Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja Wizand, 05.02.2017.

  1. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 507
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Ai prkl, pitääkö se tommoinen ilmapaistin sitten hommata kun ei tosiaan aina jaksa öljyn kanssa läträtä? :drool:
     
  2. Antti Alien

    Antti Alien

    Viestejä:
    1 279
    Rekisteröitynyt:
    05.11.2016
    Menee jo vähän offtopiciksi, mutta eroaako tuommoinen airfryer-kapistus ihan tavallisesta kiertoilmauunista jotenkin muutoin kuin naurettavan pienen kapasiteetin ja kääntämistarpeesta päätellen huonomman ilmankierron osalta?
     
  3. hema

    hema Tukijäsen

    Viestejä:
    137
    Rekisteröitynyt:
    23.10.2016
    Lämpenee nopeasti ja ilmavirta on luokkaa tornado. Ei siis ole mikään pullanpaistouuni.
    Huonoa ilmankiertoa voi helpottaa ostamalla samantien XXL kokoisen mallin jolloin kanat eivät kosketa enää toisiaan.
     
    Antti Alien tykkää tästä.
  4. luuponen

    luuponen    ✜

    Viestejä:
    194
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    kiertoilmauuni on ihan sama asia kuin airfryer; kunhan sekin on laadukas.
    tuollainen toki sopii sinkuille ihan kivasti jos ei omaa pullanpaistouunia ole. :smoke:
    eihän tohon XLnkään mene vittujakaan tavaraa, "joo oottakaa hetki". :joy:
     
  5. Apinamakina

    Apinamakina

    Viestejä:
    460
    Rekisteröitynyt:
    14.07.2017
    Tuli kokeiltua noita habanerolla marinoituja hornetteja, eivät kovin tulisia olleet, mutta hemmetti että olivat maukkaita, varmaan se habaneron hedelmäinen maku toi siihen lisäyksen.
     
  6. Ylimaisteri

    Ylimaisteri

    Viestejä:
    194
    Rekisteröitynyt:
    17.07.2018
    Tuli sitten testattua Hook Buffalokastike, koska vaihtoehdot olivat joko tuo tai sitten Wingskastike medium omassa K-supermarketissa. Wingsien virkaa toimittivat tällä kertaa Lidlin Stingerit, pikkuisen vehnäjauhoja laitoin siipien pintaan kevyesti ja uuniin noin puoleksi tunniksi.

    Tuohan on itse asiassa ihan pätevää kastikettta ja toimi hyvin noiden Stingereiden kanssa, pitää varmaan yrittää testailla noita muitakin Hook-brändin kastikkeita.
    Tulisuutta saisi olla lisää, eli pitää varmaan jostain yrittää metsästää tuo hot-versio tuosta tai sitten Siipikastike hot.

    [​IMG]
     
  7. jonska

    jonska

    Viestejä:
    5
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2017
    Kaupasta saa hornettien lisäksi valmismarinoituja hunajasiipiä, mutta eivät ole kovin hyviä. Onko kukaan törmännyt vastaavaan hyvään makeaan (ei-tuliseen) siipikastikkeeseen tai sellaisen reseptiin? Pitäisi muksuille tehdä siipiä ja Hanksin kastikkeet voi olla vielä vähän tujakan puoleisia..
     
  8. Seeteufel

    Seeteufel

    Viestejä:
    296
    Rekisteröitynyt:
    19.08.2018
    Tuo Hookin buffalokastike, mistä on kuva yläpuolella, ei ainakaan ole turhan tulista.

    Ja niistä tulisimmistakin sooseista saa miedompia, kun lisää sulatettua voita sekaan tarpeeksi.
     
    jonska ja Messmaker tykkäävät tästä.
  9. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    575
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Mulle tuli mieleen Hank'sin vastaava BBQ kastike, mutta itsellä ei tosiaan ole kokemusta kuin "perus"-siipikastikkeista, Medium ja Hot.

    en tiedä sitten , miten tuo kävisi siipien kanssa...o_O

    [​IMG]
     
    jonska tykkää tästä.
  10. jonska

    jonska

    Viestejä:
    5
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2017
    Kiitokset vinkeistä. Buffalokastike menee testiin jos täältä päin löytyy. Haussa olisi tosiaan enemmänkin hunajalla (tai mangolla tms) makeutettu "kanalle sopiva" kastike kuin bbq-tyylinen kastike.
     
  11. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Meilläkin muksut vetelevät ihan tyytyväisenä tuota Hookin hottia. Siitä on olemassa vieläkin miedompi versio, mutta aika laimeaa on tuo hottikin.

    Nuo BBQ-soosit eivät ainakaan minulle uppoa siipien kanssa, eikä oikein missään muussakaan yhteydessä liiallisen imelyyden vuoksi.
     
  12. teppo mörkö

    teppo mörkö

    Viestejä:
    678
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    ... kyseiseltä wiki-sivulta:

    Oikein suoritettuna uppopaistaminen ei tee ruoasta rasvaista, sillä ruoan kosteus hylkii öljyä.kenen mukaan?

    Eli epäselvää onko tässä väitteessä mitään perää.
     
  13. bunville

    bunville

    Viestejä:
    82
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    niin, ei kosteus mitään voi hylkiä koska kuuma rasva höyrystää sen. Kuuma rasva paistaa ruoan ulkopinnan joka tekee siitä a) rapean ja b) suojaa sisustaa liialta rasvalta ja kuivumiselta. Jos liian kauan paistaa b) vaikutusta ei luonnollisesti ole.
     
  14. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Jokainen voi ihan itse testata lämpötilan vaikutuksen rasvan imeytymiseen, niin ei tarvitse uskoa ulkopuolisia. Liian matalassa lämpötilassa öljyä imeytyy ruokaan enemmän ja jos taas lämpötila on liian korkea, ruoat käristyvät pinnalta, mutta jäävät sisältä raaoiksi.
     
  15. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    364
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017
    Mitään kovin tieteellistä testiä en ole tehnyt, mutta jokainen syömäni uppopaistettu ruoka on sisältäkin ollut helvetin rasvaista.

    Tiriseehän nuo ravintoloidenkin siivet rasvaa sisältä. Itse pystyn vetämään 18-20 uppopaistettua siipeä ravintolassa, ennen kuin on kamala rasva ähky päällä ja meinaa kuolla. Savustettuja/grillattuja menee taasen helposti yli 30kpl ilman ongelmia. Jotain olen pystynyt siis tästäkin päättelemään.
     
  16. bunville

    bunville

    Viestejä:
    82
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    Ei se rasva sinne sisalle mene jos oikein uppopaistetaan. pintaan ja sisalla on kanan omaa rasvaa. ihan tieteellisesti :)
     
  17. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    575
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Grillattu siipi, paras siipi :hungry:
     
    Antti Alien ja Peltsii tykkäävät tästä.
  18. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    364
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017
    Tämähän on ihan täyttä paskaa.

    Miksi esimerkiksi mcdonaldsin ranskalaisissa on 290kcal/100g ja oolannin tikkuperunoissa 170kcal/100g? Rasvaan samat arvot 14g ja 6.5g

    Eikö mäkkärissä osata paistaa? Entäs sitten KFC kanat? Kukaan koskaan syönyt? Öljy tirahtaa syvältä sisältä päin pläsiä kun haukkaa.
     
  19. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 507
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    En ota muuten kantaa uppopaiston teorioihin, mutta muutaman kanalan KFC:ssä syöneenä, ei ole rasvaa lennellyt kertaakaan (ehkä noin 100 käyntikertaa).
     
  20. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Hyviä vertauskohteita taas. Ota mieluummin itse selvää asiasta, äläkä perusta teorioita jonkin pikaruokalan x käyttämiin menetelmiin tai tuotteisiin. Pikaruokaloissa ei tehdä varmasti rahan lisäksi mitään järkevällä tavalla ja kaikkein vähiten sillä välitetään jostakin rasvan lämpötilasta firteerauskeittimessä, siis sen lisäksi mitä se keitin itse yrittää automatiikan toimin tehdä, mutta sillä ei kuuhun mennä, kun sinne liemeen kaadetaan vähän väliä kamaa suoraan pakastimesta jne.

    Imeytyvän rasvan määrään vaikuttaa toki lämpötilan lisäksi myös friteerattavan ruoka-aineen koostumus. Jos esim. kanat on leivitetty ennen friteerausta, niin varmasti niissä on enemmän rasvaa kuin leivittämättömissä jne. Hyvin olennainen vaikutus on silti sillä rasvan lämpötilalla. Muistan lukeneeni, että tämä perustuisi siihen, että oikeassa lämpötilassa friteerattavan ruoan oma kosteus tiivistyy siihen pinnalle estäen rasvan imeytymisen. Liian matalassa lämmössä näin ei tapahdu ja vastaavasti liian kuumassa se kosteus pääsee haihtumaan.
     
  21. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 507
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Vähän aiheeseen liittyen, hain huvikseni Lidlistä testiin sen niiden tarjouksessa olleen ’airfryerin’, mitä se oli 59e viime viikolla, vieläkin voi löytyä jostain.

    Ranuista ihan ok:t, Lidlin filekananugetit oikein maukkaita, samoin juustolla täytetyt jalapenot ja eilen tuli viimein testattua siivillä, jääkaapissa oli paketti Poppamiehen sirachamaustettuja siipiä ja tuli oikein maukkaita.

    Materiaalit hyvät laitteessa, ainoa mikä voisi olla paremmin on ajansäätö, 2019 voisi olla jo digitaalinen eikä mallia tikittävä munakello.
     
  22. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Nämä Hookin kypsät siivet olivat tosiaan yllättävän toimivia ja nopeita valmistaa. Hintakin on ihan kohtuullinen. Voi olla, että tulee ostettua toistekin.
     
  23. bunville

    bunville

    Viestejä:
    82
    Rekisteröitynyt:
    31.10.2016
    En rupea asiasta väittelemään, usko mitä haluat.
     
  24. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    364
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017

    Laitahan vähän linkkiä näiden väitteiden tueksi. Wikipedian lähteetön ei kelpaa.

    Mitä itse asiaa hetken tutkin tänään, oli tuloksena että uppopaistettava ruoka imee rasvaa, myös kana.
     
  25. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Ei sinulle tunnu mikään kelpaavan noiden epämääräisten omien testiesi ja mäkkärikokemustesi lisäksi, joten annetaan asian olla, kun ei kiinnosta kinastella tällaisesta asiasta. Voit syödä minun puolestani ne kanasi vaikka raakana.
     
    mörköläinen tykkää tästä.
  26. Frankie

    Frankie

    Viestejä:
    137
    Rekisteröitynyt:
    21.02.2019
    Maailman helpoin testi. Mitataan rasvan määrä ennen ja jälkeen uppopaistamisen. Olkaa hyvä vaan.
     
  27. Unihiekkamyrsky

    Unihiekkamyrsky

    Viestejä:
    190
    Rekisteröitynyt:
    03.04.2018
    Hesburgerin wingsit testattu.

    Samaa kamaa kuin Atrian Hornetit. Jotenkin saatu vain mauttomammiksi, ja dipin puute ihmetytti.

    0/5 ei jatkoon
     
  28. PornReindeer

    PornReindeer

    Viestejä:
    447
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Oletko Mäkin siipiä kokeillut? Ihan vertailutietoa kaipaan, ovatko nuo sellaisia rapsakoita vai siipikastikeessa uivia :)

    Itse siis pidän rapsakoista leivitetyistä kuten donaldsilla, tuon tyylisiä saa ainakin Tampereella monista aasialaispaikoista.

    Ei nuo mäkkärin siivet mitään huipputuotteita ole, mutta mielestäni ihan ok verrattuna joihinkin nugetteihin jne. ;)
     
  29. Unihiekkamyrsky

    Unihiekkamyrsky

    Viestejä:
    190
    Rekisteröitynyt:
    03.04.2018
    En ole kokeillut, mutta hesen wingsit oli tosiaan sellaiset että jos ostat kaupasta Atrian Hornetteja, kaadat ne rasvakeittimeen ja tarjoilet pahviboksista niin maistuisi samalta.

    Mitään kastiketta ei ollut, ihan kuivat wingsit.

    Ravinto-arvollisestihan nuo on parempia mitä jotkut KFC:n mössökanat, mutta ei vaan itselle toiminut tuo homma hesessä. Mautonta, sormet sotkevaa, ja hankalasti syötävää. Poissa oli se KFC:n mutkattomuus ja maku noiden suhteen. Ja vertailupohjaa löytyy, söin viimeksi viimeviikolla Itävallassa pari kertaa KFC:ssä.

    Samoin jos käy jossakin oikeassa Wings-paikassa niin makuelämys hyvän kastikkeen kanssa on verraton, mutta tuosta hesestä jäi sellainen tunne et tuote on tuotu vähän liian äkkiä markkinoille.
     
  30. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Nuo pikaruokapaikkojen siivet (ja kaikki muukin ruoka niissä) ovat poikkeuksetta kuraa, poislukien ehkä juuri se KFC, mutta se onkin alunperin juuri kanaruokiin keskittynyt paikka ja siellä siivet ovat leivityksineen aika erilaisia muutenkin.

    Offtopicina en voi käsittää miten Hesburger on saanut tarjonnallaan näinkin suuren jalansijan pikaruokamarkkinoista. Ihan hirveää skeidaa koko lista.
     
    joku ja Namemma tykkäävät tästä.
  31. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    575
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Just testaan... Siivet odottellut jo turhan kauan jääkaapissa. :drool:
    IMG_20190720_170513_373.jpg


    E:
    Raporrtttia pukkaa näistä siivistä.

    On kyllä positiivinen yllätys, oikein maukkaita ja meheviä, ostan varmasti toistekin. Näissä on kevyt frittipinta, eivät ole pakasteita ja 10-15 minuuttia uunissa riittää ja soossi vaan oman maun mukaan päälle. Itse sotkin loput tuosta Hook'sin pullosta Hanksi hot- kastikkeen kanssa yhteen.
     
    Viimeksi muokattu: 20.07.2019
  32. Antti Alien

    Antti Alien

    Viestejä:
    1 279
    Rekisteröitynyt:
    05.11.2016
    Tuli tehtyä maustamattomia siipiä grillissä mallia kaasu + hiilikori. Yllättävän hyviä olivat ihan pelkillään, en laittanut edes suolaa ja maistuivat vallan herkullisilta.

    Kokeilin ekaa kertaa myös siipikastiketta. Kaupasta tarttui mukaan pullo Hank's mediumia, joka oli vähintäänkin ristiriitainen kokemus. Kylmänä haisi voimakkaan etikkaiselta ja hieman lämmitettynä katku aivan korvensi nenää. Maku toi mieleen aluksi lähinnä pullonkeräysroskiksen, mutta jälkimaku oli jokseenkin miellyttävä.

    Kastike oli myös todella paksua, joten sitä tarttui valtavat määrät siipiin. Laitoin turauksen (olisiko ollut 0,5 dl) pullosta pieneen lasikulhoon ja kastoin siipiä sinne. Kastikkeen määrän vuoksi tuntui myös korventavan suuta enemmän kuin Hornetit yksinään, vaikka oli mediumia. Toinen pöydässä ollut kastike, Poppamiehen habanero, tuntui sekin vähemmän tuliselta.

    Pullo oli iso ja kallis, joten ei nyt viitsisi poiskaan heittää, mutta en ole vielä ihan varma, tuleeko kokeiltua uudelleen. Söin kuitenkin useamman siiven kastikkeella kuin ilman, joten ei se nyt ihan syömiskelvotontakaan ollut.
     
  33. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    575
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Toimiva tapa soossien kanssa on heittää kuumat siivet kulhoon ja lautanen päälle, huljutella siivet kunnolla ja antaa imeytyä ja levätä hetken, esim 5-10 min. :tup:
     
  34. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 962
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tossa vaan katoaa se rapea kuori mikä musta on siivissä parasta. Heti paiston jälkeen voilla lisättyyn siipikastikkeeseen ja tulikuumana kitaan. Näin pehmeä maustesoosi maistuu hyvin mutta myös pinta on ihanan rapea ja itse siipi pehmeä sisältä.
     
    baggio ja Messmaker tykkäävät tästä.
  35. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 507
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Olen myös nyt kesällä siirtynyt maustamattomia siipiin lähes kokonaan. Osa menee ilmakypsentimeen semmoisenaan, osan käytän pakastepussissa missä on chilirouhetta, soijaa ja thaimaalaista kanajauhetta ja pieni ripaus sokeria. En siis säilö niitä marinadissa, vaan pyörittelen muutaman minuutin.

    Siivet saa aina levätä ja hakea itseään valmistumisen jälkeen viitisen minuuttia, kastike on hyvä ottaa pois jääkaapista viimeistään kun laittaa kanat kypsentymään. Tulikuumat siivet ja kylmä kastike on huono yhdistelmä.
     
  36. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 962
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Voita ja soosia lämmönkestävään astiaan ja uuniin/grilliin 5min ennenkuin siivet on valmiita niin soosi ehtii lämmetä ja voi sulaa. Sitten yhtäaikaa pois uunista ja suoraan siivet soosiin. Silloin on parasta kun siitä lähtee pieni ääni kun siivet menee soosiin. Siitä tietää että tuli hyviä :)
     
    Mika__ tykkää tästä.
  37. teppo mörkö

    teppo mörkö

    Viestejä:
    678
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    yksinkertaisesti menee niin että haihtunut kosteus korvautuu rasvalla. siihen ei löydy vastausta kuinka paljon rapea kuori estää/hidastaa tätä prosessia, mutta ei varmasti estä kokonaan. google tietää kertoa että uppopaistetut ruuat absorboivat rasvaa tyypillisesti 8-25% painostaan. eli vaikka kanansiivet olisivat tuo 8% niin on se merkittävät lisäys.
     
    Peltsii tykkää tästä.
  38. baggio

    baggio

    Viestejä:
    580
    Rekisteröitynyt:
    10.01.2019
    Meillä reseptiikka on jalostunut siihen pisteeseen, että naturellisiipiin laitetaan ennen paistoa kuivarubi (savupaprika, suola, cayennepippuri, valkopippuri), paiston lopussa glaseerauskastike (siirappi, soijakastike, punaviinietikka, tomaattipyree), ja valmiit rapeat siivet dipataan siipikastikkeessa yksi kerrallaan.

    Kastikkeina aina yhtäaikaa lämpimät hanks medium ja tulisemmaksi tuunattu texas pete. Nopea upotus ja suuhun.

    Vituiksi on mennyt kerran kun piti kokeilla onko sama jättääkö siivet glaseerauksen ajaksi lillumaan omiin nesteisiinsä (ei ollut), kerran kun piti kokeilla tuleeko uuniritilällä paremmat (ei tullut), ja kerran kun pohdittiin onko sama jättääkö puuttuvan tomaattipyreen hakematta kaupasta (ei ollut).
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2019
  39. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 645
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    No se olisikin aika typerää väittää, ettei rasvaa imeytyisi yhtään. Pointti oli, että että oikeassa lämpötilassa friteeratessa rasvan imeytymistä ei tapahdu niin paljoa kuin yleisesti kuvitellaan. Mutta se siitä, friteeraus on joka tapauksessa mielestäni paras tapa valmistaa aidot siivet, mutta uunissakin saa ihan hyviä.
    Kuulostaa aika erikoiselta reseptiltä siirappeineen ja tomaattipyreineen, mutta en väitä vastaan etteikö tuollakin tavalla voisi saada aikaiseksi ihan hyviä makuelämyksiä.

    Olisiko tarkempaa reseptiä antaa, jos vaikka joskus innostuisi kokeilemaan?
     
  40. baggio

    baggio

    Viestejä:
    580
    Rekisteröitynyt:
    10.01.2019
    Rubi pintaan siksi aikaa kun uuni lämpenee, paistetaan 225 asteessa kiertoilmalla, uunipellillä, leivinpaperilla kunnes näyttää olevan kypsää (alle puoli tuntia). Sitten otetaan pelti ulos ja kaadetaan kaikki nesteet kulmasta pois, käännetään siivet ja sivellään ne glaseerauskastikkeella, ja takaisin uuniin grillivastuksen alle 250 asteeseen niin pitkäksi aikaa kunnes meinaa palaa (pari minuuttia). Parhaan tuloksen saa kun kääntää vielä toisenkin kerran ja glaseeraa toiseltakin puolelta.
     
    Viimeksi muokattu: 07.09.2019
  41. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 962
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Kannattaa käyttää Hornetteja. Niistä ei juurikaan nestettä irtoo toisin kuin Liekkisiivet ja muut pelleilyt.
     
  42. baggio

    baggio

    Viestejä:
    580
    Rekisteröitynyt:
    10.01.2019
    Atrian maustamattomat kanansiivet naturel on näissä ollut aina raaka-aineena. Mitenkäs Hornetit eroaa?
     
  43. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 507
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Vähän riippuu Hornettienkin erästä, että miten irtoaa nestettä. Välillä on mennyt kahdesta leivinpaperista huolimatta pellillekin läjä.

    Toistaiseksi vähiten irronnut naturelleista ja Poppamiehen Siracha -siivistä.
     
  44. apek

    apek

    Viestejä:
    877
    Rekisteröitynyt:
    02.04.2017
    Ei valmiiksi marinoituja vedellä täytettyjä siipiä kannata käyttää.

    Naturelleja, siis maustamattomia, ei lisättyä vettä ja itse maustetaan. Paljon parempaa.

    Aineosat: broilerin siipi.
    Ei mitään muuta.
    Esim. Atria Perhetilan Kana Siipi Naturel 800g
     
    Messmaker, Kapteeni Koukku ja Mika__ tykkäävät tästä.
  45. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 962
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Maustettuihin Hornetteihin ei ole myöskään lisätty vettä. Siks niitä käytän. Tykkään Hornettien marinadista. Ja Hornetit on Atriaa. Liekkisiivet on Kariniemen ja ne on kyllä niin vedellä pumpattuja ettei tosikaan.
     
  46. apek

    apek

    Viestejä:
    877
    Rekisteröitynyt:
    02.04.2017
    Kyllä niissä vettä on. Toki vähemmän kuin Liekkisiivissä.

    Atria Perhetilan Kana Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 550g
    Ainesosat: broilerin siipi (93 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (tomaatti, paprika, korianteri, chili, valkopippuri, juustokumina, kurkuma), sokeri, punaviinietikka, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, auringonkukkaöljy, etikka, muunnettu maissitärkkelys, punajuurimehujauhe, kookosrasva ja -öljy, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä Suomi
     
  47. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 962
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Vesi on eri kuin Lisätty vettä. Näin oon ymmärtäny. Pelkkä vesi on esmes marinadissa, mutta lisätty vettä taas on että pumpataan lihaan vettä.
     
  48. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    575
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Itse ostan vain Atrian naturel siipiä tai Hookin esipaistettuja. Valmiiksi marinoidut ei vaan toimi mitenkään, jos käyttää omia soosseja. Sama juttu myös miedosti suolatuissa, olikohan ne Pirkkaa. Ne ei vaan ime itseensä kastiketta, kuten naturellit.
     
  49. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 962
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Toikin on mistä tykkää. Itte en tykkää semmosista liian pehmeistä siivistä, vaan melkeimpä jopa kuivista ja siihen sitten soosia niin että on rapea pinta mutta mukavasti kastiketta.
     
  50. apek

    apek

    Viestejä:
    877
    Rekisteröitynyt:
    02.04.2017
    Niin joo tosiaan en sitä huomioinut.

    Makuasioitahan nämä on. Kannattaa kokeilla naturelleja siipiä ja maustaa itse, jos siis et ole niin vielä tehnyt.