living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 6 881
Näinkin voidaan sanoa, mutta airfryerissa liharuoista tulee sisältä mehukkaampia (kosteampia) ja pinnasta rapeampia vs normaali kiertoilmauunissa, joka monesti kuivattaa lihoja kypsennyksessä enemmän.Joka on edelleen sama asia kuin kiertoilmauuni.
Näillä sähkönhinnoilla on muutenkin perusteltua käyttää mielummin airfryeria, jota ei tarvitse esilämmittää, kuten perinteistä uunia.
Mutta jatketaan tästä keskustelemista mielummin siihen kuuluvassa ketjussa.
Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.
Onko täällä kenelläkään kokemusta kyseisistä laitteista? Grillit ja grillaus ketjussa oli vähän keskustelua mutta ajattelin että näille voisi olla omakin ketju. Monella lienee ajatus että idea on sama kuin kiertoilmauunissa mutta arvostelut käyttäjiltä kertoo että esim. ranskalaiset tulee...
bbs.io-tech.fi