Ton tyylisiä ku keittelee/hauduttelee padassa tomaattikastikkeessa + sekaan chiliä ja pari kilon pussia pakasteseitiä ja jonnin verran oliiviöljyä niin saa helposti muutaman päivän työlounaat halvalla ja ravintoarvotkin aika kunnossa. Ei tartte lisukkeeks mitään pottua tai riisiä tai pastaa. Sitä sit syö Ikea 365+ lasinen kannellinen säilytysastia 1 litran pöntön / lounaaksi, ja ympärille 9-kahville tarvittaessa välipala vaikka pähkinöitä+hedelmä+kaurabitesejä ja 13:30 kahville rahka+marjat, niin ei napsu sitten suu heti töiden jälkeen herkuille... 1,9 litran juomapullon vettä juon myös klo 7-15 työpäivän aikana + tietysti aamupalaksi muutama lasillinen vettä (kreat sekotettuna tokaan lasilliseen) marjojen+rahkan+kaurahiutaleiden(tai kaurapuuro+munanvalkuaista)+oliiviöljy kera. Jos ei ole nestetasapaino kunnossa, niin kovat onnistuneet treenit töiden jälkeen voi unohtaa ihan saman tien. Jos esim. ihan jopa janottais, niin peli on menetetty siltä erää.
Toi rahka + marjat on kyl sellanen herkkukombo, et siihen ei kyl voi kyllästyä. Pitkästi yli 10 vuotta jo syöny monta kertaa päivässä
(välillä jos tiputtaa painoa, niin pitää tyytyä vähempään).
Tony Viikinki Halmeen sanoin: "Ei ole ylitreenaamista, on vaan alisyömistä." Siinä on vissi perä ja hyvin kiteytetty ja asian voi ymmärtää myös laatumielessä. Jos treenaat (vaikka liikaakin) ja syöt liian vähän tai liian huonosti, niin alkaa moti kärsiä + vammaherkkyys kasvaa ja suu napsuu kun kroppa väsyksissä -> olet nenä kohti sohvaa + herkkuosastoa ja ei jaksa treenatakaan -> kun ei jaksa treenata niin väsyttää ja suu napsuu entistä enemmän. Kurinalaisuutta vaatii ja alkuhan se kaikkein vaikeinta monille onkin. Toisessa päässä liika treenaaminen kun luullaan, että jos juokset 3 tuntia päivässä niin laihdut, vaikka mitä moskaa söis -> väsymys muutamassa viikossa/kuukaudessa ja yritys loppu siihen.
Läski lähtee keittiössä ja lihas tulee salilla.