Grillit & grillaus

Oisko grilli kuumaks, pinnat siinä nopee kii ja sit sivulämpöön lopuks, mittarilla seuraa lämpöjä?
 
Oisko grilli kuumaks, pinnat siinä nopee kii ja sit sivulämpöön lopuks, mittarilla seuraa lämpöjä?
No näin oli tarkoitus. Suolaa ja pippuria pintaan. Jonkun punaviinikastikkeen teen kans. Pitää googlailla sisälämpö vielä.
 
Grillin pitää olla tosi hyvin puhdistettu. Likaiseen tarttuu helposti. Halloumit pitää leikata ja jättää "itkemään" vähäks aikaa. Sit ennen grillaamista huolellinen kuivaus ja ennen grilliin laittoa ritilät kunnolla öljyyn.

Tarkoitatko itkettämisellä hieman sokeria ja öljyä paistopintaan ja 30 minuutiksi imeytymään?
Tykkään leikata halloumilevyn kolmeen kapeampaan levyyn, jotka lyön suoraan parilalle. Grillin mittari näyttää noin 270 astetta, kun tungen einekset sisään.
 
Itse tykkään välillä hieroa vähän auringonkukanöljyä lihojen ja kanatuotteiden pintaan, varma pistopinta ja ei jää lihaa kiinni ritilään.
 
Onko kokemusta mikä aliexpressin tms anturi toimisi inkbirdin kanssa? Käytössä kahden anturin mittari jos sillä on jotain merkitystä.
 
Kassleria ajattelin savustaa jouluksi. Savustukset ajoissa ja liha kylmään vetäytymään. Oliskos suosituksia sisälämpötilasta? Ajattelin että jos tekis jotain ei niin megaisoja paloja niin että suolaisi suolaliemessä muutamia päiviä/viikon ja savustais vaikka muutamankin päivän ennakkoon ja antais rauhassa savujen tasaantua. Tulisko jollain reilu 60 astetta sopivan kostea lopputulos vielä. (Toki vetäytymiset päälle)
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 491
Viestejä
4 554 128
Jäsenet
74 993
Uusin jäsen
hollow

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom