Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Liittynyt
12.11.2018
Viestejä
372
Ostin noita kariniemen paahdettuja siipiä 2kg säkin. Millä ohjeella olette noita uunissa tehneet?
Lähinnä mietin että saisiko noista hyviä ilman jauhokikkailuja. Paistoaikaa ei varmaan oikein voi sanoa kun aiemmin ei ole paistanut ja taitaa uunista riippuvainen olla. Ohjeessa mainittiin että nuo paistettaisi jäisinä mutta luulisi että sulatetusta saisi parempia?

Harmikseni huomasin että tuota franksin kastiketta ei löydy paikallisesta cm eikä prismasta.
 
Viimeksi muokattu:

Fox-x

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
855
Ostin noita kariniemen paahdettuja siipiä 2kg säkin. Millä ohjeella olette noita uunissa tehneet?
Lähinnä mietin että saisiko noista hyviä ilman jauhokikkailuja. Paistoaikaa ei varmaan oikein voi sanoa kun aiemmin ei ole paistanut ja taitaa uunista riippuvainen olla. Ohjeessa mainittiin että nuo paistettaisi jäisinä mutta luulisi että sulatetusta saisi parempia?

Harmikseni huomasin että tuota franksin kastiketta ei löydy paikallisesta cm eikä prismasta.
Paahdettuihin ei tarvi jauhokikkailuja, suoraan jäisenä uuniin vaan. Ja nimenomaan jäisenä, ei kannata sulatella.
Muistelen että tässä ketjussa oli pari sivua taaksepäin aika toimiva paistolämpöohje.
 
Liittynyt
12.11.2018
Viestejä
372
Paahdettuihin ei tarvi jauhokikkailuja, suoraan jäisenä uuniin vaan. Ja nimenomaan jäisenä, ei kannata sulatella.
Muistelen että tässä ketjussa oli pari sivua taaksepäin aika toimiva paistolämpöohje.
Ehdinkin jo cayannepippuria ja leivinjauhetta noihin laittaa. Ei tuntunut haittaavan ainakaan. Joskus aiemmin testannut hookin valmiiksi paistettuja ja nämä vie kyllä voiton. Ei nämä oikeasti kauas siipiraflan siivistä jää mikä hieman yllätti.
 

Fox-x

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
855
Ehdinkin jo cayannepippuria ja leivinjauhetta noihin laittaa. Ei tuntunut haittaavan ainakaan. Joskus aiemmin testannut hookin valmiiksi paistettuja ja nämä vie kyllä voiton. Ei nämä oikeasti kauas siipiraflan siivistä jää mikä hieman yllätti.
Joo ne Hookin kypsät on jotenkin pehmeitä vaikka miten kypsentäisi ja jännän sivumaun omaavia. Kyllä niitä syö mutta ennemmin noita pakasteversioita.
 
Liittynyt
01.03.2021
Viestejä
118
Ostin S-Ryhmän kotimaista hot wingsejä ja ihan päteviä oli ja sitte dipiks laitoin suolaa ja puristettua valkosipulia planti greek style yougurttii, ai että oli hyvää :) (itse en voi maitotuotteita vetästä niin planti hyvä korvike)
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
1 900
Ei noissa ruokapaikkojen siivissä nyt ihan hirveitä eroja ole mutta jos esim Tampereen mestat pitäs laittaa järjestykseen niin omasta mielestä Sippura paras
Aika paljo riippuu siitä ”paistajasta”

Ylöjärvellä Sippuran Siipibaari (varsinkin jos omistaja itte)
Siipiweikot
Sticky Wingers
Hook

Sticky on hyvä siitä että sulla on tyyliin 15 eri kastiketta mitä testata. Muilla kun vaan on se alan standardi etikkainen (tykkään itse siitä etikkaisesta mut kaikki ei)

Hookissa treellä on ollut aina sellaisia kuivia pöydän kulmaan koputeltavia siipiä.
En tiedä kuka näistä oikein tykkää mutta pari kertaa siellä käynyt ja aina kuivia.
Kävin ensimmäistä kertaa Sippuran Siipibaarista hakemassa eilen siivet kotiin. Pinta oli ihan ok rapea, mutta siipikastike oli ö-luokan suoritus. Harmi kun en ottanut kuvaa kun sanat ei riitä kuvaamaan. En usko, että annan paikalle toista mahdollisuutta varsinkaan kun puoliso ei suostu enää eilisen jälkeen koskemaan Sippuran siipiin, niin jatkossa pysyn Siipiweikkojen ja Speakkarin asiakkaana.
 
Liittynyt
21.03.2019
Viestejä
450
Ehdinkin jo cayannepippuria ja leivinjauhetta noihin laittaa. Ei tuntunut haittaavan ainakaan. Joskus aiemmin testannut hookin valmiiksi paistettuja ja nämä vie kyllä voiton. Ei nämä oikeasti kauas siipiraflan siivistä jää mikä hieman yllätti.
Millä ohjeella paistoit?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
657
Änäriä ja siipiä sunnuntai-iltaan. Oma resepti alkaa olla omaan makuun melko lailla kohdillaan kotona tehdyillä siivillä. Maustamattomia siipiä (tällä kertaa citymarketin lihatiskiltä), pintaan pariksi tunniksi suolaa, leivinjauhetta ja poppamiehen suolatonta one for all rubia. Noin tunti 160 asteisessa kiertoilmassa puolessa välissä kääntäen ja loppuun hetkellä täysillä paahto jos muistaa. Päälle valmista siipisoosia, tällä kertaa Siipiweikkojen Mediumia, oma suosikki Hanks Medium. Paisto tuollaisella kaksiosaisella uunipellillä, jossa päällimmäinen osa rei'itetty. Alla kuvat tämän päiväisistä uuniin mennessä ja suuta kohti mennessä. Välillä kylkeen kasviksia ja sinihomejuustodippiä (kermaviili+Aura-murupussi+sitruunamehu ja mustapippuri), jos oikein haluaa mässäillä.

Edit. Foorumi sekoili jotain ja lähetti viestin liian aikaisin, niin joutui muokkaamaan.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.03.2021
Viestejä
91
Olin pitkään miettinyt Air Fryerin hankintaa ja pari-kolme kuukautta sitten kun käväisin Verkkokaupassa sieltä tarttui mukaan heidän oma Strömen halpismalli hintaan 69e. En olisi uskonut miten hyvät siivet tuolla saa uuniin verrattuna. Siipinä käytän Kariniemen (HK Scanin valmistamia) kypsiä siipiä 2kg pakasteena. Noin 25 minuuttia koneessa ja Siipiweikkojen hot-versiota reilusti tai liikaa päälle.

Uunissa olen aikaisemmin siipiä tehnyt Ikean ritilävuokaa käyttäen mutta aina ne kuivui ennen kuin sai rapean pinnan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
469
Annetaan vielä suositus Siipiweikkojen sinihomejuustodipille. Tämä lienee samaa tavaraa mitä ravintoloissa on. Toimii erittäin hyvin aurajuustomuruilla lisättynä. Kuvauksessa sanotaan että lisäisi vielä sokeria mukaan, mutta sitä en kokenut tarpeelliseksi.
Näkyy myös tuolla heidän verkkokaupassa olevan saatavilla myös Kamikaze-kastike.

Sinihomejuusto-dippijauhe

Siipien seuralainen
Ei siipiä ilman sinihomejuustodippiä tai näin me ainakin asian näemme. Jokaisessa siipiannoksessamme tulee mukana Siipiweikkojen sinihomejuustodippiä. Meidän dippimme maku on erityisen pehmeä ja kermainen. Jopa sellaiset ihmiset, joiden mieleen sinihomejuusto ei muuten sovi, ovat tästä dipistä tykänneet. Oli siis kastikevaihtoehtosi mikä tahansa, tämä dippi käy sen kylkeen kuin nenä päähän. Tarvitset mukaan vain kermaviiliä, hyppysellinen sokeria ja halutessasi Valion Aura murua täydentämään nautintoa. Meiltä on kysytty tätä dippiä usein ja aiemmin sitä ei ole kauppojen hyllyiltä löytynyt, mutta nyt sitä saa!
Riittoisa kilon pussi pitkällä päiväyksellä takaa, että tämä pussi tulee riittämään pitkään kotikäytössä (yleensä kuitenkin paljon lyhyemmän aikaa kuin alkuun oletit).
Suosittelemme käyttämään n. 15 – 20g sinihomejuustodippi -jauhetta / 2dl kermaviiliä. Tällä ohjeella pussista piisaa n. 50-70 kahden desin dippiin.
Säilyvyys n. 18kk.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Aika monet ovat täälläkin kehuneet Siipiweikkojen sooseja, mutta minä en voi oikein käsittää sitä, kun ovat järjestään niin överiksi vedetyn suolaisia, että suuta kirvelee chilin poltteen sijaan lähinnä se suola ja koko kroppa on turvoksissa vuorokauden sen jälkeen, kun on imaissut setin Siipiweikkojen suolasoosissa lilluvia siipiä. Maku on hetkellisesti ok, mutta liika suola pilaa kaiken. Saisikohan niitä jotenkin laimennettua menettämättä olennaista osaa mausta?

Siipiweikkojen suosituimmassa soosissa, eli X-Hotissa on peräti 8,4% suolaa ja markkinamateriaaleissakin oikein hehkutetaan että "Etikan maku ja suola maistuvat kastikkeessa vahvoina". -->

1626124636398.png


Ei oikein ole enää hyviä siipisooseja kaupoista saatavilla. Siipiweikot onnistui jollakin konstilla valtaamaan markkinat. Poppamiehellä oli erinomainen soosi vielä pari vuotta sitten, mutta eivät vissiin osanneet oikein markkinoida ja se sitten lopetettiin kokonaan ja tilalle tuli jotain niitä hipsterivirityksiä, jotka olivat ihan totaalinen fiasko ja nyt sielläkin myydään vain noita Siipiweikkojen litkuja.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 789
Tänää kokeilin nettivinkkiä laittaa Hornetteihin leivinjauheen lisäks myös maissitärkkelystä. Toimii! Airfryerissä tuli huomattavasti rapsakampia ja mehukkaampia kuin ilman tai pelkällä leivinjauheella. Tulen kyllä jatkossakin laittamaan!
Sitä en tiedä miten marinoimattomissa toimii kun ite olen Hornettien ystävä, mutta niissä ainakin toimii todella hyvin! Sisältä pysyi hyvin mehukkaana mutta todella rapea ja hyvä kuori.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 437
Aika monet ovat täälläkin kehuneet Siipiweikkojen sooseja, mutta minä en voi oikein käsittää sitä, kun ovat järjestään niin överiksi vedetyn suolaisia, että suuta kirvelee chilin poltteen sijaan lähinnä se suola ja koko kroppa on turvoksissa vuorokauden sen jälkeen, kun on imaissut setin Siipiweikkojen suolasoosissa lilluvia siipiä. Maku on hetkellisesti ok, mutta liika suola pilaa kaiken. Saisikohan niitä jotenkin laimennettua menettämättä olennaista osaa mausta?

Siipiweikkojen suosituimmassa soosissa, eli X-Hotissa on peräti 8,4% suolaa ja markkinamateriaaleissakin oikein hehkutetaan että "Etikan maku ja suola maistuvat kastikkeessa vahvoina". -->



Ei oikein ole enää hyviä siipisooseja kaupoista saatavilla. Siipiweikot onnistui jollakin konstilla valtaamaan markkinat. Poppamiehellä oli erinomainen soosi vielä pari vuotta sitten, mutta eivät vissiin osanneet oikein markkinoida ja se sitten lopetettiin kokonaan ja tilalle tuli jotain niitä hipsterivirityksiä, jotka olivat ihan totaalinen fiasko ja nyt sielläkin myydään vain noita Siipiweikkojen litkuja.
Siipiweikkojen Hot Garlicia tekis mieli kokeilla, mutta kun eivät myy täällä.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Siipiweikkojen Hot Garlicia tekis mieli kokeilla, mutta kun eivät myy täällä.
Jos ei paikallisissa marketeissa tosiaan ole, niin sitä saa tuolta niiden verkkokaupasta. Oli vähän liian mietoa omaan makuun ja suolaista sekin, vaikkakaan ei ihan yhtä ätläkkää kuin tuo mainittu X-Hot.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 437
Jos ei paikallisissa marketeissa tosiaan ole, niin sitä saa tuolta niiden verkkokaupasta. Oli vähän liian mietoa omaan makuun ja suolaista sekin, vaikkakaan ei ihan yhtä ätläkkää kuin tuo mainittu X-Hot.
Mieto ei välttämättä ole huono, jos mausta puhutaan. Kaiken ei tarvitse olla turboahdettua tulisuudella aina.
Suolaisuudesta voi toki olla kahta mieltä.
 
Liittynyt
26.11.2020
Viestejä
410
Tänään löytyi Mikkelistä ekaa kertaa Hanksin soossia. Ihan jees, mutta kuitenkin joku outo sivumaku siinä oli. Jotenkin tuli mieleen se että kun noita soosseja lantrataan rasvalla niin tässä olisi käytetty jotain teollisuusrasvaa, tai siis joku tuommoinen halvan teollisuusrasvan mielikuva vähän tuli. Mutta siis ihan jeba kuitenkin.

Kyl paras soossi on Siipiweikkojen x-hot, jota sitten vähän laimennetaan oikealla voilla. Tulee sopivan tulista, kuitenkin maukasta ja pehmiää. Nuo vielä tulisemmat soossit saattaisivat olla vielä parempia omaan makuun, niin saisi vähän tulisempia ja siltikin voin pehmeyden. Toinen suosikki on Texas Peten Fiery sweet-kastike, sitä kun tuuttaa siiville sopivasti kesken paiston, niin lopputuloksena ihanan tahmean mähmäisiä siipiä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 789
Sen jälkeen kun Poppiksen Buffalo Wings -kastike lopetettiin niin en ole löytäny yhtä hyvää kastiketta. Monesti laitankin useaa kastiketta kera voin ja chilikastikkeen että saa itselle sopivaa.
Pohjaksi sopii paljon voita ja Ahjo-kastiketta sen mukaan kuinka tulista haluaa. Siihen sitten jotain halvempaa sidosaineeksi, kuten Siipiweikkoja tai vaikka ihan Lidlin halvinta tai vastaavaa. Sitten siivet kulhoon ja päälle iso loraus Franksia ja kunnon sekoitus. Niin saa hyvää. Yksikään kastike yksinään ei ole hyvää.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
718
Sopiva ja maukas mausteliemi pintaan ja kanat mausteeseen muutamaksi vuorokaudeksi.
Kanat pöydälle pariksi tunniksi ja vähän kuivamausteita pintaan ja kanat uuniin.
Täydellistä herkkua ilman soosseja.

E7761AF2-6917-4C96-AE69-7A805D898E88_1_201_a.jpeg
7B1ED686-49BD-4391-8061-8518372462D8_1_201_a.jpeg
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 767
Sopiva ja maukas mausteliemi pintaan ja kanat mausteeseen muutamaksi vuorokaudeksi.
Kanat pöydälle pariksi tunniksi ja vähän kuivamausteita pintaan ja kanat uuniin.
Täydellistä herkkua ilman soosseja.

Mitäs mausteliemi ja muut mausteet sisälsivät?
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
718
Aikas rohkeasti liemessä vettä, ihan ripaus sokeria, suolaa, chiliä, paprikaa, valkosipulia, kuivatuista tomaateista murusia, kuivatusta sitruunasta murusia ja paprikasavujauhetta.
Pintaan heitin ennen paistoa vielä lisää ripauksen suolaa, paprikajauhetta, rouhittua kuivattua sipulia, mustapippuria, rouhittua kuivattua valkosipulia, sekoitusta kuivatuista juureksista murusteltuna ja ihan vähän cayennepippuria.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
3 828
Atrian natural-siipiä grillistä, uitettu Siipiweikkojen Hot Garlic -kastikkeessa. Palanpainikkeeksi maissia, majoneesisalaatteja ja viinirypälekäytettä.

IMG_20210720_171358038.jpg
 
Liittynyt
26.08.2017
Viestejä
1 273
Siipiweikkojen Hot-kastikkeella tein wingsejä, ja hyi hitto että tuli pahanmakuisia. Tuo soossi on ihan perkeleen tanniinista, ihan niinkuin koostuisi pelkästä etikasta, tulisuudesta itsessään ei tietoakaan. Atrian Hornetitkin on paljon paremman makuisia kuin tuo roska. Onko kaikki Siipiweikkojen soosit näin pahanmakuisia? Saisiko tuota makua korjattua jollain, vai heitinkö juuri yli 7 euroa hukkaan?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 789
Siipiweikkojen Hot-kastikkeella tein wingsejä, ja hyi hitto että tuli pahanmakuisia. Tuo soossi on ihan perkeleen tanniinista, ihan niinkuin koostuisi pelkästä etikasta, tulisuudesta itsessään ei tietoakaan. Atrian Hornetitkin on paljon paremman makuisia kuin tuo roska. Onko kaikki Siipiweikkojen soosit näin pahanmakuisia? Saisiko tuota makua korjattua jollain, vai heitinkö juuri yli 7 euroa hukkaan?
Se on niiden tyyli. Nyrkillinen voita ja tulista Poppiskastiketta (vaikka Ahjoa) lisäämään tulisuutta. Ja sitten toki kuten itse teen niin miksailen eri kastikkeita joten tuotakin voisi "pehmentää" vaikka lisäämällä sekaan Franksia.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Stadissa muuten se on edelleen sama tilanne. Sipareissa kuivaa, Hookissa ja Speakeasyssä mehevää.
Perjantaina Kaivopuiston lentonäytöksen alle pitäisi käydä nautiskelemassa vähän siipiä. Onko Hook edelleen the valinta, jos toiveissa olisi saada jotain parempaa kuin kuivia/ylisuolaisia etikkasiipiä?
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
1 965
Perjantaina Kaivopuiston lentonäytöksen alle pitäisi käydä nautiskelemassa vähän siipiä. Onko Hook edelleen the valinta, jos toiveissa olisi saada jotain parempaa kuin kuivia/ylisuolaisia etikkasiipiä?
Hook tai Speakeasy. Jälkimmäisen sijainti tietysti mukavampi, kun on ihan ytimessä.
 
Liittynyt
05.03.2017
Viestejä
611
Täytyy käydä ehdottomasti testaamassa. Siipiä tekee usein mieli mutta Siipiweikkojen etikanhajuiset ja makuiset siivet taas eivät niinkään innosta.. Hooksia ja Speakeasya en vieläkään ole tosin käynyt koittamassa joten varmaan pitänee(?) nekin testata.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Täytyy käydä ehdottomasti testaamassa. Siipiä tekee usein mieli mutta Siipiweikkojen etikanhajuiset ja makuiset siivet taas eivät niinkään innosta.. Hooksia ja Speakeasya en vieläkään ole tosin käynyt koittamassa joten varmaan pitänee(?) nekin testata.
Ei niissä hirveästi ole eroa, mutta sen verran kuitenkin että kannattaa jättää Siipiweikot suosiolla väliin, jos ei siitä niiden suolaliemestä sitten erityisesti pidä.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
749

Nämä ja saman valmistajan salmiakki wingsit oli hemmetin hyviä! Jos tykkää perinteisten siipien potkusta, on hyvä ostaa siipi kastiketta samalla :)
Näillä on myös leivitetyt "crispy" wingsit, niiden kanssa tein wasabi majoneesia, mutta mielestäni kuvan siivet olivat paremmat.
Pitääpi hakea testiin.
Kyseisen valmistajan crispy wingsit olivat kyllä todella hyviä ja menevät itselleni top 3.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Mites perinteiset Hornetit? Onko hyviä?
Ketjussa taitaa olla yksi kirjoittaja, joka on kertonut pitävänsä niistä. Minulle ja monelle muulle ne ovat lähinnä hot wingsien irvikuva, kuten käytännössä kaikki muutkin valmiiksi marinoidut versiot.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 789
Ketjussa taitaa olla yksi kirjoittaja, joka on kertonut pitävänsä niistä. Minulle ja monelle muulle ne ovat lähinnä hot wingsien irvikuva, kuten käytännössä kaikki muutkin valmiiksi marinoidut versiot.
Minä.
Tykkään Horneteista ihan semmosenaan ilman pesuja tai muuta. Sen nykyään teen että laitan mukaan jonkin verran tärkkelystä ja leivinjauhetta niin uunissa tulee todella rapsakka ja hyvä pinta mutta ei kuivu liikaa sisältä.

Muut siivet ei oikein maistu oli marinoituja tai ei. Hornetit on niitä parhaita. Liekkisiipiäkin kokeillu mutta niiden marinadi on aivan kauhee ja niissä on niin paljon nestettä että ei tahdo saada kunnolla rapeeks millään.

Toki kaikki ei tykkää Hornettien mausta mutta mä tykkään. Ei se väärin ole.
 
Liittynyt
05.03.2017
Viestejä
611
Tuli testattua tuo Hook nyt woltin kautta. Aika perus, mut kastike oli tosi hyvä eikä maistunut etikkaiselle kuten Siipiweikoilla. Ranut oli törkeän hintaiset siihen määrään verrattuna mitä niitä sai. 7,60€ sellanen kourallinen ristikkoperunoita ja laatu oli about samaa luokkaa rainbow:n ristikkoperunoiden kanssa. Tuskin tilaan toiste, etenkin kun tuli huomattua että Eastwest Kitchen Street Food on muuttanut tuohon naapuriin Espoontorille. Pari kertaa sieltä tilannu siipiä ja erittäin hyviä olleet. Halvempia myös, kuin esim Hooksilla. Purilaisia en ole vielä testannut, mutta suosittelen raflaa joka tapauksessa jos joku sattuu lähistöllä asumaan.

Kannattaakohan Speakeasyyn päin eksyäkään jos kokemuset luokkaa "meh" Hooksista, ja Siipiweikoista en pidä ollenkaan? Jos liikenteessä niin ehkä pitänee suosiolla käydä Pretty Boy ennemmin testaamassa?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
27
Kannattaakohan Speakeasyyn päin eksyäkään jos kokemuset luokkaa "meh" Hooksista, ja Siipiweikoista en pidä ollenkaan? Jos liikenteessä niin ehkä pitänee suosiolla käydä Pretty Boy ennemmin testaamassa?
En ole itse tuolla Pretty Boyssa käynyt, vaikka Isoon Omenaan on täältä Larusta helppo kulkea. Mutta lähtökohtaisesti näin, jos ei nuo muut maistu, niin tuskin Speakeasykaan.
Oma järjestys itselläni Hook > Siipparit > Speakeasy. Itse kun en ole tulisen ystävä, niin Speakeasyssa tuntuu isoin ongelma olevan se, että heidän medium-kastikkeensa, jolla itse yleensä tilaan, maistuu perseeltä.

Muutenhan noissa ei juuri eroa ole, toki Siippareilla se kastike ehkä kaikkein etikkaisin, mutta itse en ihan niin suurta eroa kyllä allekirjoita kuin monen kirjoittajan mukaan on.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Muutenhan noissa ei juuri eroa ole, toki Siippareilla se kastike ehkä kaikkein etikkaisin, mutta itse en ihan niin suurta eroa kyllä allekirjoita kuin monen kirjoittajan mukaan on.
Siipiweikkojen kastikkeessa on tosiaan melkein 10% suolaa, se on se mikä itselläni tökkii eniten. Varmaan paljon on suolaa muissakin, mutta ei omaan makuun tökkää niin pahasti kuitenkaan. Muuten ovat tosiaan hyvin lähellä toisiaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 789
Onkohan Lidl lopettanu sen Kania-soosin tekemisen kun ei ole nyt kaupoista löytyny? Ei se mitään superhyvää ollu mutta toimii sekoitettuna muihin kastikkeisiin.
 
Liittynyt
30.04.2019
Viestejä
118
Onkohan Lidl lopettanu sen Kania-soosin tekemisen kun ei ole nyt kaupoista löytyny? Ei se mitään superhyvää ollu mutta toimii sekoitettuna muihin kastikkeisiin.
Tehnyt saman huomion ja luullut että on vaan ollut loppunut hyllyltä, mutta nyt ei ole pitkään aikaan näkynyt. Monien muiden soossien jälkeen älysin, että se oli kuitenkin ihan hyvää hinta-laatusuhteeltaan.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938

Nämä ja saman valmistajan salmiakki wingsit oli hemmetin hyviä! Jos tykkää perinteisten siipien potkusta, on hyvä ostaa siipi kastiketta samalla :)
Näillä on myös leivitetyt "crispy" wingsit, niiden kanssa tein wasabi majoneesia, mutta mielestäni kuvan siivet olivat paremmat.
Kumpiakin nyt syöty. Noitten parhaimmat puolet kun sais yhdistettyä niin ois helvetin hyviä.
Ei pahoja kuitenkaan kummatkaan.
crispyjen se koostumus on parasta mitä näissä kananpaloissa löytyny.
ja valkosipulisten valkosipulisuus toimi paremmin kun hyvin.
Ei paljoa mitään soosia tarvinnu noita syödessä.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614

Nämä ja saman valmistajan salmiakki wingsit oli hemmetin hyviä! Jos tykkää perinteisten siipien potkusta, on hyvä ostaa siipi kastiketta samalla :)
Näillä on myös leivitetyt "crispy" wingsit, niiden kanssa tein wasabi majoneesia, mutta mielestäni kuvan siivet olivat paremmat.
Ostin eilen lootan näitä ja "crispy"-versioita ja täytyy myöntää, että yllätys oli positiivinen. En osaa sanoa kummat olivat parempia, kun pelkiltään en näitä maistellut, vaan normaalin Hot Wings -kastikkeen kera. Molemmissa oli selvästi puolensa tälläkin tavalla nautittuna. Salmiakkiversiota en ottanut, kun se maku ei mielestäni sovi kanoihin, mutta tämä on toki jokaisen oma valinta.

Näissä oli hyvin lihaa ja koostumus oli muutenkin ok, eli liha irtosi hyvin luista ja pinta oli sopivan rapea, kun antoi olla kiertoilmauunissa hieman suositusta kauemmin. Saatanpa ostaa välillä näitä jatkossakin esikypsennettyjen sijaan. Kilohintakin on kohdallaan (4-5€/kg).
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Hommasin eilen airfryerin ja nyt alkaa tulemaan semmoista settiä että.

Hyvä jos tykkäät. Teknisesti tuo taitaa kuitenkin olla vain normaalia pienikokoisempi kiertoilmauuni, joten ei pitäisi olla mainittavaa vaikutusta lopputulokseen (tavalliseen kiertoilmauuniin verrattuna).
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
Hyvä jos tykkäät. Teknisesti tuo taitaa kuitenkin olla vain normaalia pienikokoisempi kiertoilmauuni, joten ei pitäisi olla mainittavaa vaikutusta lopputulokseen (tavalliseen kiertoilmauuniin verrattuna).
Teknisesti on pienikokoinen kiertoilmauuni, mutta se että uuni lämpenee nopeasti on parasta ja ei tarvitse odottaa normaalin kiertoilmauunin lämpeämistä.

Näitähän on ns. pönttömallisia missä ei näe ruoan valmistumista, mutta tässä versiossa sekin onnistuu.

En tosiaan ole onnistunut normiuunissa siipien kanssa näin hyvin mitä tällä heti ensimmäisellä kerralla.

EDIT: Tämä on nyt powerissa tarjouksessa.

 
Liittynyt
24.10.2019
Viestejä
338
Mutta eihän kiertoilmauunia ole tarkoituskaan esilämmittää.

Itse en ole air fryerissä saanut onnistumaan oikeastaan mitään, mutta se johtunee siitä etten osaa käyttää sitä vielä kunnolla.
 
Liittynyt
02.04.2017
Viestejä
2 250
Mutta eihän kiertoilmauunia ole tarkoituskaan esilämmittää.

Itse ek ole air fryerissä saanut onnistumaan oikeastaan mitään, mutta se johtunee siitä etten osaa käyttää sitä vielä kunnolla.
Yleisin virhe on varmaan ahtaa se liian täyteen, jolloin ilma ei kulje.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 614
Yleisin virhe on varmaan ahtaa se liian täyteen, jolloin ilma ei kulje.
Tämäkin on yksi syy sille miksi tykkään käyttää ihan tavallista kiertoilmauunia. Pellille leivinpaperi ja siihen päälle uuniritilä, johon sitten siipipalat. Ilma pääsee kiertämään joka puolelta, ylimääräinen rasva valuu leivinpaperille, eikä tarvitse annostella siipiä pienissä erissä, joka olisi neljän hengen perheessä aika toivoton ratkaisu itsessään. Lopputulos on sama.

Varmasti noilla airfryereillä on paikkansa mm. pienemmissä talouksissa, mutta muuten on kyllä aika vaikea perustella sellaisen hyötyjä ainakaan omalla kohdalla. Moni myös kuvittelee, että airfryerillä tulee jotenkin maagisesti terveellisempää ruokaa, mutta eihän se pidä paikkaansa alkuunkaan, jos ei sitten vertailukohde ole rasvassa friteeraaminen.

Juu tuo se todennäköisesti on. Lämpötiloista ja paistoajoistakin on monenlaista juttua, millä ootte paistellut?
Normaalissa kiertoilmauunissa 225 astetta ja 20-30min riippuen siitä millaisia siipipaloja on aihioina. Noista pienemmistä airfryereistä en tiedä, mutta en usko että eroa on siinäkään muuten kuin että ne lämpiävät hieman nopeammin.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 437
Tuli sitten ostettua pullo Siipiweikkojen Hot-kastiketta ja pienoinen pettymyshän tuo oli.
Wild Garlic Wingsit airfryerissä onnistui niin kuin aina, mutta onhan tuo soossi ihan ällösuolainen :wtf:
Normaalisti menee paketti wingsejä(700g) melkein yhdeltä istumalta, mutta nyt ei pystynyt syömään kuin puolet tuon suolaisuuden takia.
Soossi itsessään olisi ihan hyvänmakuinen ja tulisuuskin sopivalla tasolla jos wingsejä mättää, mutta on pilattu liialla suolalla.

Franks Red Hot-kastiketta piti ostaa testiin kun Foodien mukaan omassa Prismassa olisi ollut, mutta eipä sitä sitten hyllystä löytynytkään niin piti ottaa Siipweikkojen kastiketta.
Pitää varmaan Citymarketista yrittää metsästää tuota.

Sweet Baby Ray'sillä näkyy myös olevan Buffalo Wing-kastike, lieköhän mistään kotoisin? Sweet Baby Ray's bbq-kastikkeita tulee kyllä käytettyä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
503
Tuli sitten ostettua pullo Siipiweikkojen Hot-kastiketta ja pienoinen pettymyshän tuo oli.
Wild Garlic Wingsit airfryerissä onnistui niin kuin aina, mutta onhan tuo soossi ihan ällösuolainen :wtf:
Normaalisti menee paketti wingsejä(700g) melkein yhdeltä istumalta, mutta nyt ei pystynyt syömään kuin puolet tuon suolaisuuden takia.
Soossi itsessään olisi ihan hyvänmakuinen ja tulisuuskin sopivalla tasolla jos wingsejä mättää, mutta on pilattu liialla suolalla.

Franks Red Hot-kastiketta piti ostaa testiin kun Foodien mukaan omassa Prismassa olisi ollut, mutta eipä sitä sitten hyllystä löytynytkään niin piti ottaa Siipweikkojen kastiketta.
Pitää varmaan Citymarketista yrittää metsästää tuota.

Sweet Baby Ray'sillä näkyy myös olevan Buffalo Wing-kastike, lieköhän mistään kotoisin? Sweet Baby Ray's bbq-kastikkeita tulee kyllä käytettyä.
just 5 min sitten loppui eka pullollinen sweet baby ray'sin buffalo wing soosia ja meni kyllä jatkoon. Wingsit tulee tehtyä hiiligrillissä, ei ehkä niin rapsakoita, mutta sitäkin maukkaampia.
TOP3
1. Franks redhot buffalo sauce
2. Sweet baby ray's buffalo wing
3. Hook buffalokastike
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
749
just 5 min sitten loppui eka pullollinen sweet baby ray'sin buffalo wing soosia ja meni kyllä jatkoon. Wingsit tulee tehtyä hiiligrillissä, ei ehkä niin rapsakoita, mutta sitäkin maukkaampia.
TOP3
1. Franks redhot buffalo sauce
2. Sweet baby ray's buffalo wing
3. Hook buffalokastike
Omaan makunystyrään kaikki nuo kolme kastiketta ovat sellaisia etikkapommeja että en pysty kahta siipeä enempää syömään.
Mutta olen siipikastikkeena tottunut hanks/hookin kastikkeisiin jotka poikkeavat vissiin buffalokastikkeista todella paljon?
Ksupermarketista 1.5kg siipiä alesta ja hookin hot/medium ja kohta uuni tulille.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 379
Viestejä
4 193 465
Jäsenet
70 724
Uusin jäsen
Zukis

Hinta.fi

Ylös Bottom