Mikä ärsyttää kanssa-autoilijoissa?

Viestiketju alueella 'Autot ja liikenne' , aloittaja perusmuro, 18.10.2016.

 1. Zyrppa

  Zyrppa

  Viestejä:
  1 479
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tänään sai Lahti-Hesa välillä pariin otteeseen painella jarrua kovemmin.

  Pari ajeli vasenta kaistaa 80km/h lasissa, itse oikealla 122. Juuri kun olen menossa oikealta ohi niin puikkaa ilman vilkkua eteen:rage:
   
 2. Mawerick

  Mawerick

  Viestejä:
  535
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  ^Siellä on joku oman elämänsä sankari päättänyt, että oikealta ei saa mennä ohi.
   
 3. mineraalimies

  mineraalimies

  Viestejä:
  1 135
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Tokihan jos laitteen rakenteellinen nopeus ei mahdollista korkeampaa nopeutta niin se on täysin perusteltu syy kuljettaa ajoneuvoa kyseisellä nopeudella.

  Jos taasen joku ajelee moottoritiellä 120km/h alueella 60-70km/h eikä ole antaa luotettavaa selvitystä käyttämälleen nopeudelle on poliisin tarkistettava ainakin kuljettajan ajokunto ja mahdollisesti annettava kirjallinen huomautus tai sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mikäli muu liikennevirta kulkee puolet nopeammin on vastaajan ymmärrettävä aiheuttavansa merkittävää haittaa ja vaaraa muille tienkäyttäjille.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
 4. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  1 992
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tästä ajamista alle suurimman sallitun keskustelusta tuli mieleen, että joko niitä "alin sallittu nopeus" kylttejä on tullu liikenteeseen?
   
 5. Zigh

  Zigh

  Viestejä:
  1 207
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei niitä voi tulla kuin aikaisintaan 1.6.2020.
   
  Rensu ja Korppikuningas tykkäävät tästä.
 6. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  5 393
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tänään kääntyessä pikkukadulta vähän isommalle tielle vasemmalle.

  Minulla kolmio. Vastaantulojoilla kolmio. Vastaantulija aikoo ajaa suoraan risteyksen yli.

  Vasemmalta (etuoikeutettua tietä) tulee auto, joka aikoo kääntyä vasemmalle.

  Oikealta isoa tietä tuli joku nainen suoraan jollain pienellä kauppakassilla.

  (näiden lisäksi vasemmalta taisi tulla välillä myös pari suoraan menevää autoa, jotka ajoivat risteyksen läpi vaikuttamatta tilanteeseen)

  Eli siis, minun piti väistää kaikkia, vastaantulijan piti väistää tuota naista sekä minun suunnasta katsottuna vasemmalta tulijoita, ja vasemmalta tulevan kääntyvän auton piti kääntyessään tuon naisen kaistan yli väistää sitä naista.

  Ja tuo minusta katsottuna oikealta isoa tietä tuleva nainen, kenen ei tarvinnut väistää ketään muuta, alkoi sitten hidastelemaan ja pysähtelemään siinä, jumittaen koko liikenteen(kaikilta muilta paitsi vasemmalta suoraan tulevilta autoilta). Ja alkoi vielä pysähtelemään ja hidastelemaan uudestaan jo ajettuaan siihen risteykseen, ollen poikittain edessäni, vaikka ketään ei ollut hänen edessään. Jonkin verran sai vilkutella valoja ja tööttäillä, ennen kuin se lopulta tajusi mennä, ja risteyksen suma purkaantui.

  Miten se muilla olevan kolmion huomaaminen/oman etuajo-oikeiden tajuaminen voi olla noin vaikeaa?

  Jos väistämisvelvollisuuksien tunteminen tai liikennemerkkien havainnointikyky on tuota tasoa, ei pitäisi olla mitään asiaa liikenteeseen millään kulkuneuvolla.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
 7. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  778
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Sori :) mutta en näemmä malta olla tuomatta toista näkökantaa. Papparainen ei ilmeisesti halunnut kävellä ... kuten eivät useimmat muutkaan... ja taidot kuitenkin riitti siihen parkeeraamisen. Mitä tästä voimme oppia? Jos ei halua odotella vie sen oman autonsa mahdollisimman kauas ovista, niin on vähemmän todennäköistä, että joku tulee viereen.

  Jotkut tekee noin, koska eivät uskalla laittaa autoaan siihen kapeaan väliin heikoista peruutustaidoidoistaan johtuen. => Jos auto on kaukana ovista toivonee, ettei hänen viereensä tarpeettomasti parkeerattaisi. :)
   
 8. tom_gore

  tom_gore

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Eihän riittäneet. Jos autoo tarvii ruutuun ajaessa veivata monta kertaa edestakaisin niin taidot ei riitä.
   
  80286 ja hkultala tykkäävät tästä.
 9. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  778
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Kyllä sitä joskus on pakko ainakin kerran peruuttaa, mutta onhan se jo saavutus jos osaa peruuttaa kolhimatta ahtaaseen väliin? Vaikka useammankin kerran veivaten.
   
 10. Docweird

  Docweird

  Viestejä:
  2 469
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  ... tai sitten se on Volvo. Mulla ei vaan V70 (mk2) aikoinaan taittunut kaikilla parkkipaikoilla siinä tilassa mikä kahden rivin välissä on (sama homma esim. U-käännöksessä kaupungilla; siinä missä A6 tai E-mersu menee heittämällä ympäri piti Vollella vekslata)... :D
   
 11. tom_gore

  tom_gore

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Jos on niin kankea/iso auto, ettei etuperin taivu niin sitten opettelee peruuttamaan sen siihen ruutuun tai parkkeeraa suosista "väljemmille vesille".
   
 12. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  5 393
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Jos ei oikeasti haluta kävellä, sitten ei mennä kauppaan Prismaan jossa joutuu joka tapauksessa kävelemään satoja metrejä kaupan sisälläkin pelkästään käydäkseen maitohyllyn luona, vaan sitten mennään pienempään kauppaan, jossa maitohyllylle on kassalta se n. 10 metriä ja auton saa aina parkkiin paljon lähemmäs ovea.

  "Ei halua kävellä" ei siis oikein kelpaa perusteluksi jos ollaan päätetty lähtä kauppaan Prismaan.

  Ja niin, siellä prismassakin olisi parkkihalli josta pääsee sitä papparaisen käyttämää paikkaa vähemmällä kävelyllä liukuportaisiin ja niitä pitkin kauppaan sisälle. Jos olisi pakko mennä prismaan mutta haluaisi välttää kävelyä, menisi sinne parkkihalliin ja parkkeeraisi siellä lähelle liukuportaiden päätä.

  Että tätä ei selitä mikään muu selitys kuin typeryys.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
 13. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  778
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Kerran peruuttaen nopeampi tapa parkkeerata etuperin , tosin poistuessa hankalampi nähdä.
  Minä kyllä ihan reilusti myönnän olevani niin laiska, että oven lähelle jos mahdollista:) Tosin olen sen peruuttamisen opetellut. Sallin siis sen laiskuuden sille huonojalkaiselle papparaisellekin:)
   
 14. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  5 393
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Oikeasti huonojalkainen papparainen ei käy turhaan prismassa, vaan käy pienemmässä kaupassa. Ja pakon edessä prismaan mennessään parkkeeraa parkkihalliin, ei ulos. Perustelusi ei toimi.
   
 15. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  778
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Laiskuuttahan se yleensä on. Prisma usein halvempi, pikkukaupoissa ei aina ole parkkipaikkoja ja Prismassakin usein ne parhaat paikat menee ensiksi.

  Edit: Ne rahat meni siihen öky-maasturiin, joten jossain on säästettävä :)
   
 16. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  5 393
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kulutetaan minuutti vaikeaan vekslaamiseen että voidaan välttää 10 sekuntia (helppoa) kävelyä. Laiskallekin hyvin huono diili.

  Joiltain menee laiskuus ja typeryys sekaisin.

  Tuosta parin kilometrin säteellä tulee mieleen tasan yksi pikkukauppa jossa parkkipaikat on kortilla, ja todella monta, missä niitä on oikein hyvin.

  Ja jos jalat on oikeasti huonot, sitten ei ole ongelma maksaa pari senttiä enemmän siitä maitopurkista pienemmässä kaupassa, että vältetään se satojen metrien ylimääräinen kävely mikä siitä prismassa asioimisesta tulee. Niissä sadoissa metreissä se 20 metriä lisää siinä parkkipaikalla ei tunnu yhtään missään. Se, että vekslataan ahtaaseen väliin 20 metrin kävelyn välttämisen takia prisman pihassa on ihan puhdasta idiotismia, ei mitään muuta.


