Grillit & grillaus

Kannattaa kokeilla välillä ihan oikeaa lihaa. Tuo silikonin mutustelu tuntuu vähän keinotekoiselta ja vaaralliselta :)

Itse otin Tokmannilta pihvien kääntelyyn tälläiset pihdit. Ihan OK, ja halvat. En keksi mitään mikä niissä olisi vikana.
Nää. Mikään ei voita silikonipihviä.

Jos nuo pihdit painaa kiinni, niin ottaako niissäkin vain tuo etureuna kiinni toisiinsa? Näyttää nimittäin vähän weberiä vastaaville.

Nyt kun googlailin, niin grillipinsetit voisi olla se millä nimellä noita löytyisi.
 
Houkuttaisi joku pienikokoinen kaasugrilli kerrostalon parvekkeelle ja satunnaiseen seikkailuun.

Onko täällä kokemuksia esim Weberin q1200?

Edit: ostin kaverilta käytetyn Go Anywheren. Jospa tolla omat käytöt hoitaa.
 
Viimeksi muokattu:
Lidlin pizzakivi ja Weber MT toimii. Pientä huijausta kun oli leivinpaperi lätyn ja kiven välissä, mut toisaalta helppoa ja siistiä. Piipullisella brikettejä ehti pari tuntia pitsaa paistaa, hyvä kun n. 10-12 min välein sai valmista lättyä aina grillistä ulos ja seuraavaa sisään. Leppäsavuilla sai pientä lisämakua, mut ei mikään pakollinen.
 

Liitteet

  • 20210515_185228.jpg
    20210515_185228.jpg
    1,9 MB · Luettu: 265
Lidlin pizzakivi ja Weber MT toimii. Pientä huijausta kun oli leivinpaperi lätyn ja kiven välissä, mut toisaalta helppoa ja siistiä. Piipullisella brikettejä ehti pari tuntia pitsaa paistaa, hyvä kun n. 10-12 min välein sai valmista lättyä aina grillistä ulos ja seuraavaa sisään. Leppäsavuilla sai pientä lisämakua, mut ei mikään pakollinen.
Itse tehnyt kanssa leivinpaperin kanssa, ei ole niin tarkkaa miten luistaa jne.
Itselläni aika oli jotain nelisen minuuttia per pitsa, vedän ehkä hitusen kuumemmalla ellei 10-12min sisältänyt myös kasaamisaikaa :hmm:
 
Itse tehnyt kanssa leivinpaperin kanssa, ei ole niin tarkkaa miten luistaa jne.
Itselläni aika oli jotain nelisen minuuttia per pitsa, vedän ehkä hitusen kuumemmalla ellei 10-12min sisältänyt myös kasaamisaikaa :hmm:

Paistoaika oli tuo n. 10 min. Kivi oli luonnollisesti keskellä ja briketit koreissa sivuilla. Pöntössä mittarin mukaan n. 250 lämmintä ylä- ja alapelti täysin auki. Weberin oma mittari näytti maksimia. Kiven reunat oli kyllä kuumemmat kuin keskusta johon pizza tuli aseteltua.
 
Viimeksi muokattu:
Oisko suositella Master Touchille alusmattoa? Tarkoitus lähinnä suojata jos ja kun onnistuu kuumat tuhkat piippusytyttimen kanssa heiluessa tippumaan ja nakertamaan terdeen jälkiä :oops:...

Weberin omasta kokemuksia? Terassin suojamatto | Valmistelu ja tarjoilu | Erikoistarvikkeet - FI

Edit: lisätään tähän vielä kysymys paloturvallisuudesta. Onko katetulla terassilla muuten turvallista grillata hiiligrillillä? Itse en koe, että lämmön kanssa olisi ongelmaa, ainakin kun kädellä kokeilee eri korkeuksilta. Mutta tässä ketjussa joku kirjoitteli tapahtuneesta tulipalostakin katon kautta.

Savu ehkä sitten eri asia, saattaa noeta paikkoja ajan saatossa kenties?
 
Viimeksi muokattu:
Nääh... Itse asensin varjostuspurjeen terden kulmalta talolle ja sen alle terassilaajennus missä Master touchi on. Purje about metrin Weberin yläpuolella kun grilli ns. ulkokulmassa, eikä oo valkoseen purjeeseen tullu mitään. Pari kertaa jännän äärellä kun piippusytkästä tippunu pikkumuju ohi grillin laudan välistä mustalle muoville, mikä terdelaattojen alla tai viereen kuorikatteelle... Eipä oo syttyny ja laudoissakaan ei oo jälkiä.
 
Joistain hiilistä lentää välillä kipinöitä paljonkin kun ne syttyvät, joten en kyllä grillaisi terassin katoksen alla varsinkaan jos se on osa talon varsinaista kattoa, valokatteet ja muut erikseen. Itselleni on aina iskostettu päähän tuo paloturvallisuus elävän tulen kanssa ja grillikatokset eivät perinteisesti syyttä olleet erillään talosta, no niissä kyllä oli tulisijat että syystäkin. Toki jokainen tekee kuten parhaaksi näkee ja kokee, mutta jos minulla olisi terassi se joko olisi A) irti talosta hiiligilleineen tai B) grilli olisi terassin ulokkeessa betonilaatoilla jossa ei olisi kattoa. No tätä ei ole tarvinnut miettiä kun ei ole terassia, vaan grilli on pihassa hiekalla 3m talosta, niin pitäisi olla turvallinen.
 
Tässä on pohtiminen josko siirtyisi hiileen ja pitäisi myydä pois kaasugrilli.

1. Kaasugrilli on Landmann Triton 4.1 pts eli 4 poltinta + sivukeitin
3v vanha mutta hyvässä kunnossa. Ainut sanominen rasvapellissä mutta se onkin ohutta peltiä muutenkin. Valurautaparilat ja sitten ekstra paistolevy vielä ja landmannin oma suojapeite.
Mitähän hintaa tuosta kehtaisi pyytää?

2. Mietteissä on lähteä ihan Weberin Master Touch 57:lla liikenteeseen tai vastaavalla. Näkyy motonetissä olevan 279 hintaan ja kaupan päälle sytytyssarjakin vielä.
Onkohan tuohon hintaluokkaan muuta sopevaa?
 
Vaikea oli päättää mutta ostin lopulta Q3000. Toivottavasti ei katumus iske. Laatu on kyllä ihan eri kuin vanhassa halppis grillissä. Toivottavasti tulee pitkä yhteinen matka.
Hyvän ostoksen teit. Iteltä löytyy Q3200. Jäänyt tosin vähemmälle käytölle, nyt kun kamado ja Weberin pallo myös terassilla.
 
Lidlissä saa 12e aika hyviä hiiliteräspannuja mitkä käy suht hyvin tohon Master Touchin reikään. Vähän kun pieni paellapannu. Oli erinomainen ostos tuohon hintaan!
 
Haussa olisi hyvä hiiligrilli. Pallottelen pienen Kamadon (esim Bono minimo) ja laadukkaan pallon (esim Weber MT/Napoleon Pro22-K) välillä. Kamadossa kiehtoisi pienempi hiilen kulutus ja monipuolisuus kun taas pallon etuina olisi isompi koko ja nopeampi lämmitys (ehkä?). Komppanian ruokintaan ei ole tarvetta, joten pienemmälläkin pärjää normiolosuhteissa (2 aikuista ja 2 pientä lasta), mutta mietityttää, että meneekö tuon pienen Kamadon kanssa hermot jos tulee vieraita? Isompi Kamado taas menee budjetin yli ja grillin liikuttelu vaikeutuisi. Mikään grillihifistelijä en ole, mutta bursapihvejä ja pizzaa tulee varmasti tehtyä ja saattaahan sitä iskeä grillikärpänen ja jotain haastavampaakin tulisi testattua.
Ei tullut mielipiteitä niin päädyin Bonoon. Perse kesti nyt Minimon ja sillä mennään. Mukaan pizzakivi, sähkösytytin ja Quebracho-hiiliä. Sitten odotellaan milloin alkaa toimitukset.
 
  • Tykkää
Reactions: ebu
Ei tullut mielipiteitä niin päädyin Bonoon. Perse kesti nyt Minimon ja sillä mennään. Mukaan pizzakivi, sähkösytytin ja Quebracho-hiiliä. Sitten odotellaan milloin alkaa toimitukset.

Itsellä oli sama tilanne, päädyin tosin limitediin.
Odoteltu jo kauan, kesäkuun alussa pitäisi nykyisillä ennustuksilla saapua.
 
Itsellä oli sama tilanne, päädyin tosin limitediin.
Odoteltu jo kauan, kesäkuun alussa pitäisi nykyisillä ennustuksilla saapua.

Limitediä katsoin itsekin mutta en jaksanut odottaa niin hain K-Raudasta Cellon 23-tuumaisen pari viikkoa sitten. Joka päivä ollut käytössä sen jälkeen enkä vielä ole löytänyt moitittavaa.
 
Jos jollakulla on tarvetta ns. Butchers paperille, niin täältä ihan hyvään hintaan pienierä.
esim Savustintukussa tuplahinta.


Tästä tulikin mieleen että onko joku törmännyt Butchers Paperiin josta rasva ei tule läpi? Ei ole pakko olla kotimainen tuote. :hmm:
 
Ei tullut mielipiteitä niin päädyin Bonoon. Perse kesti nyt Minimon ja sillä mennään. Mukaan pizzakivi, sähkösytytin ja Quebracho-hiiliä. Sitten odotellaan milloin alkaa toimitukset.
Törmäsin muissa keskusteluissa Char-Broil Kamanderiin ja muutaman päivän tutkimisen seurauksena peruutin pikku-Bonon tilauksen ja tilasin Kamanderin. En löytänyt juuri muita kuin positiivisia kokemuksia tuosta ja kokokin oli sopivampi. Ainoa isompi miinus on tietty takuu, mutta toivottavasti säästyn ongelmilta.
 
Niin mä sen käsitän. Sitten tapahtuu ikäänkuin "keittäminen" siinä rasvassa. Folio taas siitä huono että bbq soosit tarttuu kiinni ja kun avaat pakettia niin folion paloja jää kiinni esim. ribseihin.
Butchers paper on hyvää. Nykyään saa jo aika edullisestikin Savustuspaperi - BBQ Factory
 
Siis haluat butchers paperin joka ei ole butchers paperia :think: Haetko siis paksua leivinpaperia vai mitä?

Eiku luulin että siitä ei pitäisi tulla rasva läpi, kun myyjän sivuilla niin mainittiin. Sain kaverilta tuollaisen rullan ja oli eka kerta itelle kun moista tuotetta kokeilin. Käärin grillatut lihat paperiin ja huomasin että rasva tihkuu siitä läpi. Järkytyin syvästi ( :D ) koska sivuilla tuollainen maininta kyseisestä paperista:

"Savu läpäisee paperin antaen herkullista aromia loppuun asti. Lihasneste ja vesi imeytyvät paperiin, mutta rasva ei läpäise paperia suojaten ja antaen herkullsita makua lihalle. Paperi on myös turvallinen käyttää 220 asteeseen asti kaikessa ruoanlaitossa."

Lienee kuitenkin niin että sellaista savustukseen(kin) sopivaa paperia ei ole josta rasva ei tule läpi, kun sen pitäisi kuitenkin sen verran "hengittää" että savu pääsee läpi? :hmm:
 
IMG_20210520_193818.jpg


Ei vaan tunnu millään saavan Master Touch 5770 tiiviiksi. Pääasiassa vuotaa takaata saranan läheltä sekä myös vastakkaiselta puolelta. Tuntuu vaikka mitä tekisi, että kansi jää hieman "leijumaan". Vai onko tämä normaalia :rofl:?

Olisiko mahdollista pyöräyttää kannen reunoja pitkin tulenkestävää teippiä tiivisteeksi? Millähän nimellä löytyisi :p ?
 
Viimeksi muokattu:
Tsekkaas noi vanhat viestit, tai sitten haku toiminnolla hakusana "tiiviste" tähän ketjuun.

 
Tsekkaas noi vanhat viestit, tai sitten haku toiminnolla hakusana "tiiviste" tähän ketjuun.

Kiitos!

Eli käytännössä hakee tämän Lasikuitutiiviste uuninluukkuihin ja kamiinoihin tai tilaa saksan amazonista esim. https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/...=UTF8&psc=1&pd_rd_i=B07YL24L7Kp13NParams&th=1

Eroaako tuotteet käytännössä mitenkään toisistaan? Olettaen että Biltemassa on myös itsessään teippikiinnitys.
 
Sä oot vaan kiriny saranan väärin / liikaa / ei ristiin kirimällä. Todella tarkka homma, mikä pitää tehdä ajatuksen kans. Samalla paperinpalalla testaa, että joka paikasta kansi ottaa kii ennen ku kiristää lisää. Ja tietty eka se kansi karhuhalilla sopivan muotoseks, jos ei sovi alaosaan ilman saranaa 100 %. Tälleen metallituotealalla insinöörinä huomasin heti, että ei parane hosua ton kirimisessä, koska muuten vetäö tuon soikeeks kun ihan pikkusenkin liikaa kirii yksittäistä ennen ku muut sopivalla ja kohta oikea.
 
Ei vaan tunnu millään saavan Master Touch 5770 tiiviiksi. Pääasiassa vuotaa takaata saranan läheltä sekä myös vastakkaiselta puolelta. Tuntuu vaikka mitä tekisi, että kansi jää hieman "leijumaan". Vai onko tämä normaalia :rofl:?

Olisiko mahdollista pyöräyttää kannen reunoja pitkin tulenkestävää teippiä tiivisteeksi? Millähän nimellä löytyisi :p ?

Itsellä ei ko. grilliä ole, mutta olikohan FB:n BBG ja Grillaus ryhmässä tähän liittyvää, että toi saranan jousi tjs. on väärin päin siellä.

Edittiä. Bongasin tämän vinkin joskus myös jos ollut tiiviyksissä ongelmaa Lasikuitutiiviste uuninluukkuihin ja kamiinoihin
 
Ei tarvi/kannata kääntää sitä jousta, vaan käyttää vähän aivoja siinä sovittelussa/saranassa/muttereiden kirimisessä. Jos kääntää jousen niin se vaikuttaa taas toisen pään tasapainoon. Kun kasasin niin käänsin mutta sitte käänsin takaisin alkuperäiseen asentoon.
 
Itseäni lainaten

Tarkkana sai olla saranassa ja sen vastakappaleessa, että sai just suoraan, väärässä järjestyksessä kiristäminen ja ylikiristäminenkin vääntää kantta. Lisäksi kansi oli ihan pikkusen soikea, yks napakka puristus sylissä karhuotteella niin helposti oikeni ja alkoi sopia napakasti ilman hölskymisiä. Menee kansi siis napakasti laakista kiinni ilman Youtube-videon jousikääntöäkin kun vaan tarkasti pohtii ton saranan kiristelyn jne. Ei keiku eikä heilu yhtään.

Eli kiristä mutterit ristiin ja tasaisesti, juuri ku ottaa kiinni, niin käytä kansi tarkoin paikallaan ja sen jälkeen kiristä kaikkia tasaisesti pikku hiljaa (jos vedät peräkkäin jokaisen löysältä kireelle niin wituiks mänee). On nyt vuoden pysynyt suorana. Ja tiiviinä.

Tässä taas.
 
Sä oot vaan kiriny saranan väärin / liikaa / ei ristiin kirimällä. Todella tarkka homma, mikä pitää tehdä ajatuksen kans. Samalla paperinpalalla testaa, että joka paikasta kansi ottaa kii ennen ku kiristää lisää. Ja tietty eka se kansi karhuhalilla sopivan muotoseks, jos ei sovi alaosaan ilman saranaa 100 %. Tälleen metallituotealalla insinöörinä huomasin heti, että ei parane hosua ton kirimisessä, koska muuten vetäö tuon soikeeks kun ihan pikkusenkin liikaa kirii yksittäistä ennen ku muut sopivalla ja kohta oikea.
Jeps, useaan otteeseen yritetty. Ehkä pitäisi saada insinööri tosiaan paikalle kun ei itseltä ole onnistunu, enkä taida olla ainoa. Paperinpaloja polttelin säätöjen välissä, kuten esim tuossa kuvassa. Ei vaan saa omaan makuun tarpeeksi tiiviiksi. Onko tässä hieman tuotteessa vikaa jos normaali kansalainen ei saa sopimaan :rofl:

Ps. Jousien paikan vaihtoa kokeiltu myös.
 
Minulla on perusmalli ilman saranaa ja muitakin hienouksia ja jos tekee vaikka kaslerleikkeitä niin kyllä savuttaa myös kannen välistä kun rasva hetken palaa kuumien hiilien päällä, eli ei se tuosta saranasta pelkästään ole kiinni. Jos tuollainen pieni savuttaminen haittaa niin ehkä tarvitsee valita tiiviimpi rakenteinen savustin.
 
Eiku luulin että siitä ei pitäisi tulla rasva läpi, kun myyjän sivuilla niin mainittiin. Sain kaverilta tuollaisen rullan ja oli eka kerta itelle kun moista tuotetta kokeilin. Käärin grillatut lihat paperiin ja huomasin että rasva tihkuu siitä läpi. Järkytyin syvästi ( :D ) koska sivuilla tuollainen maininta kyseisestä paperista:

"Savu läpäisee paperin antaen herkullista aromia loppuun asti. Lihasneste ja vesi imeytyvät paperiin, mutta rasva ei läpäise paperia suojaten ja antaen herkullsita makua lihalle. Paperi on myös turvallinen käyttää 220 asteeseen asti kaikessa ruoanlaitossa."

Lienee kuitenkin niin että sellaista savustukseen(kin) sopivaa paperia ei ole josta rasva ei tule läpi, kun sen pitäisi kuitenkin sen verran "hengittää" että savu pääsee läpi? :hmm:
Niin se rasva tulee/jää sihen paperin pintaan, sitä ei siitä oikeastaan tipu sinne grilliin, ainakaan siten kuin jos se liha olisi paljaana siellä. Butchers pitää sen lihan silti mehukkaana ja tosiaan mahdollistaa savun tarttumisen ja barkin muodostuksen.
 
Laatutuotteita Weberit :D
No ei kai massatuotettu pellistä väännetty grilli voi olla koskaan niin tiivis ettei ole yhtään ilmavuotoa. Varsinkin kun ei tuota kantta ole tiivistetty millään. Eihän sitä ole edes tuollaiseen suunniteltu, vaan tavalliseen grillaamiseen, enkä kyllä ymmärrä mitä tuo ilmavuoto edes haittaa kun ulkona savustetaan. Jos haittaa niin sitten pitää vaihtaa vaikkapa ugly drum smokeriin jossa voi todella tarkkaan säätää tuon ilman. Ja jos vielä vuotaa niin saa syyttää tekijää, yleensä itseään :).
 
Olen keräillyt Mustangin L-kokoiseen kamadoon vähän lisävarusteita muilta merkeiltä. Eli sieltä mistä halvimmalla saa. Cellon hiilikori ja Nordgardenin grillausjärjestelmä sopivat kuin nakutettu. On vain tyhmää maksaa liikaa.

Kuva dropboxissa
 
Olen keräillyt Mustangin L-kokoiseen kamadoon vähän lisävarusteita muilta merkeiltä. Eli sieltä mistä halvimmalla saa. Cellon hiilikori ja Nordgardenin grillausjärjestelmä sopivat kuin nakutettu. On vain tyhmää maksaa liikaa.

Kuva dropboxissa
Käännä toi ritilä toistepäin, pysyy paremmin paikallaan.
 
Haha hyvä huomio :D Tämä setuppi on aseteltu nopeasti vain kuvaamista varten ja pieleenhän se meni :D
Ja vielä lisävarmistuksena, että ylösalaisin ja lisäksi pyöräytä 90 astetta että on tukevammin noita "tappeja" vasten. Tai niin olen ainakin itse ymmärtänyt että kuuluisi olla. :) Ja sillä tavalla tuntuu pysyvän parhaiten paikallaan kun harjaa puhtaaksi ritilät.
 
Mitä polttoainetta syötätte Weberin hiiligrillille? Tarvis pitkiin vetoihin jonkun hyvän hiilen, nyt käytössä Weberin briketit.
Samoten mistä tilaatte edullista savustuspuuta, ei mitään lastua vaan kunnon kalikkaa?

Parisen viikkoa ollut itsellä Master-Touch GBS E-5750 ja oon kyllä tyytyväinen. Pitkään arvoin ottaisko tuon saranallisen, mutta piheys iski ja otin tuon karvalakin. Sinänsä oikea valinta, ei ole ongelmia tiiveyden kanssa :psmoke:
 
Edullisen Kamadon etsijälle vinkki !
Prismoissa, ainakin siis SOK aluella grillit -15%. Siellä on tuo Jamestown kamado 599€, joka irtoisi nyt siis about 500€ hintaan. Ainakin mallikappaleessa oli sisällä lämmönjakolevyt ja eri tasoihin saatava grilliritilähässäkkä ja tuhkatyökalu. Itsele koen tuon liian pieneksi ja odottelen, josko Limited Bono vielä tulisi saataville kesäkuussa tms.
 
Joo, just katoin, että 20kg hiiliä tulee 6€ rahdilla, niin aika mukava. Tarviikin tilailla jos joskus saa grillin eka himaan =)
 
Tässä kun olen ketjun kahlannut läpi niin joskus halpakin pallogrilli voi yllättää. Nyt neljättä vuotta käytössä pihalla bbq king puisilla sivupöydillä (rimoilla), muistaakseni joku 80e silloin tokmannilla. Taisi olla liian hyvää tekoa, kun sen jälkeen ei ole mokomaa näkynyt missään ja ainoa ruoste siitä löytyy ilmaläpästä päältä.

Alempi ritilä, jonka päälle hiilet tulee on tietysti keskeltä hieman painunut, kuten kunnon pallossa kuuluukin :) Tuhka-astiassa olevat ilmaluukut eivät mene kokonaan kiinni, vaan jäävät noin millin auki. Kannessa oleva lämpömittari ei ole kovinkaan luotettava ilmeisesti enää.

Viimeisimpänä laitteella on tehty 1,2-2kg kasslerista pulled porkkia briketeillä snake methodilla noin 8-10 tuntia. Olin sen verran juovuksissa etten tarkkaan muista kiloja enkä aikaa. Mutta kyseisellä grillillä sellaisenkin näemmä saa aikaan.

Aina olen käyttänyt pirkka hiiliä/brikettejä + sytytysnestettä. Miksi näistäkin vouhotetaan, kun ei sillä ole merkitystä muille kuin niille, jotka käyttävät oikeita grillejä, kuten viimeiset viitisen sivua.

Veli grillaa munalla ja vuoden vanhalla mustangin pallolla, joka on nyt jo umpiruosteessa, ja kirosi kuinka hyvä tuo bbq on :lol: Samalla lähetti terveisiä kaikille, että jättää motonetin halvat roastmasterin paskapallot sinne kauppaan.

Edit:
Unohtui mainita, että meater oli lihassa kiinni näyttäen koko ajan grillin lämpötilaa 95-110c vrt. kannen mittari tasainen 200c
 
Viimeksi muokattu:
Tässä kun olen ketjun kahlannut läpi niin joskus halpakin pallogrilli voi yllättää. Nyt neljättä vuotta käytössä pihalla bbq king puisilla sivupöydillä (rimoilla), muistaakseni joku 80e silloin tokmannilla. Taisi olla liian hyvää tekoa, kun sen jälkeen ei ole mokomaa näkynyt missään ja ainoa ruoste siitä löytyy ilmaläpästä päältä.

Alempi ritilä, jonka päälle hiilet tulee on tietysti keskeltä hieman painunut, kuten kunnon pallossa kuuluukin :) Tuhka-astiassa olevat ilmaluukut eivät mene kokonaan kiinni, vaan jäävät noin millin auki. Kannessa oleva lämpömittari ei ole kovinkaan luotettava ilmeisesti enää.

Viimeisimpänä laitteella on tehty 1,2-2kg kasslerista pulled porkkia briketeillä snake methodilla noin 8-10 tuntia. Olin sen verran juovuksissa etten tarkkaan muista kiloja enkä aikaa. Mutta kyseisellä grillillä sellaisenkin näemmä saa aikaan.

Aina olen käyttänyt pirkka hiiliä/brikettejä + sytytysnestettä. Miksi näistäkin vouhotetaan, kun ei sillä ole merkitystä muille kuin niille, jotka käyttävät oikeita grillejä, kuten viimeiset viitisen sivua.

Veli grillaa munalla ja vuoden vanhalla mustangin pallolla, joka on nyt jo umpiruosteessa, ja kirosi kuinka hyvä tuo bbq on :lol: Samalla lähetti terveisiä kaikille, että jättää motonetin halvat roastmasterin paskapallot sinne kauppaan.

Edit:
Unohtui mainita, että meater oli lihassa kiinni näyttäen koko ajan grillin lämpötilaa 95-110c vrt. kannen mittari tasainen 200c
Mukavaa miten tekeminen on se pääasia eikä välineet, tuntuu että se välillä unohdetaan. Paskoillakin kamoilla tekijämies tekee, hyvilläkään kamoilla tumpelo ei. Pisteet sinne.

P.S. Sano veljellesi terveiset että kokeilee ensi kerralla sitä 10€ kalliimpaa rosteriversiota, eipähän ainakaan ruostu :). Edit, jaa ei sillä ollutkaan Motonetin Roastmaster 19,90€ grilliä.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
270 957
Viestejä
4 679 609
Jäsenet
76 689
Uusin jäsen
Astokari

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom