Nettitreffit + Tinder

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Ankan urotyöt, 21.10.2016.

 1. Räbätäti

  Räbätäti

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Joo, tää alkaa olla jo aika viihdyttävää settiä. Tuodaan erkeille tuppukyliin nuoria, kauniita, kristittyjä (erkeille kuuliaisia) eksoottisia naisia. Valtio organisoi ja maksaa maahantuonnin sekä tietysti ylläpidon, koska erkit ovat väärinymmärrettyjä myös työelämässä ja onhan nuoren kauniin naisen saaminen muutenkin jokamiehenoikeus.
   
  rth tykkää tästä.
 2. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Maailman maat, joissa nuoret ja kauniit naiset ovat bulkkivientituote:
  -
  -
  -

  Lisäksi:
  -
  -

  Yhtä populoitu on lista maista, jotka ovat sitten orjalaivojen tervan hajun haihduttua suurempia väestönsiirtoja harjoittaneet (pl. Itäiset diktatuurit, joita ei kai edes Erkki diggaa).

  Morsiamen voi kyllä hakea ja kannustankin. Siinä tosin voi joutua myötäjäisiä maksamaan tai tutustumaan perheeseen mutta jos avioliitto vaikuttaa aidolta, saa kyllä Suomeen jäädä. Tietty jos mies on pa niin sitten kannattaa korjata peliä ensin siitä laidasta.
   
  Kaitzschu, erihyva ja Räbätäti tykkäävät tästä.
 3. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  418
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Tässä pari sivua lukeneena luulin olevani Tyhmät ihmiset -ketjussa.
  Jos on ongelmallista löytää naista, niin kannattaa tutkia missä on vika ja laskee vähän rimaa.
  Ronkelit runkkaa jne.
   
  drealz, cular, Kaitzschu ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Jos on tarkoitus saada Suomi nousuun niin juuri täsmälleen näin pitäisi tehdä. Sivuvaikutuksena säälittävät runkkarimiehet saisivat pillua, jälkikasvua ja tulisivat onnellisiksi. Voi voi, mutta kaipa se olisi kestettävä!
   
 5. yberkurko

  yberkurko

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Kyllä se kohtaanto ongelmaa pahentaa, jos osa naisista alkaa välttää paikoissa, joissa noita miehiä liikkuu, käymistä ja kaiketi ne naiset ovat niitä itsekkin hieman rauhaa rakastavia hissukoita, joille vähän "nössö" ja ujokin suomimies sopisi ihan hyvin.

  Tosin ei liity tinderiin sinänsä. Tinderissä vain naisten pyyhittäväksi tulee joillain alueilla melkoinen määrä heikäläisiä. En tiedä vaikuttaako mihinkään, vai menettääkö osa naisista innon etsiä välistä muita. Todella hankala arvioida vaikutuksia, mutta eivät välttämättä pakallisesti ole edes ihan marginaalisia.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2019
 6. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Mä en usko, että nuo ostarit ja aseman kulmat oli muutenkaan kovin potentiaalisia iskupaikkoja paitsi näille autollaan toria kiertäville tyypeille. Yökerhojen laskusuhdanne alkoi jo ennen pahimpia mamuvyötyjä ja hyvä niin. Ymmärrän ihan täysin jokaista, joka ei enää yökerhossa käy sen enempää juomapuolen kuin pokailun vuoksi. Alkuun nettitreffit oli varmasti suuri helpotus niille, joita se bilettäminen lonkeroisessa lasimurskassa ei kiinnostanut ikävine lieveilmiöineen. Harmi, että lieveilmiöt seurasi perässä nettitreffeihin ja nykyisin potentiaalisimpia paikkoja löytää kumppani lieneekin tuttaviapiiri, opiskelu/työ ja ennen kaikkea harrastuspiirit. Niitä ei pääse ulkopuoliset niin vaan paskomaan ja sosiaalinen kontrolli pitää livenä homman muutenkin vähän siistimpänä.
   
  Trotor ja Räbätäti tykkäävät tästä.
 7. yberkurko

  yberkurko

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Jättää vain introvertimmat (niin naiset kuin miehet; tosin kaunis nainen yleensä saa huomiota, vaikkei itse olisi erityisen aktiivinen) hieman heikkoon välikäteen, kun pitäisi hengailla joukkoharrasteissa oman luontaisen taipumuksensa vastaisesti. Vaikka sitä tekisi, ei tällainen ihminen yleensä itselleen rasittavassa ympäristössä ole parhaimmin edukseen.
   
