Sillä että se kamado on nopeammin käyttövalmiina.
Ja tässä nyt ei ollut kyse rahan vaikutuksesta vaan puhtaasti siitä kumpi laite on parempi.
Tässä se kenelle alkuperäinen lause oli osoitettu, oli ostamassa 600e pallogrilliviritystä, tuohon hintaan kun saa jo ihan suoraankin 21” kamadon tarjouksesta niin ei tarvitse edes miettiä asiaa.
Ja vaikka mietittäisiin rahan kautta, jos vain on heittää se 600-700e grilliin niin itse koen että kamado on kyllä sen rahan arvoinen vaikka puolella summalla kuinka saisi sen master touchin, masteri tuntuu aivan kamalalta paskalta sen jälkeen kun yhden kesän totut kamadoa käyttämään.
Pallolla ei myöskään pakkasilla oikeen niitä makkaroitakaan tehdä, kun taas kamado hoitaa kaiken grillaamisen oli se sää sitten +30 tai -30, siinä on jo toi puolet enemmän perusteltua kun saa koko vuoden grillata.
Itse esim hoisin kaiken joulupöytään tulevan lihan kypsennyksen viime jouluna kamadolla ja onhan siinä sitä fiilistä grillata lumisateessa kun puolella pesää hiiliä laite vetää kauheilla pakkasilla sitä paistia siellä 7 tuntia ja ruoka maistuu niin pirun paljon paremmalle ku uunista,
Pallolla noita kokkailuja ei olisi tullut tehtyä ainakaan hymyissäsuin, olisi aikamoisen tappelun takana ollut tuo 7 tuntia pakkasessa saada hiilet riittäämään ja pysymään lämmöt tasaisena, kun ei snake pakkasella sitä lämpöä tarpeeksi tee.