• TechBBS-foorumin Piparkakkutalokisa 2024 -äänestys käynnissä! Käy äänestämässä 22 osallistujan joukosta kolme mielestäsi hienointa kilpailutyötä ja osallistu arvontaan! Linkki äänestykseen >>>

Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

ite marinoimalla pitää lilluttaa monta vuorokautta että mausteet ja marinadi imeytyy kunnolla.
Höpöhöpö. Rubi pintaan ja suoraan uuniin. Toki jos haluaa nestemarinoida, niin se ottaa aikansa. Nykyisin vain on niin hyvin saatavilla loistavia rub mausteita, niin aikaa menee tasan sen aikaa mitä menee lihojen pyörittelyyn rubissa.

Ei siipijä tarvitse nestemarinoida, koska koko siipi syödään kerralla, niin se pintamaustaminen riittää oikein hyvin. Eri asia jossain kilon lihajöötissä jota ei voi kerralla laittaa suuhun.
 
Höpöhöpö. Rubi pintaan ja suoraan uuniin. Toki jos haluaa nestemarinoida, niin se ottaa aikansa. Nykyisin vain on niin hyvin saatavilla loistavia rub mausteita, niin aikaa menee tasan sen aikaa mitä menee lihojen pyörittelyyn rubissa.

Ei siipijä tarvitse nestemarinoida, koska koko siipi syödään kerralla, niin se pintamaustaminen riittää oikein hyvin. Eri asia jossain kilon lihajöötissä jota ei voi kerralla laittaa suuhun.
Juuri näin, siivet ei tarvi muuta kuin pintamausteen, ei mitään marinointia sen enempää.
 
Toikin on mistä tykkää. Itte en tykkää semmosista liian pehmeistä siivistä, vaan melkeimpä jopa kuivista ja siihen sitten soosia niin että on rapea pinta mutta mukavasti kastiketta.
Saa noihin atrian naturelleihinkin rapean pinnan. Olen nyt useamman kerran tehnyt tällä reseptillä siivet törkeen hyvää (hot wings) - Vaaleanpunainen hirsitalo soosina Hanksin hottia. Nuo kun paistaa 60-75min, josta 45min kiertoilmalla niin tulee erittäin rapeita.
 
Mitä soosia suosittelisitte? Olen melko uusi näiden kastikkeiden kanssa ja olen nyt kokeillut vain Hank’s mediumin. Omaan makuun ihan ok.

Mikä on teidän mielestä paras? Saa olla tulisempaa tai miedompaa. Kaveri suositteli Siipiveikkojen Hottia. Onko se hyvää?
 
Mitä soosia suosittelisitte? Olen melko uusi näiden kastikkeiden kanssa ja olen nyt kokeillut vain Hank’s mediumin. Omaan makuun ihan ok.

Mikä on teidän mielestä paras? Saa olla tulisempaa tai miedompaa. Kaveri suositteli Siipiveikkojen Hottia. Onko se hyvää?
Makuasioita. Ei muuta kuin kokeilemaan eri sooseja.
 
Mitä soosia suosittelisitte? Olen melko uusi näiden kastikkeiden kanssa ja olen nyt kokeillut vain Hank’s mediumin. Omaan makuun ihan ok.

Mikä on teidän mielestä paras? Saa olla tulisempaa tai miedompaa. Kaveri suositteli Siipiveikkojen Hottia. Onko se hyvää?
Kuten jo todettiin, nämä ovat makuasioita ja toisinaan sitä haluaa myös vähän vaihtelua, vaikka kuinka olisi joku tietty suosikki.

Oma kaikkien aikojen suosikki on ollut Poppamiehen Buffalo Wing - kastike, mutta sitä ei enää valmisteta. Hanks Hot on ollut myös hyvä.

Siipiweikkojen etikkaliemistä en ole koskaan liiemmin pitänyt.
 
Naturellit eivät omasta mielestä tarvitse aina yhtään mitään maustetta, siipikastike syödessä ajaa asian täysin. Samaan kategoriaan Hooksin valmiitkin menee, ei niissäkään paljon makua itsessään ole, mutta kastike jälleen kerran hoitaa homman.

Nykyään noita hornetteja yms valmispaskamällissä uivia ei pysty enää ostamaan.
 
Kuten jo todettiin, nämä ovat makuasioita ja toisinaan sitä haluaa myös vähän vaihtelua, vaikka kuinka olisi joku tietty suosikki.

Oma kaikkien aikojen suosikki on ollut Poppamiehen Buffalo Wing - kastike, mutta sitä ei enää valmisteta. Hanks Hot on ollut myös hyvä.

Siipiweikkojen etikkaliemistä en ole koskaan liiemmin pitänyt.
Buffalo Wings oli kyllä hyvää. Ei niin etikkaista kuin kaikki muut. Plus että oikeasti tulisia kastikkeita ei ainakaan omalla paikkakunnalla ole. Toi Siipiveikkojen XHot on todella mietoa sekin. Niinkuin muutkin "tuliset" kastikkeet. Buffalo Wings Naga oli hyvää ja tulista. Sitä kun sekotti voihin ja muutamaan muuhun soosiin ni hyvää tuli.
 
Oon ostanut nyt muutaman kerran atrian maustamattomia ja valmistanut niitä täällä annettujen vinkkien avulla. Omissa kokeiluissani ongelmaksi on jäänyt se, etten saa siitä pinnasta/nahasta riittävän rapeaa. Laitan pintaan rubin ja tuntuu, että se tai sitten glaseerauskastike alkaa muuttumaan mustaksi, ennen kuin rapea pinta on saavutettu.

Olisiko tähän vinkkejä? Meillä ei ole kiertoilmauunia, joten se saattaa vaikuttaaa asiaan.
 
Viimeksi muokattu:
Oon ostanut nyt muutaman kerran atrian maustamattomia ja valmistanut niitä täällä annettujen vinkkien avulla. Omissa kokeiluissani ongelmaksi on jäänyt se, etten saa siitä pinnasta/nahasta riittävän rapeaa. Laitan pintaan rubin ja tuntuu, että se tai sitten glaseerauskastike alkaa muuttumaan mustaksi, ennen kuin rapea pinta on saavutettu.

Olisiko tähän vinkkejä? Meillä ei ole kiertoilmauunia, joten se saattaa vaikuttaaa asiaan.

Uuneissa voi olla suuriakin eroja, oli ne sitten kiertoilmalla tai ilman. Siksi on hyvin vaikea antaa mitään universaalia ohjetta aikoihin ja lämpötiloihin. Itse on omalla uunilla haettava kärsivällisesti paras kombo.
 
Oon ostanut nyt muutaman kerran atrian maustamattomia ja valmistanut niitä täällä annettujen vinkkien avulla. Omissa kokeiluissani ongelmaksi on jäänyt se, etten saa siitä pinnasta/nahasta riittävän rapeaa. Laitan pintaan rubin ja tuntuu, että se tai sitten glaseerauskastike alkaa muuttumaan mustaksi, ennen kuin rapea pinta on saavutettu.

Olisiko tähän vinkkejä? Meillä ei ole kiertoilmauunia, joten se saattaa vaikuttaaa asiaan.
Uunissa valmistettuna rapea pinta edellyttää sopivaa paistoaikaa (~30min) ja kohtuullisen korkeaa lämpötilaa (240-250 astetta), sekä useimmiten myös sitä että pelti on uunin yläosassa. Kiertoilmauuni auttaa, mutta ei se välttämätön ole.

Rubeja tai ainakaan mitään kastikkeita ei yleensä tuohon paistovaiheeseen kannata laittaa, kun ne tosiaan palavat niin herkästi. Näitä glaseerauskastikkeita sun muita en siivissä henkilökohtaisesti oikein ymmärrä muutenkaan, mutta näissä mennään taas sinne makuasioiden puolelle.
 
Näin vähän ajattelinkin. Eiköhän se optimaalinen valmistusmenetelmä jossain kohtaa löydy kun tarpeeksi monta satsia jaksaa valmistaa eri variaatioilla.

Hookin siivet lähtevät myös ehdottomasti kokeiluun, kunhan vain löydän niitä jostain!
 
Hookin siivet lähtevät myös ehdottomasti kokeiluun, kunhan vain löydän niitä jostain!
Ne ovat kyllä hyviä. Niitä kannattaa pyytää ottamaan valikoimiin johonkin paikalliseen K-Markettiin.

Niitä on muuten hieman normaalia hankalampi saada pinnalta rapeiksi, kun ne ovat sen verran pullukampia/rasvaisempia kuin yleensä irtosiipinä ostettavat versiot.
 
Itse teen nykyään aina tuolla leivinjauhe + suola tekniikalla 225 kiertoilmauunissa 40min. Uunipellin pohjalle foliota rasvan keräystä varten, siihen päälle siivet ritilällä.



Tulee kunnon rapeita siipiä jotka pyörittelen sitten Hanks Hot terästettynä Last Dab Reduxx. Tulee kunnon hottia. Kylkeen tottakai porkkanaa, selleriä ja itte tehty sinihomejuustodippi.
 
  • Tykkää
Reactions: |le
Mitä soosia suosittelisitte? Olen melko uusi näiden kastikkeiden kanssa ja olen nyt kokeillut vain Hank’s mediumin. Omaan makuun ihan ok.

Mikä on teidän mielestä paras? Saa olla tulisempaa tai miedompaa. Kaveri suositteli Siipiveikkojen Hottia. Onko se hyvää?
71A1ntG9QQL._SL1500_.jpg


Tuo on oma suosikki, ei tulista, mutta kuitenkin maukasta. Tuostakin olisi tulisempia versioita olemassa, harmi vain ettei Suomeen niitä tuoda.
Texas Pete taas oma inhokki.
 
71A1ntG9QQL._SL1500_.jpg


Tuo on oma suosikki, ei tulista, mutta kuitenkin maukasta. Tuostakin olisi tulisempia versioita olemassa, harmi vain ettei Suomeen niitä tuoda.
Texas Pete taas oma inhokki.
Tää on muuten hyvää.
Ostin myös kokeeks Hooks kastiketta ja se ei kyllä uponnu pätkääkään. Aivan liian makeaa ja tuntu ku olis syöny perus kiinalaista Sweet and Chilli kastiketta pienellä twistillä.
Hanks on myös melko surkeaa, varsinkin se "valmiskastike" joka maistuu todella ummehtuneelta.

Muutenkin tuntuu että kaupoissa ei ole enää niin paljon valinnan varaa kuin muutama vuosi sitten. Perus Texas Pete ja Siipiweikot löytyy mutta esmes poppamieheltä ei ole juuri mitään ja kunnon oikeasti tuliset kastikkeet on kiven alla. Joku Siipiweikkojen "XtraHot" on sekin järjettömän laimeeta kamaa. Ennen sentään oli Buffalowings Naga ja siinä oli sentään potkua ja makukin tosi hyvä. Liiterin Kania on kanssa melko huono esitys ja Pimeä pullo taas maistuu ihan salaatinkastikkeelta.

Parhaan tuloksen saa kun miksaa vähän kaikkia isoon voimäärään ja laittaa joukkoon jotain tulista Poppamies"pisaraa".
 
Tää on muuten hyvää.
Ostin myös kokeeks Hooks kastiketta ja se ei kyllä uponnu pätkääkään. Aivan liian makeaa ja tuntu ku olis syöny perus kiinalaista Sweet and Chilli kastiketta pienellä twistillä.
Hanks on myös melko surkeaa, varsinkin se "valmiskastike" joka maistuu todella ummehtuneelta.

Muutenkin tuntuu että kaupoissa ei ole enää niin paljon valinnan varaa kuin muutama vuosi sitten. Perus Texas Pete ja Siipiweikot löytyy mutta esmes poppamieheltä ei ole juuri mitään ja kunnon oikeasti tuliset kastikkeet on kiven alla. Joku Siipiweikkojen "XtraHot" on sekin järjettömän laimeeta kamaa. Ennen sentään oli Buffalowings Naga ja siinä oli sentään potkua ja makukin tosi hyvä. Liiterin Kania on kanssa melko huono esitys ja Pimeä pullo taas maistuu ihan salaatinkastikkeelta.

Parhaan tuloksen saa kun miksaa vähän kaikkia isoon voimäärään ja laittaa joukkoon jotain tulista Poppamies"pisaraa".
Makuasioitahan nämä aina ovat, mutta vähän on vaikea silti ottaa tosissaan suositusta, jossa samaan hengenvetoon moititaan Hanksin soosit ja kehutaan Texas Peten ja Siipiweikkojen etikkalientä. Ettei vaan olisi ollut vanhentunut pullo tms, jos se Hanks tosiaan maistui "ummehtuneelle"? Eipä silti, Texas Pete taitaa olla käytössä aika monessa siipiravintolassa ja hyvin on uponnut, joten ei sitäkään passaa liiemmin dissata, vaikka se melko ätläkkää etikkasoosia onkin. Omaan makuun Hanks Hot on vähän niinkuin paranneltu versio Texas Petestä.

Siitä ollaan samaa mieltä, että Poppamies paskoi koko siipikastikelinjastonsa ja Hooksin soosit ovat aivan liian mietoja pullon teksteihin suhteutettuna. Tosin varmasti Hooksin markettisooseillekin löytyy oma kohderyhmänsä, kun eivät ne maultaan ihan täysin toivottomia ole kuitenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Tää on muuten hyvää.
Ostin myös kokeeks Hooks kastiketta ja se ei kyllä uponnu pätkääkään. Aivan liian makeaa ja tuntu ku olis syöny perus kiinalaista Sweet and Chilli kastiketta pienellä twistillä.
Ostitko Hookin buffalo kastiketta? Se perus hot kastike on paljon parempaa.
 
Makuasioitahan nämä aina ovat, mutta vähän on vaikea silti ottaa tosissaan suositusta, jossa samaan hengenvetoon moititaan Hanksin soosit ja kehutaan Texas Peten ja Siipiweikkojen etikkalientä. Ettei vaan olisi ollut vanhentunut pullo tms, jos se Hanks tosiaan maistui "ummehtuneelle"? Eipä silti, Texas Pete taitaa olla käytössä aika monessa siipiravintolassa ja hyvin on uponnut, joten ei sitäkään passaa liiemmin dissata, vaikka se melko ätläkkää etikkasoosia onkin. Omaan makuun Hanks Hot on vähän niinkuin paranneltu versio Texas Petestä.

Siitä ollaan samaa mieltä, että Poppamies paskoi koko siipikastikelinjastonsa ja Hooksin soosit ovat aivan liian mietoja pullon teksteihin suhteutettuna. Tosin varmasti Hooksin markettisooseillekin löytyy oma kohderyhmänsä, kun eivät ne maultaan ihan täysin toivottomia ole kuitenkaan.
Niinno, mä en oo koskaan Siipiweikoista enkä Hanksista digannu, mutta Franks on jo ihan kelpo kamaa. Tulisuudesta tietoakaan, mutta maku on hyvä.
Hanksin valmissoosi oli paskaa koska se maisu juur siltä milltä soosit maistuu ku ne laitetaan margariiniin eikä voihin. Mä en voi sietää margariiniin tehtyjä sooseja. Voita se olla pitää.
 
Yritä tässä nyt vähän painoa pudottaa kun näitä lukee > huomenna siipiä ja pari olutta :)

Cheattipäivä tekee hyvää aineenvaihdunnalle! :tup:

Ainakin itsellä siivet ja niiden kastike toimi tässä tarkoituksessa hyvinkin.
 
Näin vähän ajattelinkin. Eiköhän se optimaalinen valmistusmenetelmä jossain kohtaa löydy kun tarpeeksi monta satsia jaksaa valmistaa eri variaatioilla.

Hookin siivet lähtevät myös ehdottomasti kokeiluun, kunhan vain löydän niitä jostain!
Viimeksi paistoin narurellit normaalisti 240 asteessa noin 35 min + muutama minuutti uunin yläosassa grillivastuksilla, tuli vähän rapsakampaa pintaa. Myös noin vartin paiston jälkeen käännän aina siivet pelillä. Kiertoilmaa ei minun uunissa ole.
 
Viereisessä cittarissa oli tarjouksessa kaikki hookin kastikkeet eurolla. Ostin pari pulloa hot versiota ja kastikkeena mielestäni ihan ok. Tykkään kyllä erityisesti siipiravintoloiden kastikkeesta, joten pitää varmaan testata seuraavaksi siipiveikkojen tavara.
 
Viereisessä cittarissa oli tarjouksessa kaikki hookin kastikkeet eurolla. Ostin pari pulloa hot versiota ja kastikkeena mielestäni ihan ok. Tykkään kyllä erityisesti siipiravintoloiden kastikkeesta, joten pitää varmaan testata seuraavaksi siipiveikkojen tavara.
Olenko mä ainoo kenen mielestä Hookin kastikkeet on aivan liian överimakeita ja maistuu lähinnä cayannepippurilla maustetulta sweet chilikastikkeelta?
 
Olenko mä ainoo kenen mielestä Hookin kastikkeet on aivan liian överimakeita ja maistuu lähinnä cayannepippurilla maustetulta sweet chilikastikkeelta?
Se Hookin Buffalokastike on aivan liian makeaa, eikä yhtään tulista. Normi hotti on ihan ok, joskin parempiakin kastikkeita toki on. Sinihomekastike on myös ihan ok.
 
Itte olen vahvasti mielistynyt noihin Siippareiden sooseihin, mutta tykkäänkin etikasta. Ymmärrän niitä, jotka tuosta ominaisuudesta valittaa.
 
Tulipa kerrankin friteerattua Kariniemen liekkisiipiä. Nam!
Marinadin poishuuhtelun jälkeen vähän piimää, sekoitus. Paneeraukseen vehnäjauhoja, korppujauhoja, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, Poppamiehen vampyyrisuolaa ripaus.
Uppopaistaminen vokkipannussa. Kastikkeena Texas Pete Buffalo soosi. Omaan makuuni kokonaisuus ehkä liiankin tujua.
Jatkossa varmaan pienemmät erät siipiä tulee varmasti uppopaistettua. Uunissa tietty isot määrät tulee kätevästi.
 
Ketjun innoittamana nyt on eka kilo siipiä mennyt. Jos luomu tai vähän enemmänkin kuin luomu kiinnostaa, niin tuottaja on https://www.niittylintu.fi/

Linnut ulkoilevat niityllä halutessaan ja ovat hitaasti kasvavaa rotua. 7 € kilo ja tilasin Eggspress kautta, aina ei ole saatavilla. Tästä tulee nyt osa vakio ruokalistaa, en tätä osaa verrata muihin kun vain tätä olen kokeillut.
 
Ketjun innoittamana nyt on eka kilo siipiä mennyt. Jos luomu tai vähän enemmänkin kuin luomu kiinnostaa, niin tuottaja on https://www.niittylintu.fi/

Linnut ulkoilevat niityllä halutessaan ja ovat hitaasti kasvavaa rotua. 7 € kilo ja tilasin Eggspress kautta, aina ei ole saatavilla. Tästä tulee nyt osa vakio ruokalistaa, en tätä osaa verrata muihin kun vain tätä olen kokeillut.
Paitsi että nuo eivät ole luomua.
 
Saa noihin atrian naturelleihinkin rapean pinnan. Olen nyt useamman kerran tehnyt tällä reseptillä siivet törkeen hyvää (hot wings) - Vaaleanpunainen hirsitalo soosina Hanksin hottia. Nuo kun paistaa 60-75min, josta 45min kiertoilmalla niin tulee erittäin rapeita.
Ensimmäisen kerran kokeilin tällä reseptillä ja tuli kyllä hyviä. Laitoin vielä siivet ritilälle niin tuli pohjastakin erinomaisia eikä tarttunut kovettuvaan kastikelätäkköön. Kastikkeena Hooki Hot, tuo on tähän mennessä ollut paras mitä maistanut. Tosin tuolla reseptillä kun tekee, niin menee jonkun verran sitä kastiketta kun ensin jauhoiset kanat siinä dippaa ja lopuksi vielä syödessä uittaa. Meni 1/3 purkki tuohon kun kanoja 800gr (18kpl), pitäisi katsella löytyisikö hyvää kastiketta vähän isommassa tonkassa ja halvemmalla.
 
Ensimmäisen kerran kokeilin tällä reseptillä ja tuli kyllä hyviä. Laitoin vielä siivet ritilälle niin tuli pohjastakin erinomaisia eikä tarttunut kovettuvaan kastikelätäkköön. Kastikkeena Hooki Hot, tuo on tähän mennessä ollut paras mitä maistanut. Tosin tuolla reseptillä kun tekee, niin menee jonkun verran sitä kastiketta kun ensin jauhoiset kanat siinä dippaa ja lopuksi vielä syödessä uittaa. Meni 1/3 purkki tuohon kun kanoja 800gr (18kpl), pitäisi katsella löytyisikö hyvää kastiketta vähän isommassa tonkassa ja halvemmalla.
Itsekin miettiny että pitäisi ritilällä testata. Viimeksi käänsin jossain vaiheessa nuo niin tuli huomattavasti paremmat kuin ilman kääntöä. Itse olen dippinä käyttänyt esim itse tehtyä ranch kastiketta.
 
Itsekin miettiny että pitäisi ritilällä testata. Viimeksi käänsin jossain vaiheessa nuo niin tuli huomattavasti paremmat kuin ilman kääntöä. Itse olen dippinä käyttänyt esim itse tehtyä ranch kastiketta.
Aina kannattaa kääntää siivet n.15min jälkeen, kun uunissa tekee :tup:
 
En ole mikään siipien suurkuluttaja tai edes ymmärrä niiden päälle paljoakaan, mutta tämän ketjun innoittamana ajattelin kokeilla kuitenkin maustamattomia siipiä. Siivet kulhoon -> päälle suolaa, leivinjauhetta ja cayannepippuria -> uuniin n.30-40min kääntäen kerran puolessa välissä ja toisen kerran viime minuuteilla. Tuli hyvin rapeita ja maukkaita näin.

Kastikkeeksi joku hot wings buffalo sauce tai joku. Voita varmaan 1/4 osa ja kastiketta loput. Tuli niin hyvää ja kastiketta jäi yli, että kokkasin vielä tänään uuden satsin. Tällä kertaa heitin siivet ritilälle ja ritilän pellin päälle. Tällä ei ollut mielestäni juuri mitään vaikutusta lopputulokseen, ehkä vähän vähemmän palanutta.
 
En ole mikään siipien suurkuluttaja tai edes ymmärrä niiden päälle paljoakaan, mutta tämän ketjun innoittamana ajattelin kokeilla kuitenkin maustamattomia siipiä. Siivet kulhoon -> päälle suolaa, leivinjauhetta ja cayannepippuria -> uuniin n.30-40min kääntäen kerran puolessa välissä ja toisen kerran viime minuuteilla. Tuli hyvin rapeita ja maukkaita näin.

Kastikkeeksi joku hot wings buffalo sauce tai joku. Voita varmaan 1/4 osa ja kastiketta loput. Tuli niin hyvää ja kastiketta jäi yli, että kokkasin vielä tänään uuden satsin. Tällä kertaa heitin siivet ritilälle ja ritilän pellin päälle. Tällä ei ollut mielestäni juuri mitään vaikutusta lopputulokseen, ehkä vähän vähemmän palanutta.
Ritilä auttaa yleensä siihen, että se siivistä irtoava rasva ei pala niihin kiinni. Samalla siivistä tulee yleensä myös rapeampia.

Tuota kääntelyä en ole koskaan harrastanut, kun ei sillä ole ritilän kanssa paistettaessa ainakaan omassa uunissa yhtään mitään vaikutusta.
 
Olen nyt kokeillut Hank’s medium, Siipiweikkojen Hottia ja Hook Hot. Näistä mielestäni Hank’s medium on paras. Siipiweikkojen Hot on aivan liian etikkaista. Melkein kuin söisi pelkkää etikkaa. Hookin hotissa on myös pieni etikkaisuus, mutta on ihan hyvää.

Noista suosittelisin kokeilemaan molempia, mutta Siipiweikkojen soosia en suosittelisi.

Harmikseni paikkakunnaltani ei saa Hank’s hottia. Tekisi kyllä mieli maistaa sitä seuraavaksi.
 
Olen nyt kokeillut Hank’s medium, Siipiweikkojen Hottia ja Hook Hot. Näistä mielestäni Hank’s medium on paras. Siipiweikkojen Hot on aivan liian etikkaista. Melkein kuin söisi pelkkää etikkaa. Hookin hotissa on myös pieni etikkaisuus, mutta on ihan hyvää.

Noista suosittelisin kokeilemaan molempia, mutta Siipiweikkojen soosia en suosittelisi.

Harmikseni paikkakunnaltani ei saa Hank’s hottia. Tekisi kyllä mieli maistaa sitä seuraavaksi.
Kannattaa yrittää hankkia sitä jostain. Mielestäni hanksin hotti on huomattavasti mediumia parempi.
 
Harmikseni paikkakunnaltani ei saa Hank’s hottia. Tekisi kyllä mieli maistaa sitä seuraavaksi.
Pyydät kauppiasta tilaamaan kauppaan sitä. Kyllä kauppiaat kuuntelevat asiakkaitten toiveita ja toteuttavat niitä jos pystyvät.
 
Tota leivinjauhekikkaa on tässä ketjussa aiemminkin käsitelty. Sillä saa siipien pinnasta rapeamman, en tiedä mihin tämä vaikutus perustuu mutta pääasia että se toimii.

Se siis tekee siipien pinnalle "jotain" eli leivinjauheessa pyörittelyn jälkeen pitää vielä antaa siipien olla jonkin aikaa, eikä tuupata suoraan uuniin, jos haluaa maksimoida hyödyn.
 
Tota leivinjauhekikkaa on tässä ketjussa aiemminkin käsitelty. Sillä saa siipien pinnasta rapeamman, en tiedä mihin tämä vaikutus perustuu mutta pääasia että se toimii.

Se siis tekee siipien pinnalle "jotain" eli leivinjauheessa pyörittelyn jälkeen pitää vielä antaa siipien olla jonkin aikaa, eikä tuupata suoraan uuniin, jos haluaa maksimoida hyödyn.
Leivinjauhe imee kosteutta pinnasta joten pinnasta tulee rapeampi.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
263 724
Viestejä
4 575 611
Jäsenet
75 241
Uusin jäsen
Nikk

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom