- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 270
Aina grillannut viipaleina Halloumin, eikä ole jäänyt kiinni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvää joulua!
Osallistu io-techin piparikakkutalokilpailuun 2024 Linkki osallistumisketjuun >>>
SER-huutokaupat hyväntekeväisyyteen käynnissä! Linkki huutokauppaan >>>
No näin oli tarkoitus. Suolaa ja pippuria pintaan. Jonkun punaviinikastikkeen teen kans. Pitää googlailla sisälämpö vielä.Oisko grilli kuumaks, pinnat siinä nopee kii ja sit sivulämpöön lopuks, mittarilla seuraa lämpöjä?
Ite teen aina toisinpäin, ensin lämpöö sivussa ja lopuksi kunnon helvetintulella mustaa kylkeenNo näin oli tarkoitus. Suolaa ja pippuria pintaan. Jonkun punaviinikastikkeen teen kans. Pitää googlailla sisälämpö vielä.
Grillin pitää olla tosi hyvin puhdistettu. Likaiseen tarttuu helposti. Halloumit pitää leikata ja jättää "itkemään" vähäks aikaa. Sit ennen grillaamista huolellinen kuivaus ja ennen grilliin laittoa ritilät kunnolla öljyyn.
Riittää, kun leikkaa ja jättää huoneen lämpöön. Nousee nesteet pintaan.Tarkoitatko itkettämisellä hieman sokeria ja öljyä paistopintaan ja 30 minuutiksi imeytymään?
Miten sait kinkun onnistumaan?Täällä alkoi joulupäivä herätyskellolla, kuudelta aamulla pallogrilliin viiden kilon kinkku.
Weberin pallogrilliin, molemmista päistä tulet ja luumupuun pätkät antamaan savua. Koitan pitää tota joku 4h ~120 asteisessa savussa, sitten meater kiinni ja uuniin paistopussiin kypsymään, joskos siitä sais vielä vähän lientä talteen.
Varmasti ottaa enemmän kuin tunnin tuolla lämpötilalla. Kylmäsavu ottaa makua +24hNeljän tunnin savu ei tartu koko aikaa, kun kypsyy pinnasta, hyvä jos tunnin ottaa savua vastaan
Varmasti ottaa enemmän kuin tunnin tuolla lämpötilalla. Kylmäsavu ottaa makua +24h