Kotiautomaatio

Liittynyt
10.07.2017
Viestejä
2 280
@Karkelot tossa saic addonissa vielä se hyvä puoli kun MG:n kännykkäappi on pilattu ja antaa olla vain yhden käyttäjän kerrallaan sisällä. Tuo Home Assistant addoni ei vaikuta mitään sisään kirjautuneeseen käyttäjään. :tup:
 
Liittynyt
15.11.2020
Viestejä
66
Joo näköjään aika kattavasti saa dataa tuota kautta. Pitää vielä vähän tutkia tuota kuinka usein tuo käy autoa herättelemässä jne. Onko tietoa voiko muttaa kesken latauksen tuota latauksen virtarajaa. Itellä tyhmä laturi johon ei ole mitää ohjausta. Sähkömittarista kuitenkin saan Home assistantttiin Han portista datat ulos niin voisi tuota kautta tehdä kuormanhallintaa
Kyllähän tuo äpistä loggaa ulos jos käyttää tuota addonia, vai mitä meinasit tuolla ettei vaikuta mitään?
 
Liittynyt
10.07.2017
Viestejä
2 280
Käsittääkseni ei herättele autoa sen enempää, kun hakee saic:n serveriltä nuo tiedot, mitkä auto on joka tapauksessa sinne lähettänyt. Itse en ainakaan huomannut isompaa virrankulutusta 12v akusta tai HV akusta, kun auto seisoi pari päivää.

Tuota ulosloggausta en huomannut, kun olen komennellut autoa nyt tuon HA:n kautta.

En ole vielä paljoa testannut, mutta kerran kokeilin kun auto oli 80% latauksessa ja vaihdoin 100% niin laturi heräsi. Tosin se oli vähän aikaa sitten juuri lopettanut. Tämä olisi hyvä testata vaikka silleen että vähän kauemmin ollut "unessa" ja sitten nostaa latausprosentin.

Toinen vaihtoehto on HA:n automaatiolla laittaa ajastus tuon auton tietoihin pörssisähkön mukaan.

EDIT: Puhuitkin auton virtarajasta, paljonko ottaa virtaa. En ole tätä kokeillut, kun ABB:n laturissa on hyvä virranhallinta ja sieltä säätänyt.

Auto myös raportoi latausvirran, joten sähkömittarin tehosta ja auton ottamasta tehosta voit laskea paljonko on vielä "reserviä".
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 737
Viestejä
4 355 276
Jäsenet
72 477
Uusin jäsen
Avvil

Hinta.fi

Ylös Bottom