Siis miten tärkee tä kamadon sisäänajo on nyt tehdä just tossa 78-102 asteessa.
Mulla menee hermot kun ilmeisesti kylmän ilman takia en onnistu nyt saamaan tota pienellä hiilimäärällä tuollaiseen lämpötilaan ja sitku pistää yläluukun kiinni ja alaluukun liki kiinni niin lämmöt kuitenkin vähän tippuu kun on kylmä ulkona
Ku ohjeessa oli et kourallinen hiiliä... No sillä ei päästy tässä säässä edes 50 asteeseen, kolmen kourallisen kanssa päästiin 75 asteeseen jossa kohtaa sit pistin vaan luukut savustusasentoon, mutta riittääkö toi noin 70 astetta nyt sit sisäänajoon, vai pitääkö tehdä koko homma vaan uusiksi reilusti isommalla kasalla hiiliä...
Edit: Ja nyt kun kävin katsomassa niin oli vaan sammunut koko paska
Mitä mä nyt teen väärin?
Hiilet oli syttyneet kunnolla, pistin yläluukun kiinni ja alhaalta about 2,5cm auki luukkua.
Nyt pistin sit kunnolla lisää hiiliä ja odotin kansi auki 10min, todella kova hehku päällä, kansi kiinni, luukut auki, ja mittari lopettaa nousun 100 asteessa.
Onko se nyt tämä 0 astetta mikä tän tekee vai evotanko mä nyt urakalla jotain?