Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Liittynyt
21.03.2019
Viestejä
453
Tosta tuli mieleen että ostin pitkästä aikaa perus Stingereitä. Näemmä Naapurin Maalaiskanan valmistamia. Srirachta oli HKn. Molemmat Stingereitä. En ole vielä noita tehny, pitää huomenna koittaa savustaa ja kattoo onko mistään kotoisin.
Nää kauppojen omat merkit on kyllä paskamaisia kun koskaan ei voi tietää kuka ne on oikeesti valmistanu ja saman merkin alla voi olla useita valmistajia.
Minä en kyllä noista Stingereistä tykännyt. Hornetit on meillä suosikki edelleen.
 
Liittynyt
31.05.2019
Viestejä
260
Kokemuksia kuinka hyvin tuollainen siipiweikkojen kastike säilyy lämpimässä? Tuli hamstrattua muutama 3 litran tonkka lähes päiväysvanhaa kastiketta :rofl:

Mitä siipiin tulee, oma sweet spot löytyi esipaistetuista pakastesiivistä. Siivet ritilän päälle ja tason verran alemmas pelti leivinpaperilla. Siipiweikkojen ohjeella 225 astetta kiertoilmalla reipas 20 minuuttia. Airfryerillä tai rasvakeittimellä tulisi varmasti vielä parempia, mutta tällä menty toistaiseksi.
 
Liittynyt
26.12.2022
Viestejä
229
Kokemuksia kuinka hyvin tuollainen siipiweikkojen kastike säilyy lämpimässä? Tuli hamstrattua muutama 3 litran tonkka lähes päiväysvanhaa kastiketta :rofl:

Mitä siipiin tulee, oma sweet spot löytyi esipaistetuista pakastesiivistä. Siivet ritilän päälle ja tason verran alemmas pelti leivinpaperilla. Siipiweikkojen ohjeella 225 astetta kiertoilmalla reipas 20 minuuttia. Airfryerillä tai rasvakeittimellä tulisi varmasti vielä parempia, mutta tällä menty toistaiseksi.
Eipä tuollainen vahvasti etikkapohjainen kastike oikeastaan millään mene pilalle, ellei sinne pääse ulkopuolista "likaa" . Eli kannattaa pitää korkki ja sen ympäristö puhtaana. Ja yrittää välttää suuria lämpötilavaihteluita, ettei kondensiota pääse sisälle.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Minä en kyllä noista Stingereistä tykännyt. Hornetit on meillä suosikki edelleen.
Joo ei kyllä uponnu ittellekkä.
Hornetit oli parhaita mutta ne paskansi sen marinadin niin nykyään suosikki on Naapurin Maalaiskanan Crispy Wings.
 
Liittynyt
21.03.2019
Viestejä
453
Joo ei kyllä uponnu ittellekkä.
Hornetit oli parhaita mutta ne paskansi sen marinadin niin nykyään suosikki on Naapurin Maalaiskanan Crispy Wings.
Me ei olla vieläkään huomattu muutosta tuossa Hornetin kastikkeessa. Kerran kyllä ostin vahingossa jotain vääriä Hornetteja. Huomasin vasta kun avasin pakkauksen. Ne ei olleet hyviä. Usein ostetaan 900g pakkaus ja en oo kyllä huomannut tuoteselosteenkaan muuttuneen. Voiko noissa olla alueellisia eroja?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Me ei olla vieläkään huomattu muutosta tuossa Hornetin kastikkeessa. Kerran kyllä ostin vahingossa jotain vääriä Hornetteja. Huomasin vasta kun avasin pakkauksen. Ne ei olleet hyviä. Usein ostetaan 900g pakkaus ja en oo kyllä huomannut tuoteselosteenkaan muuttuneen. Voiko noissa olla alueellisia eroja?
Noita Hornetteja ei taida enää ollakkaan kuin 900g pakkauksissa. Ja aina ostanu samoja, muutos oli huomattava. Joskaan en ole melkein puoleen vuoteen enää ostanut. Pitäköön tunkkinsa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Testattu Lidlin McEnnedy Honey BBQ pakastesiivet. Ei ollu mikään kovin kaksinen elämys mutta ainakin oli sata kertaa parempia kuin esim Kariniemen pakastesiivet..

Harmittavasti tossakin pussissa oli melkein kaikki niitä "nuija"osia siivestä eikä niitä toisia jotka on mun mielestä paljon parempia ja mukavempi syödä. Kumpa jostain sais pelkästään juuri noita ns. "linssin" muotoisia siipiä.. Kaupassakin pitää aina siipipakettia valittaessa yrittää kattoo semmonen missä on niitä mahdollisimman paljon :D
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 267
Testattu Lidlin McEnnedy Honey BBQ pakastesiivet. Ei ollu mikään kovin kaksinen elämys mutta ainakin oli sata kertaa parempia kuin esim Kariniemen pakastesiivet..

Harmittavasti tossakin pussissa oli melkein kaikki niitä "nuija"osia siivestä eikä niitä toisia jotka on mun mielestä paljon parempia ja mukavempi syödä. Kumpa jostain sais pelkästään juuri noita ns. "linssin" muotoisia siipiä.. Kaupassakin pitää aina siipipakettia valittaessa yrittää kattoo semmonen missä on niitä mahdollisimman paljon :D
Ittelle kanssa ne kaksiluiset on lemppareita, toki nuijat ruokasampia, mutta se ei ole juttu siipien kanssa kuitenkaan.

Kotimaista tuotteistetut Hot wingsit (600g) pariin kertaan testattuna punalappuisena:
Ekalla kerralla tais olla syötäviä 15kpl, joista nuijia 7kpl, ok suhde.
Tokalla kerralla paloja oli 11kpl, joista 7 läskiä nuijaa, 3 kaksiluista ja yksi nuija pitkällä lihaisalla hännällä.
Hämmentävän vaihteleva taso Kotimaisella.
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
1 983
Meillä on vaimon kanssa käytäntö diilata nuijat mulle ja ne toiset hänelle. Mulle ei niin väliä, molemmat käy. Mutta hän ei juuri nuijista välitä. No ehkä musta vähän, heh.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Meillä on vaimon kanssa käytäntö diilata nuijat mulle ja ne toiset hänelle. Mulle ei niin väliä, molemmat käy. Mutta hän ei juuri nuijista välitä. No ehkä musta vähän, heh.
Meillä olis muuten sama mutta emäntä ja minä tykätään eri siipimerkeistä :D
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
754
Onko kukaan muu huomannut hookin medium siipikastikkeessa olevan nykyään todella etikkainen maku?
Ahkerasti kuluttanut tuota lähes joka toinen viikonloppu vuoden pari ja nyt kaksi viimeisintä pulloa maistunut todella etikkaiselta.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
790
Espoon Sellon Citymarketista halvalla Xtra hottia, pvm 6.8.2023. Tuolla saa hyvin lisäpotkua, vaikka muihinkin kastikkeisiin.

IMG_20230528_124908.jpg
 
Liittynyt
04.01.2022
Viestejä
206
natu siivet tein air fryierissa uunimallisessa:

Pohjalle taiteltu leivinarkki (niin ei tarvi verkkoa
pestä ja repiä siitä irti kanoja) kanat paperin päälle,
ritilä alatasolle uuniin.

sitten 185C 10 min
kääntö 185C 10min

200C 5 min
kääntö 200C 5min

Ravintola laatusia tuli ja
kuoretkin maistu herkulta.

Annoin noin vartin jäähtyä
ja sitten vasta kastike.

Siipiveikkojen Medium kastike
kulhossa kun ravistelee tulee etikan hajua nenään.

Syödessä ei ollenkaan ja medium kastikekin
antaa kivan jälkimaun suuhun.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
07.01.2023
Viestejä
56
Aikoinaan tuli tehtyä wingssejä useinkin, nykyään harvemmin. Airfryeriä en omista, eli uunissa / grillissä tuli tehtyä, hyviä ja huonoja kokeiluja. Pari ihan hyvää muistuu mieleen:

Siivet pyöräyttää jossain soosissa, joissa pohjana joku kaupan grillisoosi (mm esim. poppamies roasted garlic / saarioinen memphis smoke vaimikäseoli). Siihen lisänä savupaprikajauhe, habanerojauhe, murskattu valkkari, sininen sinappi, joskus pikku loraus siirappia yms. Aika improvisointia se soosin teko aina on. Siivet pyöräyttää eka tuossa soosissa, sitten vehnäjauhoissa ja uuniin. Paiston aikana tekee voisula-kastikkeen johon lisää habanerojauhetta (saa laittaa aika reippaasti, koska voi on rasvaista) ja silputtua persiljaa + korianteria + vaikka vähän vielä valkkaria. Paiston jälkeen siiville semmoinen todella nopea dippaus siinä voikastikkeessa ja vaikka kuitava kevyesti talouspaperilla. Sitten vaan ääntä kohti.

Toinen hyvä tapa sitten tuommoisessa keskikokoisessa pallogrillissä, hitaahko kypsennys. Siiville taas joku omaviritys-grillisoosi, jota sitten saa lisäillä grillauksen aikana. Pallogrillin pohjalle(keskelle) rosteri-haarukkateline, joka ~täyteen hehkuvia grillibrikettejä. Leppäsavukiekon palasia tai leppäsavupurua rytistetyn alumiinifoliion sisällä ritilän keskelle brikettien yläpuolelle (mielellään nostaa vähän korkeammalle siitä brikettihiilloksen päältä, ettei kärähdä, on muuten kitkerä käry, jos näin käy). Wingssit sitten tuon hiilloksen ympärille ja kansi päälle. Lämpö grillin ulkokehällä aika maltillinen, kun kantta pitää päällä ja saa grillailla ihan rauhassa, reipas tuntikin voi mennä helposti. Välissä käännellä ja lautaselle sitten, kun pinta miellyttää silmää.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 451
15min jäähdyttely?!? Äijällähän on ihan rautanen itsehillintä.
Itellä on jo tossa vaiheessa niin suu kuolassa ja puolet siivistä syöty kitalaki rakoilla
Tuo on se hankalin vaihe, pakko antaa jäähtyä ainakin 10min ennen kuin voi syödä.
 
Liittynyt
18.04.2017
Viestejä
179
Eikö tätä ole kukaan muu löytänyt, en ole nähnyt mainittavan.

anchorbar.jpg


Meni omaksi suosikiksi ihan heittämällä.

Pullon löysin paikallisesta Prismasta. Kotisivujen (Anchorbar piste fi) mukaan kastiketta löytyisi Hook ravintoloista, sekä " Kypsiä Anchor Bar siipiä ja luutonta frittikanaa voit napata mukaan hyvin varustelluista K-kaupoista. "
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Eikö tätä ole kukaan muu löytänyt, en ole nähnyt mainittavan.



Meni omaksi suosikiksi ihan heittämällä.

Pullon löysin paikallisesta Prismasta. Kotisivujen (Anchorbar piste fi) mukaan kastiketta löytyisi Hook ravintoloista, sekä " Kypsiä Anchor Bar siipiä ja luutonta frittikanaa voit napata mukaan hyvin varustelluista K-kaupoista. "
Mä kokeilin tota. En muista mikä siinä oli mutta ei kyllä itselle maistunut. Mulla oli samaan aikaan toistakin uutta soosia niin en muista mikä tossa tökki.. olisko ollu liian salaattikastikemainen..?
 
Liittynyt
18.04.2017
Viestejä
179
Mä kokeilin tota. En muista mikä siinä oli mutta ei kyllä itselle maistunut. Mulla oli samaan aikaan toistakin uutta soosia niin en muista mikä tossa tökki.. olisko ollu liian salaattikastikemainen..?
Jos salaattikastikemaisuudella tarkoitetaan liiallista makeutta (näin olen sen yhdistänyt keskusteluja seuraamalla), niin sitä tämä ei ole. Maussa on vahvahko viinietikka, se siinä tökkii varmaan, jos ei siitä pidä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Jos salaattikastikemaisuudella tarkoitetaan liiallista makeutta (näin olen sen yhdistänyt keskusteluja seuraamalla), niin sitä tämä ei ole. Maussa on vahvahko viinietikka, se siinä tökkii varmaan, jos ei siitä pidä.
Eikun tarkoitan salaattikastikemaisuudella nimenomaan tuota viinietikkaa. Sitä tuossa vissiin on liikaa. Kastike saa olla etikkaista, mutta jos sitä on liikaa niin se maistuu liikaa läpi ja peitää muut maut herkästi. Samaa vikaa on myös noissa valmiissa kebabkastikkeissa.
 
Liittynyt
16.05.2019
Viestejä
197
Taas menin kiireessä Hornet halpaan. Tajusin vasta kun avasin pakkauksen ja kuvottava lemu iski. Ei muuta kuin siipien pesu ja mitäkaapistalöytyi-pikamaustaminen.
 

Liitteet

Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
754
Taas menin kiireessä Hornet halpaan. Tajusin vasta kun avasin pakkauksen ja kuvottava lemu iski. Ei muuta kuin siipien pesu ja mitäkaapistalöytyi-pikamaustaminen.
Hornetia kahta erilaista.
Nuo missä lukee "kanan hot chili siipi" ovat todella pahoja ja taitaa olla uudempi resepti.
Vanha tuttu ja turvallinen on paketti missä lukee "kanan tulisesti marinoitu siipi"
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Hornetia kahta erilaista.
Nuo missä lukee "kanan hot chili siipi" ovat todella pahoja ja taitaa olla uudempi resepti.
Vanha tuttu ja turvallinen on paketti missä lukee "kanan tulisesti marinoitu siipi"
Noita on itseasiassa ainakin neljää eri Hornettia, ja sen tutunkin marinadi on vaihtunut paskempaan.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 451
kuva_2023-07-13_203843554.png


Täydellisen siipikastikkeen metsästys loppui, taidankin tilata tätä jatkossa omiin keittiön kaappeihin.
Tämä on täyteläistä, ei liian etikkaista ja hyvän tulista.

Täydellistä tämä ei kuitenkaan ollut, vähän piti Poppamiehen Scotch Bonnetilla terästää että sai tulisuuden omaan makuun sopivaksi.
Mutta muuten koostumus on aivan loistava.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 724


Täydellisen siipikastikkeen metsästys loppui, taidankin tilata tätä jatkossa omiin keittiön kaappeihin.
Tämä on täyteläistä, ei liian etikkaista ja hyvän tulista.

Täydellistä tämä ei kuitenkaan ollut, vähän piti Poppamiehen Scotch Bonnetilla terästää että sai tulisuuden omaan makuun sopivaksi.
Mutta muuten koostumus on aivan loistava.
Kuulostaa ihan hyvältä. Mistä tätä saa?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Lidlin jenkkiviikkojen Bbq kypsät pakastesiivet testattu, toki omat perus-soosit päälle. Airfryer n. 20min.

Ihan jees. Taitaa olla aika tarkka tuo kuumennusaika kun edellinen vastaava Honey Bbq ei iskeny yhtään ja oli sitkeempää ja huonompaa lihaa. Tai sitten käyny huono tuuri.

Pinnasta ei saanut kovin rapeaa, mutta maku ja tuo bbq mikä lienee oli ihan jees.

Voisin harkita hätävaraksi pakkaseen jos tulee vielä myyntiin.
 
Liittynyt
13.11.2018
Viestejä
695
Juuh. Ehkä huonoin "siipikastike" mikä tullut vastaan pitkiin aikoihin.

Kanasalaatin päällä pystyy syömään.
No hyvä, että tuolle keksit käyttöä, sillä salaatissa kanan kanssa voisi olla hyvä. En pitänyt kovin hyvänä siipikastikkeena, tomaattinen jne.
 
Liittynyt
13.11.2018
Viestejä
695
Tuli eilen tehtyä taas siipiä. Otin testiin tuon Anchor bar kastikkeen, joka oli mielestäni ihan asiallinen suoraan purkistakin. Tosin tein siihen perus tuunaukset, jotka olen hyväksi havainnut. Ja lopputulos oli todella hyvä! Lisäksi kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa ennen paistoa siipien pinnalle hieman korppujauhoja. No se kannatti, sillä siivistä tuli todella rouskuvan rapeita ja tein siis siivet uunissa. Tosin ensi kerralla laitan hieman vähemmän korppujauhoja, mutta laitan varmasti kuitenkin. Eli kiitos tästä vinkistä!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Tuli eilen tehtyä taas siipiä. Otin testiin tuon Anchor bar kastikkeen, joka oli mielestäni ihan asiallinen suoraan purkistakin. Tosin tein siihen perus tuunaukset, jotka olen hyväksi havainnut. Ja lopputulos oli todella hyvä! Lisäksi kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa ennen paistoa siipien pinnalle hieman korppujauhoja. No se kannatti, sillä siivistä tuli todella rouskuvan rapeita ja tein siis siivet uunissa. Tosin ensi kerralla laitan hieman vähemmän korppujauhoja, mutta laitan varmasti kuitenkin. Eli kiitos tästä vinkistä!
Kokeileppa laittaa pankojauhoa ja hiukan leivinjauhetta. Tai pankoa ja maissitärkkelystä. Tuo mukavasti rapeutta.
 
Liittynyt
13.11.2018
Viestejä
695
Kokeileppa laittaa pankojauhoa ja hiukan leivinjauhetta. Tai pankoa ja maissitärkkelystä. Tuo mukavasti rapeutta.
No juuri mietin, että pitäisikö tehdä tänään uudestaan, kun olivat niin hyviä :) Ja samallahan tuonkin voisi kokeilla! Mitäs nuo pankojauhot olikaan?
 
Liittynyt
08.12.2016
Viestejä
443
Maissitärkkelystä? Eikös sillä ole pilattu suuri osa eineksistä jenkeissä/maailmalla?

edit: joo, tää onkin tätä Maizena tms.. eikä sitä siirappia.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Maissitärkkelystä? Eikös sillä ole pilattu suuri osa eineksistä jenkeissä/maailmalla?
Ei, se on maissisiirappia.
Tärkkelys on jauhoa ja sitä kun laittaa pinnalle niin se imee kosteutta siipien pinnasta ja tekee niistä rapeemmat. Leivinjauhe tekee saman mutta myös hiukan kuohkeuttaa pintaa. Kokeilemalla löytyy oma kombo.
 
Liittynyt
13.11.2018
Viestejä
695
No juuri mietin, että pitäisikö tehdä tänään uudestaan, kun olivat niin hyviä :) Ja samallahan tuonkin voisi kokeilla! Mitäs nuo pankojauhot olikaan?
Itselleni vastaten tuo pankojauho on näköjään pankojauhoa. En vain ollut koskaan moisesta kuullut, niin luulin sen olevan termi jollekin vanhalle tutulle tuotteelle. Mutta kokeilenpa seuraavaksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Itselleni vastaten tuo pankojauho on näköjään pankojauhoa. En vain ollut koskaan moisesta kuullut, niin luulin sen olevan termi jollekin vanhalle tutulle tuotteelle. Mutta kokeilenpa seuraavaksi.
Se on hyvä tuote. Sillä saa hyviä nugettejakin kanasta kun pyörittelee ennen uunitusta korppujauhojen tapaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
480
On tullut käytettyä pankojauhoja oikeassa friteerauksessa myös ja tulee aivan loistavaa hetkessä. Kananfileitä pyöritelty sellaisissa.
Myös paistinpannulla runsaassa öljyssä tulee hyvää.
 
Liittynyt
17.05.2018
Viestejä
133
Tässä on nyt tullut pari kuukautta testailtua Philipsin airfryeria.

Parhaat siivet olen tehnyt Kariniemen 2kg pakasteesta (paahdetut siivet) ja paras kastike Frank's red hot original. "Tuoresiivistä" en vain saa yhtä hyviä kuin näistä esikypsytetyistä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 465
Kuinka ajat noit pakasteita? En ole kokeillut niin olisi hyvä saada joku pohja mistä lähteä hiomaan omaan koneeseen sopivaa ohjelmaa.
 
Liittynyt
17.05.2018
Viestejä
133
Omalla masiinalla ja omaan suuhun hyvä tulee 2*9min ja 190C. Välissä sekoitus. Paljon lähempänä ravintolatason siipikokemusta rapeuden puolesta kuin noilla tuoresiivillä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 465
Heität pakasteena koneeseen vai sulatatko ensin?

Itse tehnyt jääkaappikylmiä valmis maustettuja viime aikoina 190c ja 10min, ravistus ja 8min.
 
Liittynyt
21.09.2018
Viestejä
2 896
About sama ite tehny noita pakaste siipiä 200c ja 20min about. En oo sen tarkemmin jaksanut hieroa minuutteja. Itekki tykkään noista enemmän ku muista. Ja jäisinä suoraan koneeseen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Tässä on nyt tullut pari kuukautta testailtua Philipsin airfryeria.

Parhaat siivet olen tehnyt Kariniemen 2kg pakasteesta (paahdetut siivet) ja paras kastike Frank's red hot original. "Tuoresiivistä" en vain saa yhtä hyviä kuin näistä esikypsytetyistä.
Noi on kyllä hirveimpiä siipiä mitä oon tehny ja maistanu. Se hajukin kun ne laittaa fryeriin on kuvottava ja koostumus on enemmän keitetty kuin paahdettu. Hyi olkoon, noista ei saa hyvää kyllä millään.

Parhaat kypsät siivet on kyllä Hookilla joita harmittavasti saa vain K-ryhmästä, mutta fryerissäkin pelkästään tuoksu on jo ihan eri planeetalta kuin noitten Kariniemen kauhistusten kanssa.
1692088565286.png


Toki makuasioitahan nää on, mutta noi Kariniemet on kyllä niin pohjanoteeraus että joutu heittää osan pussista roskiin. Kahdesti. Luulin että ensin oli huono erä mutta kun toinen oli samanlainen niin loppu ostaminen siihen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Molempia olen käyttänyt ja Kariniemen siivet nyt on pakasteita ja siinä mielessä eri tuote kyseessä kuin tuo paahdettu jääkaappitavara. Pakkauksen avattaessa Kariniemen siivistä lähtee aavistuksen vastenmielisempi haju kuin Hookin, mutta molemmissa on se se kanalle tavanomainen eltaantunut haju.

Kypsässä tuotteessa eroa ei enää juurikaan huomaa. Olenkin siirtynyt käyttämään hinnan vuoksi Kariniemen pakastettuja siipiä.
Hookeissa en ole missään välissä huomannut mitään ihmeellisiä hajuja ja Hookeista tulee samanlainen tuoksu kuin tuoreista. Kariniemestä taas tulee todella vastenmielinen käry kun niitä kärtsää. Pakasteena ne ei haise miltään mutta kun niitä kuumentaa..
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
Mielenkiintoista mutta omaan nenääni nuo pakastesiivet ei kyllä haise lainkaan vastenmieliseltä. Ei pakasteena eikä kypsennettäessä. Sen sijaan jotkut tuoresiivet kyllä haisee rajusti kun pakkauksen avaa.
Suojakaasu on noissa se mikä haisee kun tuorepaketin avaa. Jostain syystä Kotimaista-merkin kanat haisee helvetisti pahemmalta kuin muut, en tiiä mistä johtuu..
Toki tuossa kanansiipijutussa voi olla että mä normaalisti käytän marinoituja ja maustettuja siipiä joissa mausteet aika paljon peittää hajua :D
Mutta eipä muissa ole tullut tuota käryä vastaan kuin Kariniemessä.
 
Liittynyt
21.09.2018
Viestejä
2 896
En tiedä onko itellä jotenkin huono hajuaisti, mutta ei mun mielestä mitkään siiven haise pahalta jäisenä/kylmä saati fryerin kautta.


Noi on kyllä hirveimpiä siipiä mitä oon tehny ja maistanu. Se hajukin kun ne laittaa fryeriin on kuvottava ja koostumus on enemmän keitetty kuin paahdettu. Hyi olkoon, noista ei saa hyvää kyllä millään.

Parhaat kypsät siivet on kyllä Hookilla joita harmittavasti saa vain K-ryhmästä, mutta fryerissäkin pelkästään tuoksu on jo ihan eri planeetalta kuin noitten Kariniemen kauhistusten kanssa.


Toki makuasioitahan nää on, mutta noi Kariniemet on kyllä niin pohjanoteeraus että joutu heittää osan pussista roskiin. Kahdesti. Luulin että ensin oli huono erä mutta kun toinen oli samanlainen niin loppu ostaminen siihen.
Ite oon niin nuuka, että jättänyt nämä hyllylle pelkästään hinnan takia :D ja tykkään pakasteista siitä syystä, että siipiä on aina saatavilla ilman kauppareissua. On noi kariniemen toki vähän pienempiä ja valmiina mun mielestä vähän kuivempia, mutta ite tykännyt aina siivistä muutenkin vähän kuivempana jostain syystä. Maku asioitahan nämä lopulta ovat.

edit. Pitääpä huomenna testata noi siivet ihan kokeilu mielessä. Tiedä vaikka tulisi uusia suosikkeja. Onko jotain kypsennys ohjetta noille?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 923
En tiedä onko itellä jotenkin huono hajuaisti, mutta ei mun mielestä mitkään siiven haise pahalta jäisenä/kylmä saati fryerin kautta.




Ite oon niin nuuka, että jättänyt nämä hyllylle pelkästään hinnan takia :D ja tykkään pakasteista siitä syystä, että siipiä on aina saatavilla ilman kauppareissua. On noi kariniemen toki vähän pienempiä ja valmiina mun mielestä vähän kuivempia, mutta ite tykännyt aina siivistä muutenkin vähän kuivempana jostain syystä. Maku asioitahan nämä lopulta ovat.

edit. Pitääpä huomenna testata noi siivet ihan kokeilu mielessä. Tiedä vaikka tulisi uusia suosikkeja. Onko jotain kypsennys ohjetta noille?
Pakasteita minäkin useimmiten käytän, mutta raakoja ja pakastan itte. Ja kuten sanottu, niin yhdessäkään pakaste tai kypsissä siivissä ei ole niin vastenmielistä hajua kuin Kariniemissä.

Ite käytän aina Naapurin Maalaiskanan Crispy Wingsejä ja onneks niissä on läpinäkyvät kannet niin voi aina hyllystä bongata sellaisia pakkauksia missä on mahdollisimman paljon niitä siipi-osia eikä niitä nuija-osia ja sitten vaan pakkaseen. Kuitenkaan löydy hyvää pakkausta juuri silloin kun niitä kaipaa :D
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 968
Viestejä
4 215 762
Jäsenet
70 984
Uusin jäsen
sisu1980

Hinta.fi

Ylös Bottom