Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Kariniemi on yhtä kuin HK eli Helsingin kauppiaat
Saman konsernin tavaramerkkejä / aputoiminimiä , mutta taustaltaan ihan eri firmoja.

Kariniemellä ei ollut sen 60 luvun HK, eli Helsingin kauppiaitten kanssa mitään tekemistä, vaan kumpikin on eri vaiheiden/omistajien jälkeen ajautunut 90 luvulla samalle omistajalle eli LSOle (Lounais-Suomen Osuusteurastamo) , joka nykyään tunnetaan HKScan nimellä
 
Mites tekkiläisten kanansiipikokemukset airfryerissä, mikä on se sopiva lämpö ja aika kun puolet resepteistä puhuu jopa alle 10 min paistosta ja toiset 20 min paistosta ja lämmöt kuitenki about samoja
 
Järjestään yli 20 min koska inhoan semmoisia ällölöllöjä. Hookin valmiitkin sen 20min vähintään 180-190C
 
Mites tekkiläisten kanansiipikokemukset airfryerissä, mikä on se sopiva lämpö ja aika kun puolet resepteistä puhuu jopa alle 10 min paistosta ja toiset 20 min paistosta ja lämmöt kuitenki about samoja
Naturellit paistelen 180 asteessa vähän määrästä riippuen sellaset 20-25min. Tykkään että ovat rapsakoita pinnalta
 
Täällä täsmälleen sama yököttävä kokemus ja vastaus Atrialta kuin Mikkos. Erityisesti haju oli kuvottava. Nyt mennään Lidlillä kunnes löytyy parempi. Harmi kun kaikki Hornetit on niin saman näköisiä mutta erottaa tosiaan siitä että soosia on paljon.
 
Lidlin stingerit ei kyllä pärjänny maussa vanhoilla horneteille... Uusia hornetteja sitten kyllä voittaa
 
Täällä täsmälleen sama yököttävä kokemus ja vastaus Atrialta kuin Mikkos. Erityisesti haju oli kuvottava. Nyt mennään Lidlillä kunnes löytyy parempi. Harmi kun kaikki Hornetit on niin saman näköisiä mutta erottaa tosiaan siitä että soosia on paljon.
Suosittelen pistämään Atrialle vähän palautetta ja katotaan minkä selityksen ne nyt on keksineet.

E: ai ilmeisesti onkin jo kysytty ja sama vastaus. On ne paskiaisia kun sen tajuu ottallankin että ei ole vahaa marinadia nähnykkään
 
kuva_2022-11-10_190148547.png

Tuli tällainen vastaan Tokmannilla, niin päätin ostaa pullon kokeiluun.
Ei tämä nyt pahaa ole, itse asiassa aika hyvä kastikkeena, mutta ehkä liian outo siipikastikkeeksi?
Ihan ok tämä kyllä on siipien kanssa omaan makuun, parempaa soossia metsästellessä menee tämä.
Eipähän ole ainakaan liian etikkainen, tuo on se mikä vähän alkaa puskemaan omia makunystyröitä.

Tuoteseloste on ainakin 3x isompi kuin perus-siipikastikkeissa.

Ainesosat
Chipotle-jalapeno (jalapeno, vesi, tomaattipyree, viinietikka, suola, sokeri, valkosipuli, SOIJAÖLJY), rapsiöljy, tomaattisose (vesi, tomaattipyree, glukoosifruktoosisiirappi, muunnettu perunatärkkelys, inverttisokerisiirappi, suola, aromi), vesi, paprika (paprika, vesi, suola, viiinietikka, sokeri), etikka, cayennepippuri, suola, valkosipuli, säilöntäaine (E211, E202).
 
kuva_2022-11-10_190148547.png

Tuli tällainen vastaan Tokmannilla, niin päätin ostaa pullon kokeiluun.
Ei tämä nyt pahaa ole, itse asiassa aika hyvä kastikkeena, mutta ehkä liian outo siipikastikkeeksi?
Ihan ok tämä kyllä on siipien kanssa omaan makuun, parempaa soossia metsästellessä menee tämä.
Eipähän ole ainakaan liian etikkainen, tuo on se mikä vähän alkaa puskemaan omia makunystyröitä.

Tuoteseloste on ainakin 3x isompi kuin perus-siipikastikkeissa.

Ainesosat
Chipotle-jalapeno (jalapeno, vesi, tomaattipyree, viinietikka, suola, sokeri, valkosipuli, SOIJAÖLJY), rapsiöljy, tomaattisose (vesi, tomaattipyree, glukoosifruktoosisiirappi, muunnettu perunatärkkelys, inverttisokerisiirappi, suola, aromi), vesi, paprika (paprika, vesi, suola, viiinietikka, sokeri), etikka, cayennepippuri, suola, valkosipuli, säilöntäaine (E211, E202).
Mun mielestä toi oli lähmpänä jotain sweet chili thai soossia kuin siipikastiketta.
 
Mun mielestä toi oli lähmpänä jotain sweet chili thai soossia kuin siipikastiketta.

Joo, vähän liian erikoinen soossi on tämä.

Itse olen mennyt margariini, Texas Pete ja Poppamiehen Ahjo-combolla, vähän Tabascon Chipotlea sekaan.
Jos siis oman soossin haluaa tehdä siiville.
 
Joo, vähän liian erikoinen soossi on tämä.

Itse olen mennyt margariini, Texas Pete ja Poppamiehen Ahjo-combolla, vähän Tabascon Chipotlea sekaan.
Jos siis oman soossin haluaa tehdä siiville.
Tota margariinia en ole tajunnu koskaan, se pilaa soosin kun soosin. Oikeaa voita kun laittaa niin maku on ihan eri planeetalta.
Itte miksaan vähän mitä sattuu olemaan, mutta yleensä siinä on Franksia, voita ja tulisuutta Scorpionilla ja tekstuuriksi Hanksia, Siipiweikkoa tai Kaniaa jota harmillisesti ei saa kuin silloin tällöin.
 
Tota margariinia en ole tajunnu koskaan, se pilaa soosin kun soosin. Oikeaa voita kun laittaa niin maku on ihan eri planeetalta.
Itte miksaan vähän mitä sattuu olemaan, mutta yleensä siinä on Franksia, voita ja tulisuutta Scorpionilla ja tekstuuriksi Hanksia, Siipiweikkoa tai Kaniaa jota harmillisesti ei saa kuin silloin tällöin.


Voi, margariini, rypsiöljy = samaa tavaraa itelle.

Meillä ei voita tässä taloudessa ole juuri koskaan, koska mihinkä sitä tarvitsee?
Kaikki leivontaan tarvittavat hoituu juoksevalla margariinilla, toimii myös siipikastikkeissa.

Mutta pitääpä kokeilla myös voilla jos siitä enemmän makua siipiin saa.
 
Tota margariinia en ole tajunnu koskaan, se pilaa soosin kun soosin. Oikeaa voita kun laittaa niin maku on ihan eri planeetalta.
Itte miksaan vähän mitä sattuu olemaan, mutta yleensä siinä on Franksia, voita ja tulisuutta Scorpionilla ja tekstuuriksi Hanksia, Siipiweikkoa tai Kaniaa jota harmillisesti ei saa kuin silloin tällöin.
Samaa mieltä, voilla saadaan se kunnon hyvä pohjamaku ja sitten ne oman mieltymyksen mukaiset soosit, toki viimeaikoina on tullut lisättyä mukaan smetanaa, paksuntaa rakennetta kivasti.
 
Tietenkin makuja on monia, mutta mihin margariinia voi käyttää ettei se pahamaku puske lävitse? Siipikastikkeisiin tai risottoihin tai mihin nyt tahansa, margariini ei todellakaan anna samanlaista pehmeää ja luonnollista makua.
 
Voi, margariini, rypsiöljy = samaa tavaraa itelle.

Meillä ei voita tässä taloudessa ole juuri koskaan, koska mihinkä sitä tarvitsee?
Kaikki leivontaan tarvittavat hoituu juoksevalla margariinilla, toimii myös siipikastikkeissa.

Mutta pitääpä kokeilla myös voilla jos siitä enemmän makua siipiin saa.
Ovatko maito ja vesi samaa tavaraa myös? Voissa on varsin omanlaisensa, maidosta tuleva maku. Täysin eri tavaraa maun puolesta kuin kasviöljyt.
 
Voi, margariini, rypsiöljy = samaa tavaraa itelle.

Meillä ei voita tässä taloudessa ole juuri koskaan, koska mihinkä sitä tarvitsee?

No huhhuh.. Onhan noissa ihan valtava ero. Voi on aina voita.

Esim. Kalan paistamiseen voi on ainoa oikea.

Wienin leikkeisiin laitoin paistorasvaksi rypsiä viimeksi, jo haju oli niin inhottava - että meinasi jäädä siihen.
 
Itse tehny uunissa niin että alkuun 250 astetta 15minuuttia, sit laskee asteet 150 ja 15 minuuttia ja sen jälkeen vielä 250 ja 15minuuttia. Liha irtoaa luista imasemalla. kannattaa kokeilla!

En itse edes käytä mitään kastikkeita vaan kermaviili ja sweet chili dippijauhe toimii. 5/5
 
"Miedosti suolattu". Että mua panee vihaks ku toi syöpä leviää joka tuotteeseen. Edes teurasjätettä ei saa enää ilman ylimääräistä pumpattua vettä.
Nuo Pirkan miedosti suolatut siivet toimii todella hyvin, suolaa on soosseissa joka tapauksessa, sekä rasvaa ihan perkeleesti. Ei näistä terveysruokaa saa kuin hyvällä mielikuvituksella... Wingsejä on tullut tehtyä yli 20 vuotta tavalla tai toisella, niin voin suositella varauksetta.
 
Nuo Pirkan miedosti suolatut siivet toimii todella hyvin, suolaa on soosseissa joka tapauksessa, sekä rasvaa ihan perkeleesti. Ei näistä terveysruokaa saa kuin hyvällä mielikuvituksella... Wingsejä on tullut tehtyä yli 20 vuotta tavalla tai toisella, niin voin suositella varauksetta.
Niinno, pointti oli lähinnä se että "miedosti suolattu" antaa hyvän syyn pumpata lihaan 15% vettä. Ei se suola niinkään.
 
Vanhan pakkauksen perusteella Hornetin aiempi tuotekoostumus on ollut seuraavanlainen:


Uusi pakkaus sanoo:


Tuoteselosteen osat ovat painojärjestyksessä, eli mausteseoksen määrää on lisätty ja koostumusta muutettu. Suolaa vanhassa on 0,72 % ja uudessa 0,71 % ja rasvaa tasan saman verran, eli uudessa mausteseosta on reilusti enemmän.
Nyt testattiin mekin. Ei kyllä huomattu mitään eroa vanhaan. Otin kuvan tuoteselosteesta. Muistuttaa enemmän tuota vanhaa selostetta.
 

Liitteet

  • 20221112_163511.jpg
    20221112_163511.jpg
    263,9 KB · Luettu: 73
Söin äsken myös noita Horneteja, marinadit pesin ja airfryeriin. Ei kyllä mitään jakoa vs. pakastesiivet. Samanlaista kuraa mitä ennenkin.
Noh lähinnä olikin testi kastiketta varten, toi Sweet Baby Ray's Buffalo Wing Sauce oli kyllä hyvää. Kunnon siipiä sitten ens kerralla.

Joskus aikoinaan viitsin esipaistaa nuo Hornetit uunissa ja sitten uppopaistaa. Taitaa olla ainoa tapa saada kelvollisia niistä?
Varmaan joku voi noistakin tykätä mutta aika vähän noilla on tekemistä Hot Wingsien kanssa, sellaisena kuin ne ravintoloissa käsitetään.
 
Söin äsken myös noita Horneteja, marinadit pesin ja airfryeriin. Ei kyllä mitään jakoa vs. pakastesiivet. Samanlaista kuraa mitä ennenkin.
Noh lähinnä olikin testi kastiketta varten, toi Sweet Baby Ray's Buffalo Wing Sauce oli kyllä hyvää. Kunnon siipiä sitten ens kerralla.

Joskus aikoinaan viitsin esipaistaa nuo Hornetit uunissa ja sitten uppopaistaa. Taitaa olla ainoa tapa saada kelvollisia niistä?
Varmaan joku voi noistakin tykätä mutta aika vähän noilla on tekemistä Hot Wingsien kanssa, sellaisena kuin ne ravintoloissa käsitetään.
En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).

Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
 
En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).

Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
Liekkisiivet joskus kokeiltu ja ei olleet hyviä. Tänään syötiin tosiaan Hornetteja ja ei havaittavaa eroa vanhaan. Voiko noita olla eri versioita liikenteessä? Tuleeko kaikki edes samasta paikasta?
 
Liekkisiivet joskus kokeiltu ja ei olleet hyviä. Tänään syötiin tosiaan Hornetteja ja ei havaittavaa eroa vanhaan. Voiko noita olla eri versioita liikenteessä? Tuleeko kaikki edes samasta paikasta?
Mä epäilen että on vanhaa ja uutta liikkeessä. Onhan tässä toki se häviävän pieni mahdollisuus että on joku huono erä liikenteessä.
 
En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).

Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
Pitää muistaa, että nämä on aina makuasioita. Itse en tykkää Horneteista, Liekkisiivistä, tai ylipäätänsä mistään valmiiksi marinoiduista. Poikkeuksena Maalaiskanan valkosipuli wingsit, jotka on oikein hyviä, toki tulisella kastikkeella maustettuna.

Muuten menen joko naturelleilla siivillä (ei pakasteena, koska lähikaupoista ei pakasteena saa), tai sitten Hookin paahdetuilla siivillä. Edellä maininut hakkaa menne tullen valmiiksi marinoidut lihat, minun mielestäni.

Hyvähän se on, että markkinoilla on valikoimaa kaikille. Kaikki ei tykkää samasta, eikä tarvitsekkaan tykätä.
 
Täältä testiin "Kouluttavan tulinen", joka ei oikeasti ole kovinkaan tulinen. Ja jos tykkää todella miedosta, niin sitten "Hedelmäisen pehmeä".


Ostin heräteostoksena paikallisesta cittarista tuollaiseen "hedelmäisen pehmeä" -version ja säädin tulisuutta Poppiksen Scorpion -soossilla. Nyt täytyy kyllä sanoa että kiitos @Kautium kuntoit nämä soossit elämääni :D Aivan tolkuttoman hyvää ja juuri mitä olen etsinut vaihteluksi perinteisille etikkaliemille vaikka olikin ihan törkyhintaista.

Airfryerissä pistin tulemaan Kariniemen crispy hot wings ( Kariniemen Kananpojan Crispy hot wings 700 g - Tuotteet - Kariniemen.fi ) ja toimi tosi hyvin.
1668295054645.png
 
Hornetteja lienee nykyisin kahta laatua, tämä hirvitys tuli kuvattua jo ennen uuniin laittoa kun lemu oli niin erikoinen.
 

Liitteet

  • 7113C815-0B53-48C7-8A03-FC37DC132166.jpeg
    7113C815-0B53-48C7-8A03-FC37DC132166.jpeg
    316,6 KB · Luettu: 264
  • 7462B125-3704-4268-89FB-7DFC74668B21.jpeg
    7462B125-3704-4268-89FB-7DFC74668B21.jpeg
    360,6 KB · Luettu: 264
Hornetteja lienee nykyisin kahta laatua, tämä hirvitys tuli kuvattua jo ennen uuniin laittoa kun lemu oli niin erikoinen.
Joo, noi näytttää juurikin niiltä hirvityksiltä missä meinasi laatta lentää jo paketin avatessa.
Kuvassa hyvin erottaa myös sen miten paljon enemmän tota myrkytettyä marinadia on paketissa. Täällä kun sitäkin ihmeteltiin kun väitin että paketti on puolilla myrkkyä.
 
En tiiä mitä pakastesiipiä syöt mutta ainakin Kariniemen pakastesiivet on aivan uskomattoman pahoja. Niissä on jotenkin jo pelkästään se uunituksessa tuleva haju kuvottava. Ja kaksi pussia niitä ostanu ja molemmissa sama eli ei ole sattunut huonoa pussia.
Ainoat hyvät pakastesiivet on ne mitä Lidlistä sai (en tiiä saako enää).

Hornetit OLI oma lemppari mutta tolla uudella marinadilla todella heikko esitys. Muistuttaa nyt noita muita marinoituja siipiä kuten Liekkisiipiä jotka on aika kauheita.
Saarioisten laatikon yleensä ostanut, monet siipipaikat käyttää noita. Mutta pitää tehdä pakastimeen tilaa ennen kuin nuo sinne mahtuu...Kerran ostin Kariniemen 2kg pussin enkä mitään ihmeellistä huomannut. Olisiko hieman isompia olleet mitä Saarioisten siivet, tai sitten vaan sattumaa.

En oikein tiedä miten nuo uunissa käyttäytyy. Uppopaistamalla ja nykyään airfryerillä tehnyt aina.
 
Niin tuohan on ihan eri tuote kuin se perinteinen Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi, niin ei pidä ainakaan siihen verrata, jos nyt on vertailua tekemässä.

Tässä lisää Hornet tuoteperheen tuotteista.
Tuolta listasta kun katsoo, niin Tulisesti Marinoitu Siipi sisältää eri aineksia pakkauskoosta riippuen. Onkohan tämä todellisuutta myös kaupassa, vai ovatko pienemmän pakkauksen tiedot jääneet päivittämättä?

Ainesosat: broilerin siipi (93 %), vesi, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, kurkuma, valkosipuli), rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, punaviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, aromit, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), etikka, auringonkukkaöljy, kookosrasva ja -öljy, punajuuritiiviste, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ainesosat: broilerin siipi (92 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, valkosipuli, kurkuma), sokeri, punaviinietikka, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, muunnettu maissitärkkelys, etikka, auringonkukkaöljy, punajuurimehujauhe, kookosrasva ja -öljy, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä Suomi
 
Tuolta listasta kun katsoo, niin Tulisesti Marinoitu Siipi sisältää eri aineksia pakkauskoosta riippuen. Onkohan tämä todellisuutta myös kaupassa, vai ovatko pienemmän pakkauksen tiedot jääneet päivittämättä?
Mä en oo ainakaan useaan vuoteen nähnyt noita 550g pakkauksia ite käyttämissä kaupoissa.
 
Tämä on lähellä ikivanhaa orkkis peruslaatua, mieto mutta ei lennä laatta. Sen jälkeen oli extra hot ja habanero ainaskin joista tykkäsin enemmän.
 

Liitteet

  • B12A6C67-1AB3-443A-831D-F3F30FBC4908.jpeg
    B12A6C67-1AB3-443A-831D-F3F30FBC4908.jpeg
    351,5 KB · Luettu: 125
Osaako joku sanoa mistä kaupasta löytyisi pakaste siipiä Vantaalla tai lähialueilla? Aiemmin löytyi Tammiston Citymarketista niitä Kariniemen 2kg pusseja, mutta viime kerralla en niitä enää löytänyt.
 
Joo, kyllä se on nyt varmistettu. RIP Hornet Tulinen siipi.
Ei ole yhtään samanlaisia kuin ennen marinadi on erilaista. Ihan sellaista "Liekkisiipimäistä". Liian litkua eikä nätisti karamellisoidu enää siipeen vaan aikalailla palaa samantien kun ottaa väriä. Maku on ihan erilainen ja "vetinen". Lisäksi kun laittaa voin ja kastikkeen kanssa kulhoon niin tuo rapea (ja palanut) pinta tuntuu irtoavan ja jäävän soosiin.

Huoh. Ja noi oli ainoita siipiä mistä tykkäsin. Pitänee keksiä joku toinen perjantaiherkku.
 
Atrian Liekkisiipiä tuli ostettua ja tehtyä airfryerin pyörivässä paistokorissa. Ihan perushyviä siipiä, ja vähän tulisuuttakin oli.
Ei nyt mitään tajunnanräjäyttävää, mutta ok siipiä.

Tuohon kylkeen oma soossi = margariinia, Texas Peten peruskastiketta, ja vähän Poppamiehen Ahjoa antamaan tulisuutta.

Mutta Hornetteja on kyllä vähän ikävä.
 
Huoh. Ja noi oli ainoita siipiä mistä tykkäsin. Pitänee keksiä joku toinen perjantaiherkku.
No ootko niitä esipaistettuja ikinä ostanut ja pistänyt rasvakeittimeen/kattilaan öljyssä/airfryeriin? Ja sitten valitsemasi kastike päälle.

Ymmärrän toki hyvin tuon Hornet-homman, koska tuli niitä itekin vedettyä juurikin uunin kautta (rasvakeitinkin oli mutta öljyn kanssa leikkiminen ei kiinnostanut kovin usein), mutta ihan eri ruokalajihan se oli hot wingseihin verrattuna, siinä missä Saarioisten "pizzakin" oikeaan pizzaan verrattuna.

Ite tuli kyllä noi raa'atkin siivet esipaistettua uunissa useimmiten koska suoraan friteerattuna tuli karmee käry. Joka Prisman yms. lihatiskiltä saa maustamattomia siipiä todella halpaan kilohintaan jos jaksaa itse esipaistella. Ehkä ne sulle sopis jopa uunitettuna jos sellaisia haluat, edelleenkin sitten se soosi minkä haluat niskaan paiston jälkeen, ja unohdat nuo valmismarinadissa lillutetut.
 
No ootko niitä esipaistettuja ikinä ostanut ja pistänyt rasvakeittimeen/kattilaan öljyssä/airfryeriin? Ja sitten valitsemasi kastike päälle.

Ymmärrän toki hyvin tuon Hornet-homman, koska tuli niitä itekin vedettyä juurikin uunin kautta (rasvakeitinkin oli mutta öljyn kanssa leikkiminen ei kiinnostanut kovin usein), mutta ihan eri ruokalajihan se oli hot wingseihin verrattuna, siinä missä Saarioisten "pizzakin" oikeaan pizzaan verrattuna.

Ite tuli kyllä noi raa'atkin siivet esipaistettua uunissa useimmiten koska suoraan friteerattuna tuli karmee käry. Joka Prisman yms. lihatiskiltä saa maustamattomia siipiä todella halpaan kilohintaan jos jaksaa itse esipaistella. Ehkä ne sulle sopis jopa uunitettuna jos sellaisia haluat, edelleenkin sitten se soosi minkä haluat niskaan paiston jälkeen, ja unohdat nuo valmismarinadissa lillutetut.

Atria myy myös naturel siipiä samanlaisessa laatikossa kuin hornetit. Ite tulee niitä nykyään ostettua, kun ei kariniemen pakastesiipiä tunnu enää löytyvän.
 
Atria myy myös naturel siipiä samanlaisessa laatikossa kuin hornetit. Ite tulee niitä nykyään ostettua, kun ei kariniemen pakastesiipiä tunnu enää löytyvän.
Atrian naturelleissa on myös se hyvä puoli että ne on ehtaa tavaraa, esim. Pirkan vastaavissa on suolavettä lisättynä.
 
No ootko niitä esipaistettuja ikinä ostanut ja pistänyt rasvakeittimeen/kattilaan öljyssä/airfryeriin? Ja sitten valitsemasi kastike päälle.

Ymmärrän toki hyvin tuon Hornet-homman, koska tuli niitä itekin vedettyä juurikin uunin kautta (rasvakeitinkin oli mutta öljyn kanssa leikkiminen ei kiinnostanut kovin usein), mutta ihan eri ruokalajihan se oli hot wingseihin verrattuna, siinä missä Saarioisten "pizzakin" oikeaan pizzaan verrattuna.

Ite tuli kyllä noi raa'atkin siivet esipaistettua uunissa useimmiten koska suoraan friteerattuna tuli karmee käry. Joka Prisman yms. lihatiskiltä saa maustamattomia siipiä todella halpaan kilohintaan jos jaksaa itse esipaistella. Ehkä ne sulle sopis jopa uunitettuna jos sellaisia haluat, edelleenkin sitten se soosi minkä haluat niskaan paiston jälkeen, ja unohdat nuo valmismarinadissa lillutetut.
Olen niitä Kariniemen pakastesiipiä ostanut. Ihan hirveitä. Jo pelkästään se haju mikä niistä lähtee kuumentaessa on kuvottava. Sitten kastike ei meinaa tarttua niihin millään, en tiedä miksi.
Hooksin valmiiks kypsät siivet on ihan jees, niitä vaan ei saa jokapaikasta. Samoin Lidlin pakastesiivet on ihan syötäviä.
 
Äkkiseltään vaikuttaisi siltä ettei niitä Kariniemen pakastesiipiä enää saisi, ainakaan muutamasta KCM:n valikoimista koitin etsiä. Olivat näppäriä frittikeittimessä, paistoaika 5 min + 3,5 min.
Nyt piti ”palata” Atrian naturelleihin, 170 asteessa paistoaika n. 11 min.
 
Olen niitä Kariniemen pakastesiipiä ostanut. Ihan hirveitä. Jo pelkästään se haju mikä niistä lähtee kuumentaessa on kuvottava. Sitten kastike ei meinaa tarttua niihin millään, en tiedä miksi.
Hooksin valmiiks kypsät siivet on ihan jees, niitä vaan ei saa jokapaikasta. Samoin Lidlin pakastesiivet on ihan syötäviä.

Me olemme selvästi erillaisia :D täytyy käydä koluumassa pakastealtaita, jos löytyisi vaikka lidlistä pakaste siipiä.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 296
Viestejä
4 551 518
Jäsenet
74 954
Uusin jäsen
Sese

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom