Nettitreffit + Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Ankan urotyöt, 21.10.2016.

 1. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mun on sikäli vaikea löytää mitään tarttumapintaa tuohon asiaan, että itse olen aina tapaillut varsin nuoria naisia, omasta iästäni riippumatta. (Olen tapaillut keski-ikäisiäkin naisia, enkä varsinaisesti ole mikään ikärasisti.)

  That being said, jos tuossa Hesarin jutussa käsitellään erityisesti amerikkalaista dataa, niin se ei EHKÄPÄ ihan suoraan peilaa sitten Suomen tilannetta. Puhumattakaan, että Suomessa suosituin deittisovellus on Tinder, jossa kukaan ei voi lähestyä yhtään ketään ennen kuin molemminpuolista kiinnostusta ilmenee.

  Lisäksi jos miehet pitääkin nuorista ja kauniista naisista, niin vastaavasti naiset pitää karismaattisista brad pitteistä sun muista hurmureista, tai ylipäätään julkkiksista ja rahamiehistä, korkeakoulutetuista miehistä ja niin edelleen. Näin se luonto vaan toimii, ja Hesari voi kommarifemakkoineen vaikka haastaa sitten Jumalan tai maailmankaikkeuden oikeuteen, jossei tilanne miellytä.

  Luonnonlait eivät kuitenkaan ole isoin ongelma nykyajan deittikulttuurissa, vaan isoin ongelma Suomessa on vääristynyt sukupuolijakauma ja sen suorat ja epäsuorat vaikutukset parinmuodostuksen dynamiikkaan. Muita ongelmia on esimerkiksi aiemmin mainittu sometus, joka tyydyttää tiettyjä naisellisia tarpeita paremmin kuin miehisiä tarpeita. Myös ylipainoepidemia, pornografia, individualismi (itsensä rakastaminen) ja niin edelleen...
   
 2. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Jos me nyt kuitenkin pysytään siinä esitetyssä kovassa datassa niin se ei tue väitettäsi mitenkään. Sen mukaan naisten kiinnostus miehiin jakautuu aika tasaisesti iän mukaan omaa ikää vastaaviin. Tosin juttu kertookin vain datan pohjalta nettideittailusta, ei mistään tosimaailman tapaamisista tai julkkisten fanittamisesta. Nettideittisovelluksessa nuo karismaatikkosi voivat olla vaikeampia tunnustettavia.

  Mutta hyvä purkausulina. Luonto jne. ihan puhdasta bioloogista apinaa :D
   
  null0 tykkää tästä.
 3. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ainakin Tinderissä naisten kiinnostus kohdistuu pääasiassa ei keneenkään, ja sitten kun johonkin kohdistuu, niin puhutaan aika harvasta ja valitusta tyypistä. Ja jos vähän liioittelinkin, niin pointti oli, että ero on huomattava miesten ja naisten välillä:

  • Tinder Statistics (2019): Users, Demographics & Fun Facts


  Jos miehet swaippaa keskimäärin joka toisen naisen oikealle, niin voiko miehiä hirveästä nirsoudesta syyttää? Mitä? Come on...
   
 4. B-Kasetti

  B-Kasetti

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Juu ei tarvinnut kuin sanoa "Moi!" niin jo kävi käsky suksia vittuun :geek: Silloin poistuin vaan paikalta, mutta nyt tuli mieleen että tarkoittiko tuo oikeasti että olis pitäny nussia sukset jalassa :confused: Jos näin niin enempi pilperoiden missaus -threadiin sitten.
   
 5. cular

  cular

  Viestejä:
  415
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Enemmän täällä vaikuttaisi olevan ongelma omien halujen ja todellisten mahdollisuuksien kohtaamattomuus.

  Kylmä todellisuus vaan on että naiset vertaa itseään muihin ja ei lähde semmoiseen parisuhteeseen joka on selkeästi heikompi kuin verrokkiryhmällä, ainakaan kovinkaan helpolla, pääsyyt tyytyä epätyydyttävään vaihtoehtoon rajautuu lähinnä joko lapsien tekoiän tullessa loppuun neljää kymppiä lähestyessä tai hyvinvointivaltio-konseptin ulkopuolella siinä määrin kun kulttuuri valinnanvaraa antaa taloudellinen pakko pakottaa tyytymään siihen mitä on tarjolla.

  Kaksio neuvostokuutiossa ja lada on premium elämän merkkejä 70-luvun moskovassa, muttei todellakaan tämän päivän suomessa koska suhteellinen asema merkitsee ihmisille niin paljon enemmän kuin realinen elintaso. Itse kukin joutuu miettimään mitä töitä pitää tehdä ja millaista elämää elää että saa sen elämän kuin haluaa, parisuhteella tai ilman, mutta turha kuvitella saavansa sen halutumpaa puolisoa kuin itse on.
   
  draco76, Kaitzschu ja Ihmemies tykkäävät tästä.
 6. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  540
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Näinhän se on. Itselläni on kolmio neukkukuutiossa ja pari 20v vanhaa premium-raatoa pihassa, eikä niillä nykyajan pintaliitäjiin ole minkäänlaisia mahdollisuuksia. Itselleni nykyiset puitteet riittävät taas enemmän kuin hyvin, joten täytyy tyytyä yksin olemiseen.

  Se, että kouluttautuisi esim. lääkäriksi ja alkaisi tehdä tosissaan töitä ja rahaa vain sen vuoksi, että saisi suomalaisen naisen kiinnostumaan itsestään - ei sen vuoksi, että itseä kiinnostaisi työn teko tai raha niin paljoa - tuntuu todella tyhmältä idealta.

  Ainoa toivo taitaa olla (tässä tilanteessa siis kun ei maallisen mammonan haalinta ja töiden paiskiminen pelkästään naisen saamisen vuoksi kiinnosta), että maailmantalous kosahtaa, tulee kunnon lama uudestaan ja ympärillä elintason sakatessa ja porukan lähtiessä kilometritehtaalle, naisetkin rupeavat kiinnostumaan "ikitöissä" olevista röntgenhoitajista ym. köyhistä :vihellys:

  Kyllähän sitä siis kaikenlaista kevyempää juttua on löytynyt Tinderistä, parisuhteeseen ei vaan kukaan vaikuta haluavan.
   
 7. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Tuskin ne puitteet vaan minkälaista elämää sieltä käsin eletään.
   
  null0 tykkää tästä.
 8. Limainen setämies

  Limainen setämies

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2019
  Naistenlehdet ja some ovat luoneet naisille aivan utopistiset odotukset miesten suhteen. Se instagramelämä ja IRL ovat kuitenkin aivan eri asia.
   
  Jii85 tykkää tästä.
 9. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  540
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Töissä, tietokonepelejä, lukemista, auton ruuvailua, eräjormailua. Silloin tällein kavereiden kanssa jotain lautapelejä, illanviettoa, mökkireissuja ym. Todennäköisesti liian hiljaista tossumeininkiä, kun en käy ikinä missään bileissä, juhlissa, tapahtumissa tms. edustamassa. Eikä ole suhteitakaan mihinkään silmää tekeviin. Kaveritkin "perus pallinaama" tasoa (kärjistetty esimerkki, ei tarkoitus loukata ketään), eikä mitään IG-mallimateriaalia.
   
 10. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Joo, en sano että olis kovin helppoa. Jos ei tee mitään mistä naiset tykkää eikä tapaa naisia oikein missään niin vaikea niitä on netin kauttakaan elämäänsä houkutella.
   
  null0, Kaitzschu ja JaySon tykkäävät tästä.
 11. B-Kasetti

  B-Kasetti

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Tätäpä juuri yritin viestittää pari sivua taaksepäin. Internet on laajentanut tuota verrokkiryhmää liian isoksi.
   
 12. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Itsestäni tuntuu, että se tietty porukka, joka "ei tajua" on aina ollut olemassa ja aina siihen on parempi ollut olla koskematta. Nykyisin se porukka on se, joka ei tajua, että vaikka muiden somessa elämä on ainaista juhlaa, ei se oikeasti sitä kenelläkään ole. WT- ja pintaliitojengit on aina olleet pihalla todellisuudesta ja sietämättömiä mutta ei koskettanut omaa elämääni.

  On vähän eri juttu olettaa elämän olevan muutakin kuin juhlaa ja olettaa elämän olevan videopelaamista neuvostokuutiossa. Itse tykkään välillä matkustella, juhlia, käydä konserteissa ja muuten ulkona jne. enkä ihmettele, jos vastaavista tykkäävä nainen kategorisesti väistää miehet, jotka ei noista mitään halua. Tai vaikka asuu jossain vaikeassa mestassa tuntematta juuri ketään, joiden kanssa noita puuhaisi.
   
 13. B-Kasetti

  B-Kasetti

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  En tiedä oliko tämä tuohon mun viestiin epäsuorasti mutta tarkoitan sitä että tuo verrokkiryhmä ei ole mikään tietoinen juttu vaan alitajuinen / liskoaivojen mekanismi. Ensinnäkin se pitäisi tiedostaa ja sitten käyttää hirveät henkiset voimavarat sen ylittämiseen, eipä tuu tapahtumaan.
   
 14. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Onks tää nyt taas jotain näitä "luonto"-juttuja?
   
  Tinttara tykkää tästä.
 15. Limainen setämies

  Limainen setämies

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2019
  Niinhän se menee. Kyselyissä miehet harrastavat seksiä keskimäärin enemmän kuin naiset. Kysymys kuuluukin kenen kanssa? :rofl:
   
 16. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ei ainakaan nuoret miehet harrasta. Keski-ikäisten miesten seksielämä sen sijaan tuntuu olevan paremmalla tolalla, mutta ne on myös prostituoitujen (ja "sugarbabien") pääasiakasryhmää, joten tiedä sitten mitä noi kyselyt käytännössä tarkoittaa.

  Naisissa taas seksuaalisesti aktiivisin ikäryhmä oli muistaakseni 20-24 -vuotiaat.
   
 17. rth

  rth

  Viestejä:
  238
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miehekkäällä latinotavalla keskenään.
   
 18. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Luultavasti tän maan sugardaddyt ja sugarbabet on heittäneet kaikki tilastot päälaelleen.
   
 19. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Miehissä on myös huomattavan paljon niitä, jotka eivät harrasta seksiä oikein kenenkään kanssa koska eivät saa, tai ainakaan riittävästi.. Itse asiassa noin puolet miehistä elää puutteessa.

  Naisten osalta taas vastentahtoinen selibaatti on konseptina vähän "meh" eli melkein naurettava.
   
 20. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ei pidä myöskään unohtaa tilastoihin kätkeytynyttä sooloseksiä.
   
 21. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 084
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Miksi sitten tinderissä keskivertomies löytää seuraa?
   
 22. B-Kasetti

  B-Kasetti

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ööö kyllä, vaikutus on kyllä suurempi ihmisten yleiseen ahdistukseen kun verrataan omaa elämää somessa nähtyyn.

  Mikä on sinun mielestäsi keskivertomies?
   
 23. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ahdistaa joo mutta normaali ei-elämänkallu tajuaa, että instaan postataan yleensä niitä hyviä hetkiä. Ei sitä lasten paskaa sohvalla tai koiraa oksentamassa matolle.

  Sellainen ihminen, jolle ei "tavallinen" mies kelpaa koska elämä ei ole yhtä juhlaa on ulkona kaikesta harkinnasta luultavasti monen muunkin asian puolesta.
   
 24. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 084
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Se mikä on ääripäiden välissä.
   
 25. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Keskivertomies löytää seuraa Tinderissä, mutta onhan se nihkeää verrattuna keskivertonaiseen. Muutenkin koko show pyörii melko pitkälti naisten ehdoilla. Elämä on.
   
 26. yberkurko

  yberkurko

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Juu eikä keskiverto mies saisi olla hirveän nirso, mikäli seuralaisia aikoisi oikein keräillä. Mulle riittäisi yksi elämänkumppaniksi sopiva:rolleyes:
  Nyt olen kokeillut ihan huvin vuoksi goldia ja täytyy sanoa, että naisista 80% joilta tykkäyksiä on tullut näyttää mua 10v vanhemmilta tai muutoin...keskivertoa selvästi rumempi. Keskiverto perusnäteiltä on tullut kai 4 tykkäystä reilusta 30stä. Ei yhtään tosi kauniilta, mutta sitä en odottanutkaan (vaikka joskus ihan treffeillekin asti olen jostain kohtalon oikusta pari saanut viedä).
   
 27. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 084
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo on miesten oma vika.
   
  Jii85 ja JaySon tykkäävät tästä.
 28. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  No toi on paskin ja feministisin "argumentti" mitä olen kuullut aikoihin liittyen yhtään mihinkään asiaan.

  Pääasiassa sukupuolten epätasa-arvo Tinderissä johtuu siitä, että miehiä on noin kaksinkertainen määrä. On siihen muitakin syitä mutta tuossa tärkein. Jokaista "keskivertonaista" kohti on noin kaksi "keskivertomiestä", mikä johtaa siihen, että se keskivertonainen on arvokasta tavaraa ja ne miehet ei ole minkään arvoisia.
   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2019
 29. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Älä unohda luontoa. Ei se ole miesten vika, että antavat koko shown pyöriä naisten ehdoilla vaan liskoaivojen.
   
  Kaitzschu tykkää tästä.
 30. draco76

  draco76

  Viestejä:
  2 033
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Ei se ole naurettavaa. On naisia (nuoriakin) jotka elävät vastentahtoisessa selibaatissa. Vai tarkoitatko että kaikki hoituisi sillä, että he menisivät torille huutamaan että tulkaa ottamaan? Enkä puhu edes tässä niistä naisista, jotka ovat puutteessa parisuhteessa.

  Samalla tavalla miehet saisivat, kunhan vain ulosanti olisi oikeanlaista.
   
  Jurppii tykkää tästä.
 31. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Nainen ei voi olla incel. Aina voi mennä alasti torille huutaa pirinisteille että tulkaa ottamaan ja saa munaa. Mies voi olla incel vaikka ei nyt läskiä panis koska kukapa panis. Ja sitten tietty se luonto eli ei voi mitään jos ei oman ikäinen kiinnosta.
   
 32. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Kyllä naisten vastentahtoinen selibaatti on miehiin verrattuna lähestulkoon naurettava ajatuskin. Naisille seksin saanti on aika triviaalia, eikä naisia toki seksi pelkkänä seksinä niin paljon kiinnostakaan kuin miehiä.

  Ja jos jotain poikkeuksia sääntöön onkin, niin ne on nimenomaan poikkeuksia sääntöön eikä sääntö. Miehistä sen sijaan jonkin tason puutteesta kärsii jopa puolet, kyselyiden mukaan. Ja jos koko miehen elämänkaarta mietitään niin miltei jokaisella miehellä on varmasti kuivia kausia elämässään.
   
 33. cular

  cular

  Viestejä:
  415
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Tuo on kyllä semmoinen satuolento tuo keskivertomies ettei vakavassa keskustelussa sitä oikein kannata käyttää. Suurin osa väestöstä on niin passiivista ja jumissa paheissaan että keskiarvon ylittäminen ei pitäisi olla mikään iso saavutus.

  Taas sama juttu kun töiden haussa, viimeinen 20% merkitsee enemmän kuin ensimmäinen 80% kun haetaan yhtä henkilöä, hopeamitalleita ei näissä kisoissa jaeta.

  Aina elämässä ei mene nallekarkit tasan ja itse kukin voi mennä peilin eteen ja koittaa vastata itselleen rehellisesti. Jos olisit hakemassa parisuhdetta aidan toisella puolella, valitsisitko itsesi jos vapaasti saisit valita vai onko parempia vaihtoehtoja realisesti olemassa.

  Jos et ole paras vaihtoehto niin mitä pitää parantaa että olisit?
   
  Trotor, Cereal killah ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 34. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Tähän sitten se "ai että en vittu kelpaa itsenäni vai ja pitäis muuttua naisen saadakseen vaikka aina sanottiin että oo oma ittes vaan??!" ja olkiukkoilla että pitäis jotain riikinkukkoilua metroseksuaalina varmaan että nykyisin naisen sais.
   
  Tinttara tykkää tästä.
 35. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Asioista keskusteleminen yksilötasolla on tietenkin eri asia kuin väestötasolla.

  Väestötasolla peli on kuitenkin aika rikki miesten näkökulmasta, ja huomattavasti vaikeampaa kuin naisille. Kukin yksilö voi toki aina parantaa peliään monin tavoin. Väestötasolla asia on vähän sama kuin ylipainon kanssa eli painonpudotus on yksilölle periaatteessa helppoa mutta väestötasolla ihmiset kuitenkin käytännössä lihoaa koko ajan lisää.

  Toisaalta paraskaan pelimies ei saa seksiä läheskään niin helposti kuin keskivertonainen. Että sikäli.
   
 36. Albireo

  Albireo

  Viestejä:
  572
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En kyllä yhtään ihmettele, että kaiken maailman erkeillä on niin vaikeaa parisuhdemarkkinoilla. Ihan kuin parisuhde olisi vain ja ainoastaan seksiä.
   
  Cereal killah, drealz, vemkki ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 37. cular

  cular

  Viestejä:
  415
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Rehellisesti ottaen pitää olla eri mieltä. Peli voi olla kovempaa miesten puolella jos mittaat vain saatko kepiä uitettua perjantai-iltana millä todennäköisyydellä, mutta kun otat koko elämän mittaisen tarkastelujakson mukaan tähän niin miehillä on enemmän toleranssia mokata ja nousta pystyyn tästä puhtaasti biologian takia.

  Ai miten niin. No naisilla sosiaalinen kysyntä on kovinta 18-25v:nä jolloin kokemusta on kovin vähän ja tämä vain laskee tämän jälkeen. 30v jälkeen kysyntää on vuosi vuodelta vähemmän ja vaihtoehdot vähenevät jatkuvasti samalla kun ikkuna perheen perustamiseen kapenee jatkuvasti.

  Lyöt tähän päälle kultuurin jossa painotetaan verotettavan työnteon itsetarkoituksellisuutta elämässä niin kovin harva naisista osaa pelata korttinsa optimaalisesti ja käsikorttien arvot tippuvat kokoajan kun vuodet kuluvat.

  Kovin harva kuitenkaan kokee työtään niin tärkeäksi että elää vain tehdäkseen sitä, niin on ihan relevantti kysymys onko se ainoa asia mitä sinulla on elämässä viidenkympin jälkeen?
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2019
  JaySon ja Jurppii tykkäävät tästä.
 38. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 084
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Miehet antavat enemmän tykkäyksiä kuin naiset, ja nostavat naista ylemmäs jalustalle, kun sillä 2/5 naisellakin on vientiä älyttömästi. Ehkä osan selittää se että oman tuntuman mukaan miehet ovat epätoivoisempia pariutumisen suhteen.
   
  Jii85 tykkää tästä.
 39. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 084
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Seksin saanti on varmasti triviaalia jos panee ketä tahansa, harva vain tekee niin.
   
  draco76 tykkää tästä.
 40. draco76

  draco76

  Viestejä:
  2 033
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Miksi nuo ei pätisi naiseen? Vasta luin naisesta joka oli puutteessa jo miettinyt heittäytyvänsä vastaantulijan eteen. Oma mies antoi vain kaksi kertaa kuussa. Jokaisella ihmisellä on varmasti kuivia kausia elämässään, halut ei vain voi matsata koko ajan ja suhteissakin on taukoja. Enkä oikein usko että ilman suhdetta voisi täyttää seksin tarpeen, jos on lapsia ja haluaa useammin kuin kerran viikkoon. Sinkku nyt voi lähteä vaikka joka ilta taikka kutsua naisen luokseen.

  Joka tapauksessa tarvitaan rinki, jos haluaisi saada aina kun haluaa.
   
 41. draco76

  draco76

  Viestejä:
  2 033
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Jos menee hakemaan baarista illalla vanhempaa kapakkaruusua, niin kieltäytyykö? Ottaen huomioon että voi kysyä useammalta ja nuo ovat tuiskeessa.
   
  Jurppii tykkää tästä.
 42. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Puutteessa eläminen parisuhteen sisällä on huomattavasti yleisempää miehillä kuin naisilla. Typerää edes kinastella tällaisesta asiasta.

  Lisäksi se nainen löytää seksiä parisuhteensa ulkopuolelta huomattavasti helpommin kuin mies, jos tarve vaatii.

  Ja "kuivat kaudet" on miehillä ihan eri asia kuin naisilla. Ihan jos lähdetään siitä liikkeelle että keskivertopoika on elänyt vuosia puutteessa ennen kuin ensimmäisen kerran saa elämässään seksiä. Itselläni meni siinä noin kahdeksan(8) vuotta! Tytöillähän on tyypillisesti vähän "päinvastainen" ongelma, eli saavat seksiä liiankin hyvin ja liiankin aikaisin. On se järkyttävä kohtalo niilläkin, voi hellanlettas sentään!
   
 43. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 177
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Ollaapas sitä aikaseen liikkeellä, kun jo 8-vuotiaana sait seksiä.
   
  cular tykkää tästä.
 44. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  8 vuotta siitä lukien kun haluja ensimmäisen kerran ilmeni ja käteenveto alkoi.
   
 45. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  540
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Mulla meni joku 15 vuotta ainakin, että ei kahdeksan mitenkään susihuono suoritus ole :rofl:
   
  svk tykkää tästä.
 46. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 505
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Jos sä haluat ulkopuolisen kuvan siitä, miltä nämä sun argumentit näyttää ulospäin niin kokeile tätä: "Venäjä on ystävällinen ja hyväntahtoinen naapuri. Typerää edes kinastella tällaisesta asiasta. Jos tilastot näyttää, että Venäjä on ollut aggressiivinen niin se on vain luonnollista tavoitella laajempaa maa-aluetta kansalleen ja siitä on ihan turha Venäjää syyttää. Naapurit sen sijaan..."
   
  draco76 ja Tinttara tykkäävät tästä.
 47. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Tiedän, ja aika monella miehellä on sitten eri pituisia kuivia kausia myöhemmin sen ekan kerran jälkeenkin.

  Itse koen, että olen tavallaan pärjännyt naisten kanssa sen verran hyvin olosuhteisiin nähden, ettei hirveästi ole varaa valittaa enkä valitakaan, mutta kuitenkin jos tarkemmin ajatellaan, niin on niitä pahan puutteessaelon vuosia ollut aika runsaasti mullakin. Ja olen erittäin kateellinen naisille, jotka saavat seksiä noin sata kertaa helpommalla (ja halvemmalla kun otetaan epäsuorat kustannukset huomioon)...

  Mutta samapa tuo enää. Mulla on nyt asiat hyvin ja jos nykyinen suhde loppuu, elän mielelläni ilman naisia vaikka pari vuotta ja vedän henkeä... Vituttaa kuitenkin kun feministeillä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä miehen elämä on verrattuna naisiin.
   
 48. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Eli 20v+ olit sillon, kun yleistäen nämä halut herää siinä 12-13 vuotiaana.
  Tästä voi päätellä, että et ollu haluttua kauraa naisten mielestä.
  Itsellä meni 2-3 vuotta tästä samaisesta virstaanpylväästä ensimmäiseen kertaan, mutta mahdollisuudet olis ollu saada heti halujen herättyä, mutta ne tilanteet tuli niin yllättäen ja vastasin kieltävästi.
  Ja mitä tulee puutteeseen parisuhteen sisällä, niin asiasta voi keskustella. Myös käteen voi vetää, jos nainen/mies ei halua yhtään enempää seksiä.
   
 49. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 013
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  20v ei ole miehelle mitenkään erityisen epätavallinen ajankohta menettää poikuus. On se keskivertoa hieman myöhäisempää, mutta ei mitenkään kovin epätavallista.

  Nörttihän mä olin, en sitä mitenkään kiistä.

  Jos taas sulla oli mahdollisuus saada seksiä heti 12-vuotiaana (muiltakin kuin naapurin keski-ikäiseltä Pertiltä), niin olit kyllä harvinainen poikkeustapaus etkä todellakaan tyypillinen poitsu.
   
 50. yberkurko

  yberkurko

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  En tiedä onko panetus keskimäärin miehiä suhteisiin ajava voima. Sen tarpeen saan näppärästi hoidettua itsekkin ihan, mutta läheisyyttä (niin henkistä kuin fyysistä) ja hellyyttä kaipaan. Lisänä vielä, että oma jälkikasvukin olisi haaveena (tosin sillä ehdolla vain, että on sellainen kumppani jonka kanssa haluaa).
  Ehkä olen liian vanhoollinen tässä kysymyksessä toivoessani loppuelämän kumppania, jonka kanssa elää ja kasvattaa lapset:bored:

  Edit.
  Mitä tuohon seksikysymykseen tulee, oli mulla velhous ihan parista kuukaudesta kiinni. Tosin myöhään herännyt ja tarvitsen henkisen yhteyden ja luottamuksen niin intiimeihin asioihin. Varmaan vain seksiä olisi aiemminkin saanut kohtuu vaivalla.
  Edit2.
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2019
  Jurppii tykkää tästä.