Onko imelää, kuten monet buffalokastikkeet? Koska jos on, niin ei kiitos.Kannattaa kokeilla Sweet Baby Raysin buffalokastiketta myös.
Texas petestä samaa mieltä, itsellekin se toimii parhaiten. Vähän jäähtyneiden siipien päälle reilusti tuota, vähän aika antaa maustua ja ääntä kohti. Toinen kastike mikä aina välillä kaapissa käy onm Siipiweikkojen X-hot. Myös Kamikaze on hyvää, mutta sitä ei oikein kaupoista löydy2x12 min joo 190 asteessa, mutta vain siinä x:n kohdalla kääntely. Kahdessa kerroksessa 800 g maustamaton boksi (ei pakaste), kun on se väliritilä hommattuna. Kastikkeeksi Texas Pete, kun ehjää ei tartte korjata. Kaikki franksit, hooksit, poppamiehet kokeiltu kerran. You can only trick me once, ei jatkoon.
Mielestäni ei, on itse asiassa jopa aavistuksen tulinen.Onko imelää, kuten monet buffalokastikkeet? Koska jos on, niin ei kiitos.
Kalkkunan siipiä saa myös suomesta. Ainakin Karinimellä on, tosin ne taisi olla maustettuja, mutta ihan hyvää niistäkin tulee. Onhan niissä hieman eri tavalla syömistä.Youtubesta löytyy videoita amerikoiden ihmemaasa joissa väki syö minusta kalkkunan koiven kokoisia grillattuja koipiannoksia wingseinä, täysin eri kategoriossa meidän '700g hotnet'-pakkausten kanssa, yksi koipi tuolla on sen puolisen kiloa eli yksi huonosti maustettu broileriannos täällä.
Tuo nyt on vähän sama kuin ihmettelisi, miksi joku söisi sipsejä, vaikka voisi syödä perunamuusia.Tuskin olen ainoa joka ihmettelee tätä broilerwings hypeä: Syötävää on erittäin vähän, suurin osa painosta(hinnasta) on luuta tai rustoa.
Youtubesta löytyy videoita amerikoiden ihmemaasa joissa väki syö minusta kalkkunan koiven kokoisia grillattuja koipiannoksia wingseinä, täysin eri kategoriossa meidän '700g hotnet'-pakkausten kanssa, yksi koipi tuolla on sen puolisen kiloa eli yksi huonosti maustettu broileriannos täällä.
Sormiruokaahan tuo on eikä mitään "kunnon ruokaa." Kanansiivet ovat kuitenkin rasvaisin ja maukkain osa kanasta. Ne hyvällä kastikkeella ja aurajuustodipillä ovat taivaallinen yhdistelmä. Kyllähän siitä tosin nälkä lähtee kun tarpeeksi monta syö. Käytännössä hiilaritonta ravintoa, ainoastaan rasvaa ja proteiinia niin tietyllä tavalla "terveellistäkin." Kilohintakaan ei ole kovin paha, 6€ paikkeilla mennään.Tuskin olen ainoa joka ihmettelee tätä broilerwings hypeä: Syötävää on erittäin vähän, suurin osa painosta(hinnasta) on luuta tai rustoa.
Esimarinoidut siivet eivät kovin ihmeellisiä ole, niitä ei voi friteerata, mutta paistettujen siipien upotus kastikkeessa on omasta mielestä olennaista jotta maustuvat oikealla tavalla.Itse en ymmärrä tuota tyyliä, jossa siivet ui tuossa kastikkeessa.
En ole kyllä maitopohjaisia siipikastikkeita vielä nähnytkään, onko sellaisiakin?Mä en ymmärrä niitä ketkä syö siipiä maitopohjaisilla kastikkeilla.
Juuri samassa viestissä kehuit aurajuustodippiä. Oletan, että tuosta juuri kyse.En ole kyllä maitopohjaisia siipikastikkeita vielä nähnytkään, onko sellaisiakin?
Juurikin näin. Näistä kermaviili ja juusto sun muita vastaavia.Juuri samassa viestissä kehuit aurajuustodippiä. Oletan, että tuosta juuri kyse.
Taitaa sinihomejuusto olla yksi eniten ihmisiä jakavia ruoka-aineita. Lisäksi voi vielä tykkääjätkin vääntää siitä, minkä kanssa se sopii ja ei. Minä en kyllä halua sinihomejuustoa siiville vaikka siitä muuten pidänkin.Miten voi olla ymmärtämättä Aurajuustodippiä???!
Sama juttu. En vaan osaa kuvitella tulisuutta ja aurajuustoa yhteen. Siivet vaatii hyvin tietyntyyppistä kastiketta ja mikään maito tai juustopohjainen ei niihin sovi vaikka muuten pidänkin molemmista.Taitaa sinihomejuusto olla yksi eniten ihmisiä jakavia ruoka-aineita. Lisäksi voi vielä tykkääjätkin vääntää siitä, minkä kanssa se sopii ja ei. Minä en kyllä halua sinihomejuustoa siiville vaikka siitä muuten pidänkin.
Voi olla että sinä et niitä osaa kuvitella yhdessä, mutta jos menet käytännössä mihin tahansa siipiravintolaan, niin sieltä tulee todennäköisesti mukana korin reunalla selleriä, kurkkua ja porkkanaa, sekä pieni kippo, jossa on kermaviilidippi aurajuustolla. Se on klassikko, jonka idea on tasapainottaa tulisuutta ja lisätä makua. Toimii.Sama juttu. En vaan osaa kuvitella tulisuutta ja aurajuustoa yhteen. Siivet vaatii hyvin tietyntyyppistä kastiketta ja mikään maito tai juustopohjainen ei niihin sovi vaikka muuten pidänkin molemmista.
Makuasioista lienee turha kiistellä.Voi olla että sinä et niitä osaa kuvitella yhdessä, mutta jos menet käytännössä mihin tahansa siipiravintolaan, niin sieltä tulee todennäköisesti mukana korin reunalla selleriä, kurkkua ja porkkanaa, sekä pieni kippo, jossa on kermaviilidippi aurajuustolla. Se on klassikko, jonka idea on tasapainottaa tulisuutta ja lisätä makua. Toimii.
Joissakin paikoissa voi toki vaihtaa aurajuuston tilalle vaikka valkosipulidipin.
Useissa paikoissa tämä sinihomejuustodippi on tehty majoneesipohjaisena joka taas mun mielestä on jo turhan rasvainen ja suolainen yhdistelmä kun dipataan jo valmiiksi rasvaista ja suolaista ruokaa. Kermaviili + Aurajuusto on taas mun mielestä optimaalisen raikas yhdistelmä, samoin kuin muutkin kermaviiliin tehtävät dipit.Voi olla että sinä et niitä osaa kuvitella yhdessä, mutta jos menet käytännössä mihin tahansa siipiravintolaan, niin sieltä tulee todennäköisesti mukana korin reunalla selleriä, kurkkua ja porkkanaa, sekä pieni kippo, jossa on kermaviilidippi aurajuustolla. Se on klassikko, jonka idea on tasapainottaa tulisuutta ja lisätä makua. Toimii.
Joissakin paikoissa voi toki vaihtaa aurajuuston tilalle vaikka valkosipulidipin.
Makuasioista on paras kiistelläMakuasioista lienee turha kiistellä.
Toimii kenelle toimii. Jätän sen ja sellerit syömättä. Niitäkää en ymmärrä yhtään. Maistuu lähinnä kamalalle ja pilaa hyvän ruoan.tulee todennäköisesti mukana korin reunalla selleriä, kurkkua ja porkkanaa, sekä pieni kippo, jossa on kermaviilidippi aurajuustolla. Se on klassikko, jonka idea on tasapainottaa tulisuutta ja lisätä makua. Toimii.
Itse aikoinaan opin selleriä syömään juuri siipien myötä. Sehän maistuu pelkältään lähinnä vedelle ja hieman kitkerälle, mutta dipattuna aurajuustoon kombona on ihan jees ja miellyttävä tekstuuri.Toimii kenelle toimii. Jätän sen ja sellerit syömättä. Niitäkää en ymmärrä yhtään. Maistuu lähinnä kamalalle ja pilaa hyvän ruoan.
Oma tapa on pistää monenlaista kasvista kanojen kaveriksi. Kurkkua, paprikaa, kukkakaalia, tomaattia, porkkanaa, mutta selleristä olen luopunut, kun ei maistu. Kasviksille oma dippinsä, mutta ei aurajuusto. Esim. joku ranch-tyylinen. Siiville sitten siipikastiketta. Mutta makuasioitahan nämä on.Itse aikoinaan opin selleriä syömään juuri siipien myötä. Sehän maistuu pelkältään lähinnä vedelle ja hieman kitkerälle, mutta dipattuna aurajuustoon kombona on ihan jees ja miellyttävä tekstuuri.
Oma tapa on dipata kasviksia, mutta siivet tykkään syödä tulisina pelkällä soosilla eli en niitä dippaa. Jotkut dippaa kaikkea, tapoja on monia.
Kastike tuoksui kyllä etikalle kun sen avasi, mutta en sitä kyllä maussa huomannut ainakaan mitenkään.Mitenhän etikkaisia nuo Soosipoikien kastikkeet on esim. Franksiin buffalokastikkeeseen verrattuna?
Meillä vain ihan perus uuni, ja siipien laatu oli mitä oli. Kyllähän airfryer tekee huomattavasti parempaa siivissä kuin monessa muussakin asiassa.Tulipa tehtyä siipiä kiertoilmauunissa ja nyt vihdoin ymmärrän näitä airfryer-uskovaisia. Olihan nuo nyt ihan eri tasoa kuin kotiuunissa tehdyt. Ihan eri rapeuden sai pintaan, ilman että meni kuivaksi korpuksi koko siipi.
Toimii myös uunissa hyvin. Ritilälle maissitärkkelyksessä pyöritellyt kanat nahka ylöspäin, niin tiputtelee ylimääräiset rasvat pois ja pääsee rapeutumaan hyvin. Maissitärkkelyksen sijaan myös leivinjauhe toimii.Tulipa kokeiltua kun youtube videossa ukko pyöritteli maissitärkkelyksessä wingsejä.
Kastike tuoksui kyllä etikalle kun sen avasi, mutta en sitä kyllä maussa huomannut ainakaan mitenkään.
Tuli muuten kysyttyä kastikkeesta valmistajalta itseltään:
"Hedelmäinen maku johtaa juurensa aidoista, tuoreista raaka-aineista. Samalla se tekee siipisoosista myös meidän mielestä huomattavasti raikkaamman kun muista vastaavista.
Medium-soosissa on lisäksi porkkanaa, tyrnimarjaa sekä punasipulia tuomassa oman twistinsä."
Tää on hyvä kastike! Sopiva tulisuus eikä tartte laimennella.Tuli testattua tuota kehuttua Franksiä ja meni kyllä 1. sijalle. Törkeän hyvää
Ei ollenkaan liian etikkainen, vaan todella maukas kastike. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Poltto tulee aika paljon jäljessä.
Tuo on itselleni se standardi, johon kaikkia muita verrataan. Tätä on nytkkn jääkaapissa ja tänään lautasella.Tuli testattua tuota kehuttua Franksiä ja meni kyllä 1. sijalle. Törkeän hyvää
Joo siis testannut monia mm. Sweet baby rays, hookkia, siipiveikkoja ja texas petee mut tämä oli kyllä aikalailla täydellinen. Tässä oli jotenkin tosi maukas maku, kun sit taas muissa se etikka tulee liian paljon läpi. Toki nekin hyviä, mutta Franks vei mun kirjoissa selvästi voiton.Tuo on itselleni se standardi, johon kaikkia muita verrataan. Tätä on nytkkn jääkaapissa ja tänään lautasella.
Mistäs tätä saa? Ihan normaalista kaupasta vai tilattava jostain?Tuli testattua tuota kehuttua Franksiä ja meni kyllä 1. sijalle. Törkeän hyvää
Ei ollenkaan liian etikkainen, vaan todella maukas kastike. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Poltto tulee aika paljon jäljessä.
Cittareista ja Prismoista ainakin.Mistäs tätä saa? Ihan normaalista kaupasta vai tilattava jostain?
Joo Cittarista tai sitten oli meidän paikallisessa supermarteissa myös.Mistäs tätä saa? Ihan normaalista kaupasta vai tilattava jostain?
Texas Pete on kyllä omasta mielestä tulisempaa kuin Frank's, joskaan ei mitenkään suurella marginaalilla.Tuli kanssa testattua tuota franksia, kun sitä täällä kehuttiin. En ole viimeaikoina tottunut syömään tulista ruokaa, niin itselle tuo on liian hottia. Maultaankin Texas Pete ja siipiveikkojen soosi sopii enempi itselleni, kuin tuo.