Onkos tälläsiä näkynyt olevan saatavilla 57cm halkasijaltaan olevaan weberiin?
Ei ole ainakaan liikkeissä tullut vastaan itsellä.
Ei ole ainakaan liikkeissä tullut vastaan itsellä.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
No en kyllä äkkiseltään keksi mitään syytä miksi en voisi vaan kääntää sitä Weberin omaa ritilää, kuten olen tähänkin asti tehnyt.Onkos tälläsiä näkynyt olevan saatavilla 57cm halkasijaltaan olevaan weberiin?
Ei ole ainakaan liikkeissä tullut vastaan itsellä.
En mä mielestäni sitä kysynyt Mutta, siis itse ei tule hanskoja pidettyä juurikaan kädessä grillaillessa, niin olisihan tuo mukava/helpompi pyöritellä kun vetää lapasta tassuun ja nostella tulikuumaa ritilää.No en kyllä äkkiseltään keksi mitään syytä miksi en voisi vaan kääntää sitä Weberin omaa ritilää, kuten olen tähänkin asti tehnyt.
No ei ole mullakaan hanskat kädessä, mutta yleensä grillipihdit on siinä lähellä kun grillaan. Niillä ottaa kiinni toisesta ritilän kahvasta ja pyöräyttää ritilän haluttuun asentoon. Mitään ei tarvitse nostaa.En mä mielestäni sitä kysynyt Mutta, siis itse ei tule hanskoja pidettyä juurikaan kädessä grillaillessa, niin olisihan tuo mukava/helpompi pyöritellä kun vetää lapasta tassuun ja nostella tulikuumaa ritilää.
Tarpeeksi kun on esim. pieniä herkkusieniä grillissä niin olisi helpompi pyörittää kerralla koko satsi toiselle laidalle kuin nostaa yksitellen.
Makuasioita siis.
Niin kauan että se on valmis. Ei ole mitään aikaa mitä voi sanoa. Siksi pitää olla mittari joka ilmoittaa sulle puhelimeen että no nyt. Sitten se vielä lepäilee ainakin pari tuntia. Mutta jos aikaa pitäs arvioida niin 15h ehkä kauemminkin..
Tästä olis kiinnostava kuulla tarkemmin. En oo briskettiä vieläkään tehnyt. Ja monen kilon ja yli puolen vuorokauden settiä varten pitäs kaikki olla ns. selvillä.Juuri brisketin kanssa mikään mittari ei kerro valmiudesta oikeastaan juuri mitään. Tai ainakin on erittäin suuri riski sille, että menee yli. Tikulla tuota kypsyyttä kokeilla loppuvaiheessa ja aikaikkuna hyvän ja yli menneen välillä ei ole iso.
No sit kaasupulloa hakien ja poltat karstat grillistä. Sit vaikka hk:n sinistä parilalle. Siitä se lähtee taas.Mun grilli on niin rajun ruosteen syömä, ei sitä ole käytetty moneen vuoteen kun ex ryyppykaveri kuoli 8v sitten. Tosiaan entinen se on, mutsille annoin sen kaasupullon käyttöön.
Tästä olis kiinnostava kuulla tarkemmin. En oo briskettiä vieläkään tehnyt. Ja monen kilon ja yli puolen vuorokauden settiä varten pitäs kaikki olla ns. selvillä.
Ehkä hieman muotoilin huonosti, mittarista nyt näkee sen että milloin se alkais olee valmis. Tökkimällä toki sitten sen lopullisen.Juuri brisketin kanssa mikään mittari ei kerro valmiudesta oikeastaan juuri mitään. Tai ainakin on erittäin suuri riski sille, että menee yli. Tikulla tuota kypsyyttä kokeilla loppuvaiheessa ja aikaikkuna hyvän ja yli menneen välillä ei ole iso.
Autodudelta tilasin vuosi sitten. Nitriilikertakäyttökäsine, säästöpakkaus 180kpl pakkaus maksoi silloin 17e.Mistäs porukka tilailee/ostaa nitriilikäsineitä? Vinyli hanskoja löytää joka lävestä mutta niitä ei rasvaisille safkoille suositella joten siksi olen pitäny nitriilejä. Suolaisen hintaisia vaan tuppaa olemaan..
Itse olen käyttäny Rainbown käsineitä, joskin hinta niissäkin tuplaantunu vuodessa. Muuten hyviä hanskoja ja teoriassa edullisia.Mistäs porukka tilailee/ostaa nitriilikäsineitä? Vinyli hanskoja löytää joka lävestä mutta niitä ei rasvaisille safkoille suositella joten siksi olen pitäny nitriilejä. Suolaisen hintaisia vaan tuppaa olemaan..
Kestävyys varmasti yksi, mutta sitten on vielä tiiveys ja ritilöiden kestävyys jne. Ja ohuet lankaritilät mitkä on ruosteessa jo ekan käytön jälkeen.Menossa hakemaan Weberin 5770 ja nuukuus iskee
Bauhaussissa olisi tämän näköinen 79 €:
Pallogrilli Kingstone Bullet 57 cm
Kingstone Deluxe pallogrilli, jonka posliiniemaloitu materiaali ja kromattu grilliritilä takaavat pitkän käyttöiän. Kannessa lämpömittari ja lämmönsäätö luukku. Tuhkankeräysastia helpottaa grillin puhtaanapitoa. Halkaisijaltaan 57 cm grilliritilä sopii mainiosti kaikkiin grillaushetkiin.www.bauhaus.fi
Mitä veikkaatte, mikä on isoin ero tähän 349 € Weberiin? Weber kestää 20 vuotta kun tämä 2-3 ?
Kuva ei kerro ihan todellista kokoa mutta voi tehdä tiukkaa. Jossain näin myös että folioitiin tiiliskivi ja pistettiin brisketti roikkumaan yli ja kun vetäytynyt hieman niin tiiliskiven voi ottaa pois. Hyvältä näyttää kuitenkin Toivottavasti joku kuvaa kun valmista....!
Ihan hyviä noikin on tohon hintaan. Kaverille ostettiin 50e vastaava muutama vuosi sitten ja vielä toimii. Eikä siinä ainakaan ritilöissä ollu mitään eroa Weberiin paksuudessa.Menossa hakemaan Weberin 5770 ja nuukuus iskee
Bauhaussissa olisi tämän näköinen 79 €:
Pallogrilli Kingstone Bullet 57 cm
Kingstone Deluxe pallogrilli, jonka posliiniemaloitu materiaali ja kromattu grilliritilä takaavat pitkän käyttöiän. Kannessa lämpömittari ja lämmönsäätö luukku. Tuhkankeräysastia helpottaa grillin puhtaanapitoa. Halkaisijaltaan 57 cm grilliritilä sopii mainiosti kaikkiin grillaushetkiin.www.bauhaus.fi
Mitä veikkaatte, mikä on isoin ero tähän 349 € Weberiin? Weber kestää 20 vuotta kun tämä 2-3 ?
Brisketin teko onnistu aivan mahtavasti ja mahtu hienosti L-kamadoon. Tällä kertaa joutu käärriin folioon lihan. Tosin se nopeutti vamistusta hieman liikaa. Jostain syystä koko operaatio jäisestä valmiiksi kesti noin 16h. Sulatus vesihauteessa, trimmaus, maustaminen, savustus/grillaus, lepuuttaminen, leikkaus, jäähdyty ja pannun kautta burgerin väliin. Burnt endsien haudutus siihen lisäksi noin 1,5h.
Ohan toi oma ruljanssi tehdä. Jostkus tarvitsee nähdä vaivaa hyvän lihan takia.
Hinta vaihtelee 9-15€/kg. Kyseinen Brisketti makso n. 10€\kg Ostin kerralla 6,4Kg Angus brisketin ja 2Kg luutonta kylkee pekoniks. Makso 80€ Wigreniin tehtaanmyymälästä.Mitä tommonen briskettiklöntti maksaa?
Pitäisi kaasugrilli hankkia. Katsellut Napoleon Rogue R525PK-1 ja Weber Genesis II E-310. Mitäs mieltä raati on kumpi olisi "parempi"? Vai olisiko jokin muu vaihtoehto parempi alle 900€ hintaluokassa?
Joo tuo e-310 avonainen alaosa on kyllä aika iso miinus. Muksu alkaa kävellä parin kk sisällä niin pelkona on, että menee sörkkimään sinne.Mulla on vanhempi genesis ja olen ollut tyytyväinen toimintaan ja weberin laatuun. Tuossa kyseisessä mallissa häiritsee vähän avonainen hylly jossa myös on rasvakuppi. En tiedä olisiko oikeasti väliä, mutta tuntuu jotenkin väärältä
Pitäisi kaasugrilli hankkia. Katsellut Napoleon Rogue R525PK-1 ja Weber Genesis II E-310. Mitäs mieltä raati on kumpi olisi "parempi"? Vai olisiko jokin muu vaihtoehto parempi alle 900€ hintaluokassa?
Weberissä ne on ruuveillaMolemmissahan saa sivutasot taitettua alas, joska on myös iso plussa säilytyksen kannalta.
Ai ei vain? Sitten olen ymmärtänyt väärin. Joka tapauksessa, Napsussa saa tasot käännettyä Alas, ja alaskäännettyä tasoa voi sitten käyttää vaikka säilytyslaatikkona vaikka pihdeille, lastoille yms.(Alastaitetusta tasosta syntyy laatikko grillin kylkeä vasten, vähän niinkuin postilaatikko). Toki ne pitää ottaa pois sieltä jos tason kääntää takaisin ylös. Näppärä ominaisuus. Ylöskäännetyssä tasossa on myös kaksi koukkua vaikka roskapussille.Weberissä ne on ruuveilla
Mitenkäs sille Weberin sammuneen polttimen vuotavalle kaasulle sit käy niin eikös viereiset polttimot leimauta kaasun ja sammunut poltin "palaa päälle" ? Kaapissahan ei saa säilyttää pulloa grillaamisen aikana.Kävin tekemässä vielä viimeiset hypistelyt livenä liikkeessä. Napoleon vei lopulta voiton. Paremmat sytyttimet, jos yksi poltin sammuu tuulessa niin viereiset sytyttää sen automaattisesti takaisin (weberissä jää vain vuotamaan kaasua), alakaapit tuo suojaa muksulle ja saa kaasupullon piiloon sekä taitettavat sivutasot. Napsun lisävarusteissa myös isona plussana hiilikaukalo.
Ainoa parempi asia Weberissä oli tupla kerroksinen kansi jota todella ihmettelen miten Napoleonin hintaisesta grillistä se voi puuttua. Tuplakantta löytyy kuitenkin myös halvoista markettigrilleistä.
Weberistä puuttuu ne "liekkikäytävät" jota pitkin sammunut poltin syttyy uudestaan. Eli ne ei syty itsestään uudestaan ellei kupu täyty kaasusta niin paljon että leimahtaa kunnolla koko grilli.Mitenkäs sille Weberin sammuneen polttimen vuotavalle kaasulle sit käy niin eikös viereiset polttimot leimauta kaasun ja sammunut poltin "palaa päälle" ? Kaapissahan ei saa säilyttää pulloa grillaamisen aikana.
Napsuissa taitaa tulla tuplakansi vasta prestige sarjassa. Vai tulisikohan se myös maalaamattomissa rosteripintaisissa rogueissa. En ole täysin varma.
Minun ymmärryksen mukaan tupla kansi perustuu vain siihen että ulkokuori ei kuumu niin kuumaksi että helposti polttaa itseään ja maalaamattomissa kansissa estää myös lämpövärjääntymistä.Voisko tuo rosterin tuplakansi liittyä myös siihen, että suojaa ulompaa rosterikerrosta liialliselta lämmöltä ? Muuten ulkokuori voi mennä "kirjavaksi".
Vai onko tuo vaan mukavuusvaruste, että pintalämpötila ei ole liian korkea. Perus peltiversiossa ei tuplakantta ole. Mikä on sen virallinen selitys ?
Kyllä ainakin omassa Weberin Genesis-II:ssa on tuollainen kanava grillin takaosassa. Aina välillä ehtii poltin syttyä ennen kuin käyttää sytytintä.Weberistä puuttuu ne "liekkikäytävät" jota pitkin sammunut poltin syttyy uudestaan. Eli ne ei syty itsestään uudestaan ellei kupu täyty kaasusta niin paljon että leimahtaa kunnolla koko grilli.
Tässä hyvä demo.
Niin on myös meikäläisen viime viikolla saapuneessa Genesis II S-310 grillissä.Kyllä ainakin omassa Weberin Genesis-II:ssa on tuollainen kanava grillin takaosassa. Aina välillä ehtii poltin syttyä ennen kuin käyttää sytytintä.
Kamadon hankinta houkuttelis. Terassilla tällä hetkellä ihan hyvä kaasugrilli. Onko monella kaasugrilli jäänyt tarpeettomaksi kamadon hankinnan jälkeen? Jotenki tuntuu et yhellä grillillä pitäis pärjätä kotioloissa, joten nykyisen kaasugrilli myynnillä ns. Väliraha kamadoon ois pienempi. Varmaan järkevää ois hankkia kamado ja katsoa jääkö tarpeettomaksi, mut toisaalta nyt omakin kaasugrilli menis paremmin kaupaksi.
Pompsahtaa vaan hinta melkein viidellä sadalla tms. suorastaan ryöstöltä kuulostavaaValitkaa Weberiltä niitä xx5-malleja, jos haluatte että siinä on se kaappi alhaalla... kaikkihan nuo xx0-loppuiset ovat ilman kaappia.
Okei! Sitten Weber on lisätty ne tuon videon jälkeen.Kyllä ainakin omassa Weberin Genesis-II:ssa on tuollainen kanava grillin takaosassa. Aina välillä ehtii poltin syttyä ennen kuin käyttää sytytintä.
Hyvä vinkki, pitää katsastaa tuo peite. Napsun ja Weberin omat peitteet ovat niin kusetushintaisia, että sellaista ei tule ostettua.Grillisuojus Premium Large Kävin hakemassa Rustasta tällaisen peitteen. Vaikuttaa kyllä oikein hyvältä, en kehdannut Weberin riistohintaa maksaa peitteestä. 5 vuoden takuu peitteelle (en kyllä tiedä mitä takuu kattaa, kun sitä ei oltu eritelty paketin päällä). Nuo verkot sivuilla varmasti auttaa että ilma kiertää paremmin alla. Tuo tuntui olevan myös paksua tavaraa, materiaalipaino taisi olla 315 g/m2.
Joo kuten edellinen jo totesi niin hinnat muuttuu niin ryöstöksi kaappien lisäyksellä, että ei mitään järkeä. Toki ne piirtää kellä on liitua.Valitkaa Weberiltä niitä xx5-malleja, jos haluatte että siinä on se kaappi alhaalla... kaikkihan nuo xx0-loppuiset ovat ilman kaappia. Tiputtikos se Weber kokonaan ne 6-polttimolliset mallit Genesis II-sarjasta muualtakin kuin Suomesta tällä kaudella...
Hyvä vinkki, pitää katsastaa tuo peite. Napsun ja Weberin omat peitteet ovat niin kusetushintaisia, että sellaista ei tule ostettua.
No ei ole kyllä hinnalla pilattu. Osaatko sanoa onko vedenpitävä vai hylkivä?Totesin kanssa että Napsun oma peite on älyttömän hintainen ja päätin etsiä jonkun vastaavan. Cittarista mukaan tarttui tälläinen peite:
K-Ruoka.fi – Grillin suojapeite M-koko
kestävä suojapeite Oxford-kankaasta. Peite on pakkasen kestävä ja UV-suojattu. Päädyissä tarranauhat, joiden avulla peite pysyy hyvin paikoillaan. Mitat 129 x 46 x 91 cm. Sopii useimpiin 2-3-polttimoisiin grilleihin. Tarkista oman grillisi mitat ennen peitteen hankintaa. Peitettä ei saa laittaa...www.k-ruoka.fi
Kangas on hyvin tukevaa ja paksua ja ei varmasti lähde tuulen mukana pois, niinkuin jotkut kevyet peitteet. Hinta todella edullinen. Verkolliset tuuletusaukot molemmissä päissä. Ruiskutin vielä tuohon päälle tekstiilikyllästeen, niin nyt vesikin helmeilee siitä pois......
Olen sanonut ennenkin ja sanon taas, jos tuo 349e tuntuu kovalta niin samanlaisen Weberin mutta sillä normaalilla tuhka-aluslautasella ja ilman lämpömittaria saa 159€ Motonetistä. Moni tuota karsastaa mutta käytännössä on hyvä käyttää. Ei vie tuuli tuhkia vaikka luulisi ja alailmansäätö sisäpuolelta samanlainen kuin kalliimmassa. Saa 10 vuoden takuun emaloinnille ja on tavallinen rosteriritilä ilman lisähärpäke optiota. Tuossa Weberissä on vissi ero halpiksiin, omani täyttää 10 vuotta tänä kesänä ja aivan mainiossa kunnossa. Tuhkalautasen voi tyhjentää kääntämällä yhden jousikiinnikkeen sivuun ja ottaa lautasen pois grillin alta ja kaataa muovipussiin. Mielestäni tuo 160€ Weber on paljon enemmän grilliä hintaansa kuin kalliimmat veljensä.Menossa hakemaan Weberin 5770 ja nuukuus iskee
Bauhaussissa olisi tämän näköinen 79 €:
Pallogrilli Kingstone Bullet 57 cm
Kingstone Deluxe pallogrilli, jonka posliiniemaloitu materiaali ja kromattu grilliritilä takaavat pitkän käyttöiän. Kannessa lämpömittari ja lämmönsäätö luukku. Tuhkankeräysastia helpottaa grillin puhtaanapitoa. Halkaisijaltaan 57 cm grilliritilä sopii mainiosti kaikkiin grillaushetkiin.www.bauhaus.fi
Mitä veikkaatte, mikä on isoin ero tähän 349 € Weberiin? Weber kestää 20 vuotta kun tämä 2-3 ?
Oliko myös jossain mukana epäsuoralle lämmölle joku suoja, nimenomaan savustusta miettien?
Itse juuri pitkien pähkäilyjen jälkeen tilailin bonon limitedin.
Pitkään mietin kokoa, päädyin nyt kuitenkin kerralla isompaan ja paistoalaa on se n 56cm ja painoa möhköllä 120kg.
Keramiikan elinikäinen takuu painoi vaakakupissa, sekä hyvät kokemukset netin puolelta.
Tuli samalla haalittua sähkövarras, hieman parilaa, valurautaritilää, hiilikoria jne. Tää pitäisi tulla toukokuun alkupuolella, seuraillaan todellisuutta.
Pitäisi vielä pizzakivi, joku suojamatto alle hommata jne.
Toivotaan vähän tätä epävakaata keliä, niin ei tunnu odottelu niin pitkälle.
Saako tiedustella mistä tilasit? Näyttää eioota joka mesta atm, ja tollasta kuolannut myös =P