240 astetta kiertoilmalla 10min ja 200 astetta noin 10-15min. Ritilällä jonka alla pelti peitettynä foliolla. Kääntelin välissä siivet mutta ei varmaan edes tarvitse kun ritilällä melko tasaisesti paistuivat.Millä ohjeella paistoit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
240 astetta kiertoilmalla 10min ja 200 astetta noin 10-15min. Ritilällä jonka alla pelti peitettynä foliolla. Kääntelin välissä siivet mutta ei varmaan edes tarvitse kun ritilällä melko tasaisesti paistuivat.Millä ohjeella paistoit?
Sinihomejuusto-dippijauhe
Siipien seuralainen
Ei siipiä ilman sinihomejuustodippiä tai näin me ainakin asian näemme. Jokaisessa siipiannoksessamme tulee mukana Siipiweikkojen sinihomejuustodippiä. Meidän dippimme maku on erityisen pehmeä ja kermainen. Jopa sellaiset ihmiset, joiden mieleen sinihomejuusto ei muuten sovi, ovat tästä dipistä tykänneet. Oli siis kastikevaihtoehtosi mikä tahansa, tämä dippi käy sen kylkeen kuin nenä päähän. Tarvitset mukaan vain kermaviiliä, hyppysellinen sokeria ja halutessasi Valion Aura murua täydentämään nautintoa. Meiltä on kysytty tätä dippiä usein ja aiemmin sitä ei ole kauppojen hyllyiltä löytynyt, mutta nyt sitä saa!
Riittoisa kilon pussi pitkällä päiväyksellä takaa, että tämä pussi tulee riittämään pitkään kotikäytössä (yleensä kuitenkin paljon lyhyemmän aikaa kuin alkuun oletit).
Suosittelemme käyttämään n. 15 – 20g sinihomejuustodippi -jauhetta / 2dl kermaviiliä. Tällä ohjeella pussista piisaa n. 50-70 kahden desin dippiin.
Säilyvyys n. 18kk.
Aika monet ovat täälläkin kehuneet Siipiweikkojen sooseja, mutta minä en voi oikein käsittää sitä, kun ovat järjestään niin överiksi vedetyn suolaisia, että suuta kirvelee chilin poltteen sijaan lähinnä se suola ja koko kroppa on turvoksissa vuorokauden sen jälkeen, kun on imaissut setin Siipiweikkojen suolasoosissa lilluvia siipiä. Maku on hetkellisesti ok, mutta liika suola pilaa kaiken. Saisikohan niitä jotenkin laimennettua menettämättä olennaista osaa mausta?
Siipiweikkojen suosituimmassa soosissa, eli X-Hotissa on peräti 8,4% suolaa ja markkinamateriaaleissakin oikein hehkutetaan että "Etikan maku ja suola maistuvat kastikkeessa vahvoina". -->
Ei oikein ole enää hyviä siipisooseja kaupoista saatavilla. Siipiweikot onnistui jollakin konstilla valtaamaan markkinat. Poppamiehellä oli erinomainen soosi vielä pari vuotta sitten, mutta eivät vissiin osanneet oikein markkinoida ja se sitten lopetettiin kokonaan ja tilalle tuli jotain niitä hipsterivirityksiä, jotka olivat ihan totaalinen fiasko ja nyt sielläkin myydään vain noita Siipiweikkojen litkuja.
Jos ei paikallisissa marketeissa tosiaan ole, niin sitä saa tuolta niiden verkkokaupasta. Oli vähän liian mietoa omaan makuun ja suolaista sekin, vaikkakaan ei ihan yhtä ätläkkää kuin tuo mainittu X-Hot.Siipiweikkojen Hot Garlicia tekis mieli kokeilla, mutta kun eivät myy täällä.
Jos ei paikallisissa marketeissa tosiaan ole, niin sitä saa tuolta niiden verkkokaupasta. Oli vähän liian mietoa omaan makuun ja suolaista sekin, vaikkakaan ei ihan yhtä ätläkkää kuin tuo mainittu X-Hot.
Sopiva ja maukas mausteliemi pintaan ja kanat mausteeseen muutamaksi vuorokaudeksi.
Kanat pöydälle pariksi tunniksi ja vähän kuivamausteita pintaan ja kanat uuniin.
Täydellistä herkkua ilman soosseja.
Se on niiden tyyli. Nyrkillinen voita ja tulista Poppiskastiketta (vaikka Ahjoa) lisäämään tulisuutta. Ja sitten toki kuten itse teen niin miksailen eri kastikkeita joten tuotakin voisi "pehmentää" vaikka lisäämällä sekaan Franksia.Siipiweikkojen Hot-kastikkeella tein wingsejä, ja hyi hitto että tuli pahanmakuisia. Tuo soossi on ihan perkeleen tanniinista, ihan niinkuin koostuisi pelkästä etikasta, tulisuudesta itsessään ei tietoakaan. Atrian Hornetitkin on paljon paremman makuisia kuin tuo roska. Onko kaikki Siipiweikkojen soosit näin pahanmakuisia? Saisiko tuota makua korjattua jollain, vai heitinkö juuri yli 7 euroa hukkaan?
Perjantaina Kaivopuiston lentonäytöksen alle pitäisi käydä nautiskelemassa vähän siipiä. Onko Hook edelleen the valinta, jos toiveissa olisi saada jotain parempaa kuin kuivia/ylisuolaisia etikkasiipiä?Stadissa muuten se on edelleen sama tilanne. Sipareissa kuivaa, Hookissa ja Speakeasyssä mehevää.
Hook tai Speakeasy. Jälkimmäisen sijainti tietysti mukavampi, kun on ihan ytimessä.Perjantaina Kaivopuiston lentonäytöksen alle pitäisi käydä nautiskelemassa vähän siipiä. Onko Hook edelleen the valinta, jos toiveissa olisi saada jotain parempaa kuin kuivia/ylisuolaisia etikkasiipiä?
Ei niissä hirveästi ole eroa, mutta sen verran kuitenkin että kannattaa jättää Siipiweikot suosiolla väliin, jos ei siitä niiden suolaliemestä sitten erityisesti pidä.Täytyy käydä ehdottomasti testaamassa. Siipiä tekee usein mieli mutta Siipiweikkojen etikanhajuiset ja makuiset siivet taas eivät niinkään innosta.. Hooksia ja Speakeasya en vieläkään ole tosin käynyt koittamassa joten varmaan pitänee(?) nekin testata.
Nämä ja saman valmistajan salmiakki wingsit oli hemmetin hyviä! Jos tykkää perinteisten siipien potkusta, on hyvä ostaa siipi kastiketta samalla
Näillä on myös leivitetyt "crispy" wingsit, niiden kanssa tein wasabi majoneesia, mutta mielestäni kuvan siivet olivat paremmat.
Ketjussa taitaa olla yksi kirjoittaja, joka on kertonut pitävänsä niistä. Minulle ja monelle muulle ne ovat lähinnä hot wingsien irvikuva, kuten käytännössä kaikki muutkin valmiiksi marinoidut versiot.Mites perinteiset Hornetit? Onko hyviä?
Minä.Ketjussa taitaa olla yksi kirjoittaja, joka on kertonut pitävänsä niistä. Minulle ja monelle muulle ne ovat lähinnä hot wingsien irvikuva, kuten käytännössä kaikki muutkin valmiiksi marinoidut versiot.
Kannattaakohan Speakeasyyn päin eksyäkään jos kokemuset luokkaa "meh" Hooksista, ja Siipiweikoista en pidä ollenkaan? Jos liikenteessä niin ehkä pitänee suosiolla käydä Pretty Boy ennemmin testaamassa?
Siipiweikkojen kastikkeessa on tosiaan melkein 10% suolaa, se on se mikä itselläni tökkii eniten. Varmaan paljon on suolaa muissakin, mutta ei omaan makuun tökkää niin pahasti kuitenkaan. Muuten ovat tosiaan hyvin lähellä toisiaan.Muutenhan noissa ei juuri eroa ole, toki Siippareilla se kastike ehkä kaikkein etikkaisin, mutta itse en ihan niin suurta eroa kyllä allekirjoita kuin monen kirjoittajan mukaan on.
Tehnyt saman huomion ja luullut että on vaan ollut loppunut hyllyltä, mutta nyt ei ole pitkään aikaan näkynyt. Monien muiden soossien jälkeen älysin, että se oli kuitenkin ihan hyvää hinta-laatusuhteeltaan.Onkohan Lidl lopettanu sen Kania-soosin tekemisen kun ei ole nyt kaupoista löytyny? Ei se mitään superhyvää ollu mutta toimii sekoitettuna muihin kastikkeisiin.
Nämä ja saman valmistajan salmiakki wingsit oli hemmetin hyviä! Jos tykkää perinteisten siipien potkusta, on hyvä ostaa siipi kastiketta samalla
Näillä on myös leivitetyt "crispy" wingsit, niiden kanssa tein wasabi majoneesia, mutta mielestäni kuvan siivet olivat paremmat.
Ostin eilen lootan näitä ja "crispy"-versioita ja täytyy myöntää, että yllätys oli positiivinen. En osaa sanoa kummat olivat parempia, kun pelkiltään en näitä maistellut, vaan normaalin Hot Wings -kastikkeen kera. Molemmissa oli selvästi puolensa tälläkin tavalla nautittuna. Salmiakkiversiota en ottanut, kun se maku ei mielestäni sovi kanoihin, mutta tämä on toki jokaisen oma valinta.
Nämä ja saman valmistajan salmiakki wingsit oli hemmetin hyviä! Jos tykkää perinteisten siipien potkusta, on hyvä ostaa siipi kastiketta samalla
Näillä on myös leivitetyt "crispy" wingsit, niiden kanssa tein wasabi majoneesia, mutta mielestäni kuvan siivet olivat paremmat.
Hyvä jos tykkäät. Teknisesti tuo taitaa kuitenkin olla vain normaalia pienikokoisempi kiertoilmauuni, joten ei pitäisi olla mainittavaa vaikutusta lopputulokseen (tavalliseen kiertoilmauuniin verrattuna).
Teknisesti on pienikokoinen kiertoilmauuni, mutta se että uuni lämpenee nopeasti on parasta ja ei tarvitse odottaa normaalin kiertoilmauunin lämpeämistä.Hyvä jos tykkäät. Teknisesti tuo taitaa kuitenkin olla vain normaalia pienikokoisempi kiertoilmauuni, joten ei pitäisi olla mainittavaa vaikutusta lopputulokseen (tavalliseen kiertoilmauuniin verrattuna).
Yleisin virhe on varmaan ahtaa se liian täyteen, jolloin ilma ei kulje.Mutta eihän kiertoilmauunia ole tarkoituskaan esilämmittää.
Itse ek ole air fryerissä saanut onnistumaan oikeastaan mitään, mutta se johtunee siitä etten osaa käyttää sitä vielä kunnolla.
Juu tuo se todennäköisesti on. Lämpötiloista ja paistoajoistakin on monenlaista juttua, millä ootte paistellut?Yleisin virhe on varmaan ahtaa se liian täyteen, jolloin ilma ei kulje.
Tämäkin on yksi syy sille miksi tykkään käyttää ihan tavallista kiertoilmauunia. Pellille leivinpaperi ja siihen päälle uuniritilä, johon sitten siipipalat. Ilma pääsee kiertämään joka puolelta, ylimääräinen rasva valuu leivinpaperille, eikä tarvitse annostella siipiä pienissä erissä, joka olisi neljän hengen perheessä aika toivoton ratkaisu itsessään. Lopputulos on sama.Yleisin virhe on varmaan ahtaa se liian täyteen, jolloin ilma ei kulje.
Normaalissa kiertoilmauunissa 225 astetta ja 20-30min riippuen siitä millaisia siipipaloja on aihioina. Noista pienemmistä airfryereistä en tiedä, mutta en usko että eroa on siinäkään muuten kuin että ne lämpiävät hieman nopeammin.Juu tuo se todennäköisesti on. Lämpötiloista ja paistoajoistakin on monenlaista juttua, millä ootte paistellut?
Tuli sitten ostettua pullo Siipiweikkojen Hot-kastiketta ja pienoinen pettymyshän tuo oli.
Wild Garlic Wingsit airfryerissä onnistui niin kuin aina, mutta onhan tuo soossi ihan ällösuolainen
Normaalisti menee paketti wingsejä(700g) melkein yhdeltä istumalta, mutta nyt ei pystynyt syömään kuin puolet tuon suolaisuuden takia.
Soossi itsessään olisi ihan hyvänmakuinen ja tulisuuskin sopivalla tasolla jos wingsejä mättää, mutta on pilattu liialla suolalla.
Franks Red Hot-kastiketta piti ostaa testiin kun Foodien mukaan omassa Prismassa olisi ollut, mutta eipä sitä sitten hyllystä löytynytkään niin piti ottaa Siipweikkojen kastiketta.
Pitää varmaan Citymarketista yrittää metsästää tuota.
Sweet Baby Ray'sillä näkyy myös olevan Buffalo Wing-kastike, lieköhän mistään kotoisin? Sweet Baby Ray's bbq-kastikkeita tulee kyllä käytettyä.
just 5 min sitten loppui eka pullollinen sweet baby ray'sin buffalo wing soosia ja meni kyllä jatkoon. Wingsit tulee tehtyä hiiligrillissä, ei ehkä niin rapsakoita, mutta sitäkin maukkaampia.
TOP3
1. Franks redhot buffalo sauce
2. Sweet baby ray's buffalo wing
3. Hook buffalokastike
Jep, tästä olikin puhetta aiemmin. Niissä Siipiweikkojen sooseissa on melkein 10% suolaa. Suolaan tottuu vähitellen, mutta jotain on elintavoissa pielessä, jos tuollainen määrä suolaa tuntuu suussa hyvältä.Tuli sitten ostettua pullo Siipiweikkojen Hot-kastiketta ja pienoinen pettymyshän tuo oli.
Wild Garlic Wingsit airfryerissä onnistui niin kuin aina, mutta onhan tuo soossi ihan ällösuolainen
Normaalisti menee paketti wingsejä(700g) melkein yhdeltä istumalta, mutta nyt ei pystynyt syömään kuin puolet tuon suolaisuuden takia.
Soossi itsessään olisi ihan hyvänmakuinen ja tulisuuskin sopivalla tasolla jos wingsejä mättää, mutta on pilattu liialla suolalla.
IMO, ne Lauri Markkasella brändätyt Hookin kastikkeet ovat aivan liian lähellä ketsuppia. Hanks on hieman parempaa.Mutta olen siipikastikkeena tottunut hanks/hookin kastikkeisiin jotka poikkeavat vissiin buffalokastikkeista todella paljon?
Omasta mielestä noi Kariniemen pakastesiivet on aivan kauheita. Niissä on jopa todella epämiellyttävä haju kun niitä tekee. Paljon parempia kypsiä siipiä on vaikka Lidlin pakastesiivet tai sitten Hooksin kypsät ei-pakastesiivet.Jahas arvon siipimestarit, olisiko teillä hetki aikaa vaihdella mielipiteitä ja vinkkejä taas syksyn pimeneviin iltoihin kun tuo NFLkin pyörii täysillä. Itse siis täältä poiminut hyvin vahvasti vinkkejä sooseihin ja paistovinkeihin. Listaan nyt tähän omat paistotavat ja testatut soosit;
Airfryerissä kariniemen pakastesiivet
2x12min, 6min välein siis huljutteleheiluttelut
Uunissa kariniemen pakastesiivet
15min 250, 15min 200, 15min 250, 15min 200
Soosit
+Hook Hot
+Siipiweikot Hot&Garlic
- Hank's Hot (Liian etikkainen, ei lainkaan potkua. Tääläkin ihmettelin olisko voinut olla huono erä. En tosin osta enää ikinä itse.)
- Frank's RedHot (Tulisuus hyvä, liian etikkainen ja joku jännä jälkimaku)
- Siipiweikot Medium (Liikaa jatkettu rasvalla)
Testilistalla
Frank's Buffalo
Soosipojat Siipisoosi koukuttavan tulinen (Tästä kaipaisin enemmän mielipiteitä)
Hetkonen, tarkoittaako tuo, että pidät niitä uunissa noissa lämmöissä yhteensä tunnin? Jos pitää paikkaansa, niin menevät kyllä aivan liian kuiviksi korpuiksi.Uunissa kariniemen pakastesiivet
15min 250, 15min 200, 15min 250, 15min 200
Ne sun testaamat Kariniemen pakastesiivet ovat olleet varmaankin pilaantuneita, kun eivät ne tuoreena haise yhtään millekään. Koostumuksen osalta toki pidän itsekin enemmän vaikka juuri niistä Hooksin kypsistä pussisiivistä. Siipiweikoillakin on nykyään vastaavia, mutta en ole testannut.Omasta mielestä noi Kariniemen pakastesiivet on aivan kauheita. Niissä on jopa todella epämiellyttävä haju kun niitä tekee. Paljon parempia kypsiä siipiä on vaikka Lidlin pakastesiivet tai sitten Hooksin kypsät ei-pakastesiivet.
Toki mikään ei hakkaa Hornetteja, mutta toistaiseksi parhaat valmissiivet on noi Hooksit ja sitten hyvänä toisena Lidlin pakastesiivet.
Ai Lidlilläkin on pakastesiivet, tarviikin ottaa testiin vai ovatko kausituotteita? Hornetti, Liekkisiivet, Atrian naturellit yms kaikki kokeiltu enkä jaksa kikkailla millään jauhoilla että niistä saisi rapeita, melkein viikottain tulee syötyä siipiä kuitenkin. Jää aina löllöiksi toisinkuin nuo pakastesiivet, niihin vapaavalintainen kaupankastike ja aina hyvää&rapeaa. Hookin esipaistetut olivat hyviä myös, vähän ehkä hintavia tälläiseen viikottaiseen kulutukseen.Omasta mielestä noi Kariniemen pakastesiivet on aivan kauheita. Niissä on jopa todella epämiellyttävä haju kun niitä tekee. Paljon parempia kypsiä siipiä on vaikka Lidlin pakastesiivet tai sitten Hooksin kypsät ei-pakastesiivet.
Toki mikään ei hakkaa Hornetteja, mutta toistaiseksi parhaat valmissiivet on noi Hooksit ja sitten hyvänä toisena Lidlin pakastesiivet.
Kyllä, voi olla et tuo meidän uuni on vähän huono. Tosin tuo viimeinen vartti on aina vähän sellainen itsearvioitava et miltä ne siivet näyttää siihen mennessä. Unohtui mainita että käänsin ne siivet puolivälissä!Hetkonen, tarkoittaako tuo, että pidät niitä uunissa noissa lämmöissä yhteensä tunnin? Jos pitää paikkaansa, niin menevät kyllä aivan liian kuiviksi korpuiksi.
2x12 min joo 190 asteessa, mutta vain siinä x:n kohdalla kääntely. Kahdessa kerroksessa 800 g maustamaton boksi (ei pakaste), kun on se väliritilä hommattuna. Kastikkeeksi Texas Pete, kun ehjää ei tartte korjata. Kaikki franksit, hooksit, poppamiehet kokeiltu kerran. You can only trick me once, ei jatkoon.Airfryerissä kariniemen pakastesiivet
2x12min, 6min välein siis huljutteleheiluttelut