 8. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mamut vaikuttaa monilla tavoilla, kuten juurikin siten, että naiset alkaa suhtautua yhä epäilevämmin miessukupuoleen yleisesti, ja toisaalta miesten osoittama huomio ja vaikkapa Tinderin runsaudenpula miehistä vähän nousee sitten naisilla hattuun.

  Vaikkei yksikään maahanmuuttajamies pariutuisi yhdenkään suomalaisnaisen kanssa niin siitä huolimatta näiden vaikutus markkinoihin on merkittävä, tosin tietenkin pariutuu. Onhan meillä silmät päässä. Osa "pariutuu" jopa naiselta lupaa kysymättä, ja mamumiehet syyllistyvät seksuaalirikoksiin jopa kymmen- tai parikymmenkertaisesti kantaväestön miehiin verrattuna. Tämänkään ei pitäisi enää olla mikään suuri yllätys ja uutinen kenellekään. Ja sanomattakin selvää, että tämä puolestaan vaikuttaa asianhaaroihin merkittävästi riippumatta siitä, onko kaikki naiset vielä joutuneet seksuaalirikoksen tai ahdistelun uhriksi vai ei..

  Mutta samapa tuo mulle, toivottavasti tulee anarkia ja kaikki kuolee, ihan vitun sama. Hajotkoon suvakkikommarit omaan tyhmyyteensä.
   
 9. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Jotenkin se homma ennen nettideittejäkin toimi. Tuskin yökerho saati ostarin penkit oli introverttipojalle mikään helppo paikka sekään.

  Se on kusinen tilanne jos on missannut kaikki ne luontevat paikat eli opiskelut ja työmaailmat ja pitäisi pakottaa itseään johonkin harrastuksiin. Tosin en ole kiinnittänyt huomiota, että introvertit haluaisivat harrastaa nimenomaan yksilölajeja vaan kyllä siellä joukkueissakin on ne, jotka on luonnostaan aika hiljaa mukana.
   
  Räbätäti tykkää tästä.
 10. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 385
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus - jätä tällaiset henkilökohtaisuudet pois
  Huoh.
  Näitä sinun viestejäsi lukiessa tulee mieleen, että oletkohan haistellut myös Eri Keeperiä vahvempia liimoja.
   
  LJ123, Räbätäti ja Jurppii tykkäävät tästä.
 11. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ennen vanhaan baarit ja toisaalta tanssilavat olivat kyllä tärkeitä pariutumispaikkoja, ja alkoholi auttoi introverttia.
   
 12. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  No eiköhän tuo ryyppäämisen väheneminen mene kuitenkin nettosummaltaan plussan puolelle. Itse kyllä muistan, että viina antoi moottoriturvalle vielä lisärohkeutta mutta pakkeja tuli ihan samaan malliin :D

  Koulun puolella sitten selvin päin jostain syystä teki aina paremman vaikutuksen...
   
 13. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ennen vanhaan auttoi sekin, että baareissa soitettiin hitaita, ja oli täysin normaalia ja hyväksyttävää pyytää random-naista tanssimaan, ja usein se johti johonkin muuhunkin.

  Ylipäätään naiset olivat yöelämässä paljon vähemmän takakireitä kuin nykyään. Itse muistan, että olen viettänyt iltoja, joiden aikana olen halaillut ja suudellut jopa pariakymmentä eri (random) naista saman illan aikana. Enkä ollut/ole siis mikään hirveä adonis vaan aika normimies. Nykyään on harvinaista että ylipäätään näkee minkäänlaista lähikontaktia yöelämässä.
   
 14. yberkurko

  yberkurko

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Niin on eri tasoisia introvertteja ja vähän puhuva ei välttämättä ole introvertti siinä mielessä, mitä tarkoitan. Siis sellainen ihminen, joka väsyy suuremmassa porukassa nopeasti ja ei pidä hälinästä. Vastakohtana extrovertti, joka juuri nauttii niistä ja heille hiljaisuus ja rauha voi olla varsin hankalaa.

  Mulla meni niin, että hieman hitaasti seuranhaku asiaan olen kypsynyt, niin lukio (jossa tyttöjä olisi ollutkin) meni ihan ohi sen suhteen ja työ on miesvaltaisella alalla kemianteollisuudessa ja pienissä vuoroissa, joten naisia ei hirveästi sieläkään kohtaa. Ei houkuttelisi alkaa harrastaa mitään sosiaalista harrastetta vain pienen toivon takia. Onneksi en niin ruma kaiketi ole (ja liki tarpeeksi pitkä 183 senttisenä), että noin kerran vuodessa olen keskimäärin löytänyt tinderistä jonkun jonka kanssa ainakin pidempään on deittaillut (monta voimia kuluttavaa ensitreffia joka kerta tietty mennyt siihen).
   
 15. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Hitaat oli juuri siksi, että se oli pariutumismesta silloin parempien puutteessa. Kukaan ei siedä hitaita, ellei ole juuri se asia mielessä. Porukan pako yökerhoista kertonee kiistatonta kieltä siitä, miten mieluisaa tuollainen känniarpominen erilaisten perseenpuristajien kanssa oli. Muutenkin ihan käsittämätöntä aikaa jälkikäteen ajatellen tuo, että vedettiin pohjia ja joskus puolen yön aikaan johonkin helvetin esikartanoon, josta joskus viiden aikaan kotiin ja maanataina taas aamullä kärppänä duunissa tai luennolla :D
   
  erihyva, Kaitzschu ja Räbätäti tykkäävät tästä.
 16. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Jaa, kyllä mä muistelen noita aikoja ihan lämmöllä, miinus tupakansavu, sitä en kaipaa.

  Ja hitaat on käytännössä vanhan lavatanssiperinteen jatkumoa ja on ehkä vähän liioiteltua sanoa, ettei "kukaan siedä niitä". Onhan se jo ihan musiikillisessakin mielessä virkistävää, että on vaihtelua eikä koko ajan samaa jumputusta.
   
  Trotor tykkää tästä.
 17. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Mut toisaalta sä oot jumissa 90-luvulla noin muutenkin näiden asioiden kanssa? Ei tässä kannata edelleenkään takertua yksittäistapauksiin ja lumihiutaleisiin. Katso suuria linjoja ja muutoksia niin ymmärrät varmaan pointin.
   
 18. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Minkä asioiden kanssa? Kyllä mä ihan nykyajassa olen, ja nykyinenkin nainen on Tinderistä hankittu. Siitä huolimatta mielestäni vanha systeemi oli tavallaan parempi. Se oli ikäänkuin tosielämän swaippaamista ruudun tuijottamisen sijaan.

  Mitä vielä yöelämän kuolemiseen tulee, niin itse käännän asian niinpäin, että hitaiden soiton loppuminen (tai lähes loppuminen) on osaltaan syypää siihen, että yöelämä on hiljentynyt!! Koska kanahan tässä ennen munaa oli. Joskus 10+ vuotta sitten yökerhot vähensivät hitaiden soittamista (ilmeisenä tarkoituksenaan maksimoida juomien myynti, koska nopea musiikki siinä auttaa), ja sen jälkeen on koko yöelämä hiipunut. 1+1=2? Niin minä sen lasken. Jokainen voi laskea miten haluaa, eikä tätä voi kumpaankaan suuntaan todistaa. :)
   
 19. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ei tuohon voi todeta kuin että jos noin olisi, niin asiat olisivat toisin ja ne slovareita soittaneet rantautuneet ruotsinlaivat menestyisi ja uudet trendikkäät klubit olisivat kaatuneet heti alkuunsa. On tietty mahdollisuus, että slovarittomuus tappoi uudet ja se, että ihmiset yksinkertaisesti eivät viihdy yökerhoissa tappoi vanhat. Jostain syystä hiljaista on niissä muutamissa dinosauruksissakin menneisiin päiviin verraten.

  Oma teoria ei liity musiikin bpm-ominaisuuteen vaan yksinkertaisesti siihen, että yökerhojen pääfunktio oli hoidettavissa netissäkin ja ihmisiä ylipäätään ei enää niin huvita ryypätä öitä läpeensä. Terve elämä innostaa ja tervettä elämää elävät houkuttaa. Myös itseäni.
   
 20. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Toi "terve elämä" on toisaalta varsinainen paradoksi kun muistetaan nykyajan lihavuusepidemia ja toisaalta mielenterveysongelmat...

  Lisäksi eihän ennen vanhaankaan suinkaan kaikki ryypänneet perseitä olalle aina baarissa ollessaan, itsekään en tyyliin koskaan. Viihdyin silti oikein hyvin, koska siellä oli kauniita naisia.

  Lihavuusepidemia muuten liittyy yöelämään suoraankin esimerkiksi siten, että ruokapaikat menestyy yhä paremmin mutta yökerhoissa ei viihdytä, varmaan koska sieltä ei saa ruokaa ja pitäisi pärjätä syömättä jopa pari tuntia... :smoke:
   
 21. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  No jos ne läskit käy siellä yökerhoissa rapauttamassa terveyttään niin ei varsinaisesti muuta kantaani kyseisistä paikoista.
   
 22. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Suomalaisista aikuisista noin 2/3 on läskejä, ja eipä ne siis yökerhoissa enää viihdy. Ehkä juuri siksi. Ei jaksa vaivautua, eikä etenkään jorata, eikä malta olla syömättä niin kauaa.

  Joraaminen on/oli muuten oikeasti ihan hyvä liikuntamuoto. Kyllä siinä jo illan aikana kaloreita palaa jos tanssilattialla viihtyy. Sitä paitsi noissa paikoissa oli tyypillisesti kuuma. Ja on joskus vieläkin ainakin kesällä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2019
  Kaitzschu tykkää tästä.
 23. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Occam-raukka pyörii jo haudassaan. Ylipainoepidemian syy on siis yökerhoissa käymättömyys kun ehtii sen vuoksi syömään eikä joraa kaloreita :kahvi:
   
  JaySon ja erihyva tykkäävät tästä.
 24. teho75

  teho75

  Viestejä:
  319
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Lavatansseissa naisen iskeminen.

  Lisäksi saa tansseissa liikuntaa.
   
 25. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Kyllähän noikin katoavaa kansanperinnettä alkaa olla siinä missä yökerhotkin.

  Joskus takavuosina Suomessa on ollut tuhansia ja taas tuhansia aktiivisia tanssilavoja, ja siitä ovat vähentyneet kyllä dramaattisesti, ja ymmärtääkseni ihan tälläkin vuosituhannella on meininki koko ajan yhä hiipunut.

  Viime vuonna kävin pari kertaa tanssilavoilla mutta tänä vuonna en ole käynyt kertaakaan. Jotenkin se homma on aika aneemista hintaansa nähden nykyään. Ja kauniita naisia saattaa paikalla olla tyyliin promille tai pari asiakaskunnasta.
   
 26. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Lavatansseissa on se hieno puoli, että siellä aika moni on suhteellisen selvin päin, tanssi on oikeasti liikunnallista ja vaatii vähän taitoa ja tykityskään ei ole sellainen, ettei puhe kuuluisi. Lisäksi etikettiin ei kuulu välittömästi kädet perseelle ja yritys työntää kieli suuhun, mikä varmasti lohduttaa montaa slovareihin kyspynyttä :)
   
  Kaitzschu ja erihyva tykkäävät tästä.
 27. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Tanssilavoilla on menty siinä mielessä "toiseen ääripäähän", että moni on siellä "vain tanssimassa", ja varsinainen pariutuminen on epätodennäköistä.

  Eräänkin tanssilavan logossa on suuteleva pariskunta, ja käytännössä en muista, että olisin siellä kenenkään nähnyt koskaan suutelevan, vaikka olen joitakin kertoja käynyt...
   
 28. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Tämä on varmasti osa sitä kehitystä, että ihmiset eivät enää käy tapahtumissa ja paikoissa, jotka eivät kiinnosta vain voidakseen iskeä tai tullakseen isketyiksi. Mutta ehkä se on vaan se kun ei enää soi hitaat eikä varmasti ainakaan se, ettei kukaan tervepäinen altista itseään millekään yön saalistajille huvikseen :vihellys:
   
 29. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  No siis kysehän on pohjimmiltaan siitä, että naiset saa jännitystä elämäänsä ja huomiota miehiltä nykyään somesta. Siihen someen voi laskea Tinderin yms, mutta ihan Facebookin ja Instagramin myös.

  Ennen vanhaan jos halusit huomiota, ja tottakai nainen haluaa, oli pakko jalkautua ihmisten ilmoille.

  Naiseudesta olisi hyvä ymmärtää se, että huomion saaminen on hänelle jo puoli ruokaa. Kun hän saa paljon huomiota, ei varsinaisen fyysisen suhteen löytäminen ole enää niin tärkeääkään.
   
 30. rth

  rth

  Viestejä:
  238
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oliko faktoja vai mutullako mennään?
   
  Räbätäti tykkää tästä.
 31. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  No tätähän olen yrittänyt sulle tolkuttaa. Yökerhojen suosion romahdus ei johdu hitaiden puutteesta vaan siitä, että naiset eivät halua sinne koska se ei anna mitään, mitä ei saisi ilman sitä kaikkea muuta paskaa. Pätee myös ainakin osaan miehistä.
   
  erihyva tykkää tästä.
 32. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  En kyllä usko, että naiset ovat pitäneet yöelämää pääasiassa minään "paskuutena", vaan että nykyään saa enemmän huomiota ihan kotisohvallakin, eikä tarvitse edes laittautua. Ja voi vaikka tunkea pizzaa ja pullaa napaan siinä samalla.

  Miehiä yöelämä kiinnostaa aiempaa vähemmän, koska siellä ei ole enää naisia entiseen malliin. Miehet juoksee naisten perässä, se on niin yksinkertaista.

  Minäkin kävin aikanaan jopa 3 kertaa viikossa ulkona iltaisin, ja voisin käydä vieläkin, jos olisi hyvä meininki! Ei se musta ole kiinni. Ja vaikka käytänkin nykyaikaisesti ja mediatrendikkäästi Tinderiä ja muita nykyajan kotkotuksia, ei se mitenkään poissulje sitä, että voisin mielelläni käydä tuulettumassa ihmistenkin ilmoilla jos olisi meininkiä. Jo 15-20 vuotta sitten hankin pilluni yhtä lailla sekä ulkoa että Netistä, ja mielelläni soisin, että meininki olisi samanlaista yhä edelleen. Nykyaika on hyvin takakireää ja yksiulotteista siihen verrattuna.
   
 33. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Niin. Ei, koska siellä oli pääasiana se seuranhaku. Kun sen saattoi hoitaa muualla, jäi vain tahmeat lattiat, paska musiikki, lääppivät äijät ja aamulla haisevat vaatteet. Mikä nyt ei mene jakeluun? o_O

  Mitä tää takakireä ja yksiuloitteisuus on, joka 15-20 vuoden aikana on hiipinyt pillunhankintaasi? Omat ikävuodet?
   
  Trotor tykkää tästä.
 34. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Enimmäkseen huomionhaku ja toissijaisesti seuranhaku.

  Menee jakeluun oikein hyvin, miehen luoma tekninen kehitys on johtanut siihen, että nainen tarvitsee miestä fyysisessä mielessä yhä vähemmän.

  Mun oma ikähän on suorastaan parempi nyt kuin 20 vuotta sitten, koska joku 20v poitsu vetoaa aika rajattuun naisryhmään kun taas 20 vuotta vanhemmalla on aika paljon isompi kohderyhmä johon vedota. :) Mieshän vaan paranee vanhetessaan.

  Anyways, Suomen markkinatilanne on sairas, eikä täällä kaikesta päätellen ole oikein kivaa enää kenelläkään, ja sitähän toi Hesarin juttukin alleviivaa, vaikka täysin perverssillä ja virheellisellä tavalla alleviivaakin.
   
 35. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Mikäs sivuraide tää huomionhaku nyt oli?


  En ehkä ottaisi noita premissejä ihan pureskelematta.
   
 36. yberkurko

  yberkurko

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Ite väittäisin, että mies on "kysytyimmillään" 25-35v iässä (ainakin jos naiskohderymä on alle 30vuotiaat) tietysti varallisuuden kasvu tai status voi hieman kompensoida siitä ikääntymistä joillekin naisille.
   
 37. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Paras ikä miehelle on noin 35v, mutta toki jos aivan teineistä tykkää niin sitten vähemmän.

  Toisaalta iän karttuminenkaan ei haittaa dramaattisesti.

  Toisaalta tämä kaikki on suhteellista. 40v naisella voi olla käytännössä enemmän menekkiä kuin minkäänikäisellä keskivertomiehellä, jos nyt suurin piirtein hyvältä näyttää. Nykyaika on sillä tavalla sairas, että jopa keski-ikäiset vaihdevuosia potevat naiset voi olla ihan kuranttia ja kysyttyä tavaraa.

  Vertailun vuoksi esim. Kiinassa ei yli 30v naiset kelpaa enää kellekään, vaikka siinä maassa on paha naispula kuten Suomessakin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2019
 38. Caterpillar

  Caterpillar

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  21.04.2017
  Tule tutustutaan räpellys ja testaukseen, sielläkin on oma tinder ketju:smoke:
   
 39. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 177
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Eikös tinttara just kitissyt naisvihasta tossa lainauksessa? :smoke:
   
 40. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  En mä kyllä naisia vihaa. Vihaan vihervasemmistolaisia suvakkinaisia, miksen vastaavia miehiäkin, mutta aika vahvasti toi naisten juttu on.
   
 41. Baldrick

  Baldrick

  Viestejä:
  2 326
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Paras ikä 35v :D Ehkä jos on kärsinyt kehtaamisongelmista edelliset 18v.
   
 42. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Sepä se siinä mielessä, että harvalla 20-vuotiaalla on 35-vuotiaan miehen karismaa ja pokkaa.

  Ja toisaalta vaikka "puumanaisista" onkin mediassa ollut paljon juttua, niin käytännössä eiköhän ne "puumat" yleensä mieluummin sen 35-vuotiaan ota kuin 20-vuotiaan pojan.
   
 43. Räbätäti

  Räbätäti

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  No huomaa että Erkiltä on lukematta se Hesarin artikkeli, josta keskustelu sai alkunsa. Ja muutamalta muultakin kommentoijalta. Ongelman ydintähän on juuri tuo, että keski-ikäiset miehet itse kuvittelevat olevansa halutumpia nuorten naisten keskuudessa kuin ovatkaan.
   
 44. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 016
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Kenelle se on ongelma ja miksi?

  Anyways, minä puolestani väittäisin, että moni keski-ikäinen mies ei päinvastoin tajuakaan, että millaiset mahdollisuudet voisi olla huomattavasti nuorempiin naisiin. Se toki edellyttää, että ulkonäkö ja shitti on kunnossa, mutta jos nämä on kunnossa, niin ei ikä ole välttämättä este löytää nuorta seuraa, ja tavallaanhan se onkin maailman luonnollisin asia että varttuneella miehellä on nuori naisystävä.

  Lisäksi jos oletetaan, että keski-ikäinen mies on vähän sellainen ulkoisesti "luovuttanut" ja muutenkin säälittävän röyhkeä nössö, niin onko tosiaan IKÄ se tärkein tällaista miestä määrittävä tekijä? Olisiko menekki oleellisesti parempi, jos ikää olisi vähemmän?

  Siis mä voin sanoa, että todellakaan ei käy yhtään kateeksi jotain nykyajan 20-vuotiaita poitsuja. Ei ole mitkään kissanpäivät niilläkään keskimäärin. Päinvastoin olen ikionnellinen, ettei tarvitse olla nuori vuonna 2019!
   
 45. Baldrick

  Baldrick

  Viestejä:
  2 326
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Parikymppisenä ei tarvinnut pokkaa tai karismaa.
   
 46. Räbätäti

  Räbätäti

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Ihan kuin keskustelisi muistisairaan kanssa, joka ei muista mitä mieltä oli hetkeä aiemmin :dead:
  Sähän olet tässä sivukaupalla ulissut, miten miehet eivät saa (nuoria) naisia ja nyt yht'äkkiä et tunnistakaan ongelmaa ja olet sitä mieltä, että keski-ikäisillä miehillä on loistavat saumat pokata kaksikymppisiä tyttösiä. Jos olisit lukenut sen Hesarin artikkelin niin tietäisit, että ei - nuoret naiset eivät pääsääntöisesti halua keski-ikäisiä miehiä. Tästä syntyy kohtaanto-ongelma ja näemmä myös kollektiivinen itsetunto-ongelma. Jos teillä keski-ikäisillä miehillä ei olisi tällaisia ylisuuria kuvitelmia omasta haluttavuudestanne nuorten naisten keskuudessa niin ei tarvitsisi purkaa turhautumistaan netin laudoilla ja brassailla keksityillä naisseikkailuilla ettei vaikuttaisi liian reppanalta. :vihellys:
   
  null0, erihyva ja Jurppii tykkäävät tästä.
 47. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 508
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Tosi vaikee vetää roolia, että itsellä ei ole mitään ogelmaa ja pillua tulee ovista ja ikkunoista kun yrittää samalla vetää roolia, että treffailussa on nykyisin kaikki pielessä ja se on NAISTEN VIKA.
   
  null0, cular, erihyva ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 48. Räbätäti

  Räbätäti

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Joo sen verran on räbässä tullut vierailtua että räbäävää miestä en kattelis päivääkään. Ns. lähtisi mieslortto hiuksista vittuun :hammer:
   
  Trotor, Cereal killah, null0 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 49. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 177
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Eipäs yleistetä :mad:
   
 50. Kaitzschu

  Kaitzschu

  Viestejä:
  314
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aivan, ei kaikilla räbämiehillä ole hiuksia :mad:
   
  cular, MIndye, tuoppi´ ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.