  Ja jos miettii parkkipaikkakolarin todennäköisyyttä ja tästä seuraavasta bonusten menetyksestä tai korjauskuluista koituvaa taloudellista tappiota, se ahtaminen ahtaaseen väliin prisman parkkipaikalla huonolla ajotaidolla voi itseasiassa tulla keskimäärin myös taloudellisesti kannattamattomammaksi kuin kalliimman väljemmän kaupan käyttäminen.

  Sitten kun prisman pihassa parkkeerataaan pienemmällä autolla ja väljemmin oman ajotaidon mukaisiin paikkoihin, kolaririski tosin pienenee merkittävästi siten että prisma on kokonaiskustannuksiltaan halvempi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
 17. tietokonerikki

  tietokonerikki

  Viestejä:
  778
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Meillä on tästä eri käsitys, minusta se ollee (ellei liikuntaongelmia) puhdasta laiskuutta.
   
 18. Pavosen Heska

  Pavosen Heska

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Ärsyttää kanssaliikkujissa, varmasti näistä on moni autoilijakin...

  Moottoripyöräilijöiden tarve käyttää pitkiä ajovaloja kaikenaikaa. Joo ymmärrän kyllä että pelätään ettei autoilijat huomaa jne. mutta kun vuosimalli pyörässä on -18 ja valona ledi tai xsenon niin pikkaisen overkill. Harrastus kai sekin kun ajellaan keltainen huomioliivi päällä, valot suunnattuna ylös jne. ja pysähdytään kahville tilittämään miten joku lykkäsi keulaa tielle kolmion takaa. Ehdotan että näille pelkääjille annettaisiin lupa käyttää pitkien valojen lisäksi vaikkapa punaisia vilkkuja ja strobovaloja.

  Itselle moottoripyörällä ajaminen on enemmän nautiskelua laitteen suorituskyvystä ja vauhdista+vaaratilanteista nauttimista. Siksi en enää hankikkaan moottoripyörää.:D
  Ei tarvitse arpoa lähteekö ajokaudella kortti vai henki.

  Tänään tiellä bongasin tapauksen joka kuului molempiin luokituksiin, ajoi pitkät päälä kuolemaa halveksuen.
   
 19. Rensu

  Rensu

  Viestejä:
  445
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Valoisan aikaan pitkien valojen käytössä ei mielestäni ole mitään huonoa. Jos sillä säästetään yksikin motoristi, niin minusta haitta/hyötysuhde on aika mainio. Eikä ne kyllä paljoa häiritse. Taitaa häiritä samoja kuskeja, jotka pimeällä alkaa kahden kilometrin päästä räpsytteleen, että pitäs vaihtaa lyhyille...
   
 20. Jonaz

  Jonaz

  Viestejä:
  132
  Rekisteröitynyt:
  11.10.2017
  Monta autoilijaa säästettäisiin toimimalla samoin? Pitkät päälle, mielellään keulalla se halvin kiinan Led patteri joka valaisee enemmän taivasta kuin tietä...
  Muoks. Itse ajanut yli kymmenen vuotta moottoripyörällä ja väitän että pitkät päällä ajaminen ei pelasta yhtään ketään, etenkin syksyn hämärillä päinvastoin. Sen lähestyvän "valopallon" nopeutta/etäisyyttä on vaikea arvioida. Lisäksi moni perinteisistä onnettomuuksista joissa auto kääntyy pyörän eteen olisi vältettävissä jos tangon takana oleva omaisi itsesuojeluvaistoa, sen 100km/rajoitetun risteyksen läpi ei ole pakko ajaa 120km/h mittarinopeutta jos näkee että mummo on vilkku päällä kääntymässä käyttämäsi kaistan yli.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
  Ihmemies, Antti Alien, hkultala ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. mineraalimies

  mineraalimies

  Viestejä:
  1 135
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Näin aktiivimotoristina on pakko todeta, että en ole nähnyt tällä ajokaudella kuin yhden moottoripyörän, jossa oli pitkät valot päällä. Tiedä sitten kuinka isosta 'ongelmasta' kirjoittajan mukaan on kysymys vai onko tässä jotain alueellista eroavaisuutta.

  En tunne myöskään ainuttakaan tuttua motoristia, joka käyttäisi pitkiä valoa tullakseen paremmin nähdyksi. Moottoripyörällä täytyy osata ennakoida tilanteita ja varautua aina siihen, että auto tulee suoraan eteen. Pitkän valon käyttö on suhteellisen vaatimaton apu tulla nähdyksi ja useimmiten prätkällä ajaessa ainakin Helsingissä vaaratilanteet johtuu autoilijoiden holtittomista kaistanvaihdoista, vilkun käyttämättömyydestä ja muista äkkiliikkeistä.

  Omia huomioita ja ärsytyksen aiheita viimepäivinä:

  - Vilkku käännetään päälle samalla hetkellä kun käännytään tai vilkkua ei käytetä lainkaan.
  - Kääntyessä haetaan tilaa vastaantulevien kaistalta. Estetään näin täysin tarpeettomasti takaa tulevan sujuva ohittaminen. Kyseessä kun ei ole linja-auto tai yhdistelmä-ajoneuvo vaan henkilöauto, joka kääntyy kyllä omalta ajoradaltakin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
 22. Mawerick

  Mawerick

  Viestejä:
  535
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä tuolla tien päällä suurin osa moottoripyöräilijöistä tuntuu ajelevan pitkillä. Kirkkaana kesäpäivänä sen ymmärrän jotenkin mutta jo pilvisellä ilmalla siitä pitkien käyttämisestä ei ole oikeastaan mitään hyötyä.
   
 23. Pavosen Heska

  Pavosen Heska

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Tänään Turuus klo 20:30-20:45 ja 15 kilsaa. Kolme pyörää pitkät päällä taajamassa, auringonpaisteessa. Varmaan saman verran näin normivaloilla ajavia mutta eihän niitä huomaa voi olla enemmänkin. :lol:

  Mun mielestä on ihan ok jos vaikka isompi letka on pienemmällä tiellä että ensimmäinen pyörä käyttää pitkiä. Kun kruisailee motarilla niin en näe syytä miksi ajaisin pitkillä.
   
 24. mineraalimies

  mineraalimies

  Viestejä:
  1 135
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Näemmä on sitten alueellisia eroa. Pitkät päällä moottoripyörällä ajaminen on mielestäni puhdasta idiotismia, sillä kun pahimmillaan estää myös omien merkinantovälineiden kuten vilkkujen näkymisen vastaantuleville tai muille risteyksessä oleville ajoneuvolle.
   
 25. Pavosen Heska

  Pavosen Heska

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Jokainen onnettomuus on liikaa, totta. Itse en räpsyttele vastaantulijoille jos on syytä vaan heitän takaisin pitkille:geek:.

  Omastamielestäni moottoripyörän selässä on niin monta muuta mahdollisuutta joutua onnettomuuteen että jos pientä niistä torjuu pitkillävaloilla ja huomioliiveillä niin ei tunne niitä todellisia riskejä eikä pitäisi olla matkalla lainkaan. Mutta jokainen tavallaan ja varma on varmaa.
   
 26. Firnen

  Firnen

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  03.10.2017
  Tampereella jotkin mopoauto sankarit ovat päättäneet että koslahan näyttää hienommalta kun ajetaa kaikki vtun tuuning valot päällä ja ylös suunnattuna. Ja pleksi tietysti rämisee huonon musiikin tahtiin.
   
 27. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  En kyllä ole keksinyt, mitä hyötyä pitkistä olisi oman kyvyyden kannalta aurinkoisella säällä. Ei se hitusen lisääntynyt valoteho voita kirkasta auringonpaistetta yhtään sen paremmin sivulta tullessa. Vastaantullessakaan valo ei erotu mitenkään merkittävästi kauempaa, kunhan näyttää omituiselta ja sopivasti ylöspäin sojoittaessaan häikäisee hitusen.
   
 28. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  600
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Mulla Audi S8 menee kyllä ruutuun, mutta suoraan sitä harvoin saa, jos kummallakaan puolella on autoja. Eli useimmiten pitää ruutuun ajamisen jälkeen oikaista auto, eli, peruuttaa ja sitten saa ruutuun ajettua suoraan. Vaikka miten yrittäisi vastapäätä olevien autojen takapuskureita hipuen kaukaa kääntyä ruutuun, niin ei käänny kerrasta mun ajotaidoilla.
   
 29. pkk

  pkk

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Itse ajoin prätkäkortin n. 10v sitten ja silloin ihan autokoulun kouluttaja ohjeisti pitämään pitkiä päällä aurinkoisella säällä. Varmaankin koulukohtaista ohjeistetaanko siihen vai ei.
   
 30. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  3 148
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Yleensä tuota ohjetta annetaan tilanteisiin jossa aurinko paistaa selän takaa.
   
 31. Antti Alien

  Antti Alien

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Meinasinpa saada auton ovesta pyörätiellä. Jonkun huoltofirman auto oli parkkeerannut keskelle pyörätietä rinnakkaisella pyörätie/jalkakäytävällä ja avasi ovensa katsomatta juuri kun olin ohittamassa pyörällä. Katukiveyksen päässä olisi ollut kolme vapaata parkkipaikkaa, joista olisi kuitenkin joutunut maksamaan. Selityksenä parkkipaikkavalinnalle ammattilainen ilmoitti olevansa menossa tekemään huoltoa. En jäänyt tarkemmin kyselemään, miten tästä sitten muodostui pakottava tarve jättää auto pyörätielle.
   
  emelianenko tykkää tästä.
 32. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  2 011
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nyt on jännä. Mulle kävi tänään täsmälleen samoin kun poljin lounaalla Viikin läpi. Sillä erotuksella etten jäänyt juttelemaan. Moottoripyörällä olen (harjoittelemalla) oppinut että jokainen liikkuva kohde on potentiaalinen riski, joten äkillisetkään väistöt ei enää edes nosta pulssia.
   
 33. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  2 011
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos korttina oli A1 niin vinkki johtui siitä että piikeissä on lämpötuikut lähivaloina. Oikeissa pyörissä alkaa olla jo kuviota myöten (yksisilmäiseen) autoon verrattavissa oleva valaistus.
   
 34. Pavosen Heska

  Pavosen Heska

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Juurikin näin mutta miten se menisi perille näille uudemmalla kalustolla ajaville harrastajille.
  Omakohtaista kokemusta on esim. kun isäntä ajoi takana -18 mallisella Aprilia maantie-endurolla. Lamppu suunnilleen samalla korkeudella kuin mun auton taustapeili. Ekana luulin että takana on poliisi ja haluaa huomioni mutta onneksi oli vain joku pelkääjä. Pitkien valojen käyttöön kuuluu kuitenkin ohje mitä pitää tehdä vastaantulijan kanssa tai saavutettaessa edellä ajava.
   
 35. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  3 148
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kohta tulee uusi ärsyttävyys, jatkossa A1 kortilla saa ajaa kevytautoa.
   
 36. IntelMasterRace

  IntelMasterRace

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2019
  On sentään A1 kortti ettei mikään AM tai T kortti. Toivottavasti autokoulussa opetettu ajamaan maantiellä, niin osaavat ehkä vähän varoa vs mopokortin ajaneet.


  E: väärää propagandaa jaossa.
  Trafin sivuilta:
  Kevytauto on henkilöautosta muutettu ja muutoskatsastettu ajoneuvo, jonka enimmäisnopeudeksi on rajoitettu 60 km/h. Kevytauton tarkoituksena on tarjota nuorille kuljettajille turvallinen vaihtoehto mopolle ja mopoautolle. Kevytautoa saa kuljettaa samalla ajokortilla kuin mopoautoa (AM/121-, B- tai A-kortit), mutta vain Suomessa.

  Eli saa ajaa mopoautokortilla. Parasta paskaa siis.
   
 37. BurnHard

  BurnHard

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Älkää nyt hyvät ihmiset etukäteen ärsyyntykö kaikesta mahdollisesta tai kuolee vitutukseen ennenaikaisesti :D

  Teininä ärsytti vanhemmat ihmiset jotka ojensi ja vittuili kaikesta (mopo pitää liikaa ääntä ja kulkee liian lujaa kun on viritetty tai vaihtoehtoisesti kulkee liian hitaasti ja on edessä liikenteessä) sekä vanhempana ärsyttää teinit jotka eivät osaa tehdä mitään oikein liikenteessä. Ajavat vielä vääränlaisilla vehkeilläkin! Lantapuntit ja jyväjemmaritkin vituttaa kun ovat edessä traktoreineen vaikka mulla olis kiire mökille :mad:
  Kaikki joutuu ajelemaan jollain vehkeellä jos on tarve päästä paikasta A paikkaan B ja aina jotakuta korpeaa teet mitä tahansa. Kunhan näyttäisivät sitä vilkkua kun sitä pitää käyttää, asia mistä oon tässäkin langassa avautunut.
   
 38. Zyrppa

  Zyrppa

  Viestejä:
  1 479
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  No nuo lantapuntit lähtee sillä traktorilla aina sinne tien päälle siinä pahimman ruuhkan aikaan. Silkkaa vittuilua se on, koskaan niitä ei näy hiljaiseen aikaan.
   
  ElDublos ja rane58 tykkäävät tästä.
 39. arska638

  arska638

  Viestejä:
  186
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nuo traktorit sentään edes jaksaa joten kuten edetä. Laitetaanpa tilalle pyöräalustainen kaivuri, joka hyytyy pienimmässäkin ylämäessä kävelynopeuteen.
   
 40. Bapsu

  Bapsu

  Viestejä:
  1 340
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Täytyy taas ihmetellä tätä porukan kyvyttömyyttä ja toipertelua tuolla ohituskaistoilla.

  Vitostiellä ohituskaistalla joku bmwn katumaasturi ajoi ihan rivakasti sitä vasenta puolta, kunnes noin ohituskaistan puolivälissä, ~1km ennen kaistan päätöstä jäi sitten junkaamaan peräkärryä vetävän pakun rinnalle. Pakun ohittaminen kesti siis lähes kilometrin ja vauhtia oli alle rajoituksen sen jälkeen kun pääsi pakun rinnalle. Kaistan päättyessä sitten takaisin oikealle pakun eteen.

  Miksi pitää tulla sinne ohituskaistalle hidastelemaan ja blokata koko kaista ajamalla alinopeutta ja vielä tarkoituksella estää ohittaminen pitkittämällä ohitus koko kaistan pituiseksi?

  Sen verran vitutti tuossa että myönnän hiillostaneeni takapuskurissa viimeiset 500m kun ei ohituksesta meinannut tulla mitään. Olisi varmaan pitänyt torvi pohjassa ajaa..
   
 41. Super Hessu

  Super Hessu

  Viestejä:
  766
  Rekisteröitynyt:
  29.09.2017
  Vittuillakseni estin.
   
  Chekkit ja mineraalimies tykkäävät tästä.
 42. tom_gore

  tom_gore

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Ei varsinaisesti autoilijoiden vika, mutta mikä helvetin trendi tämä pohjamaalinharmaa auton väri on? Näkyy etenkin Audeissa ja Skodissa, mutta myös Fordeissa. En äkkiä keksi miten autosta voisi saada mitäänsanomattomamman näköisen.
   
  Ihmemies tykkää tästä.
 43. Corle

  Corle

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se on mukava loskapaskakeleillä kun ei se harmaa lika näy niin hyvin.
   
 44. tuoppi´

  tuoppi´

  Viestejä:
  1 579
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Perusharmailla ihmisillä perusharmaat autot.
   
 45. tom_gore

  tom_gore

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Naurettavinta tässä on se, että nämä autot mihin tuon pohjamaalinharmaan värin edes saa taitaa olla RS-Skodat, ST-Fordit ja S-Audit, eli sporttisempaa peliä.
   
 46. MedHot

  MedHot

  Viestejä:
  990
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lasketaanko Mersun perinteinen väri tähän?

  Edit. Eli onko se harmaa harmaata ja kuinka hopeaista on Mersun hopea .

  Edit. Autoissahan ei ole kuin kaksi oikeaa väriä. Toinen on musta ja toinen maranellon punainen. Ikävä kyllä miulla ei taida olla rahaa ikinä tuota toista väriä käyttää.
   
 47. taski

  taski

  Viestejä:
  567
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pohjamaalin harmaa on oikeinkin hieno. Mustat vanteet ja listat vielä niin namskis.
   
 48. tom_gore

  tom_gore

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  En puhu nyt siis hopeanharmaasta metalliväristä vaan ihan ei-metallisesta harmaasta.

  Koeajossa Skoda Octavia RS – järkevä urheiluauto vai kadehdittava arkiauto?

  "Ajankohtainen" totta tosiaan. Hyi helvetti.
   
  RieskaMies ja MedHot tykkäävät tästä.
 49. tuoppi´

  tuoppi´

  Viestejä:
  1 579
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  farkku, "urheiluauto" :shifty:
   
 50. MedHot

  MedHot

  Viestejä:
  990
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Rs6?