Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Joo en suosittele tuollaisia käsiteltyjä siipiä, itse tehtynä ja turvallisin naturel wingseistä paras
Surkeimpia hornetteja ikinä. Pari yötä ripulointia tähän mennessä, oksennustuntumaa ekana päivänä yölle saakka ja vieläkin kuin nyrkillä olisi lyöty mahaan. Toivottavasti ei ole mitään salmonellaa..
Olivat uunissa kuitenkin 10 minuuttia 175 asteessa ja silti.
Mielenkiintoista, että raaoista kanoista ihan missä muodossa tahansa ei ole tullut ikinä mitään siis kun itse paistellut.
Ottamatta kantaa itse siipiin, koska ei kävisi mielessäkään ostaa valmiita siipiä, mutta nyt on liikkeellä taas maha tautia (meilläkin töissä on melkein puolet sairastanut parin viikon aikana), että ei se ripulointi välttämättä tuosta johdu.Surkeimpia hornetteja ikinä. Pari yötä ripulointia tähän mennessä, oksennustuntumaa ekana päivänä yölle saakka ja vieläkin kuin nyrkillä olisi lyöty mahaan. Toivottavasti ei ole mitään salmonellaa
Ottamatta kantaa itse siipiin, koska ei kävisi mielessäkään ostaa valmiita siipiä, mutta nyt on liikkeellä taas maha tautia (meilläkin töissä on melkein puolet sairastanut parin viikon aikana), että ei se ripulointi välttämättä tuosta johdu.
Niin, se on siipikastiketta. Kutakuinkin tuollaista se perinteisesti on.Muiden innoittamana ostin itsekin tuota Hanksin HOT:tia ja pettymyshän se oli. Maistui lähinnä tuliselle etikalle jännän kermaisen vetisen sivumaun kera. Olisin kaivannut jotain muitakin makuja/mausteita ja rasvaa.
Nyt kun jälkikäteen lukee ainesosia, niin eipä yllätä:
Vesi, viinietikka, rypsiöljy, cayennepippuri, suola, aromi. Säilöntäaine (E211), stabilointiaine (E415).
(Elintarvikkeiden valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä)
Jos joku miettii, että ostaako tätä HOT:ia vai Mediumia, niin eroa on muussakin, kuin tulisuudessa. Mediumissa on rasvaa 39,3g/100g, kun tämä HOT taas on melkein pelkkää vettä ja etikkaa, rasvaa vain 5,5g.
Jep ja viellä oikealla VOILLA eikä margariinilla mitä noihin on monesti sotkettu mukaan.Kannattaako lantrattuja kastikkeita ostaa samalla litrahinnalla kun sen voi myös itse laimentaa?
Omituista kun ainakaan minä en ole tuossa etikkaisuutta maistanut, lukuisia kastikkeita tullut maistettua ja testailtua vuosien varrella. Itseasiassa tähän Hank'sin Hot Texas Pete - versioon olen tykästynyt, kun ei ole ollut mitenkään etikkainen... Ravistitko pulloa ennen käyttöä?Muiden innoittamana ostin itsekin tuota Hanksin HOT:tia ja pettymyshän se oli. Maistui lähinnä tuliselle etikalle jännän kermaisen vetisen sivumaun kera. Olisin kaivannut jotain muitakin makuja/mausteita ja rasvaa.
Nyt kun jälkikäteen lukee ainesosia, niin eipä yllätä:
Vesi, viinietikka, rypsiöljy, cayennepippuri, suola, aromi. Säilöntäaine (E211), stabilointiaine (E415).
(Elintarvikkeiden valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä)
Jos joku miettii, että ostaako tätä HOT:ia vai Mediumia, niin eroa on muussakin, kuin tulisuudessa. Mediumissa on rasvaa 39,3g/100g, kun tämä HOT taas on melkein pelkkää vettä ja etikkaa, rasvaa vain 5,5g.
Omituista kun ainakaan minä en ole tuossa etikkaisuutta maistanut, lukuisia kastikkeita tullut maistettua ja testailtua vuosien varrella. Itseasiassa tähän Hank'sin Hot Texas Pete - versioon olen tykästynyt, kun ei ole ollut mitenkään etikkainen... Ravistitko pulloa ennen käyttöä?
Oikein!
Oulussa ainakin Sticky Wingers on ollut 5/5Täällä vissiin keskustellaan lähinnä siipien teosta itse mutta .. Tietääkö joku oikeasti hyviä paikkoja siiville Helsingissä? Itse en jaksa tehdä mutta siivistä tykkään.
Eilen kävin Siipiweikoissa ja hyi vittu, ei enää ikinä. Kastike jossa kanat lilluivat maistui (ja haisi) erittäin etikkaiselle ja mitään muuta en maistanutkaan. Siivetkin olivat jotain miniatyyri-kokoa . Tuosta lystistä piti vielä pulittaa 23€ juoman kanssa .. juuh okei. Nälkä meni mutta himo siiville jäi.
Helsingissä parhaat siivet saa mielestäni Henrys pubista. Eivät ne mitään ihmeellisiä ole, mutta sellaisia hyvin perinteisiä Buffalo wingsejä kuitenkin rennossa miljöössä. Tulisuusluokkia on vähintään riittävästi. Xhot tai Xxhot on oma suosikki, koska siitä tulisemmat menevät jo överiksi ja koko annoksen idea muuttuu. 16kpl kori dippikastikkeineen maksaa muistaakseni jotain 12e.Täällä vissiin keskustellaan lähinnä siipien teosta itse mutta .. Tietääkö joku oikeasti hyviä paikkoja siiville Helsingissä? Itse en jaksa tehdä mutta siivistä tykkään.
Eilen kävin Siipiweikoissa ja hyi vittu, ei enää ikinä. Kastike jossa kanat lilluivat maistui (ja haisi) erittäin etikkaiselle ja mitään muuta en maistanutkaan. Siivetkin olivat jotain miniatyyri-kokoa . Tuosta lystistä piti vielä pulittaa 23€ juoman kanssa .. juuh okei. Nälkä meni mutta himo siiville jäi.
En tiedä muuta, mutta sillä on erikoiset aukioloajat, enkä ole koskaan ohikulkiessa nähnyt siellä ketään sisällä. Sisustukseltaankin se on kokovalkoisena melkoisen omituinen siipiravintolaksi. Lisäksi sillä paikalla on huono karma, kun ei siinä ole koskaan menestynyt yksikään ravintola. Pitäisi varmaan kuitenkin joskus uskaltautua kokeilemaan.Jyväskylässä on melko uusi Wings ravintola , Tasty Wings. Onko kukaan täältä käyny testaamassa paikan?
Täällä vissiin keskustellaan lähinnä siipien teosta itse mutta .. Tietääkö joku oikeasti hyviä paikkoja siiville Helsingissä? Itse en jaksa tehdä mutta siivistä tykkään.
Testing...oli tosiaan hiljainen paikka, tosin ei tämä keskiviikon iltapäivä näyttänyt kovin ruuhkaisella muuallakaan. Paikka oli tosiaan sisältä hyvin pelkistetty, puhdas tietty.En tiedä muuta, mutta sillä on erikoiset aukioloajat, enkä ole koskaan ohikulkiessa nähnyt siellä ketään sisällä. Sisustukseltaankin se on kokovalkoisena melkoisen omituinen siipiravintolaksi. Lisäksi sillä paikalla on huono karma, kun ei siinä ole koskaan menestynyt yksikään ravintola. Pitäisi varmaan kuitenkin joskus uskaltautua kokeilemaan.
Katos perhana. Mutta on vaan aika suolasen kokoinen pakkaus Mutta nyt pitääkin vakavasti harkita..Wing-kastike BUFFALO WING mieto chili
Mikäs tämä poppamiehen soossi nyt sitten on, löytyy myös naga versio. Tilasin kokeeksi.
Hank's hotti meni myös täällä Siipiweikkojen edelle.
Jännä, Poppamiehen sivuilta noita ei löydy lainkaan. En usko muutenkaan että noista grillikaupassa tarjolla olevista sooseista kumpikaan on sitä samaa mitä aiemmin myytiin lasipullossa. Mutta laita ihmeessä kommentteja sitten kun saat testiin.Wing-kastike BUFFALO WING mieto chili
Mikäs tämä poppamiehen soossi nyt sitten on, löytyy myös naga versio. Tilasin kokeeksi.
Katos perhana. Mutta on vaan aika suolasen kokoinen pakkaus Mutta nyt pitääkin vakavasti harkita..
Pakkauskoko ei oo tällä hetkellä ongelma, siivet maistuu. Ja joo, taisin saada viimesen tonkan.Loppuhan tuo on.
Ilmoittele jos näet niitä jossakin. Pitää ehdottomasti testata noita itsekin, vaikka yleensä kannatankin raa'asta lähtien valmistamista.Jees, hyviä noi on. Just latasin 2kg satsin uuniin, jos pojan kanssa "vähän" siipiä maistelis. Puolet vois ryydittää hanks hotilla, ja puolet poppamiehellä.Pakkaseen jäi enää yksi pussi, ja kauhukseni huomasin perjantaina kaupassa käydessä, että olivat taas sieltä loppu. Eli ainakaan täällä päin (jkl) ei saatavuus ole aina taattua.
Joo, juurikin noita. CM:ään tilasivat niitä pyydettäessä, tosin se satsi kun oli myyty loppuun, ei oo lisää näkynyt. Jos ei lisää ilmesty, menen kyllä ruinaamaan lisää, oli tosiaan omaan makuun parhaat siivet, mitä on syönyt.
Millaisessa lämmössä ja minkä aikaa noita grillasit?
Mä teen niin, että viittä vaille kun siivet on valmiit, otan metallikulhon (Ikeasta), laitan siihen aimo klöntin voita (voita, ei margariinia) ja siipikastiketta niin paljon kun haluan. Sitten tyrkkään sen grilliin jonnekkin "lämpimään" niin että voi sulaa ja se on lämmintä ja sotken soosin. Sitten siivet joukkoon ja kovaa sekoitusta.Mites nuo siipikastikkeet grillissä. Itse en ole siipikastikkeiden kovinkaan suuri ystävä ja olen huomannut, että kuumentamalla niistä häviää se vihaamani etikan maku. Onko joku kokeillut tehdä siipiä (hiili)grillissä (epäsuora lämpö / vortex), savustaa ne ja sitten lopuksi pyöräyttää siipikastikkeessa ja palauttaa takaisin grilliin siten, että se kastike "palaa" siihen pintaan kiinni. Eli kun perinteisesti siivet upotetaan siihen kastikkeeseen vasta kypsinä, niin ajatuksena olisi kypsentää vielä muutama minuutti itse kastikettakin. Onko tuhoontuomittu idea?
Ne on siipipaloja siinä missä litteät siivetkin. Ei ne mitään minikoipia ole.hassua, että näitä myydään aina siipinä, vaikka koko satsissa oli vain kolme siipeä ja loput minikoipia.