- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 3 132
Minkä takia tuossa on vesisäiliö grillin seinän puolella? Eikös se originaalissa ole siinä suoran seinän vieressä eristämässä kuumaa ja kylmää aluetta toisistaan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Minkä takia tuossa on vesisäiliö grillin seinän puolella? Eikös se originaalissa ole siinä suoran seinän vieressä eristämässä kuumaa ja kylmää aluetta toisistaan?
On se niin kuin sanot orggiksessa. Tosin ite en käytä sitä ollenkaan. Mahtuu snadisti enemmän hiiliä ja isompi pinta-ala suoralle grillaukselle.Minkä takia tuossa on vesisäiliö grillin seinän puolella? Eikös se originaalissa ole siinä suoran seinän vieressä eristämässä kuumaa ja kylmää aluetta toisistaan?
Itse kokkaan pääasiallisesti siinä keskiritilän päällä. Ruuanvalmistuksen jälkeen sen saa helposti mukaan ja pahimmat putsattua tiskialtaassa, jonka jälkeen tiskikoneeseen. Avot, taas on lähes uutuuden kiiltävä ritilä. Noi brikettikorit astuu kuvioon siinä, että kun ne laittaa vierekkäin, ne on just ton ritilän kokoisia. Tai jos sitten haluaakin epäsuoralla lämmöllä, ne voi laittaa laidoille ja keskiritilä on käytettävissä nyt epäsuoran lämmön kypsentämiseen.Itse nuo korit otin weberistä pois, en nähnyt niille mitään oikeaa käyttöä, olivat vain tiellä. Hiilet saa sinne minne haluaa ilmankin.
Suosittelen hiilikorien tilalle Slow 'n Sear kopiota saksan Amazonista. Weberin omat hiilikorit heitin pois kun en tarvinnut enää. Paremmin saa tuolla epäsuoran alueen ja korkeemman sear alueen.
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.
Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.
Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).
Mielipiteitä? Kokemuksia?
Paras grilli. Saranallisen ottaisin nyt jos saisin valita.Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.
Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.
Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).
Mielipiteitä? Kokemuksia?
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
Paras grilli. Saranallisen ottaisin nyt jos saisin valita.
Tämä tässä näin. Eipä tarvinnut aikoinaan, kun tuon ostin arpoa hetkeäkään noiden välillä. Oli vaan tuo saranaton niin paljon kätsymmän oloinen.Ilman saranaa, koska:
- saranallisessa isompi mahdollisuus valskaamiselle
- sarana voi rikkoontua
- siivotessa tai esim. kyrsää paistaessa saa kannen kokonaan pois
- irtokannen teline on yhtä näppärä kuin sarana
Jotenkin mä ajattelin että siinä maksetaan myös paremmasta ritilästä, siitä levystä joka jakaa lämmöt tasaisemmin ja härpäkkeestä jolla saa hiilet tiiviimmin jos haluaa joskus niiden kestävän pidempään?Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
Jos haluan vaikka käyttää yhtäaikaa rengaspoltinta ja kaasukeitintä niin yhdellä pullolla ei pärjää.Jos et ole grilliyrittäjä, niin en näe mitään syytä muodostaa montaa eri kaasulinjaa. Harvoin edes sen yhden linjan kunnosta pidetään huolta ns kotikäytössä.
Ps: @Mikkos oliko sulla ennen avana silmälasipäinen "nörtti"?
Aika vaikea noista on löytää mitään, mutta Weberin omien sivujen perusteella kalliimmassa on ”ruostumaton teräs” ja halvemmassa kromilla päällystetty.Masterista on useita eri versioita erilaisella ritilällä etc. eli samat saa ilman saranaakin kyllä. En kyllä katsonut nyt kovin tarkkaan noita Netraudan versioita, en huomannut pikaisesti mitään eroa ritilöissä?
Mulla on saranaton versio enkä näe syytä maksaa saranasta.
Muusta en tiedä, mutta itellä yli 10 vuotta kestänyt Weberin perusritilät. Että miten paljon kestävämpiä ne sitten voi olla...Netissä sitä kehuttiin paljon kestävämmäksi
Mä laittelin säätimen jäkeen letkuun ihan vaan t-haaran, niin pystyi käyttämään rengaspoltinta ja kaasugrilliä samaan aikaan, ei vaan oikeen normi säätimessä virtaama riitä molemmille.Jos haluan vaikka käyttää yhtäaikaa rengaspoltinta ja kaasukeitintä niin yhdellä pullolla ei pärjää.
Oli.
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?
reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..
Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.
Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?
reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..
Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.
Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.
nyt on uusi grilli haettu ja huomenna kasaus
No nyt on kunnon peli, kelpaa kyllä rillailla.Tämmönen tuli hankittua, kaveriksi jäi pallo ja putki
On upea rilli, kyllä kelpaaTämmönen tuli hankittua, kaveriksi jäi pallo ja putki
Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?
Löytyy jo hiiligrilliä ja kunnon savustinta mutta joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.
Eli paljoa grillitilaa ei tarvitse olla, jos 4 makkaraa mahtuu niin 5/5.
Mites noilla spekseillä vaan pieni sähkögrilli?
Tai grillivastuksilla oleva uuni..
Enemmän kysymyksen mukaan vastaus, kyllä niillä tekee tuon.
Tarkoitus käyttää mökillä mihin ei tule sähköä kantaverkosta
Olin hieman epäselvä, lopun vastaus oli vastaus siihen kysymykseesi.
Ihan minkä vain kaasugrillin ostat, niin se hoitaa homman. Pöytämalli todennäköisesti pysyy paremmassa suojassa, niin kestääkin paremmin.
No juuri kaikkein isoin virhe olisi "ostaa mikä tahansa kaasugrilli".. Ne halvimmat rimpulat ovat käyttökelvottomia parin vuoden päästä. Parissa vuodessa ihan ruosteessa ja mahdottomia pitää puhtaana.
Jos pieni grilli hakusessa, niin Weberin Q1000 -sarja on aika toimiva. Uutena nuo maksaa 300€ luokkaa, mutta käytettynä löytyy usein puoleen hintaan.
![]()
Weber Q1400 Sähkögrilli | Tori
n. 5 vuotta vanha mutta vain muutaman kerran käytetty Weberin laatugrilli joten erittäin hyvässä kunnossa. Esim. parilat ei uutta häpeä (kts.kuva). Vain nouto Espoo Kauklahti Maksu: Käteinen MobilePaywww.tori.fi
Pöytämalli on käsitykseni mukaan lähes aina sateen saavuttamattomissa. Tuo Weber vaikuttaa kovasti olevan sähkögrilli.
Joo. Pahoittelut. Tuo Weber Q1400 on sähkögrilli eli suosittelen Q1200 mallia, joka on kaasugrilli.
Ja nuo halvat grillit kyllä ruostuvat ja ovat mahdottomia pitää puhtaana vaikka ne olisivatkin koko ajan sateelta suojassa.
Ehkä Weber Go-anywhere kaasuversio ?Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?
joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.
Mainittakoon muuten, että ostamani biolan ravintolahiilet ovat kyllä isoa palaa. Tuohon pienempään piippusytyttimeen pitää erikseen valikoida niitä pienempiä paloja, kun muutoin olisi parista kolmesta kalikasta täynnä...
Palavatko pitkään, voiko sammuttamisen jälkeen sytyttää uudestaan?
Säästötalo Latvalalta saapi taas hyvää quebrachoa 20€ 10kg, myyvät grillituotteet taas pois tilaa viemästä.
Näyttää olevan ihan perus lehtipuuhiiliä, mutta isompia palasia.
Taitaa tuo 20€/kg olla ihan normaali hinta?
Tuohon hintaan kaikenmaailman säästötaloissa on tainnut olla, kun jättää Black Ranchit ja Pitmasterit sun muut brändit pois.
Palaa anout vastaavasti kuin weberi (ne muutamat isot palat jota weberin pussiin sattuu tulemaan).Palavatko pitkään, voiko sammuttamisen jälkeen sytyttää uudestaan?
No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.
Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.
Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).
Mielipiteitä? Kokemuksia?
Välinekoukku.No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…
- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Tolle suositus. Ostin vuosi sitten tarjouksesta,kun smasheista innostuin.No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…
- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Paistolämpömittari, grillaushanskat, kunnon pihditNo tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…
- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Coop lageria ainakin kaksi keissiä, sitä on mukava juoda samalla kun on vähän prosenttia niin ei nouse hattuun ja ruokapöydässä jo seipäässäPaistolämpömittari, grillaushanskat, kunnon pihdit
Coop lageria ainakin kaksi keissiä, sitä on mukava juoda samalla kun on vähän prosenttia niin ei nouse hattuun ja ruokapöydässä jo seipäässä
kattokaa meillä on miljonääri täälläMiks tuhlais rahansa köyhimpään makuun?
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.