Wizand
Tukijäsen
- Liittynyt
- 25.10.2016
- Viestejä
- 364
Muoks: Otsikko muutettu Kautiumin ehdotuksesta koska ketjun sisältö lähti käsittelemään hot wingsejä/kanasiipiä/sooseja/valmistusta ylipäänsä.
---
Super Bowl -sunnuntain kunniaksi tarvitaan luonnollisesti hot wingsejä.
Nyt on käynyt niin inhottavasti että luotto-siipilän omistaja on kupsahtanut jokunen viikko sitten eli siellä on ovet kiinni; jotain oli tehtävä!
Hätäpäissäni ostin tuollaisseen 900g Hornets -paketin mutta en jaksa yöllä alkaa lutraamaan rasvakattilan kanssa -> kotiuppopaisto on poissa mahdollisuuksien kirjosta.
Tästä päästään viestiketjun teemaan:
Saako noista uunissa jotenkin parempia kuin että ihan vaan iskee ne suoraan pellille ?
Paraneeko laatu joillain toimenpiteillä tarpeeksi kun mielessä pitää vaivannäön määrään vs. levylle->uuniin -suhteen?
Kotoa löytyy pari pulloa texas peteä, siipiweikkojen hot-pullo, perus etikat ja meijerivoit eli kastikkeen saan varmaan tuunattua mukavaksi. Pari tuoretta jalopenoa on ja ehkä jotain korppujauhoja sekä cayannepippurimaustetta ja tämän tyyppisiä juttuja jos näistä on apua.
Toistaiseksi suunnitelma on että pesen valmismössöt pois, huljuttaa siivet öljy-siipiweikko-* -soossissa ja pistää ihan vaan uuniin 250C tunniksi.
Jos jollain on hyviä kokemuksia tai neuvoja niin nyt olisi hyvä hetki paljastaa siipisalaisuudet.
---
Super Bowl -sunnuntain kunniaksi tarvitaan luonnollisesti hot wingsejä.
Nyt on käynyt niin inhottavasti että luotto-siipilän omistaja on kupsahtanut jokunen viikko sitten eli siellä on ovet kiinni; jotain oli tehtävä!
Hätäpäissäni ostin tuollaisseen 900g Hornets -paketin mutta en jaksa yöllä alkaa lutraamaan rasvakattilan kanssa -> kotiuppopaisto on poissa mahdollisuuksien kirjosta.
Tästä päästään viestiketjun teemaan:
Saako noista uunissa jotenkin parempia kuin että ihan vaan iskee ne suoraan pellille ?
Paraneeko laatu joillain toimenpiteillä tarpeeksi kun mielessä pitää vaivannäön määrään vs. levylle->uuniin -suhteen?
Kotoa löytyy pari pulloa texas peteä, siipiweikkojen hot-pullo, perus etikat ja meijerivoit eli kastikkeen saan varmaan tuunattua mukavaksi. Pari tuoretta jalopenoa on ja ehkä jotain korppujauhoja sekä cayannepippurimaustetta ja tämän tyyppisiä juttuja jos näistä on apua.
Toistaiseksi suunnitelma on että pesen valmismössöt pois, huljuttaa siivet öljy-siipiweikko-* -soossissa ja pistää ihan vaan uuniin 250C tunniksi.
Jos jollain on hyviä kokemuksia tai neuvoja niin nyt olisi hyvä hetki paljastaa siipisalaisuudet.
Viimeksi muokattu: