Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja Wizand, 05.02.2017.

  1. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Sounds like a plan. :D

    Uunista, kanojen määrästä ja käytetystä paistoastiasta riippuen noin 30-40min 250-asteessa on yleensä riittävästi.

    Itse tykkään tehdä kaveriksi mustapippuri-valkosipuli-jalapeno-kermaviilidippiä ja suikaloituja kasviksia (suolakurkku, paprika, porkkana, kurkku, selleri). Hanks Hottiin en sotke mitään muita aineita, mutta se on makuasia.
     
    Messmaker tykkää tästä.
  2. Latvus

    Latvus

    Viestejä:
    404
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tuli männä viikolla kauppareissulla 900g Hornet paketti napattua tarjouslaarista. Nyt sitten hotsitti tehdä ne iltaruoaksi. Tämän topicin innoittamana huuhtaisin kuitenkin suurimman osan maustesoosista hanan alla pois. Siivet kulhoon, päälle pari rkl öljyä ja 3rkl Poppamiehen Jamaican rub mausteseosta. 250c noin 30-35min. Tuli tehtyä parhaat siivet joita olen syönyt. Menee uusiksi vielä joku kerta.
    Nämä nautittiin Siipiweikkojen soosin kanssa. Pulloa tutkiessa paiston aikana tuli tosin huomattua, että onpa sisällöltään melkoista roskaa (siis ainekset, ei maku). Täytynee tutkia vaihtoehtoja.
     
    Wizand tykkää tästä.
  3. kaba

    kaba

    Viestejä:
    67
    Rekisteröitynyt:
    02.01.2018
    Näitä tuli kokeiltua. Nopea huutelu vedessä, leivinjauhetta ja ritilän päällä kiertoilmalla kypsennys. Iso peukku !

    1345.jpg
     
  4. GJ

    GJ

    Viestejä:
    166
    Rekisteröitynyt:
    27.10.2016
    Topicin innoittamana tullut hankittua Hanksin soosia ja ritilällinen uunivuoka. Pitää testata yhdistelmää jossakin kohtaa! Laitatteko uunivuokaan vettä tms pohjalle? Vai eikö rasvapaska pala kiinni niin paljoa ettei tiskarissa irtoa?
     
  5. kaba

    kaba

    Viestejä:
    67
    Rekisteröitynyt:
    02.01.2018
    Pala leivinpaperia vuoan pohjalle.
     
  6. Jii85

    Jii85

    Viestejä:
    317
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tai öljyllä voitelee pohjan :)
     
  7. Esa1000

    Esa1000

    Viestejä:
    191
    Rekisteröitynyt:
    08.10.2017
    Tällaisia löysin kaupasta Kypsät siipikarjatuotteet, pakaste Uuniin pellille 250 astetta n. 15 min ja kylkeen erillaisia maistuvia kastikkeita ja olutta, hyvin meni alas.
     
  8. Monologi

    Monologi

    Viestejä:
    2 957
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    [​IMG]

    Surkeimpia hornetteja ikinä. Pari yötä ripulointia tähän mennessä, oksennustuntumaa ekana päivänä yölle saakka ja vieläkin kuin nyrkillä olisi lyöty mahaan. Toivottavasti ei ole mitään salmonellaa..
    Olivat uunissa kuitenkin 10 minuuttia 175 asteessa ja silti.
    Mielenkiintoista, että raaoista kanoista ihan missä muodossa tahansa ei ole tullut ikinä mitään siis kun itse paistellut.
     
  9. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    576
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Joo en suosittele tuollaisia käsiteltyjä siipiä, itse tehtynä ja turvallisin naturel wingseistä paras
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2019
  10. apek

    apek

    Viestejä:
    882
    Rekisteröitynyt:
    02.04.2017
    Ottamatta kantaa itse siipiin, koska ei kävisi mielessäkään ostaa valmiita siipiä, mutta nyt on liikkeellä taas maha tautia (meilläkin töissä on melkein puolet sairastanut parin viikon aikana), että ei se ripulointi välttämättä tuosta johdu.
     
    Wizand tykkää tästä.
  11. Monologi

    Monologi

    Viestejä:
    2 957
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Täsmälleen tiedän, että se lähti näistä pirun siivistä. Toisella lensi oksennuksena nämä siiven kappaleet pitkin lattioita. Lievä ruokamyrkytys tila alkoi oikeastaan melkein heti syönnin jälkeen.
    Sain Atrialta hyvityksen. Sääli ettei ollut jäänyt yhtään siipeä jäljelle niin olisi päässyt testiin. Se vaan, että syöntipäivä oli viimeinen eräpäivä..
     
    Viimeksi muokattu: 11.02.2019
  12. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Tässä on vuosien varrella useampaan otteeseen tullut testailtua ja säädettyä vaikka millaisia reseptejä friteerattuja kanoja varten ja nyt alkaa olemaan jeesusresepti kohdallaan ainakin omaan makuun. En ole kokeillut tätä vielä siipipalojen kanssa, kun tämä on vähän niinkuin suunniteltu lihaisammille koipipaloille tai fileepaloille KFC-tyyliin, mutta kelvannee siivillekin.

    [​IMG]

    [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
     
    tulenohjaaja, Kleimo, GJ ja 3 muuta tykkäävät tästä.
  13. Muumipappi

    Muumipappi

    Viestejä:
    869
    Rekisteröitynyt:
    31.03.2017
    Tänään grillasin siipiä :D grillin päällä oli ainakin puoli metriä lunta mutta hyvää tuli
     
    luuponen, joku ja Peltsii tykkäävät tästä.
  14. viljo

    viljo

    Viestejä:
    69
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Muiden innoittamana ostin itsekin tuota Hanksin HOT:tia ja pettymyshän se oli. Maistui lähinnä tuliselle etikalle jännän kermaisen vetisen sivumaun kera. Olisin kaivannut jotain muitakin makuja/mausteita ja rasvaa.

    Nyt kun jälkikäteen lukee ainesosia, niin eipä yllätä:
    Vesi, viinietikka, rypsiöljy, cayennepippuri, suola, aromi. Säilöntäaine (E211), stabilointiaine (E415).
    (Elintarvikkeiden valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä)

    Jos joku miettii, että ostaako tätä HOT:ia vai Mediumia, niin eroa on muussakin, kuin tulisuudessa. Mediumissa on rasvaa 39,3g/100g, kun tämä HOT taas on melkein pelkkää vettä ja etikkaa, rasvaa vain 5,5g.

    Capture.PNG
     
  15. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Niin, se on siipikastiketta. Kutakuinkin tuollaista se perinteisesti on.

    Ja normaalin tavan mukaan sitä sulatettua margariinia voi lisätä siihen hottiin itse, jos sitä kaipaa enemmän. Itse en kaipaa, kun se vie mukanaan tulisuuden ja sitten siitä tulee sitä mediumia. IMO, paljon parempaa tuo on kuin vaikkapas se Texas Peten peruslitku, tai Siipiweikkojen vastaavat. Paras valmiskastike itse asiassa tällä hetkellä.

    Sopii toki ehdottaa parempia.
     
    Messmaker tykkää tästä.
  16. Charlie Glide

    Charlie Glide

    Viestejä:
    73
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Kannattaako lantrattuja kastikkeita ostaa samalla litrahinnalla kun sen voi myös itse laimentaa?
     
    Aatsipoppaa tykkää tästä.
  17. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 977
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Jep ja viellä oikealla VOILLA eikä margariinilla mitä noihin on monesti sotkettu mukaan.
     
  18. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    576
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Omituista kun ainakaan minä en ole tuossa etikkaisuutta maistanut, lukuisia kastikkeita tullut maistettua ja testailtua vuosien varrella. Itseasiassa tähän Hank'sin Hot Texas Pete - versioon olen tykästynyt, kun ei ole ollut mitenkään etikkainen... Ravistitko pulloa ennen käyttöä?
     
    Viimeksi muokattu: 19.02.2019
  19. viljo

    viljo

    Viestejä:
    69
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Ravistin hyvin.
     
  20. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    371
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017
    BBQ time

    5E59D4CF-8AF0-4746-B0BD-B42EA3D17F60.jpeg
     
    luuponen, Sprout, MJay ja 2 muuta tykkäävät tästä.
  21. Muumipappi

    Muumipappi

    Viestejä:
    869
    Rekisteröitynyt:
    31.03.2017
  22. -Dist

    -Dist

    Viestejä:
    136
    Rekisteröitynyt:
    05.03.2017
    Täällä vissiin keskustellaan lähinnä siipien teosta itse mutta .. Tietääkö joku oikeasti hyviä paikkoja siiville Helsingissä? Itse en jaksa tehdä mutta siivistä tykkään.

    Eilen kävin Siipiweikoissa ja hyi vittu, ei enää ikinä. Kastike jossa kanat lilluivat maistui (ja haisi) erittäin etikkaiselle ja mitään muuta en maistanutkaan. Siivetkin olivat jotain miniatyyri-kokoa :angry:. Tuosta lystistä piti vielä pulittaa 23€ juoman kanssa .. juuh okei. Nälkä meni mutta himo siiville jäi.
     
  23. Muumipappi

    Muumipappi

    Viestejä:
    869
    Rekisteröitynyt:
    31.03.2017
    Oulussa ainakin Sticky Wingers on ollut 5/5
     
  24. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Helsingissä parhaat siivet saa mielestäni Henrys pubista. Eivät ne mitään ihmeellisiä ole, mutta sellaisia hyvin perinteisiä Buffalo wingsejä kuitenkin rennossa miljöössä. Tulisuusluokkia on vähintään riittävästi. Xhot tai Xxhot on oma suosikki, koska siitä tulisemmat menevät jo överiksi ja koko annoksen idea muuttuu. 16kpl kori dippikastikkeineen maksaa muistaakseni jotain 12e.
     
    -Dist tykkää tästä.
  25. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    576
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Jyväskylässä on melko uusi Wings ravintola , Tasty Wings. Onko kukaan täältä käyny testaamassa paikan?
     
  26. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    En tiedä muuta, mutta sillä on erikoiset aukioloajat, enkä ole koskaan ohikulkiessa nähnyt siellä ketään sisällä. Sisustukseltaankin se on kokovalkoisena melkoisen omituinen siipiravintolaksi. Lisäksi sillä paikalla on huono karma, kun ei siinä ole koskaan menestynyt yksikään ravintola. Pitäisi varmaan kuitenkin joskus uskaltautua kokeilemaan.
     
  27. Zheme

    Zheme

    Viestejä:
    80
    Rekisteröitynyt:
    23.04.2018
    Hook kisahallilla on ehdottomasti #1.
    Hyvä paikka myös seurata urheilua, samalla kun vetää siipiä huiviinsa.

    Yleisesti oma suosikkini myös Sticky Wingers, tosin Tampereella. Sitä ei Helsingissä (vielä ainakaan) ole.
     
    -Dist tykkää tästä.
  28. Messmaker

    Messmaker

    Viestejä:
    576
    Rekisteröitynyt:
    19.10.2016
    Testing...oli tosiaan hiljainen paikka, tosin ei tämä keskiviikon iltapäivä näyttänyt kovin ruuhkaisella muuallakaan. Paikka oli tosiaan sisältä hyvin pelkistetty, puhdas tietty.

    Tuli ostettua wingsejä 10kpl tulisella buffalo-kastikkeella ja 6kpl miedolla house-kastikkeella. Siivet oli kyllä hyvin tehty ja buffalokastike oli ihan hyvä omaan makuun. Kuulemma suosituin housekastike taas omaan makuun makea, mutta ei huono sekään, jos tilaa vaikka porukalla vähän eri kastikkeella, niin OK.

    Kyllä tuolla toistekin käy, sijainti tosin vähän huono, jotta sinne näin muuten keskustassa käyneenä eksyisi. En edes hoksannut paikkaa ulkoa päin, ennen kuin kaveri osoitti...

    Saahan tuolta olutta myös tuon kylkeen :tup:
     
    Viimeksi muokattu: 13.03.2019
  29. Katetti2

    Katetti2

    Viestejä:
    54
    Rekisteröitynyt:
    09.11.2016
    Tuli ostettua tuota Hank's hottia, ihan hyvän makuista mutta saisi olla tulisempaa, seuraavalla kerralla joutuu sekottamaan chilijauhetta tai jotain mukaan.
    Leivinjauhe kikka toimi myös hyvin siiville, rapeita tuli naturelli siivistä!
     
  30. valexi

    valexi

    Viestejä:
    837
    Rekisteröitynyt:
    10.07.2017
    Hank's hotti meni myös täällä Siipiweikkojen edelle.
     
    Mika__ tykkää tästä.
  31. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 977
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Edelleen harmittaa että ainut superhyvä kastike, eli Poppamihen Buffalowings on poistunu. Se oli kyllä hyvää ja sitä oli myös nagaversiona joka oli ihan hyvin potkivaa ilman etikan makua.
    Oispa jotain korvaavaa, mutta kaikki tuntuu olevan noita etikkaisia kastikkeita.
     
  32. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
  33. Mikkos

    Mikkos

    Viestejä:
    2 977
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Katos perhana. Mutta on vaan aika suolasen kokoinen pakkaus :D Mutta nyt pitääkin vakavasti harkita..
     
  34. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 520
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Todellakin, niitä Siipiweikkojen sotkuja ei enää tähän taloon tule. Kokeilin välissä Louisiana -kastiketta ja oli se parempaa kuin Siipiweikkojen kastikkeet, mutta Hanksin hotti on yllättävän maukas ja suun mukainen maultaan. :drool:
     
  35. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Jännä, Poppamiehen sivuilta noita ei löydy lainkaan. En usko muutenkaan että noista grillikaupassa tarjolla olevista sooseista kumpikaan on sitä samaa mitä aiemmin myytiin lasipullossa. Mutta laita ihmeessä kommentteja sitten kun saat testiin.

    Joku innokas voisi kysyä noiden sisällöstä tarkemmin suoraan Poppamiehen aspasta. Vastailevat sieltä yleensä ihan ripeästi.
     
  36. King_Diamond

    King_Diamond

    Viestejä:
    39
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Loppuhan tuo on.
     
  37. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
    Pakkauskoko ei oo tällä hetkellä ongelma, siivet maistuu. Ja joo, taisin saada viimesen tonkan.
     
  38. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
    Jees, todella maukas soossi tuo poppamies. Tulisuutta siinä ei omaan makuun ole ollenkaan, jos tulisuutta haluaa, kannattaa sit ottaa se naga jolo versio. Paha mun on noita paremmuusjärjestykseen laittaa, kaikki hyviä. Tällä hetkellä tosta valikoimasta jos tulista tekee mieli, niin laitan hanksia, muuten tota poppamiestä. Siipien virkaa toimittaa pakastealtaasta kariniemen kypsät siivet, 2kg pussissa löytyy. Monia tuoresiipiä testanneena noi on kyllä parempia omaan makuun, johtuneeko siitä, että ne on kypsennetty rasvakeittimessä.

    IMG_0608.JPG IMG_0609.JPG
     
    valexi, JaySon, Mika__ ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
  39. Mika__

    Mika__ Make ATK Great Again

    Viestejä:
    1 520
    Rekisteröitynyt:
    25.01.2019
    Onko siivissä joku kuori päällä vai näenkö vain väärin pieneltä näytöltä? Näyttää kyllä hyviltä enkä ole moisia ennen kaupasta bongannut, pitää etsiä.

    Piti poppamiehen sivuilla käydä väijymässä tuota niiden tonkkaa, nauratti Siipiweikkojen asteikko, kirein vaihtoehto X-Hot 4/10, jos sen vie jonnekin peruskuluttajalle maistiin, niin saattaa tuplaantua ensimmäinen numero. :rofl: Itse pystyn sitä hyvin syömään, mutta en pidä sen ylietikkaisesta tms. mausta. Jotain hyötyä kun on polttanut elimistöään chilillä 90-luvulta alkaen Aasiassa ja kotimaassa. :drool:
     
  40. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
    Ei noissa mun mielestä oo mitään esim. paneroitua pintaa, ihan vaan rasvan jäljiltä, luulisin. CM:t noita ainakin jkl alueella möi tossa vähän aikaa sitten, kaikista ne meni. Tilasivat niitä sitten pyydettyäni lisää ohiajocittariini, eli keljoon. Eli CM:ään pyytelemään noita valikoimiin vaan. :)


    edit: Kätevänä pidän myös sitä, että noita löytyy itseltä pakkasesta koko ajan(tällä hetkellä noin 7kg), niin mieliteon tullessa helppoa ja nopeaa evästä.
     
    Mika__ tykkää tästä.
  41. SINN

    SINN

    Viestejä:
    105
    Rekisteröitynyt:
    27.10.2016
    Ootte te ihme veijareita, luin tätä ketjua ja ajattelin että ei kotona voi saada hyviä siipiä.
    Sippuran Siipipaari kun on mieltynyt parhaimmaksi paikaksi. X-hottina aina

    Noh, ketjun innoittamana päätin nyt kuitenkin ostaa paikallisesta K-supermarketista kypsiä siipiä ((9,90e/2 kg) Atria 5kg oli 19,90e ja Saarioinen 4,5kg 29,90e)
    Ja läheisestä Prismasta tuota Hanks HOT siipikastiketta.

    Avasin Hanks kastikkeen ja hieman irvistin. Haisi melko pahalle ja jotenkin juustoiselle :)
    Ja siivet oli yllätys yllätys kevyesti paneroitu.
    Hieman valkosipuliöljyä, chilimaustetta, mustapippuria, valkosipulijauhetta ja suolaa päälle.
    Pari pyöräytystä ja grilliin epäsuoralle lämmölle. Mukavan rapea pinta mutta silti mehevä sisältä.

    Sillä aikaa lämmitin kastiketta mikrossa ja haju ja maku muuttu kuin taikaiskusta.
    Alkoi tuoksumaan siipikastikkeelle ja alkoi potkuakin löytymään.

    Grillatut siivet kulhoon jossa lämmin siipikastike ja tiukka sekoitus ja ääntä kohti.
    Ja perkele, että tuli hyvää. Uppopaistetuissa maistuu aina hieman rasva, nyt vain grillattu kana.

    että kiitos vaan vinkeistä. Vielä olisi tuosta 2kg kaksi satsia (á 20 siipee) jäljellä pakkasessa.
     
    JaySon, mörköläinen ja Messmaker tykkäävät tästä.
  42. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
    Jees, hyviä noi on. Just latasin 2kg satsin uuniin, jos pojan kanssa "vähän" siipiä maistelis. Puolet vois ryydittää hanks hotilla, ja puolet poppamiehellä.Pakkaseen jäi enää yksi pussi, ja kauhukseni huomasin perjantaina kaupassa käydessä, että olivat taas sieltä loppu. Eli ainakaan täällä päin (jkl) ei saatavuus ole aina taattua.
     
  43. Kautium

    Kautium IOdootti

    Viestejä:
    6 654
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Ilmoittele jos näet niitä jossakin. Pitää ehdottomasti testata noita itsekin, vaikka yleensä kannatankin raa'asta lähtien valmistamista.
     
    mörköläinen tykkää tästä.
  44. nepax

    nepax

    Viestejä:
    97
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Ovatko ne missä on kevyt panerointi nimenomaan näitä? Kypsät siipikarjatuotteet, pakaste

    Tuntuu ainakin netin perusteella olevan aika vaikeasti saatavilla. Mistä kaupoista olette noita löytäneet?
     
  45. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
    Joo, juurikin noita. CM:ään tilasivat niitä pyydettäessä, tosin se satsi kun oli myyty loppuun, ei oo lisää näkynyt. Jos ei lisää ilmesty, menen kyllä ruinaamaan lisää, oli tosiaan omaan makuun parhaat siivet, mitä on syönyt.
     
  46. nepax

    nepax

    Viestejä:
    97
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Jees, paikalliseen Cittariin laitettu pyyntö, josko noita saisi valikoimaan.

    Millaisessa lämmössä ja minkä aikaa noita grillasit?

    Edit. Olikin eri kaveri joka oli grillannut, mutta joka tapauksessa...
     
  47. mörköläinen

    mörköläinen

    Viestejä:
    53
    Rekisteröitynyt:
    24.08.2018
    Kiertoilmalla 225 noin puoli tuntia, sillain mukavan rapsakaksi pinta, omaan makuun silloin hyviä. Kypsiähän noi tosiaan on, eli aika vapaasti kai noille sen lämmitysmetodin saa valita, kun ei tarvii enää varsinaisesta kypsennyksestä huolehtia. Se grilli/muurikka olis varmasti hyvä, täytyy kesän mittaan kyllä kokeilla...
     
  48. SINN

    SINN

    Viestejä:
    105
    Rekisteröitynyt:
    27.10.2016
    Minulla on Weber Q3000 joten käytin sitä keskimmäistä poltinta miltei täysillä.
    Lämpömittari näytti siinä 180 ja 200 välissä.
    Asettelin siivet grillin reunoille ja noin 30min grillailin. Kääntelin n10min välein.
    Siten ainakin tuolla grillillä siipien pinta meni inasen rapeaksi mutta sisältä oli vielä "mehukkaita"
     
    Messmaker ja mörköläinen tykkäävät tästä.
  49. nepax

    nepax

    Viestejä:
    97
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    4kg Kariniemen siipiä haettu lähi Cittarista. Oli kuin olikin valikoimassa, vaikkei netissä siltä näyttänyt. Pitää vkonloppuna varmaan testailla millaisia tulee kamadossa.
     
    joku ja JaySon tykkäävät tästä.
  50. HMV

    HMV Merkittävä käyttäjä Make ATK Great Again

    Viestejä:
    588
    Rekisteröitynyt:
    07.01.2017
    Mites nuo siipikastikkeet grillissä. Itse en ole siipikastikkeiden kovinkaan suuri ystävä ja olen huomannut, että kuumentamalla niistä häviää se vihaamani etikan maku. Onko joku kokeillut tehdä siipiä (hiili)grillissä (epäsuora lämpö / vortex), savustaa ne ja sitten lopuksi pyöräyttää siipikastikkeessa ja palauttaa takaisin grilliin siten, että se kastike "palaa" siihen pintaan kiinni. Eli kun perinteisesti siivet upotetaan siihen kastikkeeseen vasta kypsinä, niin ajatuksena olisi kypsentää vielä muutama minuutti itse kastikettakin. Onko tuhoontuomittu idea?