla aikaa menee ehkä 30s/profiili. Oletetaan, että käyttäjät ovat keskimäärin about vilaisseet profiilia karvan alle 5s, saadaan pyyhkintäajaksi 138h. Jos taas jokaista profiilia tarkastelisi kunnolla saadaan ajaksi 833h ja sarjapyyhkimällä 13h. Käytetty aika per mätsi suhteesta voidaan taas päätellä, että on kannattavaa vain pyyhkiä mahdollisimman nopeasti ja ei vain välittää mahdollisista huonoista osumista. Tämä taas saa sen aikaan mitä täälläkin on jo sanottu, eli naisille tulee ähkyksi asti tykkäyksiä. Mikähän mahtaa olla koko Suomen mittakaavalla osumaprosentti tai vasen - oikea - pyyhkäisysuhde?
   
 18. Sabre

  Sabre

  Viestejä:
  117
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Tuo voi olla hyvä pointti kyllä. Ei itsellä ikinä ongelmia ole keskustelun ylläpitämisessä sinänsä, ja klo 19 on aika usein treffejä käynytkin. Siihen mennessä kuitenkin suuta on saattanut viimeksi avata duunissa, ja välissä ollut vain kuulokkeet korvilla, joten muutaman sanan vaihto jonkun kanssa lähempänä treffejä voisi olla pieni hyvä lämmittely ennen suoritusta.

  Usein olen drinkeilläkin käynyt treffeillä, mutta täytyy myöntää, etten ole ennen sitä ikinä nappaillut alkoholia alle. Voisipa kokeen vuoksi ottaakin sen pari juomaa ja lievän (muttei näkyvän) nousuhumalan, ja tsiigailla miten menee.
   
 19. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Luulisi tamperelaistenkin insinöörien pystyvän parempaan ja tehokkaampaan suoritukseen

  [​IMG]
   
 20. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Tuleeko tää fiilis ulkonäöstä vai jostain muusta? Koska itse ainakin hitaana ihastujana tiedän jo, että jos joku nainen ihastuttaa välittömästi, on syynä usein jotain sellaista ulkoista, joka kertoo, etten ole ehkä sillä tasolla, mihin hän pystyy :D

  Ihminen tottuu siihen, mitä saa ja sen vuoksi harvemmin kukaan merkittävästi itseään tavoiteltavamman tyypin kanssa pariutuu.
   
 21. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 363
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mun mielestä liian muodolliset "treffit" ylipäätään on hankalia ja niitä on vaikea saada jonkinlaiseksi menestykseksi taiottua. Siis tyyliin, että mennäänpä nyt kahville/oluelle kolmannen asteen kuulusteltaviksi. Ei toi ole mulla toiminut KOSKAAN. Ei ennen Tinder-aikaa eikä sen jälkeen, ei ikinä ole tuo kuvio toiminut mulla sen 25 vuoden aikana kun olen naisten kanssa tekemisissä ollut.

  Jopa leffassa käynti on toiminut paremmin, koska siellä voi olla rennommin eikä tarvitse koko ajan olla puhumassa jotain, mutta voi kuitenkin ottaa vähän kosketuskontaktia jos siltä tuntuu... Mutta toi oli vaan esimerkki, ja pointti oli, että mikä tahansa treffikuvio on ollut ainakin mulle parempi idea kuin toi perinteinen kahvila/baari -kuvio. Kaikkein parasta on tietenkin tavata jomman kumman kotona ja siirtyä "asiaan" tunnin tai parin kuluessa, heh heh... ;) ;) Kahvilassa on vähän paha mitenkään luontevasti siirtyä intiimimpään kontaktiin tai edes sellaiseen tunnelmaan.

  Ja jos nainen on kovin viehättävä, niin aina vaikeampaa on tuollaisilla muodollisilla treffeillä, ja toisaalta jos ei ole viehättävä, niin eipä sitten jaksa paljon nähdä vaivaakaan...
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2019 klo 13:34
 22. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  3 359
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Toisaalta se, että tulee pikkupöhnässä treffeille, voi olla iso miinus joidenkin silmissä. Juttujen parantunut taso voi tietysti kompensoida tätä.
   
  Räbätäti tykkää tästä.
 23. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  573
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Kerran oli wanhassa montussa jo ehkä hieman isommassa pöhnässä. Crocsit ja verkkarit päällä. Nainen oli ihan :eek: kun käppäili sisään ja tajusi missä touhuissa olen alkuillan ollut. Treffit eivät olleet pitkät eivätkä suotuisat. :dead: Onhan tuossa siis riskejä, en sitä kiellä.
   
 24. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tämähän on sen päihtyneen henkilön tulkinta omista jutuistaan, muut voivat arvioida juttujen tason muutoksen toisinkin.
   
  drealz tykkää tästä.
 25. vaappu79

  vaappu79

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  23.05.2017
  Omalla kohdalla ainakin on nainen, joka on aivan järjettömän kaunis ja palautteen perusteella itsekin silmää miellytän. Ehkä tuuria?
   
 26. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ei vaan just sitä mitä sanoinkin eli kaksi viehättävää ihmistä. Ei itelläkään mitään moitittavaa ilmeisesti naamassa mutta kun olen johonkin ihmiseen nopeasti ihastunut niin oikeastaan poikkeuksetta voisi jälkikäteen, objektiivisesti kun taas voi arvioida, sanoa, että kyseessä on ollut ulkoisesti hyvin viehtättävä ihminen, joka kiinnostaa monia muitakin.

  Siksi olenkin sitä mieltä, että ensitreffejen perusteella ei kannata liikaa muodostaa käsityksiä, kunhan nyt rajaa selvät ei-tapaukset pois.
   
 27. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Itseasiassa se 1-2 olutta ei tuo mitään pöhnää itselleni. Minusta tulee vain sosiaalisempi.
   
 28. vaappu79

  vaappu79

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  23.05.2017
  Niin jäipä mainitsematta, että normaalisti tinderi saldoni on suorastaan surkea.
  N. 4 vuoden aikana tavannut 3 ihmistä sitä kautta ja aivan hirveästä ronklaamisesta se ei johtunut.

  Muitakin tuossa vuosien saatossa kokeillut, esimerkiksi vaikka suomi24 treffit sivua. Viestejä lähetin ihan pirusti n.5v omasta iästä ylös tai alas oleville naisille, enkä koskaan mitään perus hei mitä kuuluuta. Tulos tasan nolla.
  Tai lähestyi yksi villasukkia harrastuksekseen kutova vanhempi tukeva nainen viestillä ja siinäpä se.
  Itse harrastelen siis punttia, juoksua, pyöräilyä ja se myös kropassa näkyy.
  Eli toivoin kyllä vastapuolelta hieman yhteneväisyyttä tässä asiassa.
  Joten nykyinen nainen on suorastaan hämmästys ihan jokaiselta kantilta.
  Paljon korkeammin myös koulutettu.
  Asiaan saattaa vaikuttaa, ettei ole suomalainen.
   
 29. saan

  saan

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  28.03.2017
  17 matchia kahden vuorokauden käytöllä, oikealle vain omat laatukriteerit täyttäviä profiileita, eli reilusti alle 1/3 vastaan tulleesta massasta. Kolmen kanssa aloittanut keskustelut ja vain yhdeltä saanut vastauksen(+f2f tapaaminen sovittu), joten meno ei ole pahemmin muuttunut kolmen vuoden takaisesta.
   
 30. jamz

  jamz

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  25.05.2019
  0 matchia. 6 vuorokauden käytöllä, oma ikä +/- 5 vuotta, swaipannu kaikki oikealle jota voisin panna. varmaan 3/4 massasta.
  Tuskin olisi kolme vuotta sittenkään paremmin mennyt.
   
  Ihmemies ja Ihime tykkäävät tästä.
 31. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Nyt kun täällä on vakuuttavasti julistettu Tinderin olevan paskaa, niin mites nuo muut palvelut Suomessa? Ovatko vähemmän ulkonäkökeskeisiä ja enemmän teksteihin panostavia? Viimeksi olen käyttänyt deitti.netiä ysärillä.

  Tuo speed dating voisi kyllä olla hyvä strategia miehille, koska niissä sukupuolijakauma on tasan 50/50, ja näkee toisen tämänhetkisen fyysisen viehättävyyden netistä ladattujen kuvien sijaan. Ei ole sitä valtavaa sukupuolivääristymää.
   
 32. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Jos on sananvalmis ja sosiaalinen tapaus, joka tykkää lähteä kotoaan ja tehdä asioita niin ehdottomasti kokeilisin jos olisi tarve ja paikka. Ei paljoa auta niitä sali-valokuvaus-luonnossaliikkuminen tyyppejä vaan.
   
 33. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kyllä siellä ujommat ja intrommat pärjäävät myös, kaksi sellaista voi sitten mennä jatkotreffeille, ymmärtävät toisiaan.
   
 34. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Nää on sellaisia, joissa parit asettuu vastakkain ja puhuvat vapaasti (vai annettiinko jotain inspiraatiota) viitisen minuuttia ja sitten jälikäteen kaikki päättää, että ketkä saa yhteystiedot? Jos kaksi introverttia osuu vastakkain niin voi olla nihkeä startti mutta uskoisin, että moni hiljainen tykkääkin jos puheliaampi vie hommaa.

  Mutta lähinnä nyt meinasin sitä, että nuo vaatii jo viitseliäisyyttä ja mahdollisesti epämukavuusalueelle pakottautumista, että noihin edes lähtee. Siinä laittaa itsensä myös ihan eri tasolla peliin kuin netin kautta, jossa suurin häpeä on lähinnä, ettei herätä mitään mielenkiintoa.
   
 35. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kyllä, juuri sellaisia. Ja siinä viidessä minuutissa ei ehdi muuta kuin saada käsityksen, että kiinnostaako tutustua yhtään enempää, ei siinä tutustuta. Toisen yhteystiedot saa ainoastaan, jos molemmat ovat äänestäneet plussaa toisesta. Jonkun tutkimuksen mukaan niistä 20:sta kandidaatista seurasi keskimäärin 3-5 "mätsiä".
   
 36. SShadow

  SShadow

  Viestejä:
  348
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Onko Tinderissä uusi maksullinen palvelu. Puhelin kilahtaa viestillä "olet saanut uuden tykkäyksen", kun klikkaa ilmoitusta niin eteen tulee maksullisen naisen mainos. 150 euroa per yö kuuman puolalaisen kanssa.

  Taitaa olla nuo 8 tykkäystä gold-maksumuurin takana noita maksullisia naisia, vähän samantyylinen profiilin kuva.
   
 37. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 478
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Näin yhtäkkiä vaikuttaa joltain huijausviestiltä eikä Tinderistä tulleelta.
   
 38. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 478
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Happypancakesta (HappyPancake) itsellä ihan ok kokemuksia. Kuvahan sielläkin tosin sielläkin on näkyvissä, tai ainakin pitäisi olla, kun eiköhän naiset aika vahvasti karsasta profiileja, joissa ei ole. Kuvat on kyllä pieniä, joten ehkä tuolla on vähän yritetty vähentää niiden painoarvoa.
  Tuo taitaa olla tällä hetkellä se suosituin "perinteinen" deittisivusto Suomessa. Käyttäjiä tietty monta kertaa Tinderiä vähemmän, mutta ehkäpä tuolla on suuremmalla todennäköisyydellä ihmiset tosissaan liikkeellä.
   
  erihyva tykkää tästä.
 39. Berzza

  Berzza

  Viestejä:
  386
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Happypancake oli ihan ok. Uudistuksen jälkeen aivan paska. Piti tehdä mahdollisimman paska käyttää siitäkin. Ei voi enää edes haun kriteerejä vaihtaa, kuten esim paikkakuntaa yms.
   
 40. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 478
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Itse en ole vanhalla UI:lla käyttänyt joten en osaa siitä sanoa. Kieltämättä toi käyttöliittymä ei oo ihan paras ikinä, mutta kyllä sillä ne hommat saa hoidettua. Jotain pieniä parannuksia tuohon on tullut sinä aikana kun itse olen käyttänyt. Ihan hyvin voi vaihtaa haun kriteerejä nyt ainakin.
   
 41. SShadow

  SShadow

  Viestejä:
  348
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kuitenkin Androidissa ei ole hirveästi ohjelmia asennettuna, ja Tinderin ilmoitusta klikatessa avasi kuitenkin Tinderin. Tosin paljon on noita maksullisia naisia Tinderin listoilla tullut vastaan, yli 30-vuotiaista aika merkittävä osa. Nyt vain tuli niin erikoisesti tuo maksullisen naisen profiili Tinderin ruudulle.
   
 42. Atomos

  Atomos

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  28.07.2017
  Paras sovellus parinhakuun on kyllä bumble, suht paljon käyttäjiä ainakin PK-seudulla. Siellähän naisten pitää tehdä aloite. Yleensä laittavat jonkun kysymyksen tai jonkun huomion sun kuvista/profiilista, siitä lähtee keskustelu vähän luontevammin liikkeelle. Vastakkainen asetelma perustinderöintiin.

  Molemmat Tinder/Bumble toimii omalla kohdalla ihan hyvin, uskon että syynä on se että kaikki profiilikuvat on ns reissukuvia eli jotain vähän mielenkiintoisempaa.
   
  erihyva tykkää tästä.
 43. beyond

  beyond

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2019
  Perjantaina tein oman ensimmäisen kosketuksen parinhakusovellusten maailman Tinderissä. Pidempään jo miettinyt jostain aloittaa ja vihdoin sain aikaiseksi. Piti ihan kuva ottaa tuota varten, enkä mitään huippuotosta saanut aikaan. Profiilitekstikentän käytin käytännössä kokonaan ja ihan ok kokonaisuuden siihen sain. Tekstistä piti tulla selväksi, että yhdenyön suhteet ei kiinnosta, vaikka en sitä suoraan maininnut.

  Lauantai aamusta aloin pyyhkiä noita profiileja, joista suurimman osan kohdelle sai pistää raksia jo profiilitekstin puuttumisen takia. Ennenkuin ehdin antaa edes kymmentä tykkäystä tuli ensimmäinen match. Pistin mielestäni ihan sopivan aloitusviestin meidän profiilit huomioiden ja yllätykseksi matchi vastasi viestiin ihan pitkällä viestillä. Olin jo tässä vaiheessa :eek:. Tässä nyt sitten jonkin verran viestitelty ja ensi sunnuntaina olisi tarkoitus tavata :eek:. Treffikokemukset tasan nolla, mutta onneksi tarkoitus yhteisen harrastuksen parissa aluksi viettää aikaa.

  Olen kuvitellut itseni rumilukseksi, joka ei kelpaa oikein kenellekkään. Liekkö syy ollut enemmän huonossa itsetunnossa kun käytännön kokemuksia ei aikuisiältä ole. Sentään nykyinen työ on helpottanut paljon uusien ihmisten kanssa keskustelua ja yleisellä tasolla parantanut myös itsetuntoa.
   
  saan ja Ihmemies tykkäävät tästä.
 44. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Itsetunto on kyllä sellainen asia jota pystyy ja kannattaa parantaa koko elämän ajan. Itse olen ollut nuorempana hyvin lihava ja kiusattu/alistettu koulussa. Siitä jäänyt myös tavallaa sellainen ruma ja ei kukaan mua halua -omakuva. Siitä jää oikeasti arvet.

  Nykypäivänä en ole enää lihava, löytyy lihaksia ja teen jatkuvasti kehomuokkausta ihan elämäntapana. Itsetunto on reilusti kohentunut. Saanut ihan kommenttia, että olen komea yms. Mutta tavallaa silti taustalla elää sellainen epävarmuus. Kuitenkaan kroppani ei ole (lähellekään) mallin tasoa. Lihavuudesta jää omat jälkensä (arpea ja löysää nahkaakin), jotka saatan hoitaa plastiikkakirurgilla, jos ei muuten ole tyytyväinen.

  Meni vähä OT.

  Ite asiaan. Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, että mitä kaikkea kerroit profiilissasi ja miten laajasti? Kerroitko lyhyesti ja ytimekkäästi itsestäsi, harrastuksista, elämästäsi, vai pidemmän kaavan kautta?

  Itse en ole Tinderiä vielä kokeillut, mutta varmasti jossain vaiheessa.
   
 45. beyond

  beyond

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2019
  Itse en lihavuudesta ole kärsinyt, mutta muuten samaa historiaa. Kuntosalista ja lihaksien hankkimisesta en ole kuitenkaan koskaan innostunut. Omat liikuntamuodot on enemmän kestävyysurheilun puolella.

  Eihän tuohon 500 merkkiin ihmeitä mahdu. Parin lauseen mittaisen "pohjustuksen" kirjotin, missä käy myös ilmi mitä tuolta haen. Toiseen osioon kirjottelin harrastuksista ja muista mielenkiinnon kohteista. Loppuun vielä lyhyesti mitä teen työkseni.

  Harrastukset aika hyvin täsmää tuon matchin kanssa, joten varmaan se tässä auttoi jonkin verran.
   
 46. Diplomaatti

  Diplomaatti

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2019
  Bumble huomattavasti parempi, kuin Tinder vaikkakin käyttäjiä vähän.
   
 47. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Mikäs tää tämmönen Bumble? Koskaan kuullutkaan :vihellys:
   
 48. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 196
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Parinhakusovellus. Käyttäjiä ei vaan taida olla.
   
 49. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 865
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Näkyis olevan palvelu, jolla voi muuntaa ongelmat "naiset ei vastaa", "naiset ei mätsää" ja "mätsit ei etene" ongelmaksi "naiset ei tee aloitetta".

  Eli nettideittisovellus, jossa vain nainen voi tehdä aloitteen.
   
  Ihmemies tykkää tästä.
 50. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 478
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Pääkaupunkiseudulla on, muualla ei juurikaan.