Ostin noita kariniemen paahdettuja siipiä 2kg säkin. Millä ohjeella olette noita uunissa tehneet?
Lähinnä mietin että saisiko noista hyviä ilman jauhokikkailuja. Paistoaikaa ei varmaan oikein voi sanoa kun aiemmin ei ole paistanut ja taitaa uunista riippuvainen olla. Ohjeessa mainittiin että nuo paistettaisi jäisinä mutta luulisi että sulatetusta saisi parempia?
Harmikseni huomasin että tuota franksin kastiketta ei löydy paikallisesta cm eikä prismasta.
Lähinnä mietin että saisiko noista hyviä ilman jauhokikkailuja. Paistoaikaa ei varmaan oikein voi sanoa kun aiemmin ei ole paistanut ja taitaa uunista riippuvainen olla. Ohjeessa mainittiin että nuo paistettaisi jäisinä mutta luulisi että sulatetusta saisi parempia?
Harmikseni huomasin että tuota franksin kastiketta ei löydy paikallisesta cm eikä prismasta.
Viimeksi muokattu: