Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Saman konsernin tavaramerkkejä / aputoiminimiä , mutta taustaltaan ihan eri firmoja.Kariniemi on yhtä kuin HK eli Helsingin kauppiaat
Naturellit paistelen 180 asteessa vähän määrästä riippuen sellaset 20-25min. Tykkään että ovat rapsakoita pinnaltaMites tekkiläisten kanansiipikokemukset airfryerissä, mikä on se sopiva lämpö ja aika kun puolet resepteistä puhuu jopa alle 10 min paistosta ja toiset 20 min paistosta ja lämmöt kuitenki about samoja
Suosittelen pistämään Atrialle vähän palautetta ja katotaan minkä selityksen ne nyt on keksineet.Täällä täsmälleen sama yököttävä kokemus ja vastaus Atrialta kuin Mikkos. Erityisesti haju oli kuvottava. Nyt mennään Lidlillä kunnes löytyy parempi. Harmi kun kaikki Hornetit on niin saman näköisiä mutta erottaa tosiaan siitä että soosia on paljon.
Mun mielestä toi oli lähmpänä jotain sweet chili thai soossia kuin siipikastiketta.
Tuli tällainen vastaan Tokmannilla, niin päätin ostaa pullon kokeiluun.
Ei tämä nyt pahaa ole, itse asiassa aika hyvä kastikkeena, mutta ehkä liian outo siipikastikkeeksi?
Ihan ok tämä kyllä on siipien kanssa omaan makuun, parempaa soossia metsästellessä menee tämä.
Eipähän ole ainakaan liian etikkainen, tuo on se mikä vähän alkaa puskemaan omia makunystyröitä.
Tuoteseloste on ainakin 3x isompi kuin perus-siipikastikkeissa.
Ainesosat
Chipotle-jalapeno (jalapeno, vesi, tomaattipyree, viinietikka, suola, sokeri, valkosipuli, SOIJAÖLJY), rapsiöljy, tomaattisose (vesi, tomaattipyree, glukoosifruktoosisiirappi, muunnettu perunatärkkelys, inverttisokerisiirappi, suola, aromi), vesi, paprika (paprika, vesi, suola, viiinietikka, sokeri), etikka, cayennepippuri, suola, valkosipuli, säilöntäaine (E211, E202).
Mun mielestä toi oli lähmpänä jotain sweet chili thai soossia kuin siipikastiketta.
Tota margariinia en ole tajunnu koskaan, se pilaa soosin kun soosin. Oikeaa voita kun laittaa niin maku on ihan eri planeetalta.Joo, vähän liian erikoinen soossi on tämä.
Itse olen mennyt margariini, Texas Pete ja Poppamiehen Ahjo-combolla, vähän Tabascon Chipotlea sekaan.
Jos siis oman soossin haluaa tehdä siiville.
Tota margariinia en ole tajunnu koskaan, se pilaa soosin kun soosin. Oikeaa voita kun laittaa niin maku on ihan eri planeetalta.
Itte miksaan vähän mitä sattuu olemaan, mutta yleensä siinä on Franksia, voita ja tulisuutta Scorpionilla ja tekstuuriksi Hanksia, Siipiweikkoa tai Kaniaa jota harmillisesti ei saa kuin silloin tällöin.
Samaa mieltä, voilla saadaan se kunnon hyvä pohjamaku ja sitten ne oman mieltymyksen mukaiset soosit, toki viimeaikoina on tullut lisättyä mukaan smetanaa, paksuntaa rakennetta kivasti.Tota margariinia en ole tajunnu koskaan, se pilaa soosin kun soosin. Oikeaa voita kun laittaa niin maku on ihan eri planeetalta.
Itte miksaan vähän mitä sattuu olemaan, mutta yleensä siinä on Franksia, voita ja tulisuutta Scorpionilla ja tekstuuriksi Hanksia, Siipiweikkoa tai Kaniaa jota harmillisesti ei saa kuin silloin tällöin.
Ovatko maito ja vesi samaa tavaraa myös? Voissa on varsin omanlaisensa, maidosta tuleva maku. Täysin eri tavaraa maun puolesta kuin kasviöljyt.Voi, margariini, rypsiöljy = samaa tavaraa itelle.
Meillä ei voita tässä taloudessa ole juuri koskaan, koska mihinkä sitä tarvitsee?
Kaikki leivontaan tarvittavat hoituu juoksevalla margariinilla, toimii myös siipikastikkeissa.
Mutta pitääpä kokeilla myös voilla jos siitä enemmän makua siipiin saa.
Voi, margariini, rypsiöljy = samaa tavaraa itelle.
Meillä ei voita tässä taloudessa ole juuri koskaan, koska mihinkä sitä tarvitsee?
Nuo Pirkan miedosti suolatut siivet toimii todella hyvin, suolaa on soosseissa joka tapauksessa, sekä rasvaa ihan perkeleesti. Ei näistä terveysruokaa saa kuin hyvällä mielikuvituksella... Wingsejä on tullut tehtyä yli 20 vuotta tavalla tai toisella, niin voin suositella varauksetta."Miedosti suolattu". Että mua panee vihaks ku toi syöpä leviää joka tuotteeseen. Edes teurasjätettä ei saa enää ilman ylimääräistä pumpattua vettä.
Niinno, pointti oli lähinnä se että "miedosti suolattu" antaa hyvän syyn pumpata lihaan 15% vettä. Ei se suola niinkään.Nuo Pirkan miedosti suolatut siivet toimii todella hyvin, suolaa on soosseissa joka tapauksessa, sekä rasvaa ihan perkeleesti. Ei näistä terveysruokaa saa kuin hyvällä mielikuvituksella... Wingsejä on tullut tehtyä yli 20 vuotta tavalla tai toisella, niin voin suositella varauksetta.
Nuo ei juuri eroa mitenkään esim Atrian naturel siivistäNiinno, pointti oli lähinnä se että "miedosti suolattu" antaa hyvän syyn pumpata lihaan 15% vettä. Ei se suola niinkään.
Nojuu, itseasiassa noi on 95% lihaa joten ei ole liiaksi kyllä vedellä pumpattu.Nuo ei juuri eroa mitenkään esim Atrian naturel siivistä
Nuo ei juuri eroa mitenkään esim Atrian naturel siivistäNiinno, pointti oli lähinnä se että "miedosti suolattu" antaa hyvän syyn pumpata lihaan 15% vettä. Ei se suola niinkään.
Nyt testattiin mekin. Ei kyllä huomattu mitään eroa vanhaan. Otin kuvan tuoteselosteesta. Muistuttaa enemmän tuota vanhaa selostetta.Vanhan pakkauksen perusteella Hornetin aiempi tuotekoostumus on ollut seuraavanlainen:
Uusi pakkaus sanoo:
Tuoteselosteen osat ovat painojärjestyksessä, eli mausteseoksen määrää on lisätty ja koostumusta muutettu. Suolaa vanhassa on 0,72 % ja uudessa 0,71 % ja rasvaa tasan saman verran, eli uudessa mausteseosta on reilusti enemmän.
En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.Söin äsken myös noita Horneteja, marinadit pesin ja airfryeriin. Ei kyllä mitään jakoa vs. pakastesiivet. Samanlaista kuraa mitä ennenkin.
Noh lähinnä olikin testi kastiketta varten, toi Sweet Baby Ray's Buffalo Wing Sauce oli kyllä hyvää. Kunnon siipiä sitten ens kerralla.
Joskus aikoinaan viitsin esipaistaa nuo Hornetit uunissa ja sitten uppopaistaa. Taitaa olla ainoa tapa saada kelvollisia niistä?
Varmaan joku voi noistakin tykätä mutta aika vähän noilla on tekemistä Hot Wingsien kanssa, sellaisena kuin ne ravintoloissa käsitetään.
Liekkisiivet joskus kokeiltu ja ei olleet hyviä. Tänään syötiin tosiaan Hornetteja ja ei havaittavaa eroa vanhaan. Voiko noita olla eri versioita liikenteessä? Tuleeko kaikki edes samasta paikasta?En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).
Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
Mä epäilen että on vanhaa ja uutta liikkeessä. Onhan tässä toki se häviävän pieni mahdollisuus että on joku huono erä liikenteessä.Liekkisiivet joskus kokeiltu ja ei olleet hyviä. Tänään syötiin tosiaan Hornetteja ja ei havaittavaa eroa vanhaan. Voiko noita olla eri versioita liikenteessä? Tuleeko kaikki edes samasta paikasta?
Pitää muistaa, että nämä on aina makuasioita. Itse en tykkää Horneteista, Liekkisiivistä, tai ylipäätänsä mistään valmiiksi marinoiduista. Poikkeuksena Maalaiskanan valkosipuli wingsit, jotka on oikein hyviä, toki tulisella kastikkeella maustettuna.En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).
Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
Täältä testiin "Kouluttavan tulinen", joka ei oikeasti ole kovinkaan tulinen. Ja jos tykkää todella miedosta, niin sitten "Hedelmäisen pehmeä".
Tuotteet - Soosishop
www.soosipojat.fi
Luulisi, että kanan tai kastikkeen maulla ei voi olla niin kovin paljon väliä jos margariinikin korvaa voin.Voi, margariini, rypsiöljy = samaa tavaraa itelle.
Meillä ei voita tässä taloudessa ole juuri koskaan, koska mihinkä sitä tarvitsee?
Ja lihapitoisuus 86% kun perus Horneteissa 93%. Noita on vielä Habaneroversioitakin.Hornetteja lienee nykyisin kahta laatua, tämä hirvitys tuli kuvattua jo ennen uuniin laittoa kun lemu oli niin erikoinen.
Joo, noi näytttää juurikin niiltä hirvityksiltä missä meinasi laatta lentää jo paketin avatessa.Hornetteja lienee nykyisin kahta laatua, tämä hirvitys tuli kuvattua jo ennen uuniin laittoa kun lemu oli niin erikoinen.
Saarioisten laatikon yleensä ostanut, monet siipipaikat käyttää noita. Mutta pitää tehdä pakastimeen tilaa ennen kuin nuo sinne mahtuu...Kerran ostin Kariniemen 2kg pussin enkä mitään ihmeellistä huomannut. Olisiko hieman isompia olleet mitä Saarioisten siivet, tai sitten vaan sattumaa.En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).
Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
Niin tuohan on ihan eri tuote kuin se perinteinen Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi, niin ei pidä ainakaan siihen verrata, jos nyt on vertailua tekemässä.Hornetteja lienee nykyisin kahta laatua, tämä hirvitys tuli kuvattua jo ennen uuniin laittoa kun lemu oli niin erikoinen.
Tuolta listasta kun katsoo, niin Tulisesti Marinoitu Siipi sisältää eri aineksia pakkauskoosta riippuen. Onkohan tämä todellisuutta myös kaupassa, vai ovatko pienemmän pakkauksen tiedot jääneet päivittämättä?Niin tuohan on ihan eri tuote kuin se perinteinen Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi, niin ei pidä ainakaan siihen verrata, jos nyt on vertailua tekemässä.
Tässä lisää Hornet tuoteperheen tuotteista.
Tuotteet
www.atria.fi
Ainesosat: broilerin siipi (93 %), vesi, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, kurkuma, valkosipuli), rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, punaviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, aromit, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), etikka, auringonkukkaöljy, kookosrasva ja -öljy, punajuuritiiviste, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä SuomiAtria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 900g
Atria Kana Hornet tulisesti marinoidut siivet ovat herkullista ja helppoa sormiruokaa. Atria Hornet kanansiivet ovat suomalaista kanaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden luo pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut tai varsisellerit. Lisäksi voit tehdä niin kanansiiville, kuin...www.atria.fi
Ainesosat: broilerin siipi (92 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, valkosipuli, kurkuma), sokeri, punaviinietikka, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, muunnettu maissitärkkelys, etikka, auringonkukkaöljy, punajuurimehujauhe, kookosrasva ja -öljy, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä SuomiAtria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 550g
Atria Kana Hornet tulisesti marinoidut siivet ovat herkullista ja helppoa sormiruokaa. Atria Hornet kanansiivet ovat suomalaista kanaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden luo pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut tai varsisellerit. Lisäksi voit tehdä niin kanansiiville, kuin...www.atria.fi
Mä en oo ainakaan useaan vuoteen nähnyt noita 550g pakkauksia ite käyttämissä kaupoissa.Tuolta listasta kun katsoo, niin Tulisesti Marinoitu Siipi sisältää eri aineksia pakkauskoosta riippuen. Onkohan tämä todellisuutta myös kaupassa, vai ovatko pienemmän pakkauksen tiedot jääneet päivittämättä?
No ootko niitä esipaistettuja ikinä ostanut ja pistänyt rasvakeittimeen/kattilaan öljyssä/airfryeriin? Ja sitten valitsemasi kastike päälle.Huoh. Ja noi oli ainoita siipiä mistä tykkäsin. Pitänee keksiä joku toinen perjantaiherkku.
No ootko niitä esipaistettuja ikinä ostanut ja pistänyt rasvakeittimeen/kattilaan öljyssä/airfryeriin? Ja sitten valitsemasi kastike päälle.
Ymmärrän toki hyvin tuon Hornet-homman, koska tuli niitä itekin vedettyä juurikin uunin kautta (rasvakeitinkin oli mutta öljyn kanssa leikkiminen ei kiinnostanut kovin usein), mutta ihan eri ruokalajihan se oli hot wingseihin verrattuna, siinä missä Saarioisten "pizzakin" oikeaan pizzaan verrattuna.
Ite tuli kyllä noi raa'atkin siivet esipaistettua uunissa useimmiten koska suoraan friteerattuna tuli karmee käry. Joka Prisman yms. lihatiskiltä saa maustamattomia siipiä todella halpaan kilohintaan jos jaksaa itse esipaistella. Ehkä ne sulle sopis jopa uunitettuna jos sellaisia haluat, edelleenkin sitten se soosi minkä haluat niskaan paiston jälkeen, ja unohdat nuo valmismarinadissa lillutetut.
Atrian naturelleissa on myös se hyvä puoli että ne on ehtaa tavaraa, esim. Pirkan vastaavissa on suolavettä lisättynä.Atria myy myös naturel siipiä samanlaisessa laatikossa kuin hornetit. Ite tulee niitä nykyään ostettua, kun ei kariniemen pakastesiipiä tunnu enää löytyvän.
Ja pirkan siivet on vielä kalliimpia ku atrian.Atrian naturelleissa on myös se hyvä puoli että ne on ehtaa tavaraa, esim. Pirkan vastaavissa on suolavettä lisättynä.
Olen niitä Kariniemen pakastesiipiä ostanut. Ihan hirveitä. Jo pelkästään se haju mikä niistä lähtee kuumentaessa on kuvottava. Sitten kastike ei meinaa tarttua niihin millään, en tiedä miksi.No ootko niitä esipaistettuja ikinä ostanut ja pistänyt rasvakeittimeen/kattilaan öljyssä/airfryeriin? Ja sitten valitsemasi kastike päälle.
Ymmärrän toki hyvin tuon Hornet-homman, koska tuli niitä itekin vedettyä juurikin uunin kautta (rasvakeitinkin oli mutta öljyn kanssa leikkiminen ei kiinnostanut kovin usein), mutta ihan eri ruokalajihan se oli hot wingseihin verrattuna, siinä missä Saarioisten "pizzakin" oikeaan pizzaan verrattuna.
Ite tuli kyllä noi raa'atkin siivet esipaistettua uunissa useimmiten koska suoraan friteerattuna tuli karmee käry. Joka Prisman yms. lihatiskiltä saa maustamattomia siipiä todella halpaan kilohintaan jos jaksaa itse esipaistella. Ehkä ne sulle sopis jopa uunitettuna jos sellaisia haluat, edelleenkin sitten se soosi minkä haluat niskaan paiston jälkeen, ja unohdat nuo valmismarinadissa lillutetut.
Olen niitä Kariniemen pakastesiipiä ostanut. Ihan hirveitä. Jo pelkästään se haju mikä niistä lähtee kuumentaessa on kuvottava. Sitten kastike ei meinaa tarttua niihin millään, en tiedä miksi.
Hooksin valmiiks kypsät siivet on ihan jees, niitä vaan ei saa jokapaikasta. Samoin Lidlin pakastesiivet on ihan syötäviä.