- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 469
Kyllä noi Kariniemen pakastesiivet toimivat hyvin frittikeittimen kanssa ja maku/koostumus varsin kohdillaan kun paistaa ohjeiden mukaan.
No mistään Crispy Wingsejä nyt ei ainakaan pyyhitä koska sitten ne ei ole enää crispy wingsejä.Mitens jos airfryerillä normi kariniemeä paistelee, esim crispy wingsejä/700g maustesoosissa niin pitääkö ne ensin pyyhkiä soosista tms, ettei sotke laitetta. Tai huuhdella tms.
Minä olen tilannut suosiolla suoraan niiden verkkokaupasta, kun hyllysaatavuus on koko ajan lähinnä arpapeliä. Lieneeköhän jotain haasteita tuotannon kanssa, kun eivät ole saaneet tuotteitaan kauppoihin laajemmin? Mm. Keski-Suomessa ei ole ainuttakaan jälleenmyyjää jne.Onko kukaan nähnyt hetkeen soosipoikien kastiketta lasipullossa kaupoissa. Tuntuu että on hävinnyt kaikkialta :#
Tosta tuli mieleen että ostin pitkästä aikaa perus Stingereitä. Näemmä Naapurin Maalaiskanan valmistamia. Srirachta oli HKn. Molemmat Stingereitä. En ole vielä noita tehny, pitää huomenna koittaa savustaa ja kattoo onko mistään kotoisin.Vaihteeksi jotain hyvää Lidlistä.
Grillimaisteri kanan siipipalat Sriracha, kilohintakaan ei nykystantardeilla ole paha, 4,19€/kg
Taitaa olla taas näitä Grillimaisteri-kesäkauden tuotteita.
Oma ostama boksi oli 1,2kg, eli tuosta riittää kivaa naposteltavaa parille illalle viikonlopuksi kun olutta ottaa.
20min/200 °C airfryerissä, ei tarvitse kääntelyä koska uunimallin Princess ja ritilät.
Mehukkaan meheviä sisältä ja kivan rapeita pinnalta. Oli niin hyviä että en edes laittanut siipisoossia.
Ne Stingerit on kanssa ok Lidlistä, mutta jostain syystä nämä Sriracha-maustetut ovat parempia paitsi maultaan, mutta myös koostumukseltaan.
Valitettavasti valmistajaa/valmistuttajaa ei mainita ainakaan tässä Sriracha-paketissa mikä kuuluu Lidlin tyyliin, mutta itsellä on vahva kutina että on eri firman valmistamaa kuin ne perus-Stingerit.
S-ryhmän ja K-kauppojen tuoteseloisteissa yleensä näkee myös valmistajan. Lidlin omilla tuotteilla taas sitä valmistajaa ei valitettavasti mainita ollenkaan.Tosta tuli mieleen että ostin pitkästä aikaa perus Stingereitä. Näemmä Naapurin Maalaiskanan valmistamia. Srirachta oli HKn. Molemmat Stingereitä. En ole vielä noita tehny, pitää huomenna koittaa savustaa ja kattoo onko mistään kotoisin.
Nää kauppojen omat merkit on kyllä paskamaisia kun koskaan ei voi tietää kuka ne on oikeesti valmistanu ja saman merkin alla voi olla useita valmistajia.
Joo usein lukee kyllä valmistaja, mutta koskaan ei voi olla varma kun kauppaan menee kuka tällä kertaa on siivet valmistanut.S-ryhmän ja K-kauppojen tuoteseloisteissa yleensä näkee myös valmistajan. Lidlin omilla tuotteilla taas sitä valmistajaa ei valitettavasti mainita ollenkaan.
Tuon täytyy olla osa jotain kansainvälistä elintarvikelakia tai jotain ja jota Lidl käyttää hyväkseen vähän liian usein.
Valmistusmaa/lihan alkuperämaa on kyllä on mainittu, mutta valmistajaa ei.
Minä en kyllä noista Stingereistä tykännyt. Hornetit on meillä suosikki edelleen.Tosta tuli mieleen että ostin pitkästä aikaa perus Stingereitä. Näemmä Naapurin Maalaiskanan valmistamia. Srirachta oli HKn. Molemmat Stingereitä. En ole vielä noita tehny, pitää huomenna koittaa savustaa ja kattoo onko mistään kotoisin.
Nää kauppojen omat merkit on kyllä paskamaisia kun koskaan ei voi tietää kuka ne on oikeesti valmistanu ja saman merkin alla voi olla useita valmistajia.
Eipä tuollainen vahvasti etikkapohjainen kastike oikeastaan millään mene pilalle, ellei sinne pääse ulkopuolista "likaa" . Eli kannattaa pitää korkki ja sen ympäristö puhtaana. Ja yrittää välttää suuria lämpötilavaihteluita, ettei kondensiota pääse sisälle.Kokemuksia kuinka hyvin tuollainen siipiweikkojen kastike säilyy lämpimässä? Tuli hamstrattua muutama 3 litran tonkka lähes päiväysvanhaa kastiketta
Mitä siipiin tulee, oma sweet spot löytyi esipaistetuista pakastesiivistä. Siivet ritilän päälle ja tason verran alemmas pelti leivinpaperilla. Siipiweikkojen ohjeella 225 astetta kiertoilmalla reipas 20 minuuttia. Airfryerillä tai rasvakeittimellä tulisi varmasti vielä parempia, mutta tällä menty toistaiseksi.
Joo ei kyllä uponnu ittellekkä.Minä en kyllä noista Stingereistä tykännyt. Hornetit on meillä suosikki edelleen.
Me ei olla vieläkään huomattu muutosta tuossa Hornetin kastikkeessa. Kerran kyllä ostin vahingossa jotain vääriä Hornetteja. Huomasin vasta kun avasin pakkauksen. Ne ei olleet hyviä. Usein ostetaan 900g pakkaus ja en oo kyllä huomannut tuoteselosteenkaan muuttuneen. Voiko noissa olla alueellisia eroja?Joo ei kyllä uponnu ittellekkä.
Hornetit oli parhaita mutta ne paskansi sen marinadin niin nykyään suosikki on Naapurin Maalaiskanan Crispy Wings.
Noita Hornetteja ei taida enää ollakkaan kuin 900g pakkauksissa. Ja aina ostanu samoja, muutos oli huomattava. Joskaan en ole melkein puoleen vuoteen enää ostanut. Pitäköön tunkkinsa.Me ei olla vieläkään huomattu muutosta tuossa Hornetin kastikkeessa. Kerran kyllä ostin vahingossa jotain vääriä Hornetteja. Huomasin vasta kun avasin pakkauksen. Ne ei olleet hyviä. Usein ostetaan 900g pakkaus ja en oo kyllä huomannut tuoteselosteenkaan muuttuneen. Voiko noissa olla alueellisia eroja?
Ittelle kanssa ne kaksiluiset on lemppareita, toki nuijat ruokasampia, mutta se ei ole juttu siipien kanssa kuitenkaan.Testattu Lidlin McEnnedy Honey BBQ pakastesiivet. Ei ollu mikään kovin kaksinen elämys mutta ainakin oli sata kertaa parempia kuin esim Kariniemen pakastesiivet..
Harmittavasti tossakin pussissa oli melkein kaikki niitä "nuija"osia siivestä eikä niitä toisia jotka on mun mielestä paljon parempia ja mukavempi syödä. Kumpa jostain sais pelkästään juuri noita ns. "linssin" muotoisia siipiä.. Kaupassakin pitää aina siipipakettia valittaessa yrittää kattoo semmonen missä on niitä mahdollisimman paljon
Meillä olis muuten sama mutta emäntä ja minä tykätään eri siipimerkeistäMeillä on vaimon kanssa käytäntö diilata nuijat mulle ja ne toiset hänelle. Mulle ei niin väliä, molemmat käy. Mutta hän ei juuri nuijista välitä. No ehkä musta vähän, heh.
Tuo on se hankalin vaihe, pakko antaa jäähtyä ainakin 10min ennen kuin voi syödä.15min jäähdyttely?!? Äijällähän on ihan rautanen itsehillintä.
Itellä on jo tossa vaiheessa niin suu kuolassa ja puolet siivistä syöty kitalaki rakoilla
Mä kokeilin tota. En muista mikä siinä oli mutta ei kyllä itselle maistunut. Mulla oli samaan aikaan toistakin uutta soosia niin en muista mikä tossa tökki.. olisko ollu liian salaattikastikemainen..?Eikö tätä ole kukaan muu löytänyt, en ole nähnyt mainittavan.
Meni omaksi suosikiksi ihan heittämällä.
Pullon löysin paikallisesta Prismasta. Kotisivujen (Anchorbar piste fi) mukaan kastiketta löytyisi Hook ravintoloista, sekä " Kypsiä Anchor Bar siipiä ja luutonta frittikanaa voit napata mukaan hyvin varustelluista K-kaupoista. "
Jos salaattikastikemaisuudella tarkoitetaan liiallista makeutta (näin olen sen yhdistänyt keskusteluja seuraamalla), niin sitä tämä ei ole. Maussa on vahvahko viinietikka, se siinä tökkii varmaan, jos ei siitä pidä.Mä kokeilin tota. En muista mikä siinä oli mutta ei kyllä itselle maistunut. Mulla oli samaan aikaan toistakin uutta soosia niin en muista mikä tossa tökki.. olisko ollu liian salaattikastikemainen..?
Eikun tarkoitan salaattikastikemaisuudella nimenomaan tuota viinietikkaa. Sitä tuossa vissiin on liikaa. Kastike saa olla etikkaista, mutta jos sitä on liikaa niin se maistuu liikaa läpi ja peitää muut maut herkästi. Samaa vikaa on myös noissa valmiissa kebabkastikkeissa.Jos salaattikastikemaisuudella tarkoitetaan liiallista makeutta (näin olen sen yhdistänyt keskusteluja seuraamalla), niin sitä tämä ei ole. Maussa on vahvahko viinietikka, se siinä tökkii varmaan, jos ei siitä pidä.
Hornetia kahta erilaista.Taas menin kiireessä Hornet halpaan. Tajusin vasta kun avasin pakkauksen ja kuvottava lemu iski. Ei muuta kuin siipien pesu ja mitäkaapistalöytyi-pikamaustaminen.
Noita on itseasiassa ainakin neljää eri Hornettia, ja sen tutunkin marinadi on vaihtunut paskempaan.Hornetia kahta erilaista.
Nuo missä lukee "kanan hot chili siipi" ovat todella pahoja ja taitaa olla uudempi resepti.
Vanha tuttu ja turvallinen on paketti missä lukee "kanan tulisesti marinoitu siipi"
Kuulostaa ihan hyvältä. Mistä tätä saa?
Täydellisen siipikastikkeen metsästys loppui, taidankin tilata tätä jatkossa omiin keittiön kaappeihin.
Tämä on täyteläistä, ei liian etikkaista ja hyvän tulista.
Täydellistä tämä ei kuitenkaan ollut, vähän piti Poppamiehen Scotch Bonnetilla terästää että sai tulisuuden omaan makuun sopivaksi.
Mutta muuten koostumus on aivan loistava.
Soosikaupasta tilasin.Kuulostaa ihan hyvältä. Mistä tätä saa?
Meillä tuota löyty ihan paikallisesta Prismasta.Kuulostaa ihan hyvältä. Mistä tätä saa?
No hyvä, että tuolle keksit käyttöä, sillä salaatissa kanan kanssa voisi olla hyvä. En pitänyt kovin hyvänä siipikastikkeena, tomaattinen jne.Juuh. Ehkä huonoin "siipikastike" mikä tullut vastaan pitkiin aikoihin.
Kanasalaatin päällä pystyy syömään.
Kokeileppa laittaa pankojauhoa ja hiukan leivinjauhetta. Tai pankoa ja maissitärkkelystä. Tuo mukavasti rapeutta.Tuli eilen tehtyä taas siipiä. Otin testiin tuon Anchor bar kastikkeen, joka oli mielestäni ihan asiallinen suoraan purkistakin. Tosin tein siihen perus tuunaukset, jotka olen hyväksi havainnut. Ja lopputulos oli todella hyvä! Lisäksi kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa ennen paistoa siipien pinnalle hieman korppujauhoja. No se kannatti, sillä siivistä tuli todella rouskuvan rapeita ja tein siis siivet uunissa. Tosin ensi kerralla laitan hieman vähemmän korppujauhoja, mutta laitan varmasti kuitenkin. Eli kiitos tästä vinkistä!
No juuri mietin, että pitäisikö tehdä tänään uudestaan, kun olivat niin hyviä Ja samallahan tuonkin voisi kokeilla! Mitäs nuo pankojauhot olikaan?Kokeileppa laittaa pankojauhoa ja hiukan leivinjauhetta. Tai pankoa ja maissitärkkelystä. Tuo mukavasti rapeutta.
Ei, se on maissisiirappia.Maissitärkkelystä? Eikös sillä ole pilattu suuri osa eineksistä jenkeissä/maailmalla?
Itselleni vastaten tuo pankojauho on näköjään pankojauhoa. En vain ollut koskaan moisesta kuullut, niin luulin sen olevan termi jollekin vanhalle tutulle tuotteelle. Mutta kokeilenpa seuraavaksi.No juuri mietin, että pitäisikö tehdä tänään uudestaan, kun olivat niin hyviä Ja samallahan tuonkin voisi kokeilla! Mitäs nuo pankojauhot olikaan?
Se on hyvä tuote. Sillä saa hyviä nugettejakin kanasta kun pyörittelee ennen uunitusta korppujauhojen tapaan.Itselleni vastaten tuo pankojauho on näköjään pankojauhoa. En vain ollut koskaan moisesta kuullut, niin luulin sen olevan termi jollekin vanhalle tutulle tuotteelle. Mutta kokeilenpa seuraavaksi.