Valitit että ravintoloitsijat kitisee turhasta. Miten vääristin sinun sanomisia?Itsehän en ole taaskaan kirjoittanut mitään tuonnepäinkään, joten olisiko parempi ihan kaikille ettet keksi koko ajan omasta päästä niitä minun kirjoituksiani.
Sanoin, että varmaan parempi pitää kiinni, jos ei kerran mikään kelpaa, koska vinq, parq ja porq.
Suomessa on tartuntoja 0,1 % väestöstä, koska kaikki paikat ovat kiinni. Ei siitä huolimatta. Tämän ei pitäisi olla kovin vaikeaa.
Ruotsissa, joka noudattaa sinun mainostamiasi oppeja kuolemia on jo kymmenkertaisesti eikä loppua näy ja ravintolat ovat silti vaikeuksissa. Sori, mutta ei kuulosta ihan kovin mahtavalta toiminnalta. Samaa tänne?
Johon vastasin että täysin oikeutettua, ja kyllähän ne varmasti pitää kiinni jos tukia tulee jatkossakin. Se jos on pakko pitää auki 50% tappiollisena tai pitää kiinni ilman minkäänlaista tukea tai tuloa ei kannusta yritystoimintaan. Mutta tämä on sinulle täysin ok, koska et ole yrittäjä itse. Onhan se tietysti helppoa palkkatöistä huudella yrittäjille.
Ja mitä Ruotsin toimintamaliin tulee, uskon edelleenkin että he tulevat pitkässä juoksussa elpymään taloudellisesti nopeammin kun Suomi. Se onko tapa reiluin mahdollinen vanhoja ja sairaita vastaan voi kyseenalaistaa. Toki jos tietoisesti menet riskiryhmäläisenä väkijoukkoon, julkisiin tai muihin vastaaviin, vastuu on itsellä ei yhteiskunnalla tai hallituksella.