• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Joe Biden: Yhdysvaltain presidentti nro. 46

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 086
Mitä Biden tekee nykyään? Ei ole hirveästi uutisia siitä tullut vastaan sen jälkeen kun Kamalasta tuli ehdokas.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 541
Mitä Biden tekee nykyään? Ei ole hirveästi uutisia siitä tullut vastaan sen jälkeen kun Kamalasta tuli ehdokas.
Taitaa olla vielä presidenttinä.
On ollut mukana jossain Harrisin kampanjassa mutta eipä kait kauden loppupuolella enää taida isompia tehtäviä tulla eteen.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
2 095
Hunter tunnusti veropetoksen
Biden, 54, tunnusti syyllisyytensä yhteensä yhdeksään syytekohtaan, jotka liittyivät verojen laiminlyöntiin yhteensä 1,4 miljoonan dollarin arvosta viime vuosikymmenen aikana.
Tuomari Mike Scarsi määräsi, että Bidenin tuomio luettaisiin 16. joulukuuta. Biden voi saada enimmillään 17 vuoden vankeustuomion ja yli miljoonan dollarin sakkorangaistuksen.
Ehkä hieman taktikoivasti, jotta Joe voi vielä armahtaa viimeisinä päivinä presidentinä.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
2 095
Ainakin edellisten tuomioiden osalta taisi Joe ilmoittaa että ei aio armahtaa poikaansa. Veikkaan kyllä, että sama pätee näihin veropetoksiinkin.
Lupaus annettiin, kun Joe pyrki vielä jatkokaudelle. Jos armahdus tapahtuu vaalien jälkeen, niin poliittinen vahinko minimoituu.
Tosin olen sitä mieltä, että vaalien ja virkaanastujaisten ei saisi armahtaa enää ketään, varsinkin jos valta vaihtuu, koska voidaan katsoa kansan suoma vallan on jo päättyneen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 218
Viestejä
4 387 917
Jäsenet
72 955
Uusin jäsen
tounii1

Hinta.fi

Ylös Bottom