- Liittynyt
- 10.08.2018
- Viestejä
- 134
Kariniemen siivet todettu erinomaisiksi ilman pahoja hajuja myös täällä. Useampi kilo syötynä vuosien aikana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tätä löytyi myös Kalevan Prismasta hintaan 3,99€. Kyllä tämä näistä valmiskastikkeista on itselle myös maistuvin ja voisin tietyissä tilanteissa harkitsevani ostavan, mutta silti oma lemppari on edelleen franks buffalo sauce voihin sekoitettuna.
Täydellisen siipikastikkeen metsästys loppui, taidankin tilata tätä jatkossa omiin keittiön kaappeihin.
Tämä on täyteläistä, ei liian etikkaista ja hyvän tulista.
Täydellistä tämä ei kuitenkaan ollut, vähän piti Poppamiehen Scotch Bonnetilla terästää että sai tulisuuden omaan makuun sopivaksi.
Mutta muuten koostumus on aivan loistava.
Noi on kyllä parhaita. Olen kuullut, että moni siipiravintolakin käyttää juuri Saarioisten siipiä.Tiedoksi siipimiehille, että Jyväskylän Keljon Citymarkettiin on tulossa valikoimaan Saarioisten 4,5kg pakastesiipilaatikot. Omaan makuun paljon parempia, kuin Kariniemen pakasteet. Tampereelta oon joskus niitä kärrännyt Keski-Suomeen, kun ei ole täältä löytynyt.
Tiedoksi siipimiehille, että Jyväskylän Keljon Citymarkettiin on tulossa valikoimaan Saarioisten 4,5kg pakastesiipilaatikot. Omaan makuun paljon parempia, kuin Kariniemen pakasteet. Tampereelta oon joskus niitä kärrännyt Keski-Suomeen, kun ei ole täältä löytynyt.
Nää oli kyllä ihan hyviä, varsinkin, kun löytyi punalappuisena.Kauppaan on tullut hiljattain Kariniemen Wingfest-tuotteita joista tuli maistettua Soul Survivoria jossa oli korealaistyyppinen kastike. Nämä oli kuitenkin kanan paistipaloista tehtyjä leivitettyjä kanoja joihin kastike sekoitettiin jälkeenpäin.
Oli maultaan yllättävän hyviä.
Seuraavaksi pitänee kokeilla tämä heidän Buffalo-setti, mutta frittikeittimeen noita luultavasti ei voi laittaa kun ovat pintamaustettuja. Eivät ole sentään valmismarinadissa..
Tuotteet
Kaikille Kariniemen tuotteille on yhteistä korkea laatu, hyvä maku ja turvallisuus. Tutustu Kariniemen herkullisiin tuotteisiin täällä.www.kariniemen.fi
Saarioinen on kyllä se paras mitä löytyy. Onko millainen hinta boksissa?
What? Miten voi olla yli 13e kilo? Toi loota oli jotain 23-25e kun viimeks ostin, siis Tampereella...Eilen kävin Sittarissa ja näytti olevan 59,90. Ainut millä voi lohduttautua on se, että noista ei paistaessa valu puolet painosta nesteen muodossa pellille.
Pakko olla joku kauppiaan erikoinen, mielestäni pariviikkoa sitten kun siipiä olin ostamassa, niin oli jotain 35€, kilohinta kuitenkin hyvin samaa luokkaa kuin Kariniemen siivillä, joita päädyin 2kg pussin ostamaan.What? Miten voi olla yli 13e kilo? Toi loota oli jotain 23-25e kun viimeks ostin, siis Tampereella...
Ihan jees noi on ja tosiaan moni siipimesta noita käyttää, mutta kotona kun pussin avaa niin vetää pakkasessa aika ikiroutaan, toi Kariniemen 2kg on helpompi käsitellä ja isompia siipiä myös.
Kuulostaa kyllä aikamoiselta kilohinnalta, kun miettii, että noita "premium" L'Uomu Nokka siipiä saa siihen 7e/kg tuntumaan, toki ovat raakoja ja paistohävikkiä tulee varmaan se 20-30%, riippuen valmistustavasta. Nuo on kuitenki erittäin lihaisia siipiä aina olleet. eikä ole pumpattua suolaa ja vettä kilohinnassa.Eilen kävin Sittarissa ja näytti olevan 59,90. Ainut millä voi lohduttautua on se, että noista ei paistaessa valu puolet painosta nesteen muodossa pellille.
Varmaan aika paljon kiinni siitä kuinka hottia sen lopputuloksen haluaa olevan?Oisko jollain jotain reseptiä miten siipiweikkojen x-hotista sais vähän paremman makusta? Enpä huomannut etukäteen kattoa, että toi on noin etikkaista ja suolasta.
Ostaa toista kastiketta miksailee. Omaan miksiin kuuluu voita ja kolmea kastiketta, joskus neljääOisko jollain jotain reseptiä miten siipiweikkojen x-hotista sais vähän paremman makusta? Enpä huomannut etukäteen kattoa, että toi on noin etikkaista ja suolasta.
Ostaa toista kastiketta miksailee. Omaan miksiin kuuluu voita ja kolmea kastiketta, joskus neljää
No mä oon Franks miehiä joka on se pääkastike itsellä.Joo täytyy varmaan näin toimia. Kaapista löytyy Markkasen hotin jämät ja voita nii koitetaan niillä pärjätä alkuun. Ens kerralla kaupasta jotain muuta mukaan.
Mitä kastikkeita ite oot sekotellu keskenään?
Kuten jo sanottua, voita. Pyöristää ihanasti makua.Oisko jollain jotain reseptiä miten siipiweikkojen x-hotista sais vähän paremman makusta? Enpä huomannut etukäteen kattoa, että toi on noin etikkaista ja suolasta.
Sama. Frank's ehdottomasti paras ja kakkosena suht uusi tuttavuus Sweet Baby Ray's Buffalo Wing Sauce. Joskus harvemmin tulee myös Siipiweikkojen Hottia käytettyä.Franks red hot (original) on itsellä se suunmukaisin. Ei tarvitse voita eikä muutakaan. Mielestäni parempi kuin siippareiden soossi.
Sama. Frank's ehdottomasti paras ja kakkosena suht uusi tuttavuus Sweet Baby Ray's Buffalo Wing Sauce. Joskus harvemmin tulee myös Siipiweikkojen Hottia käytettyä.
Joskus alkuaikoina ei paljoa muuta ollut saatavilla kuin Texas Peteä, jota kaverin tukkukortilla tuli haettua gallonan tonkka ja läträttyä sillä vähän liikaakin. Sen takia toi Siippareiden soosi ei enää niin maistu.
Tuli kyllä siipiä tehtyä silloin paljon useammin (perus rasvakeittimellä) kun oli 4.5kg laatikko pakkasessa ja gallona kastiketta jääkaapissa.
Nykyään airfryerillä pöhöttää kerran kuussa tai harvemmin, jolloin jompikumpi alussa mainituista sooseista niskaan.
Prismoista ainakin on löytynyt. Muistaakseni.Mistä kaupasta Sweet Baby Ray's Buffalo Wing Sauce löytää? Olen etsinyt kolmesta eri citymarketista eikä tälle ole ollut edes hyllypaikkaa vaikka muita saman merkin kastikkeita on hyllyssä. Tätä oli tarkotus testata, mutta kun ei löytynyt niin tuli testiin tuo siipiweikkojen x-hot mikä ei kyllä sellaisenaan etikkaisuuden takia mene. Voin kanssa oli jo hyvää, mutta sitten puuttui tulisuus. Täytyy ostaa jotain tappo kamaa mitä voi sekottaa tohon.
Itelle toi oli pettymys, menee sinne poppiksen "uusien" joukkoon, eli ei jatkoon.Itsellä uusi ehdoton suosikki on pimeäpullo hot siipikastike. Jos vähän juoksevampaa haluaa niin joskus sekoittanut hieman siipiweikkojen hot garlicia sekaan, mutta yleensä ei jaksa, toimii ilmankin
Mulla tas lentäny puoli pulloa roskiin. Ällöttävän makeaa ja kuin olis cayannella maustettua sweet & chili thai kastiketta. Ainoo soosi mitä ei ole voinu käyttäää edes muihin sekoitettuna.Itsellä uusi ehdoton suosikki on pimeäpullo hot siipikastike. Jos vähän juoksevampaa haluaa niin joskus sekoittanut hieman siipiweikkojen hot garlicia sekaan, mutta yleensä ei jaksa, toimii ilmankin
Itse en ole Hornetteihin enää reilu vuoteen koskenut sen jälkeen kun muuttivat marinadin reseptiä. Sitä ennen oli mun suosikkisiipiä.Tulin mulkaisemaan onko täällä kenties keskusteltu siivistä niin oli juuri siitä aiheesta mistä meinasin alkaa avautua; ostin tänään vahingossa pitkän ajan jälkeen Siipiweikkojen x-hot kastiketta ja olipas kauheaa etikkaa. Ei edes tulista. Nyt muistin miksi olen jättänyt ko. tuotteen ostamatta vuosikausia. Hintakin oli karannut ihan pöyristyttävään yli 8€ luokkaan.
Tuolla aiemmin tässä ketjussa mainittiin eri tavat valmistaa siipiä ja yksi mitä en voi oikein sietää on friteeratut maustamattomat siivet jotka pyöritetään oikein etikkaisessa ja ehkä tulisessa kastikkeessa ja lopputulos on että huulet on aivan tulessa, kieli ei maista kuin etikan ja itse kana ei maistu oikeastaan yhtään miltään (suolaton).
Oma suosikki on perus Hornet sillä 3 tulisuusasteella. Niiltä löytyy hyvin samannäköinen paketti jossa lulee "hot chili siipi" joka on ällöttävän eltaantuneelle ja etikkaiselle maistuvalla kastikkeella. Tuo perus Hornet laitetaan airfryeriin ja paistetaan sen verran pitkään että ei ole kuiva, mutta ei ihan lötsökään. Mielestäni Horneetin marinadissa on mukava peruspotku ja maku. Siihen voi laittaa päälle sitten jotain kastiketta jos haluaa. Itse joko vedän kastikkeesta raidat siipipinon päälle, pistän lautasen reunalle lätäkön ja dippaan siihen tai kaatelen pullosta joka toiselle siivelle erikseen sopivan määrän.
Tarkoitatko "Tulisesti marinoituja" vai "Hot chili" siipiä? Atria on onnistuneesti sössinyt etikettinsä ennenkin ja olen heitä valistanut niin hunajaversioiden kuin tämän hot chilin kohdalla. Ei ole reilua että etiketti on lähes samanlainen mutta erot eri makujen välillä tulee vain teksteissä. Pari kertaa joku perheenjäsenistä toi minulle hunajamarinoituja ja taisin kerran itsekin ostaa niitä vahingossa. Karsea pettymys mutta kun pakkaukset on lähes saman näköisiä, täytyy nykyään olla tarkkana mitä paketissa oikein lukee. Välillä on ollut myös "Habanero" -siipiä mutta ne on luokiteltu miedommiksi kuin "Tulisesti marinoitu" -joka ihmetyttää.Itse en ole Hornetteihin enää reilu vuoteen koskenut sen jälkeen kun muuttivat marinadin reseptiä. Sitä ennen oli mun suosikkisiipiä.
Tulisesti marinoituja meinaan. Ei tosta lähikaupasta muita saanukka.Tarkoitatko "Tulisesti marinoituja" vai "Hot chili" siipiä? Atria on onnistuneesti sössinyt etikettinsä ennenkin ja olen heitä valistanut niin hunajaversioiden kuin tämän hot chilin kohdalla. Ei ole reilua että etiketti on lähes samanlainen mutta erot eri makujen välillä tulee vain teksteissä. Pari kertaa joku perheenjäsenistä toi minulle hunajamarinoituja ja taisin kerran itsekin ostaa niitä vahingossa. Karsea pettymys mutta kun pakkaukset on lähes saman näköisiä, täytyy nykyään olla tarkkana mitä paketissa oikein lukee. Välillä on ollut myös "Habanero" -siipiä mutta ne on luokiteltu miedommiksi kuin "Tulisesti marinoitu" -joka ihmetyttää.
Itse siis pidän eniten tuosta "Tulisesti marinoitusta" joka on mielestäni se vanha perinteinen. Oletko Mikkos, varma että tuon perinteisen marinadi on muutettu? Itse en noteerannut muuta kuin että "Hot Chili" -marinoidut maistui aivan karsealle.
Sopivan tulinen ja jämäkän etikkainen soosi on just se mikä saa siipien makuhiukkaset pintaan ja siivet maistumaan siiviltä sekä samalla erottumaan muista kanaruuista. Valmistaudut on kauhistus, joka on yleensä pestävä pois. Henkilökohtaisesti Siipiweikkojen x-hot lantrattuna pienellä voi nokareella on tähän parhaiten soveltuva tuote. Elikkäs olen täysin vastakkaista mieltä kuin Aquarium =D
No kyllähän niitä on muitakin hyviä tyylejä, kuten lievästi makea bbq ja itämais/soija-tyyppinen sotku. Mutta ei oikein löydy valmiita kastikkeita näihin tyyleihin. Texas Peten fiery& sweet on loistava, mutta Siipiweikkojen bbq jää vähän puolitiehen. Muut kokeilut on ollut lähinnä hirveitä.
Mielenkiintoista. Itse en ole huomannut marinadin maussa eroa. Pitääpä laittaa viestiä Atrialle ja kysyä asiaa.Tulisesti marinoituja meinaan. Ei tosta lähikaupasta muita saanukka.
Joo, on kyllä samat kuosit kaikissa.Näissä todellakin saa olla tarkkana: Tuotteet
Itse tulee näitä syötyä usein, mutta ei ole ollut yhtä aikaa pientä ja isoa pakkausta. Muuten en ole eroa huomannut.Joo, on kyllä samat kuosit kaikissa.
Sen lisäksi hämmentävästi Tulisesti Marinoidut on ujosti eri marinadihässäkkä 550g vs. 900g paketeissa.
Ainesosien järjestys vähän vaihtunut, joten määrillä pelattu ja ravintosisällöissä pienet erot.
Erikoista, että pakkauskoko vaikuttaa myös sisältöön, mutta mahtaako eroja huomata vaikka olisikin siivet vierekkäin naaman edessä?
Sen huomaa myös uunikäyttäytymisessä. Vanha marinadi karamellisoituin kivasti pinnalle, itse kun tykkään rapeista siivistä, mutta tää uus vaan jotenkin palaa siihen samalla taivoin kuin hirveät Liekkisiivet. Marinadi noissa aikaisemmissa Horneteissa oli se juttu kun oli parempaa kuin muilla mutta muutoksen jälkeen samaa paskaa mikä haiseekin hirveältä.Mielenkiintoista. Itse en ole huomannut marinadin maussa eroa. Pitääpä laittaa viestiä Atrialle ja kysyä asiaa.
Hei
Kiitos antamastasi palautteesta Atria kuluttajapalveluun koskien Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g-tuotteen erilaista marinadia. Tuotteen marinadiin on tullut hieman muutosta, sillä sen tulisuusastetta on lisätty. Olen pahoillani tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Laitan palautteesi tuotekehityksen ja laatuorganisaatiomme tietoon. Kiitän antamistasi tiedoista.
Aurinkoista syksyn jatkoa!
Sinälläänhän nuo kaikki valmiiksi marinoidut on kusetusta, siis sen puoleen että olisi chiliä/tulisia.Lähi citymarketista saa ostettua hornetteja tulisesti marinoituja ja chili marinoituja. Molemmissa hyvin sama etiketti vain nimi on ero ja tulisuus asteikko. En ikinä muista kumpi on se vanha marinaadi, mutta tulisuus asteikolla kun ostaa sen heikomman. Eli olisiko se "3" kun toinen on "4" niin saa vanhaa parempaa marinaatia. Toi vahvempi on se mistä lentää oksennus jo kun avaa paketin, haisee ihan karmealle.
No mitään mikä myydään kaupassa tulisena ei ole tulista nähnytkään ihmisten mielestä jotka pitävät tulisesta. Minä ja vaimo ollaan ääripäitä tuon tulisen ruuan suhteen, itse rakastan ja vaimon mielestä mustapippuri about liian tulista. Tympii hieman ruokaa laittavana osapuolena kun pitää tehdä niin mautonta ruokaa välillä. Teen sitten sellaisia että ite pystyy lisäämään soosia tai makua perästä.Sinälläänhän nuo kaikki valmiiksi marinoidut on kusetusta, siis sen puoleen että olisi chiliä/tulisia.
Tai sitten on vaan itse niin tottunut tulisuuteen, ettei huomaa.
Mutta ei siis ole ketsuppia tulisempia kyllä yksikään valmis mitä on tullut tehtyä, ei minkäänlaista edes lievää poltetta.
Maussa on muuten kyllä eroja, juurikin noi atrian siivet osa on ihan ok ja osa jotenkin omituisen makuista.
Liekkisiivet on yleensä hyviä jos tarpeeksi pitkään paistaa, tulisuutta ei tietenkään niissäkään yhtään ole.
Sinällään tuo chili on hankalaa, koska "vauvasuille" kaikki on tulista ja enemmän syövä taas ihmettelee kun ei ole mitään makua.
Itse sekoittan esim firedemonia tai näitä muita poppamiehen 10-11+ /10 kastikkeita noin 1:5 ketsupin kanssa, niin on jonkin verran tulista mutta ei kuitenkaan hirveän. Voi noita raakanakin sinällään käyttää eikä ole vielä liian tulista.
Toisaalta jos tulisi joku "firedemon siipi" myyntiin niin jengi itkisi ja tekisi valituksia, vaikka paketissa lukisi SUPER TULINEN, kun ihmiset on tyhmiä.
Useamman ravintolankin olen kuullut että joutunut miedontamaan tulisuutta, vaikka annos myydään "kaikista tulisin, varoitus!" Ja tarjoilija varottaisi.
Pointtini ei ole siis kehua että olenpa chilipää, vaan että toisaalta tuo on harhaanjohtavaa markkinointia jos jotain myydään tulisena, ilman että siinä on sitä yhtään.
Ehkä tulisuudelle pitäisi olla joku virallinen kalibroitu asteikko, jossa 10/10 olisi joku miljoona scovilleä
Tarkotat näitä?En ole hirveä hifistelijä siipien kanssa, vaikka niistä paljon tykkäänkin. Minusta kuitenkin noista kaupan siivistä ne S-Kaupan omat "Tuliset siivet" (vai mikä Hot Wings olivatkaan...) ovat varsin onnistuneita. En oo yhtään kattonu, kuka tai mikä jalostamo ne tekee. Paketti on suht sopivan kokoinen kahdelle ja marinadi sopivan "neutraali", vaikka onkin ihan maistettavasti tulinen.
Kastikkeena tykkään ihan perus Texas Petestä tai sitten paksummista Siipiweikkojen mömmöistä. Ja totta kai perus homejuustodipit ja vihannekset mukana.
Omista välineistä grilli on ykkönen noiden tekemiseen. Saa hyvän, rapean pinnan ja kivan liekin/savun maun niihin. Talvi vähän rajoittaa grillailua ja silloin airfryeri on ohittamaton. Ihan samaan rapeuteen sillä ei pääse, mutta uunin kuitenkin pesee selvästi. Ite laitan maksimilämmöt ja max. vartti (ei siis oo jäisiä siipiä). Tulee pinnasta rapea(hko) ja sisältä mehevä.
Ai vitsi, alkopas tehdä mieli.
Just noita.Tarkotat näitä?
Kotimaista tuliset kanan siipipalat Hot wings 600 g | S-kaupat ruoan verkkokauppa
Tilaa Kotimaista tuliset kanan siipipalat Hot wings 600 g ja muut ruokaostokset S-kaupat-palvelusta nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.www.s-kaupat.fi
Valmistuuko oikeesti vartissa? Vai onko nuo esikypsennettyjä?Just noita.