Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Leipä näyttää ihan hyvältä...Alkuruoaksi sinihomejuustoetanoita:
Hyvä, jos edes joku. Tosin se oli kaupasta.Leipä näyttää ihan hyvältä...
Söisin.Hyvä, jos edes joku. Tosin se oli kaupasta.
Mites tän päivän iltapalaleipä? Kreikkahengessö mentiin eli käytännössä kreikkalaisen salaatin aineksia (tai vähän sinne päin) leivän välissä. Maistu ainakin hyvälle.
Ei nyt kuvaa tullut otettua, mutta tällaista tulee tehtyä useinkin uunissa. Löytyy ainakin täältä Prisman hyllystä. Eikä sisällä lisättyä vettä.Mua ei noissa broiskuissa mausteet haittaa, mutta niihin pumpattu vesi panee vituttamaan. Ja naturelleja broiskujakaan ei juuri mistään saa.
Teitkö pohjatyön keittämällä, uunissa vai ihan grillissä? Hyvältä näyttää.Ribsejä grillissä. Hyvvöö oli.
Ihan grillissä. Yön yli oli suolavedessä muhimassa. Sitten mausteita pintaan, pari tuntia 110 asteessa savustuslastujen kera ja toiset folioon käärittynä. Lopuksi vähän hönkyä lisää (joku 130-150) ja n. tunti välillä bbq-kastikkeella sivellen.Teitkö pohjatyön keittämällä, uunissa vai ihan grillissä? Hyvältä näyttää.
Onpas hienoja jalapenoja! Just eilen illalla söin poppersseja, tosin ihan ostochileistä tehtyjä.
Miks kuvajärjestys menee noinpäin ja miksi käytät jotain rainbown sinihomejuustomurua, kun makunystyröitä voisi helliä kunnon, aito ja oikea Aurajuusto?
Nää. Makaroonit ei osaa. Gorgonzola on kitkerää kakkaa. Aura on parempaa.Tai miksi käyttää surkeaa aurajuustoa, kun makunystyröitä voi helliä aidolla ja laadukkaalla Gorgonzolalla joka kuuluu pizzaan, kun aurajuusto ei
Ja se Lidlin Stiltonhan on suunilleen maailman parasta.
Sinihome aurajuusto on todella hyvä ja laadukas tuote. Keskieurooppalaiset limaiset haisevat homejuustot on kuvottavia.Tai miksi käyttää surkeaa aurajuustoa, kun makunystyröitä voi helliä aidolla ja laadukkaalla Gorgonzolalla joka kuuluu pizzaan, kun aurajuusto ei
Sinihome aurajuusto on todella hyvä ja laadukas tuote. Keskieurooppalaiset limaiset haisevat homejuustot on kuvottavia.
Ja pitsaanhan kuuluu se mitä sinne laitat. Ei ole mitään "oikeaa" tapaa.
Totta tuokin, mutta jos emme edes sinun reseptiäsi saa kopsata vaan teemme aina omakeksimämme mukaan, niin mitessee etenee? Miten muuten keksit käyttää tuon aika yleisen ohjeen laittaa valmisruokaa mausteeksi? Varsinkaan jos et ole sitä mistään kopsannut ;-)
Mutta vakavastiottaen, minusta on erittäin kiinnostavaa kokeilla erilaisia ruokia, ja varsinkin eri maiden makumaailmoja. Esim. projektini tehdä ne neljä roomalaista pastaa juuri kuten roomalainen ne tekisi, oli erittäin kiinnostavaa.
Reseptien suurin ongelma on se, että ne eivät sisällä ohjetta siitä, miltä ruuan pitäisi maistua. Eli maustebalanssi voi mennä hyvinkin metsään. Toinen ongelma on, että resepteissä ei osata, jakseta tai tiedetä kertoa mikä on reseptin olennainen kohta. Sanomattakaan sitä, että jostain syystä reseptien aikoja painetaan usein alas. Ikäänkuin se olisi jotenkin hienoa syödä ei vielä ihan valmista ruokaa ;-)
P.S. Alexin lihapullaprojekti oli myös kiinnostava!