DAC / AMP -yleisketju

jkm

Liittynyt
23.06.2017
Viestejä
1 561
En vielä. Eli testaus lähinnä Zen Dac v2 vs Fiio K11 R2R kokonaisuutena. yritän lähipäivinä verrata molempia daccina Asgard 3:n kanssa.
Jees, muutamissa revikoissa oli sen suuntaista, että se itse vahvariosuus ei niin häävi ole tuossa. Itseäkin lähinnä kinostaa se DAC-osuus.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 245
Aiemmista paasaamisista huolimatta kokeilin tilata Fiio K11 R2R:n saksasta.
Pikaisen testaamisen perusteella asiallinen laite, mutta en tiedä kuulenko mitään eroa Ifi Zen Dac V2:n kanssa vertaillessa. Toki laitteen vaihtaminen melko kömpelöä eikä ole äänenvoimakkuuden tasaamiseen mitään metodia perstuntuman lisäksi. Schiit Asgard 3 kuulostaa toki jo erilaiselta.
Laatuvaikutelma tuollaisessa muovikotelossa ja heppoisessa volyymi-nupissa ei ole myöskään ihmeellinen Ifiin ja Schiittiin verrattuna. Mutta vempele saattaa jäädä käyttöön ihan muotoilun ja koon vuoksi. Kuumana käyvä Asgard ja ufon näköinen Zen Dac aina vähän häirinneet eikä ole näyttäneet siisteiltä kaiutinvahvistimen kanssa.

Saksalainen Fiio-shop.de näytti "lorem ipsum" teksteineen vähän epäilyttävältä ostopaikalta, vaikka Fiio.comin mukaan onkin virallinen jälleenmyyjä. Todellinen testi olisi jos pitäisi palauttaa tai takuuhuoltaa. Mutta toimitus oli nopein mihin olen törmännyt, aikaa sen välillä että tein tilauksen ja laite oli pakettiautomaatista noudettavissa meni alle 23 tuntia!
Myös TechPowerUP teki laitteesta arvostelun: FiiO K11 R2R Desktop DAC/Headphone Amplifier Review
 
  • Tykkää
Reactions: jkm
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
250 523
Viestejä
4 362 443
Jäsenet
72 649
Uusin jäsen
soupy

Hinta.fi

Ylös Bottom