- Liittynyt
- 22.10.2016
- Viestejä
- 7 583
Kumpikohan seuraavista vaihtoehdoista on taloudellisesti parempi ravintoloille (ja koko kansantaloudelle)?Tätä ihme kitinää tulee kyllä vain yhdestä suuntaa täällä. Täysin oikeutettua palautetta ravintoloitsijoilta.
Kannattaahan se mielummin pitää kiinni jos se on taloudellisesti kannattavampaa kun puolittain auki. Kumpikaan ei varmasti ole kannattavaa.
a) Avata asteittain ja etsiä kestävä taso portaittain.
b) Avata kaikki, vetää paniikissa joka paikka kiinni, ja kokeilla kahden kuukauden tukahduttelun jälkeen uudestaan, josko sitten arvon ravintoloitsijoillekin kelpaisi vaihtoehto a?
Ja lisäksi, jos ravintoloiden hallitsematon aukaisu alkaa levittämään koronaa, ei siellä ainakaan sen jälkeen kukaan käy _pitkään_ aikaan.